Baráti árakkal indul januárban az éles DIGIMobil

Az oligopol magyar távközlési piac outsidere kedvező mobilos tarifacsomagokkal kíván versenyképes szereplő lenni.

Jelenleg még a – meghosszabbított – tesztidőszak zajlik, de a komoly kihívások előtt és nyomás alatt álló DIGI úgy döntött, hogy nem adják fel, januártól élesítik a DIGIMobil szolgáltatást.

A vállalat bejelentette, hogy 2021. január 1-től két lakossági mobil tarifacsomag kerül bevezetésre: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül (ehhez hozzájárul, hogy a DIGI által ajánlott 4G adatátvitelre képes készülékekkel a VoLTE is elérhető, valamint az arra alkalmas készülékekkel az alacsony lefedettségű területeken az előfizetők bármilyen WI-FI hálózaton keresztül igénybe vehetik a VoWIFI szolgáltatást is).

A következő év januárjától kezdődően a DIGIMobil havidíjas előfizetések az alábbi fő kondíciókkal érhetők majd el:

DIGIMobil

A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc.

A magasabb adatmennyiséggel rendelkező DIGIMobil MAX díjcsomagra előfizető ügyfeleknek az 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájtnyi belföldi mobilinternet adatforgalom tartozik, és bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A DIGIMobil PLUSZ és DIGIMobil MAX csomagok mellé igényelhető JUNIOR opció 500 Ft-os havidíjért. A JUNIOR opció plusz SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 Ft-os percdíjjal belföldi vagy EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat.

A fenti ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el. A DIGI mobilhálózatának lefedettségi területét folyamatosan bővíti. A lefedett területek listája, valamint az ajánlat további részletei bővebben a digi.hu/mobil oldalon találhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

Előzmények