-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
A szolgaltatassal kapcsolatban nem tapasztalatok problemat? Nekem "szakadozik" es a sebesseg sincs rendben. Tegnap meg a rootert is frissitettem, nem hiszem hogy az en keszulekemben van a hiba.
Hely: BP, Csepel
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Flashget #26736 üzenetére
Szerintem azzal próbálkoztam, de majd ellenőrzöm.
Ferob: Próbáltam már, de csak átmenetileg oldotta megva problémát. Találtam egy torrentes topicot, és ahogy átfutottam, 500as nettel is hasonlót tapasztaltam. Kezdem azt gondolni, hogy ez valami torrentes probléma lehet. Az is eszembe jutott, hogy a HDD nem bírja. Tegnap egyszerre töltöttem le Steam, Origin és uPlay kliensekről összesen 93 mega/seccel az SSDkre.
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
Erdeklodnek, hogy akinek 500as vagy 1000res digis netje van, az milyen torrent klienst hasznal?
utorrentnel egy bizonyos ido utan kiirja, hogy atmeneti tarolo tultoltve, es elfogy a sebesseg... 40 mega/sec fole nem igazan tudtam menni eddig. Milyen klienst erdemes meg kiprobalni?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 3
- Politika
- További aktív témák...
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest