Keresés

Aktív témák

• Zsolesz69

csendes tag

válasz #07746304 #81277 üzenetére

mondjuk nem igazán értem, miért nem jó neked az 1000 megabites Digi, havi 3100 Ft-ért? Mert fúrniuk kell egy 3,5 mm-es lyukat?

törölt tag

válasz #07746304 #81277 üzenetére

+ felhívott a szerelő, de éppen az udvaron voltam. 8-12-ig volt időpontom... 12:30-kor hívott.
    Visszahívtam. Azt mondja, hát ő ma már nem jön ki, mert ugye igaz, hogy már nem esik az eső, de be van táblázva... mondom akkor mikor lesz ideje?! Hát... ő nem tudja, hívjam a 1272-t

Felhívtam a 1272-es számot is. Felvették a panaszt, mondták, hogy utána fognak nézni, és vagy ma vagy holnap hívnak, hogy adjanak új időpontot. De kezdek már nagyon úgy lenni vele, ha a Telekomnak már aktív lenne az optikája az utcában, elengedném ezt a dolgot, de már így is megfordult a fejemben, hogy maradok a Vodafone-nál ügyfélmegtartóval.

Mondjuk ha benyögik, hogy június vége, akkor esélyes, hogy tényleg köszi, aztán megérte nekik kiépíteni (egyébként szerintem az is valószínűbb, hogy nem építettek a társasházon semmit, mert arról tudnék...) azt a tartó-rendező izét, amire hivatkozva 27-én sem kötötték be...

alt="" title=""

De még mindig ez van :(

Szerk: Az imént hívtak fel. Megvan az új időpont. Még ebben a hónapban ugyan, de jó sokára :D Túl leszünk bőven az 1 hónapos megrendelési határidőn :D
    Extra tanulság, ha megrendeled, és esik az eső, hó, nincs kedve a szerelőnek, tököm tudja... nem ám te leszel a következő, mennek szépen sorba, majd beszúrnak valamikor amikor már éppen te jönnél, ha friss megrendelő lennél :D

Aktív témák