- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Asustor NAS
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#07746304 #81277 üzenetére
+ felhívott a szerelő, de éppen az udvaron voltam. 8-12-ig volt időpontom... 12:30-kor hívott.
Visszahívtam. Azt mondja, hát ő ma már nem jön ki, mert ugye igaz, hogy már nem esik az eső, de be van táblázva... mondom akkor mikor lesz ideje?! Hát... ő nem tudja, hívjam a 1272-tFelhívtam a 1272-es számot is. Felvették a panaszt, mondták, hogy utána fognak nézni, és vagy ma vagy holnap hívnak, hogy adjanak új időpontot. De kezdek már nagyon úgy lenni vele, ha a Telekomnak már aktív lenne az optikája az utcában, elengedném ezt a dolgot, de már így is megfordult a fejemben, hogy maradok a Vodafone-nál ügyfélmegtartóval.
Mondjuk ha benyögik, hogy június vége, akkor esélyes, hogy tényleg köszi, aztán megérte nekik kiépíteni (egyébként szerintem az is valószínűbb, hogy nem építettek a társasházon semmit, mert arról tudnék...) azt a tartó-rendező izét, amire hivatkozva 27-én sem kötötték be...
De még mindig ez van
Szerk: Az imént hívtak fel. Megvan az új időpont. Még ebben a hónapban ugyan, de jó sokára
Túl leszünk bőven az 1 hónapos megrendelési határidőn
Extra tanulság, ha megrendeled, és esik az eső, hó, nincs kedve a szerelőnek, tököm tudja... nem ám te leszel a következő, mennek szépen sorba, majd beszúrnak valamikor amikor már éppen te jönnél, ha friss megrendelő lennél
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- Vallás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Last Epoch
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest