-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
wwenigma #46763 üzenetére
igazából kicsit elbeszéltünk egymás mellett... hogy értsd: nem, én nem megyek vissza a telekomhoz, legfeljebb behúzatom azt IS, backup vonalnak. most, hogy mindenki lement róla, szerintem hasít a hálózatuk, a 120-as csomag tévé nélkül meg 4300 Ft, a beállás a házba megvan, a benti kábelezés kész. hoznak egy routert, a fali csatlakozóim párban vannak, az egyikbe beállítom a telekomot, és amikor elmegy a digi, átdugom az AP-t és a gépet a másikba, és vígan netezek tovább.
múltkor a leállás miatt éjjel 10-ig ültem az ügyfélnél, mert nem tudtam hazajönni itthonról befejezni a munkám, és fontos élesbe állás volt. nekem ez a szitu sokkal gázabb, mint hogy mekkora a sávszélesség.
szóval ez az egész aggodalom részemről nem arról szól, hogy lassú lesz a net (stabil 100 felett kb tökmindegy), hanem arról, hogy ha ennyire vacak az érdi hálózat, jönnek majd a kimaradások, szakadozások, karbantartások és egyéb problémák, és a kiesések nekem "fájnak" a meló miatt. backupnak meg a telekom csomagja olcsóbb, mint a mobilnet. de feleslegesen nem köttetném be azért.
egyébként bejelentettem, ahogy múltkor is. az ügyfélszolgálatos felvette a hibát, kérte, hogy a speedtest-es eredményeket is küldjem át a digi oldalának hiányában, és meg is kaptam a levelet, hogy megkezdték a probléma kivizsgálását.
a fórumban pedig azért beszélgetünk róla, mert előbb vagy utóbb egyre több érdi fórumos digis téved ide, nem értve, mi a gond, és legalább tudni fogja, hogy nem nála van, hanem valami központi probléma.
(#46766) Vakegérke: talán így jobban érthető ^^^^^^^^
(#46767) Flashget: érden valami elk.rtak. pár héttel ezelőttig atomstabilan ment minden, nem volt még este sem jelentős belassulás, akkor délután 2-től este 8-ig nem volt internet, és amióta visszaállt, jönnek a problémák. amikor a legutóbbi hibát bejelentettem 2 hete, elmondta a szaki, hogy ennek nem szabadna belassulnia, mert nem olyan a hálózat, szólt az optikásoknak, szereltek az oszlopon, utána jó lett. de itt valami más van, valami el van konfigurálva, vagy túl kicsi a kimenő, vagy bármi más probléma, de ez egyszerűen hiba, és amíg nem jönnek rá, és nem oldják meg, addig ez ilyen is lesz.
meg eleve, a digi saját szerverén mérünk ennyire rossz értékeket. ez el se megy a BIX-ig, simán a kimenő érdi vonal döglött.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- OLED TV topic
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest