- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz tibike8 #44897 üzenetére
Igen itt sok a gond a környékben, nem túl jól lett méretezve a hálózat, és szívunk is ez miatt a ezen a környéken.
Késő délutántól késő estig gyönyörűen megfekszik a hálózat a terhelés miatt.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
gurabli
őstag
válasz tibike8 #53565 üzenetére
Csak netet. Tv elofizetes nincs, van egy tel, amit nem is használunk. Most csak hűség nélkül kérnék gigabites netet, lehet telefont lemondom
Ez azt jelenti, hogy telefonon megrendelem a gigabites netet és egyszer csak átraknak és már megy is?
Szerk: de a sebesség természetesen változik, ugye?[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tibike8 #53567 üzenetére
Ezt honnan veszed? Nálam amikor váltani akartam 100-ról 200-ra azt mondták jönnek a szerelők. De mondom minek jönnek, lakásban semmi nem változik. Azért jönnek, mert le kell tesztelniük a vonalat váltás után. Szóval szerintem aki 100-ról feljebb vált oda mennek szerelők a lakásba.
⭐ Stella
-
Optika01
tag
válasz tibike8 #54384 üzenetére
Szia.
Nekem tegnap óta van egy ac66u b1.
A beállításokban kellene egy kis segítség digi 500-hoz. Ha a net közvetlenül a gépbe van kötve, akkor 300Mbps mérhető, de ha a routeren kersztül, LAN porton mérem akkor már csak 8-10Mbps-t mérek.
Resetet, másik FW verziót már próbáltam. Több eszközön is mértem.
Elég amatőr vagyok, így bármi előfordulhat, de kicsit aggódom, h ez hibás eszköz.
Köszönöm.
üdv:Optika
-
togvau
senior tag
válasz tibike8 #56230 üzenetére
Igen, tudom. De vagy 434 féle kedvezmény van, és van külön kiírt hűségkedvezmény, de a többi kedvezmény elvileg csak a csomagban előfizetés miatt van, ami szerintem törvény szerint nem számolható bele a kötbérbe, mert hát nem hűségre adják, hanem a csomagra.
hitler, sztálin, micro usb
-
gkrisz78
tag
válasz tibike8 #56798 üzenetére
Remélem nálam is ilyen lesz, mert a butított router nem túl jó. Kérdeztem bridge-be meg nem tudják ezt a típust rakni.
Egy ilyen nagyüzemi gigás switch beszerzése egyébként ennyire nehézkes, vagy költséges, vagy egyszerűen csak szerelő hiány van a sok ftth gigabites hálózat igény miatt?Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
iMaverick
addikt
válasz tibike8 #62464 üzenetére
Nem lehet, hogy egyszerűen nem láttad őket?
Nálunk is úgy volt, hogy előbb feldobták az optikát a póznákra az utcán, aztán hónapokkal később (!) megjelent a címünk a rendelhető FTTH-s szolgáltatásnál. A Digi-s ügyintéző hölgyemény nézett is rám furán, amikor kérdezgetett:
- Megkereste Önöket az üzletkötő?
- Nem.
- Szórtak be anyagot, hogy ki az üzletkötőjük és hogyan érik el?
- Nem.
- Rajta volt a számlán, hogy már köthető az optika?
- Nem.
- Akkor honnan tudja, hogy lehet kérni?
- Láttam a honlapon...[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
ekkold
őstag
válasz tibike8 #64574 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem értesítenek róla előra, pl. hogy:
Kedves XXX. Az ön által kapott internet szolgáltatást 2018.09.15-től tűzfallal védett NAT-olt címtartományba helyezzük. Ha nem tudja hogy ez mit jelent, akkor ön nem fog változást észrevenni, de biztonságosabbá válik az internet elérése. Amennyiben ez valamiért önnek nem felel meg akkor kérjük mielőbbi visszajelzését.
Egyszerűen csak gondolnak egyet, és korlátozzák a szolgáltatást amiért évek óta fizetek ?! Szerintem ez durva. Ráadásul először azt hittem én rontottam el valamit, hogy nem tudok távolról csatlakozni... Aztán rájöttem, mégsem én csettintettem el.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/ https://www.hobbielektronika.hu/apro/index.php?u=1574
-
CirrMee
addikt
válasz tibike8 #73478 üzenetére
1.: a 90/90 szinte tuti, hogy 100 -as kapcsolat. Ha Digis telefon/net kombó kábel, akkor meg is válaszoltad magadnak, miért van csak ennyi
2.: nem lett időközben valamielvetemültforgalomszabályzó szoftver telepítve? Lásd Cfos, & leszármazottai (pl asus xfastlan, meg a kínom tudja, még hány leágazása van).“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Laccoss
addikt
válasz tibike8 #75188 üzenetére
A routerbe be kell akkor lépnie (user/digi felhasználónév/jelszó práossal), kábellel ajánlott.
@new card: A request timeout csak annyit jelent, hogy úgy van beállítva az eszköz, nem hiba. Pl. nem tudod pingelni sem, mert nem jön vissza a ping. ICMP tiltva lehet.
Az viszont probléma lehet, hogy miért van neked annyi, mikor nálam kb. max 1 hop ilyen 7 hop-ból.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
-
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök