-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz sfdrakex #3498 üzenetére
a roaming minden olyan hívás amit nem saját (honos) országból indítasz... tehát roaming egy Ausztriából Ausztriába (osztrák számra) indított hívás is magyar sim-mel... az más kérdés hogy az egyes szolgáltatók mit engednek roamingban eu-irányba a perc keretből... pl. a Telekom a Mobil XL-t engedi használni eu alapdijas irányokba is, ha roaming helyzetben vagy...de pl. a Mobil L 150 percét már nem használhatod, csak magyar irányba...
[ Szerkesztve ]
-
-
torrentszaki
tag
válasz sfdrakex #7475 üzenetére
(#7479) fornettisuti
Na ez így ebben a formában a jelenlegi flottámnál nem igaz. Kb. 2008 óta létezik a csomag, azóta nem változtak a percdíjak, csak az áfacsökkentés mértékével. ~2600 ft előfizetési díj, cégen belül ingyenes, 19 ft percdíj, 0 mobilnet, 50 db sms.
Lassan elérünk oda, hogy egy publikus csomag is kínál ilyet.Mindig csodálkozok azokon, akik mondják, hogy 8-10 forintért beszélnek percenként...
[ Szerkesztve ]
-
Gejza1981
tag
válasz sfdrakex #7609 üzenetére
az mondjuk annyiban segítené az indulást (mármint ha csak a többi digi szolgáltatással együtt lehetne mobilt is kötni) hogy nem az első héten hasalna el a telítettségtől a rendszer...
bár az is kérdés, hogy milyen szolgáltatás mellé lehetne... pl ha valakinek csak tv van akkor lehet-e mobilja, vagy ha csak internete van, vagy elvárás lenne hogy mindhárom (okoscsomag azaz tv+net+telefon) meglegyen?
persze ez is majd akkor fog kiderülni ha elindul, de ha ténylegesen kijönnek ezzel a jóárasított történettel akkor olyan őrült rohamra kell számítani, amit nem látott még kishazánk (persze a lefedettség itt is szerepet fog játszani, de második kártyára sokan pályáznának így, főleg adatkeret miatt)
-
Depression
veterán
válasz sfdrakex #7615 üzenetére
És sokan reménykednek abban, hogy olcsóbb lesz a saját előfizetése.
Én sem kockáztatom a korlátlan netes telenoros csomagomat, pedig a digis előfizu olcsóbb lenne. De így a párom ingyen tud hívni. Szóval, ha majd kiderül, hogy mennyire életképes a hálózatuk, majd akkor elgondolkozom rajta. Szerintem addig simán bevállalok neki még egy 2 éves előfizut a telenornál úgy, hogy bízom a digi sikerében. De öregek vagyunk mi már tesztalanynak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
anglergab
addikt
válasz sfdrakex #8010 üzenetére
Ideális esetben, közel a cellához a 3-5 MHz-en elérhető lehet a gyakorlatban a 15/5 Mbps. Valószínűleg egyedül kell lenned a cellában, de elérhető, nem csak labor érték. Az esetek többségében (azaz van egy kis interferencia, csökkent a jelerősség, stb.) viszont az összes Resource Block kelleni fog hozzá, amit nem valószínű hogy egyedül megkapsz.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz sfdrakex #8154 üzenetére
Nagyon sok mindenre elég 1 Mbps, hiszen az óránként kb. 420 MB forgalmat tesz lehetővé. Weboldalak elérésére is, de természetesen weboldala válogatja, hogy milyen élménnyel lehet rajta ilyen sebességgel netezni. A beágyazott videókra ez persze már nem elég, de pl. yt esetében van olyan beállítás, amivel folyamatosan működik. Az más kérdés, hogy ez mennyire élvezhető egy jobb felbontású eszközön, de telefonokon többnyire megteszi. Persze ha van jobb...
-
tomee987
tag
-
DevKiller
senior tag
válasz sfdrakex #8483 üzenetére
"Roaming helyzetben bonyolított forgalom esetén a DIGI Kft. 4 zónába sorolja az országokat."
Adatforgalom:
4. zóna nem elérhetőEzt nem úgy kell étrelmezni, hogy ha külföldre mész akkor automatikusan 4. zónába veszi a díjat a DIGI?
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
válasz sfdrakex #8982 üzenetére
jelenleg sehol... a legegyszerűbben csaknúgy,ha android alatt beállítasz egy adatkeretet... azon nyomon lehet követni... jelezni kellene a diginek,hogy valami mobilos app vagy ussd kód jó lenne az egyenleg nyomonkövetésre
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
DarkByte
addikt
válasz sfdrakex #9207 üzenetére
Szegeden amit igényeltem két SIM-et, azoknak a telefonszáma 105-tel kezdődik.
Ezt a "jaj nem tetszik a számom" problémázást pedig nem is akarom megérteni inkább.#9212: nekem is teljesen jó volt az ami jött. Totál mindegy. Akinek megadom az úgy is elmenti telefonkönyvbe és többet sem látja. ¯\_(ツ)_/¯
viktorhu #9213: ja. Mozaik szavakról, vagy például a nevek monogramjaimról se hallottunk sosem.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz sfdrakex #9492 üzenetére
Köszönjük, érdekesek az adatok, kontextusba helyezik a többi mérést. Ezek szerint a legtöbb mérésnél eddig csak a mérő előfizető forgalmazott (komolyabban) a cellájában közepes-jó rádiós viszonyok között, azaz kb. eddig szinte mindenki megkapta a mért cella összes rádiós erőforrását a mérés ideje alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz sfdrakex #9484 üzenetére
Szasztok,
keresővel rákerestem, sok embernek jön hívásértesítő SMS a hívás helyett, de a megoldásra még nem tudtam rábukkanni a keresővel sem és a visszaolvasással sem.
Mi A TEENDŐ ?
nekemis hasonló a problémám, hívni tudok róla, viszont kivülről (TréMobil számokról próbáltam, többi mobilszolg. vagy vezetékes telóm nem volt kéznél) nem hívható, csak egy sms jön róla utólag, hogy volt aki keresett.
NET megy, SMS küldés müxik, kifelé hívni tudok, de mondjuk érdekességként külföldről a WhatsUp nem tudott aktiváló sms-t küldeni. (zavarbajött a +36 50-el kezdődő mobilszámtól a whatsup szervere )[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz sfdrakex #9509 üzenetére
akkor jólenne, ha kiegészítő infóként az is elhangozna mindenkinél, az ilyesmi panaszoknál, hogy mely irányból van az, hogy nem csörög ki a bejövő hívás.
KÉREK MINDENKIT AZT IS IRJA LE, HÁTHA BIZONYOS SZABÁLYSZERŰSÉGET LEHET BENNE FELFEDEZNI .
(bocs, nem direkt kiabálok, CapsLock usererror volt) -
Castell
aktív tag
válasz sfdrakex #9505 üzenetére
Mondok még jobbat: A vidéki házunkban (jelenlegi tartózkodási helyem) én köttettem Invitelest szerződést, tehát az én nevemen van 3 szolgáltatás, viszont nekem az állandó lakcímem Pesten van. Ráadásul a csavar, hogy a tartózkodási helyem egy héten belül megszűnik és csak az állandó Pesti címem lesz, viszont a szolgáltatások továbbra is maradnak a vidéki címen.
Na akkor erre adnának SIM-et?
[ Szerkesztve ]
-
germinator66
aktív tag
válasz sfdrakex #9505 üzenetére
Nade ha valaki mondjuk agglomerációban lakik, de közben meg egész nap városon belül tartózkodik, ahol van lefedettség, akkor egy életszerű szituációról beszélünk... Az, hogy a mobil szolgáltatást megtagadják a lakóhely szerinti lefedettség miatt, azt kevésbé tartom észszerűnek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest