Hirdetés
- OpenWRT topic
- OpenMediaVault
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz hellopeti #88199 üzenetére
Annyira híg a leve, hogy nekem Digivel az elmúlt három évben konstansan napi 500 GB feletti a forgalmam. Kivéve az elmúlt két hetet, amíg a BIX irányuk szar volt, de mire megrendeltem volna a drágább Telekom optikát, addigra ki is cserélték a hibás eszközt. Ma már le is jött a 600 GB...
-
hellopeti
csendes tag
válasz Karaya #88194 üzenetére
Szia. Szerintem nem. Én Felsőgödön lakom, itt sajnos Telekom optika nincs, viszont Digire vagyok előfizető és pár hónapja kénytelen voltam backup internetként egy Telekom 150/20-ra is előfizetni mert a Digi mostanában egyre rosszabb. Amikor előfizettem, 970-980 volt a sebesség, most örülök ha az 500-at elérem. Ha elmegy a net (1-2 havonta) akkor minimum egy fél napra elmegy. Erre mondják hogy olcsó húsnak híg a leve.
-
tobi''
tag
Friss háló nálunk is mindkettő, ha van egy T-s mobil előfizu, akkor felénk 560Ft-so alap vezetékes telefon mellett 1/1 4025Ft-ba kerül, 2/1 4463Ft.
Külföldi irányokba azt mondják jobb a Telekom, lehet jobb HGW-t is adnak, bár én saját eszközt használok routerként, nem gond, ha egy gyengébb eszköz jön és cserébe keveset fogyaszt. -
wwenigma
Jómunkásember
A Digi mellé elérhető DVB-C TV miatt én elsősorban azt preferálnám illetve magasabb a garantált feltöltési sebessége. Az elmult pár hétben voltak lassulások a hálózaton - valoszinuleg központi szolgaltatói eszköz cseréjét hajtották végre - de ez egyaltalan nem volt jellemző az elmult X évben miota nekem van, 99,9%-ban nyéregázon ment.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Karaya
tag
Szolgáltató váltáson gondolkodom.
Jelenleg UPC Fiber Power 120-et használok Sződligeten. Az utóbbi időben gyakran akadozik a net. Ilyenkor az egyébként 100/10 Mbps sebesség is leesik 8/9 körülire.
A lakcímemen időközben ezek is elérhetőek lettek:- DIGINet 1000 (FTTH) (3100 Ft/hó)
- Telekom Gigaerős Net 1000/1000 (5840 Ft/hó)
A Digi árban kedvezőbb és erre hajlok. A homeoffice miatt viszont a stabil netkapcsolat a legfontosabb. Szerintetek is érdemes váltanom Digire? -
Túzok22
senior tag
válasz Mr_no_Name #88187 üzenetére
Igazán nincs mit. Remélem tudtam valamennyit segíteni.
-
helkis
veterán
válasz Dragon3000 #88190 üzenetére
ezzel a lappal 3,4ghz alá nem tudom belőni..
köszi a segítséget!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
helkis
veterán
válasz Dragon3000 #88184 üzenetére
igazad volt! 1maggal is megvan a 800mbit..
lehet dobok fel egy friss rendszert majd arra a notira.. vagy más ötlet?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dragon3000
veterán
válasz helkis #88182 üzenetére
Szerintem egy 2 magos 2,3GHz-es cpu-t ne egy 4 magos 4,5GHz-re oc-zot cpu-hoz hasonlíts, ott volt a g2120-am 2 mag 3,1GHz és gond nélkül mértem vele a max sebességet. Ez mellett ki tudja, hogy még milyen szoftver is lehet rajta, ami visszafogja. Amúgy próbáld ki, hogy a biosban letiltasz 2 magot, hogy akkor mit mér a 2500k-val. Amúgy ott a képem 2 mag 4 szál 3,2GHz max órajellel.
[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz Mr_no_Name #88171 üzenetére
Igen, az optikai kábel meg tud úgy sérülni, hogy nem szűnik meg a jel, csak hibás lesz a jelátvitel. Ilyenkor az Optical Rx jelszint -27 dBm alá esik (jelveszteség), ami sebesség lassulást és packet loss-t okoz. Onnét tudod megállapítani, hogy az optikai kábel sérült, hogy az ONT(modem)-on pirosan világít a PON led, ezt hívják loss lednek ha piros, akkor az optika sérülését jelenti. Ilyenkor azonnal fel kell hívni a 1272-t és kiküldenek egy szerelőt. Ha nem piros a DIGI-s ONT-on a PON led, akkor nincs megsérülve a kábel, ebben az esetben más okozza a problémát: vagy a gépeddel lett valami gond, vagy a DIGI-nél van probléma.
Amit elfelejtettem:
vizsgáld végig a modemet és a gépet összekötő utp kábelt is, húzd ki és dugd vissza a modemnél is és a gépnél is, ezután nézd meg a windows hálózati és megosztási központban a linksebességedet és mérj egy párat speedtest-en.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz Dragon3000 #88181 üzenetére
akkor azt is magyarázd meg plz, hogy nálam miért van a i3-2348m-nek letöltésben ~450mbps-nél a plafon, a korabeli i5 2500k miért tudja a dupláját hozni?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz Intruder2k5 #88179 üzenetére
köszi! ezt hozzá kéne csapni a GYIK-hoz!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
MODERÁTOR
válasz helkis #88178 üzenetére
Gyengébb gépen mérj parancssorból!
-
helkis
veterán
válasz Mr_no_Name #88174 üzenetére
ott valami nem kerek..
#88167 szpilu - köszi, megnyugtattál , azóta valamennyit javult is, 450/300-at mérek ugyanazzal a notival, Dell L702x studio i3-2348 + 8Gb router mögül..
[ Szerkesztve ]
-
Gesta28
tag
válasz oehlergabor #88172 üzenetére
Nekem Lenovo Z50-70 laptopom van ( AMD FX 7500, 8GB RAM, SSD, gigabites kártya). 1000 FTTH, Fiberhome HG6544C ONT. Így mérek 280-290-es letöltéseket.
-
Doggy dog
senior tag
válasz szaboi6512 #88173 üzenetére
Hát én csak a digis fiberhome-ot használok, nincs utána saját router.
Ennek mit kellene tudnia vezetékesen és wifin?
(abszolút laikus vagyok, nem értek úgy hozzá, mint ti, visszább olvasva kiderült gyorsan )
Wifi is csak 20-30al megy, amikor meg belassul akkor 2-3mbit/s
Akkor átváltunk mobilnetre.
Azt mondták teszteltek felénk, minden ok.
De kérhetünk helyszíni mérést és ha ott minden rendben van, fizetni kell 5e ft-ot érte....Hosszú távon a saját router lenne a megoldás a sokkal gyorsabb netért?
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Mr_no_Name
tag
válasz Mr_no_Name #88171 üzenetére
Ui: folyamatosan 5-8%-os packet lossokat mérek ha pingelem a google.com-ot. Teljesen érthetetlen ez számomra.
-
szaboi6512
őstag
válasz Doggy dog #88170 üzenetére
Nekem Intel Pentium B970 procim van.
Wifin 5 GHZ-en is elég jó, pedig ez még nem optika!
Speedtest by Ookla
Server: Antenna Hungária Zrt. - Budapest (id = 12374)
ISP: Digi TV
Latency: 4.15 ms (0.57 ms jitter)
Download: 634.67 Mbps (data used: 1.1 GB)
Upload: 301.67 Mbps (data used: 418.3 MB)
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Digi 1000-es netem van.
Oszlop -> üvegszál -> kábel végén csati -> vadi új Huawei (HG8143A5) modem -> cat6 kábel -> gépem.
Nyáron lett bekötve a net, pöccre indult minden, és a speedtest 850-950 megabit körül mért minden esetben.
A napokban (2-3 hete? 1 hónapja?) észrevettem azt, hogy baromira lassú lett a net. A letöltési sebességem eddig 40 MB / s (nem megabit) volt, ez most 20-ra csökkent kb, de van hogy kevesebb és ugrál.
A speedtest 60-70 megabiteket mér letöltési sebességre, amit egyáltalán nem értek.
Bejelentettem a hibámat: azt mondták, hogy náluk minden rendben van, de kiküldenek egy szerelőt. Ma ki is jött a fickó, aki rámért a saját modemjéről, saját laptopjával, saját utp kábelével, és 200 megabitet mért, ami érdekes, mert nekem ez 60 megabitet produkált mindig, de ugye az is kurva kevés. Visszavágott a kábelből, rakott rá új csatit, de ez sem oldotta meg a gondot. Elég sokat tökölt vele, jó fej volt, de ő is tanácstalannak tűnt. Azt mondta, hogy holnap még átnézik a kábel útját, mert hátha valahol sérülés van. Kb 20 méter kábel jön az oszlopról, de lehet több.Kérdés: szerintetek létezik olyan, hogy az üvegszálas kábel olyan formában sérül, hogy az lassú internetet eredményezzen? Nem értek a lovakhoz, de szerintem ha egy kábel sérült, akkor az egyszerűen nem továbbítja a jelet, és kész. Vagy jó, vagy nem jó. A fickó azt mondta, hogy előfordulhat, hogy úgy "tört" meg a kábel, hogy még épp nem csesződött szét teljesen, de már nem tudja továbbítani a max jelet, és ezért kapok csak 200 körüli megabiteket. Hangsúlyozom laikus vagyok, de ez nekem "mágiának" tűnik, és nehezemre esne elhinni, hogy egy baromi sérülékeny üvegszálas technológia pont úgy sérülne meg, hogy stabil 200 megabitet osszon szakadásmentesen az 1000 helyett. Furcsa.
Az ablakon jön be a kábel egy lyukon, előtte pedig feltettek utólag egy redőnytokot, ami valóban kicsit meghajlította a kábelt, szintén még nyáron. Sebesség problémákat viszont hónapokig nem észleltem még, csak most. Ha ez lenne a baj, akkor ennek már akkor mutatkoznia kellett volna, nem? Tanácstalan vagyok, őszintén szólva nem szeretném, ha megint kábelezgetni kéne :/
Szerintetek?
-
Doggy dog
senior tag
válasz oehlergabor #88163 üzenetére
Az igen.
Nekem egy régebbi core2duo-s packard bell laptopom van.
Ott kábelesen 160-180 a max.
A laptop lehet a szűk keresztmetszet?
Vagy azér ennek is tudnia kellene kábelesen a garantált 300-at?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
szpilu
tag
válasz helkis #88155 üzenetére
Nálam is ez volt napokig, aztán egyszercsak minden frankó lett, pedig semmit sem változtattam az itthoni hálózaton. Már majdnem elkezdtem mindent is cserélni
Most bármilyen szerveren mérek 700 alatt nincs a letöltés, a feltöltéssel pedig nem volt baj nekem sem.
Szintén Veszprém[ Szerkesztve ]
-
Gesta28
tag
válasz oehlergabor #88163 üzenetére
Saját router vagy Digis?
-
CirrMee
addikt
-
helkis
veterán
válasz Gesta28 #88157 üzenetére
az szerintem benne van a hibahatárban, tehát lehet a géped valóban ennyit tud, jó ötlet lehet lemérni egy másik géppel/kábellel.. routered saját vagy digis?
nálam egy GT5300-as router van + fiberhome Gpon HG6544C ami bridge-ként működik..
-
Fitzgerald
veterán
Én sem kaptam még meg a januári számlát, most először történt ilyen, hogy nem jött meg. Nem tudom mennyire szokványos ez a Diginél, még csak február óta vagyok náluk, amióta elért ide az optikai szolgáltatásuk.
Mondjuk különösebben nem is izgat, úgyis mindig hó vége felé fizetem be a tárgyhavit, ha 25. környékéig nem jön meg, akkor majd utánanézek a dolognak. -
helkis
veterán
válasz Gesta28 #88152 üzenetére
honnan vagy? mert nálam ugyanez a helyzet (Veszprém) ma küldtem én is nekik pár mérési eredményt és ugyanezt a választ kaptam..
a feltöltés rendben van 330mbit, de a letöltés 120-150mbit körül alakul..
ha a gép lenne a leggyengébb láncszem, akkor a letöltésnek ill feltöltésnek meg kellene egyezni-e, nem?
-
CirrMee
addikt
Ha kizártad a hiba lehetőségét nálad, akkor természetesen érdemes kihívni őket. A kizárás nem azt jelenti, hogy mértem egyet (vagy éppen százat), és akkor tuti náluk van a hiba.
Kérdések:
-gép képes e az adott tempó kihajtására
-házi router ha van, az képes e kihajtani a tempót
-vírusirtó, forgalom optimizáló vackok nem e avatkoznak közbe
-gyenge gép esetén Speedtest CLI megvolt e
-tesztelést Digi szerverre mérted e.
-mérést kábelen végeztél?Kicsit részletezni kellene azt a hálózati felállást.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Livius
őstag
Használsz saját routert? Első körben mindenképp egy másik PC-én vagy másik gigabitet tudó notebookon érdemes lenne még tovább tesztelni. Esetleg még másik kábellel is érdemes tesztelni.
Sőt annak se árt utána nézni, hogy van-e frissebb driver a gigabites LAN-hoz. Természetesen minden eszközt ajánlott újraindítani, akár a notebookot is, sokan idióta módon csak alvóba rakják és fél évig egyszer sem bootol újra. A Win 10 vagy Win 7 frissítéseit is ráengedném hogy települjenek, ha esetleg van valami függőben lévő még.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Gesta28
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szertném kérni!
Mivel méréseim során azt tapasztaltam, hogy a letöltési sebesség nem éri el a garantáltat sem, így bejelentettem.
Az alábbi választ kaptam:
"
Az Ön által bejelentett hiba kapcsán távolról ellenőriztük a kapcsolatát, eszközeinek paramétereit, és rendszerünkben hibát nem állapítottunk meg.
Amennyiben ellenőrizte számítógépét, saját magánhálózatát, és hibát nem talált, egy laptopos vizsgálatot tudunk felajánlani Önnek.
Szerelő kollégánk a helyszínen, a saját laptopjával csatlakozva az Ön végpontjára teszteli a kapcsolatot, méréseket végez. Amennyiben a hibajelenség tapasztalható, díjmentesen elhárítja azt, amennyiben viszont a kapcsolatot rendben találja, hibát szolgáltatói oldalról nem tud megállapítani, akkor a kiszállási költséget (5.000.-Ft) a következő havi számlán felszámolják Önnek."Lehetséges-e hogy a hiba valóban nálam van? Lenovo Z50-70 laptoppal mértem (gigabites lan-nal kábelen). Csak az nyugtat, hogy a feltöltésem rendben van, így elméletileg a letöltésnek is jónak kellene lennie. Érdemes kérnem a kiszállást?
-
Gyurka6
őstag
válasz trec12 #88144 üzenetére
Hali!
Sebesség mérés (már miért ne).
Most, hogy vacakolt a letöltési sebesség néztem a vivaldi segítségével.
Számomra meglepő módon a szélessáv.net oldalon 900 fölött mutatja, ráadásul a router szerint is legalább ennyi (pár %-al többet jelez).
Letöltöttem hozzá az ajánlot app-ot (chrom) és ezzel 5-600 körüli a sebesség..
Esetleg meg tudná nézni v.ki, hogy nála mekkorát mutat.
Firefox is 5-600 körül mér (mutat).[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
trec12
addikt
válasz CirrMee #88143 üzenetére
Nem kicsit, nálunk és a környéken 2018 tavaszán megtörtént az FTTH kiépítés de a lakásokba azóta sem értek el, FTTB van azóta is (nekem ez is megfelel amúgy ). Inviteles területek optikázása is mehetne gyorsabban. Nyilván az egész főként a mobil miatt + COVID miatt van. Így utólag azt mondanám mobil helyett inkább az optikára mentek volna rá. Szerintem mostanra szinte az összes szolgáltatási területen optikájuk lenne.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz st3v3np3t3r #88142 üzenetére
Kicsit elszámolták magukat elég sok mindennel kapcsolatban, de majd oda is elérnek.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Hát, a Telekom hamarabb indította el az optikai hálózatot mint a Digi. 1hónap alatt kiépítette a T és már kérhető az átszerelés,a Diginél még mindig csak az FTTB-t hozza a rendszer kb.1,5 éve!
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
xDiESEL92
tag
Végre normális sebesség van az Opticon, ZNET és a Szerverplex irányába is.
FTTB 500BIX-es képen is látni, hogy valami volt.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Megint 212-vel kezdődő IP-t kaptam, megint nem megy pár oldal: vezess.hu, 24.hu, gamer365.hu.
Azt hittem ezt már megoldották azóta.
szerk.: Reconnectelve 217 kezdetűvel jó.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mpo
veterán
válasz rothfb #88135 üzenetére
December közepén hűséget fogadtam, most utólag egy -1400 Ft-os számla is van januárra, a másik mellé.
Ezt nem tudom a szokásos módon fizetni (ügyfélkapu), vagy bemegyek fizetni vagy utalok.
---------------
A te módszered sem rossz, én 1-2 nappal a határidő előtt fizetek, hátha valami éppen a határidő napján nem működik.
Libreoffice-ban van minden, el se felejthetném.Ha érted, akkor már elavult.
-
veterán
Szeretem rendezni az ilyen fizetnivaló dolgokat. Ezt a családban én "intézem" és nem szoktam vacakolni. Mire várjak a befizetéssel?
Azt nagyon utálnám, ha megjönne és a fizetési határidő 1-2 nap. Vagy olyan is volt már, hogy jött csekk és lejárt rajta a fizetési határidő. Ez a fizetési rendszer azért nagyon jó, hogy időben megjön, mert ha bármi van, van időm reklamálni.
De ez az én szerény véleményem. -
veterán
válasz Dragon3000 #88131 üzenetére
Én akkor már a február végéig fizetendőt fogom kapni. Nem a januárit. Szerintem Nerd is úgy szokta kapni, mint én és furcsálja, hogy nem akar jönni a szokásos módon.
-
Nerd
aktív tag
Hello,
Van olyan aki meg mindig nem kapott januari szamlat? -
adika4444
addikt
válasz Whiteshark13 #88125 üzenetére
Hali! Néhány hete nagyon sokunknak van gondja külföldi irányokkal. Talán rajta van a DIGI a javításon, míg ha a kommunikációjukban ezt jól is titkolják.
Megoldás nem igazán van, maximum szolgáltatóváltás, vagy valami VPN. Ha értesz a Linux-hoz, a vps4you.hu-n a legkisebb VPS 700 forint körül van havonta, én nyáron próbáltam, akkor 400--500 Mbps körül tudott stabilan a hálózat, rendben volt a külföldi irány is, szóval ha egy olyanra fellősz egy Openvpn-t vagy Wireguard-ot, szerintem áthidalható vele a probléma.
üdv, adika4444
-
Whiteshark13
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom, használ-e valaki közületek Game Pass Ultimate streaming szolgáltatást. A problémám az lenne, hogy a fenti szolgáltatás Digi neten nem működik. Szétesik, kockás a kép, akad, lefagy, élvezhetetlen. De csak a Digi neten! Táblagépen használnám 5 GHz-s wi-fi kapcsolaton, mely eszközön pl a Google Stadia tökéletesen működik. Telenoros és Telekomos mobilneten teljesen jó, csak ott meg az input lag magas. A netem 500-as FTTB. Amikor elindult a Game Pass, egy darabig jó volt, de pár hete egyszerűen használhatatlan! Esetleg van vmi ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond? Segítségeteket előre is köszönöm! -
őstag
Srácok, Pilisszántó és környéke, 10-es út mellől van valaki?
Tv van, de a net elfogyott
Tegnap este még minden jó volt... -
dchard
veterán
Maximum FTTB-n. GPON-nál a QoS-nak OMCI-n kell beállítva lennie, különben az OLT nem tudja megfelelően priorizálni a forgalmat. Az OLT egy alapvetően L2 eszköz, ahol a PON Queue-k és a VLAN-ok összerendeléséből, illetve a hozzájkuk beállított sebesség profilokból áll össze maga a modell, ehhez képest a PPPoE egy magasabb szint.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
bernel
tag
-
bernel
tag
Felhívtam a hibabejelentőt, és azt mondta, semmi problémát nem lát. Újraindíttatta velem a gépemet, és attól megjavult.
Már igen sok éve vagyok a diginél, és volt már jó néhányszor, hogy elment a net, de mindig magától vagy router újraindításra visszajött. A windows-t soha nem kellett hozzá újraindítani.
Biztos hülyének nézett, hogy ilyen alap dolgot nem próbáltam, de sok év alatt ez volt az első eset, hogy windows újraindítás kellett a kapcsolat megjavításához, ezért nem gondoltam rá, hogy ez lehet.
Mindegy, a lényeg, hogy most működik.
-
bernel
tag
válasz Laccoss #88101 üzenetére
Más DNS szerverrel is próbáltam, de nem az a gond. A hálózat ikonján ott van a kis sárga figyelmeztető jelzés, ami akkor szokott lenni, ha a digi kapcsolat nem megy. Már vagy 2 órája tart, de akkor nem indítgatom újra a routert, ha felesleges, mert azt mondod, hogy ha megjavul a kapcsolat, akkor a digis router észre fogja venni, és felveszi a fonalat.
-
addikt
-
g@norbert
tag
Sziasztok, üdv mindenkinek.
Egy probléma miatt szeretném kérni a segítségeteket.
Édesanyámnál tányéros digi van, és ma kb 1 órája meghalt a kétkártyás box, (valami durrant benne, és villant is🤣)
Még anno kaptam valakitől egy ugyanilyet, még a kártyák is benne voltak..
Beüzemeltem, mindent ugyanúgy összedugtam, riasztó smartcard kivéve szöveg jött, nincs adás, utána felcseréltem a kártyát, nincs összepárosítva szöveg jött, de utána beugrott egy szoftverfrissítés, sikeresen végig is ment, utána csatorna szkennnelés, de semmi változás, nincs adás.visszacseréltem a kártyákat, nyomtam egy gyári beállítás visszaállítását, sikeresen végigfutott, de még most is a riasztó smartcard kivéve, zavart csatorna üzenet van sjnos.
Lehet valamit tenni hogy a saját két kártyánkkal, ez a másik kétkártyás box-al működjön a szolgáltatás?
Előre is köszönöm a segítséget.Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest