-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
@Mate, @nrg_52, @Jim74, @GoodSpeed, @Laccca87
Ezek a fejlemények:
Tegnap du. volt nálunk ugynaz a szerelő, aki pénteken a beszerelést csinálta. A fiam elmondása szerint a kábeleket rendben találta. A feket, zöld műanyag csatlakozóval próbálkozott, abból egy újat rakott fel. Annyit mondott, hogy ma, ha nem lesz eső, megnézi az aknát, máshol már nem lehet hiba. Ugye írtam már korábban, hogy a pénteki szerelésnél én elhűlve néztem, hogy a dobozban állt a víz, amikor oda bekötötte az optikám végét. Mi lehet most 2-3 nap intenzív esőzés után?Többetek tanácsára még tegnap este elküldtem a levelemet az ÁSZF-re való hivatkozással, hogy nem fogadom el a legelső hibajegy lezárását. Na erre válaszul ma reggel 8 előt jött az sms, hogy a 2. hibajegyemnél is a javítás megtörtént... Persze semmi változás tegnap óta, ONT újraindítás, resetelés után is pirosan villogó LOS. Most már tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek a helyzeten. Egyenlőre inkább sírok, mert a család kezd kifogyni a mobilnetből, gyakorlatilag dolgozni/tanulni már csak nagyon korlátozottan tudunk otthon.
Az még fontos, mert rákérdeztem még a beszerelésnél, hogy ebben a dobozba csak mi vagyunk bekötve, tehát egyedül reklamálok a Diginél. Több mint 1 év könyörgés után lett meg. Hiába lehetett már 2022. tavaszán hivatalosan a honlapon megrendelni a Digi optikát (Vác, belváros). Ugye a másik opcióm az lenne, hogy visszalépek az Invitelhez (ami ugye Digi leányzó), és kérem újra a réz drótot, és kapom max. a 30 Mbps-t a VDSL-en.
És még egy infó: az utcai homlokzati falunkon a régi Inviteles kábel mellett hozta be, majd egy 90 fokos fordulta után agy másik falon vezette be alakásunkba. Látszik, hogy a régi fehér Inviteles kábel több ponton is rögzítve van a falhoz, míg az új optikai kábel szabadon van a levegőben. Erre a szerelő azt mondta, hogy majd én rögzítsem a falhoz, meg valamiféle védőburkolatot is tegyek rá. Ez tényleg az én feladatom lenne?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest