Hirdetés
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Még egy kérdés felmerült bennem. Otthon PC-t használok; ezen futtattam az emocheck-et. Van viszont egy androidos telóm, ami wifin keresztül kapcsolódik a hálózatra. Ezt is érdemes tesztelnem? Ha igen, hogyan (mert az emochecknek csak x86-os és x64-es változata van)?
-
Apollo17hu
őstag
Jaja, benne van, hogy "Emotet was not detected.".
Azért parázom, hogy az emailben meg ilyeneket írnak, hogy "Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ha a tevékenység továbbra is észlelhető lesz szolgáltatásai korlátozásra kerülhetnek.".
Nekem meg fogalmam sincs, hogy miért az én IP címem jelenik meg az NKI-nél. -
cof
veterán
válasz Apollo17hu #89996 üzenetére
Azt a .txt fájlt nyisd meg amit generált. Szerintem azt is kell visszaküldeni.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Apollo17hu
őstag
válasz 4Grider #89994 üzenetére
Bitdefendert használok. Futtattam egy system scant, de nem talált semmit.
Letöltöttem az Emocheck-et, elindítottam, majd 2 másodperc múlva ezt dobta ki:
Ennyi, gombnyomásra kilépett. Akkor jó vagyok?
Furcsállom, hogy a Digi nem részletezi, mit kellene csinálnom, csak annyit írtak, hogy várják a visszajelzésem válaszlevélben. (A fejlécben lévő útvonal nem gyanús...) -
ElektrikusDE
senior tag
válasz Apollo17hu #89993 üzenetére
Én lefuttattam, semmi gond vele virustotal.com szerint is tiszta! (nem kaptam levelet)
Ui:
A program nem talált problémát nálam.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
4Grider
nagyúr
válasz Apollo17hu #89993 üzenetére
Egy e-mail feladási e-mail címe és a mellé írt név simán hamisítható (egy levelezőklienssel bárki lehet bármi). Amit viszont nem lehet hamisítani, az az e-mail fejlécében szereplő útinformáció (jellemzően a received sorok). Ezt végignézve elemezhető, hogy tényleg attól a feladótól érkezhetett az e-mail, mint amit látsz.
A githubon lévő emocheck valós program. Nincs egyébként egy normális antivirus szoftvered a gépen? -
Apollo17hu
őstag
válasz 4Grider #89992 üzenetére
innen jött a levél: Digikábel - Hibabejelentő <hibabejelento@digikabel.hu>
és ezt kellene letöltenem, meg futtatnom: https://github.com/JPCERTCC/EmoCheck/releases
-
4Grider
nagyúr
válasz Apollo17hu #89990 üzenetére
Az emotet elleni védekezés a saját érdeked is.
Az e-mail fejlécében megtalálod azokat az információkat, ami alapján eldönthető, hogy azt tényleg a digi küldte-e neked.
Ha a leírt utasításokat ide is leírod, abból is kideríthető, hogy épp valaki pont most akar megfertőzni, vagy tényleg az emotet elleni védekezésre akarnak rábírni. -
petakpa1
őstag
Debreceni új Digi Nekem csomag bekötéséről írnám meg tapasztalatainkat.
Bekötés/szerelés:
- Kb. 2 héttel a helyi területi képviselővel történt szerződéskötést követően mentek bekötni. Kicsit kevesebbre számítottunk, de még épp belefér. És ezzel itt vége is a negatívumoknak
- Az utcán lévő villanyoszlopról húzták be az üvegszálat a padlásra (azt sajnos nem tudom, hogy acélsodrony kábelre csavarva oldották meg, vagy csak simán az az üvegszálas kábelt húzták be, mert én magam nem voltam ott a szerelésnél..
-Az üvegszálat a padlásról egy kb. 1920-as évekbeli (akkor épült a ház), eredetileg 220V-ra használt, de az 1980-as évekbeli felújítás alkalmával e célú használatra megszüntetett "bergmann" csőben hozták le abba a szobába ahova az ONT kerül. Üvegszállal együtt le kellett dugniuk egy koax kábelt is, mert az ONT-től a padláson keresztül lehet elvinni a koax-ot a konyhában lévő tv-hez. Itt az első pirospont a szerelőknek, mert ez a kábelbefűzés nem volt egyszerű menet, de siránkozás helyett megoldották.
- Konyhából a padlásra felmenőmenő koax-ot a padláson a konyha felett összetoldották az ONT felől odahúzott új koaxal. Továbbá a konyhában lent van még egy toldás a koax-on, de e két toldás ellenére is hibátlan lett a kép a konyhai tv-n.TV:
Mind a konyhai, mind az ONT mellett közvetlenül lévő TV-n hibátlan a digitális adás. Második pirospont Remélem a harmadik TV (mely egy régebbi plazma, csak analóg tunerrel) sem lesz gond, ezt még nem üzemelték be az ősök, mert nem nézik sose.Internet:
Sebesség 890/300 volt szombat este, harmadik pirospont . Szakadásról nem panaszkodtak eddig ősök.ONT: (Fiberhome HG6544C, RP2743 szoftververzióval)
Egyből sikerült minden nekünk szükséges szolgáltatást beállítani rajta: dyndns kliens, pár port forward szabály, statikus ip cím bérlet, saját wifi hálózat név és jelszó. Külön kiemelném, hogy a topicban itt előzetesen olvasott hibák nem jelentkeztek : ONT felhasználójának jelszavát meg lehetett változtatni és utánna azzal is be lehetett lépni, sőt ONT-be WAN felől is be lehet lépni. Negyedik pirospont
Azt még nem tudtam tesztelni, hogy a belső hálón lévő kliensek tényleg szeparáltak-e vagy látják egymást...
ONT-vel kapcsolatban kérdezném, hogy tudja valaki, hogy az alábbi screenshot-on lévő Option60 és Option43 funkciók mire szolgálnak?
Option60-at Disable vagy Server-re lehet állítani, alapbeállítás Disabled
Option43-at Disable vagy Enabled-re lehet állítani, alapbeállítás Disabled
Telefon:
Vezetékes számhordozás volt Telekomtól. 1-2 nappal a bekötés után már lehetett használni. Elsőre a egy vezeték nélküli rádiós Pansonic telefonnal nem akart működni az ONT, de 1 napon belül ezt is megoldották. Ötödik pirospontRemélem a bekötésért nem számláznak ki valami eszetlen összeget.
Összességében teljesen elégedettek vagyunk, mindenkinek csak ajánlani tudom Digi szolgáltatását. Ha itt is szolgáltatnának XIII. kerület Angyalföldön már szerződnék is át hozzájuk.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Az imént hívtak a Digi vonalas számáról, és e-mailben is megküldték hogy:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a nemzeti Kibervédelmi Intézet jelzése alapján hálózatunkon az IP címéről hálózati kommunikáció történt ismert Emotet szerver(ek) irányába. Az eset kapcsán kérjük, hogy az Önök felügyelete alá tartozó munkaállomásokon futtassák le az Emocheck alkalmazást. Az alkalmazás eléréséről e-mail-ben tudunk tájékoztatást adni. Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ha a tevékenység továbbra is észlelhető lesz szolgáltatásai korlátozásra kerülhetnek."
Rákerestem a topikban, és láttam, hogy decemberben kapott más is hasonló levelet. Végezzem el a leírt utasításokat, sztetek sem tűnik átverésnek, ugye?
-
gurabli
őstag
Nem erről van szó, bőven elég. Az érdekel, hogy a router hw szab-e korlátot a teljes sávszélességnek. Illetve az, hogy terhelés alatt (munkából adódóan is elég nagy fájlokat mozgatok) mennyire szenved vagy sem a router. A betárcsázós időszakra nagyon is emlékszem, még megvan a USRobotics modem, ami iszonyat stabil és gyors volt :)
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
amstorm
aktív tag
válasz kontaku #89984 üzenetére
Az egyik szobába rakattam a digis routert ott van egy netezős gép arra elég a 100-as lan port az övékből a másik szobába ahol a gamer gép van pedig egy már behúzott utp-n megyek át(gigabites portról) az menne az saját routerbe és az adja a wi-fi-t. A digisen kikapcsoltam a wi-fi-t.
Így legalább nincsenek egymás hegyén hátán a routerek és az övéket is tudom használni vezetékes netre.
Köszönöm a válaszokat!
Efficiency is clever laziness.
-
kontaku
tag
válasz amstorm #89981 üzenetére
Szia. Működhet, de ha saját routert használsz, érdemes inkább átkérni a Digi modemet bridge módba, akkor egyrészt nem fog adni wifit, és csak átjáróként üzemel. Így nem lesz kettős NAT sem. A routereden be kell állítani a pppoe felhasználó nevet és jelszót, amit a Digi adott. (Mondjuk az én ONT-omon nincs is wifi.)
szerk. Megelőztek[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
Sziasztok. Ma kötik be a gigabites optikát a 100Mbit-es net helyett. Az ő routerük alá ha berakom alhálózatba a sajátomat az övéken kikapcsolom a Wi-Fi-t és az enyémről megy az működhet?
[ Szerkesztve ]
Efficiency is clever laziness.
-
Dragon3000
veterán
Én telefon esetében nem szoktam megérteni, hogy mire nem elég 500Mbps, hova kell a 7-8-900. Mintha sok sok gigabyte-ot töltenének le. Nagy játék esetében nyernek pár másodpercet vele, közben meg akár kétszeres árat is képesek kiadni egy gyorsabb wifivel szerelt routerre
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
FTTB - FTTH átkötésnél marad a régi PPPOE név/jelszó páros, vagy újat generálnak?
ONT híd üzemmódba kapcsolást és azt hogy véletlenül se "NAToljanak" a szerelő letelefonálja, vagy azt majd nekem kell?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
gurabli
őstag
Ha max a letöltés, akkor mindkét cpu mag felugrik 100%-ra. Illetve a core2 nem mindig 100%. A max és garantált értékeket tudom. Csak kérdés, hogy egy izmosabb mai Asus vajon könnyebben boldogul vagy nincs jelentősége.
-
-
gurabli
őstag
Optikai Digi, Huawei ONT bridge módban, saját router AC66U B1 Merlin. Szerintetek egy izmosabb Asus router jelente valami előrelépést sebességben vagy a B1 alapvetően kihozza a maximumot? Jellemzően 750-850 Mbit körül van a download, és 300 az up.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Kekmen #89967 üzenetére
Vagy csinálsz egy bat fájlt abban a mapában, ahová kicsomagoltad a programot.
"cmd.exe /k speedtest.exe"
Utána még ki is teheted az asztalra!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Kekmen
senior tag
válasz szimcsi #89965 üzenetére
Ha abban a mappában nyitsz parancssort és úgy adod ki a speedtest parancsot - akár különböző paraméterekkel - akkor nem záródik be és egy linket is kiad, ahol meg tudod nézni később az eredményedet.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
szimcsi
senior tag
válasz viktorhu #89950 üzenetére
Én is köszönöm a parancssoros alkalmazást, így még nem mértem soha sebességet
Amúgy normális hogy nekem egyből bezáródik az ablak, abban a pillanatban, amikor megmérte a sebességet?
Tehát mérés közben látom a pillanatnyi mért sebességet, de a legvégén egyből kilép. De függetlenül ettől, hasznos progi, köszi.XP
-
-
ggergo_hu
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lehet butaságokat írok/kérdezek.
Háttér: Digi kábeles netem van (tv box + wifis modem). A wifis modemen úgy tapasztaltam 2 lan port van, az egyik lassabb. A gyorsabbra jelenleg egy 5 portos jó minőségű switchet kötöttem, erre csatlakozik kábellel az xbox és egyéb okos otthon dolgok - ezzel így minden rendben, sebesség ügyileg is. Viszont a wifi a ház távolabbi pontjain kb használhatatlan, jel erősítővel sem sikerült kiküszöbölni (rossz helyen is vannak a házban a konnektorok ehhez).
Ötlet: Router vásárlás
Kérdés:
Ha veszek egy jobb fajta routert és így vagy úgy beállítom a digis wifi helyett (tudom, erre van sok helyen leírás, hogyan kell) akkor:
- A router a saját wan portja és a digis modem gyorsabbik lan portja (lan1) keresztül kötődik majd össze?
- A switch-et simán bedughatom majd az új router egy lan portjába, és ugyan úgy működik szép gyorsan tovább?Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Gergő
-
-
nils11
csendes tag
Az előbb töltöttem le a qbittorrent kliens szerint 78 mb/sec volt a max sebesség tartósan.
a digi honlapján mérve 2 perccel később 440/310.
Ha jgaz a 78 másodpercenként akkor az nagyon jó. nem reméltem az öreg gépemmel ilyen sebességet.
NilsNils
-
nils11
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja 1000-netre válthattam.
A mérések szerint 440/320 a sebesség. Régi 5 éves gép i3 cpu 8gb ram a paraméterek. Nem is vártam nagyobb sebességet, talán ha beruházok egy modernebb konfigra.
Az furcsa hogy letöltés közben a qbittorrent kliens 60-75/ sec sebességet mutat és ha mérem az időt akkor sem jön ki a 440 max sebesség. Lehetséges hogy gyorsabb mint gondolnám? Olyan mintha 600 fölötti lenne a sebesség. Letöltés után mérve ismét 420 440 a sebesség.
NilsNils
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz olasz61 #89944 üzenetére
Szia!
"dec.16-tal átvett a Digi "
Emiatt nem tudsz belépni, nem szeretik ha az user "birizgálja" az ONT-tot!
Már én se tudok belépni az ONT-ba azóta hogy Bridge módba rakattam! (FiberHome HG6544C)
-
olasz61
tag
válasz ElektrikusDE #89943 üzenetére
Ez még eredetileg Invitel-es,nincs ráírva semmi sokáig be is tudtam lépni root-admin,admin-1nv1tel7 jelszavakkal,majd sajátra változtattam és miután dec.16-tal átvett a Digi már semmi sem jó.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz olasz61 #89939 üzenetére
Szia!
"Az alján esetleg nincs valami más ráírva?"
Azzal kéne, de volt már olyan hogy azzal sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
ZTE F668-as routerem van, hogy tudnék wifire csatlakozást korlátozni adott eszköz esetén? Esetleg idő intervallumot meg lehet adni?
Más: megabites netem van, de a speedtest szerint a letöltésem csak 200-250 mega között va, a feltöltés valamivel több. Tudok ezzel valamit kezdeni?
Köszönöm
-
MODERÁTOR
-
olasz61
tag
válasz Intruder2k5 #89938 üzenetére
Sajnos nem nyert.
-
MODERÁTOR
-
allein
addikt
Sziasztok. A router napló menüjében látok olyan logokat amiket nem tudok megmagyarázni, mármint nem tudom mi miért történik. Csináhatok róla fotót róla és berakhatom ide, hogy segítsetek értelmezni?
-
nagyúr
válasz Hoffer #89878 üzenetére
Nem igazán általános, hogy 300-nál ne jöjjön rajta több, speedtesten jellemzően 850-910 Mbps körül mérek, de valós letöltés is megy stabilan 750-780 Mbps között.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Akosman
aktív tag
válasz tothjozsi96 #89927 üzenetére
-
Kronk
őstag
Sziasztok, Apóséknál ftth van, minden remekül működik, megvan a sebesség, bár sosem használják ki.
Viszont Natolva vannak. És itt jön a kérdés, csak böngészgetnek, néha Skype, semmi komoly, van értelme őket kivetetni a Natból, vagy így még biztonságosabb nekik?http://totesz.myminicity.com/
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
DIGINet 1000-es csomagunk van (Békéscsaba), lassan 3 éve. Kb.900/300mbit a tényleges sebesség.
Mostanában 600/300mbit szokott lenni speedtest-en. (Majd csinálok egy modem restartot biztonság kedvéért)
Nem lehetséges, hogy a szolgáltató korlátozott be valamit?
Amúgy a 600/300mbit-el nem is volna gondom, eszerint inkább a letöltés sebesség esett vissza, viszont gyakorlatban a feltöltéssel vannak problémák, jelentős lassulások.
Köszi.XP
-
mpo
veterán
válasz Depression #89914 üzenetére
Miután vesz valaki 500e Ft-ért tévét, utána 3-4e Ft-ot akar spórolni a HDMI kábelen.
Jártam már nem kattanásig bedugott RJ45 vagy HDMI kábel okozta hibával, rossz csatlakozóval UTP-n, koaxon.Ha érted, akkor már elavult.
-
MODERÁTOR
Nálam is bekötötték az optikai csatlakozást (ftth). A korábbihoz képest a tv adás jobb minőségű lett (digitálison), a korábbi kockásodás megszűnt. A net gyorsabb és stabilabb.
-
mpo
veterán
válasz Dragon3000 #89913 üzenetére
Nyilván, ha nincs meg a sebesség, ajánlatos, de ha megvan, akkor nem indítom újra.
Ha érted, akkor már elavult.
-
Depression
veterán
válasz Depression #89562 üzenetére
Felhívtam ma a digi ügyfélszolgálatot. A hölgy beazanosítás után szintén látta, hogy szakadozik, majd egy kis keresgélés után megmondta, hogy a szakadozás az ONT és a routerem között van, és cseréljem ki a LAN kábelt, ha mégsem lesz jó, akkor hívjam újra. Voilá! Hibátlan a netem.
Köszönet neki, érti a dolgát.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
nrg_52
addikt
válasz tothjozsi96 #89911 üzenetére
Kettonk kozul nem en altalanositok, pont erre akartam ravilagitani. SZERINTEM pongyolan fogalmaztal mindket esetben,ennyi volt a gondom. De foldet ra, felesleges ezen vitatkozni, hiszen alapvetoen igaz is lehet amit irtal, de nem feltetlenul. Kellemes hetveget!
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
tothjozsi96
addikt
válasz nrg_52 #89906 üzenetére
Természetesen neki és neked lesz igazad!
10+ éves Thinkpad-el nálam ment a Gigabit, de tessék, itt egy tőlem sokkal hitelesebb komment, úgy látszik nem vagyok egyedül a dologgal.A HTPC-be olyan gyenge Intel Celeron van hogy egy Windows indítástól kiakad a CPU.
(A kolléga nem írta hogy milyen processzorral szerelt a gépe, de jó eséllyel Celeron)Én nem általánosítanék a helyedben, 4 magosított AMD nincs egálban HTPC-be szánt processzorral.
-
MODERÁTOR
Nem tapasztaltatok valami kimaradást tegnap késő este?
-
mpo
veterán
válasz Dragon3000 #89901 üzenetére
A szerelő mondta, elektronikusan is jelentik az átkötést, így a szerver éjfélkor átállítja az ügyfelet az új csomagba.
Másnap hajnalban mértem, az ONT nem lett újraindítva és már az 1000-s csomag ment.Ha érted, akkor már elavult.
-
Dragon3000
veterán
válasz csabesz0501 #89907 üzenetére
Mert gondolom, mint minden szolgáltatónál sokan csak a betanult szöveget tudják, aztán az évek alatt ragad rájuk kis tudás is, így ki lehet fogni hozzáértő ügyfelest is.
-
csabesz0501
újonc
válasz Dragon3000 #89905 üzenetére
Köszi a tippet! Megtaláltam az ügyfélkapun holnaptól írja az 1000-es netet!Bár az ügyfeles nem értem miért nem mondta!
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz tothjozsi96 #89898 üzenetére
Elolvashatom meg 10x is akar, ettol meg neki lesz igaza. Az, hogy te a gigabites interfesz meglete alapjan kizarod a szamitogep problemajat, az szerintem eleg meresz. Egyebkent ha sebessegtesztelo alkalmazas hasznalata mellet a sajat elmondasod szerint nem szukseges eros gep, nem ertem mi a gondod kollega HTPC-s hasonlataval...
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Dragon3000
veterán
válasz csabesz0501 #89903 üzenetére
Amúgy még a digi oldalán az ügyfélkapun a szolgáltatásoknál ha már ftth1000 szerepel, akkor is mennie kellene gigabittel, az is lehet, hogy kell majd egy ont újraindítás másnap.
-
Dragon3000
veterán
válasz turulbird #89895 üzenetére
A linkelt hozzászólónál sincs minden kitesztelve, így lehet, hogy nem a diginél van a gond, elvégre a routernek nem kellene újraindulnia magától csak mert elment a net. Hányszor volt itt digit szidó felhasználó, aztán a több hetes irkálások végül azzal zárultak, hogy mégis a felhasználónál volt gond és nem a digivel. Te kijelentetted, hogy nálad minden rendben, akkor kérj vizsgálatot a diginél, amikor szar a net, erre ennyit tudok mondani. Pedig csak kölcsön kellene kérni egy másik gépet, nem hiszem el, hogy nincs a környezetedben senki, akinek lenne elfekvőben egy régebbi gépe, ami újabb, mint a tied, vagy akár egy laptop amit pár napra kölcsön tudnának adni.....
-
csabesz0501
újonc
válasz Dragon3000 #89901 üzenetére
Köszönöm válaszod!
-
csabesz0501
újonc
Ez már megtörtént!Ők Gigás netet látnak!Szerintem a megrendelésre gondolt!Nagyon kínlódosan megy ez az egész kritikán aluli diszpécserek nulla tudással,a szerelőket meg inkább hagyjuk!A pontosság nem az erősségük még a második alkalommal sem, amikor meg kötöttek másnál megkérdeztem hogy bekötnék-e ha már itt vannak (első kapott időpontomra nem jött senki) akkor meg megkérdezték "Megoldjuk,mennyit ér meg nekem?" , mondom ez már tényleg nem igaz!
-
Dragon3000
veterán
válasz csabesz0501 #89899 üzenetére
Ha ma kötötték be, akkor általában másnapra szokták gigabitre állítani, ha másnap sem megy, akkor hívd fel őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Elektromos autók - motorok
- Gurulunk, WAZE?!
- Magisk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest