-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz MadMancs #26400 üzenetére
Én is így láttam. Mivel az internet és tv olcsóbb, csak a mobillal tudják megtartani az ügyfeleket, ha olcsóbban adják, plusz optikai kábelre átépiteni mindenkit. Habár mivel nagyon sok hely van még függőben, lehet hogy nem Karcagon fogják átépíteni a hálózatot először. Lehet már nem is éri meg nekik.
-
gibae
csendes tag
válasz MadMancs #26610 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget! Nem vettem zokon a "vérszívást" sem...
Tényleg jó lenne tudni valójában mit tud....
De hogy valami pozitívat is mondjak a wish-ről, reklamáltam a 4G miatt, és minden szó nélkül visszatérítették az árát, így csak a szállítási költséget buktam, ami nem volt egetverő összeg. A "remek" telefont sem kérték vissza....
Valószínűleg ők is tudták hogy miért!
Köszönöm Nektek a próbálkozásokat és a segítséget! -
martonl
senior tag
válasz MadMancs #27587 üzenetére
Pedig ez két ponton is ütközik az ÁSZF-el. Egyrészt teszt csomag már nem rendelhető, másrészt kell hozzá más előfizetés is. Úgyhogy gondolom törölni fogják a megrendelést, vagy megkérdezik, melyik új mobil csomagot szeretnéd, és milyen egyéb szolgáltatás kell még. Gondolom valami belsős hiba lehet. Kolléga is jelezte itt, hogy nem tud SIM-et rendelni, mert nem lefedett terület. Pedig már van neki SIM-e arra a címre. A weblapjuk sokáig nem volt szinkronban a saját ÁSZF-el, most nem tudom, mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz MadMancs #28095 üzenetére
Szia,
Én is a héten kötöttem szerződést Digi Mobil -ra (eddig nem voltam tesztben). Igen, januárt követően is előfizetéssel. Apropó, én úgy gondolom, hogy petíció helyett a "pénztárcával szavazás" az egy fokkal előnyösebb - akár a Digi számára is.
A tapasztalatok egyelőre pozitívak. VoLTE, VoWifi nálam is tökéletesen működik (S10). Nálam a gyakorlatban viszont a 9/2 szokott meglenni. Amit eleve érdekesnek találtam korábban tanulmányozva az elméleti maximum sebességeket az az, hogy:
- Plusz, Max, Junior: max. 29,3/11,2 Mbit/s,
- Aktív 50 (ami lenne a "csak netes" csomag): max. 15/2 Mbit/s.Azaz a "beszélgetős" csomagok mellé adott az elméleti maximum sebességek jóval nagyobbak, mint a dedikált netezős csomag mellé. Persze a gyakorlati sebességek nem érik el a kisebbiket sem ... A gyakorlatban egy 20/5 -öt azért "el tudnék viselni" - remélem azért lesz majd elmozdulás január egyet követően (azaz azok akik nem kívánják használni azok kiesésével) e tekintetben ...
Úgy nagy általánosságban azt tudom mondani, hogy aki arányaiban leginkább lefedett környéken mozog annak megérheti második SIM kártyaként használni. Én is így tervezem használni ...
-
veterán
válasz MadMancs #28114 üzenetére
Móron azt hiszem van egy két torony, itt Oroszlányon 4 van, de még így is Vowifi kell házon belül. Jellemzően egyébként a települések között nincs lefedettség, majd városba érve megjön a jel. A falvakban sincs lefedettség sok helyen. Az Alföld más tészta, ott szerintem mivel sík terület, messzebb érnek el a tornyok jelei.
-
Diák66
őstag
válasz MadMancs #28117 üzenetére
Mórón a Diginek van egy (azaz 1) darabka bázisállomása, az is az érintett helytől majdnem a lehető legmesszebb. Vodafone is legalább 2 LTE bázisállomást üzemeltet (3G van több). Telekom 2-4 LTE, Telenor 3-4 LTE állomással van jelen. Telekomnak van egyébként a legtöbb bázisállomása ott, hogy miért nem megy mindegyiken az LTE? nem tudom. Valószínüleg a 800-as közösködés miatt.
-
zelikocc
senior tag
válasz MadMancs #28192 üzenetére
Ilyet már én is tapasztaltam valahol, hogy 0-ás térerővel nem ment a net, de a hívás kristálytisztán ment, még kérdeztem is a hívott féltől, hogy hall-e engem
@dkess
Szerintem mindegyik azonosan van konfigurálva, bár ki tudja. Nekem vidéken egy tutira terheletlen falusi cellán ugyanúgy hasonlóan egyszer 2mbit körüli egyszer meg 5mbit körüli feltöltési értékek vannak rendre. Szóval én is tapasztaltam már ezt a furcsaságot ezzel a két értékkel.
Illetve mivel tutira terheletlen, nem értem miért csak stabil 10-11 mbit a letöltés (ami a plafon 0-24-ben ennyi az év minden napján), míg a szomszédos városban ugyanúgy stabilan, csak 18mbit -
martonl
senior tag
válasz MadMancs #28198 üzenetére
Hát igen, ez van. Annyit tudsz még tenni, hogy ha telefonálsz, lehetőség szerint fülessel tegyed, hogy a fejed kevesebbet kapjon. Ráadásul ilyenkor már a fej árnyékoló hatása is észrevehető. Nekem a Voda volt olyan indulásnál, hogy a fejemhez téve a telefont megszakadt a hívás. Headsettel viszont szakadásmentesen lehetett telefonálni.
-
juve600
nagyúr
válasz MadMancs #28257 üzenetére
én is nagyon nézegetem ,Gy-m-s megyében vagyok,
2db DIGIMobil PLUSZ meg 2db DIGIMobil MAX kellene a családnak, ez meglenne havi 4000 Ft-ból,ennyiért sehol sincs,de azért a lefedettség nálunk nem igazán jó vagy nincs.... illetve nincs másik digi előfizetésem de azt mondjuk meg tudom oldani, mert kötök digi műholdas tv -t havi 3300 Ft-ért és még akkor is 8000 Ft alatt vagyok[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
veterán
-
martonl
senior tag
válasz MadMancs #28814 üzenetére
Igen, azért csak jelzi valahogy a wifi hívást. Csak az egységnyi user nem biztos, hogy ezzel annyira foglalkozik, de számlázásnál meg majd panaszkodik. Példának okáért Samun is be kell kapcsolni a wifi hívást és wifi preferáltra kell állítani ahhoz, hogy jó térerőnél is az menjen.
zelikocc: Köszi, azt hittem, Iphone-nal minden megy. -
martonl
senior tag
válasz MadMancs #28819 üzenetére
Jót kérdeztél, mert nekem is újdonság, amit írsz. Nekem S8-asom volt, azon az utolsó hivatalos a 9-es (AOSP-okon meg nem megy a volte-vowifi). Tehát akkor 10-esen van a kapcsoló és kész. Ebből arra gondolok, hogy a 10-estől alapból wifi preferált a dolog és user által nem változtatható. De még szolgáltatófüggő is lehet a dolog, sőt, még talán roaming helyzettől függő is. Csak akkor vigyázni kell, mert hazai hálózaton a "mobilhálózat előnyben" opció lehet reális. Akkor meg az a tuti, ha repülőre rakod és visszakapocsolod a wifit. Ezeket most összeolvasgattam máshol.
[link] -
martonl
senior tag
válasz MadMancs #28855 üzenetére
De még az sem biztos. Amit korábban belinkeltem, XDA-s linken a tag azt írta, hogy neki a német Telekomon hazai hálózaton mobil preferált, roamingban meg wifi preferált a kapcsoló. Gondolom szürkén van a telójában, azért látni. Akkor remélem, ha a szolgáltató így belenyúlhat, akkor a Digi nem fogja itthon a mobil preferált opción hagyni.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz MadMancs #28886 üzenetére
Sőt!
A VoLTE-hez még internet elérés se kell!
Csak a szolgáltató 4G vagy LTE lefedettsége. (hogy kapcsolódni tudjon a telefon)
Elvileg a mobiladat is kikapcsolva lehet...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
baly81
aktív tag
válasz MadMancs #31016 üzenetére
Nem, nem ingyenes a hívás, csak VoWiFi-vel, hálón belül!
Nem egyből látszódik a forgalom, azért van az oldal tetején:
"A megjelenített adatok tájékoztató jellegűek."
Még várni kell a forgalmi adatok frissítésére.
Reggelre már biztosan látszani fog!Forduló elsején, igen.
[ Szerkesztve ]
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest