- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Köszi Flashget és poli27
Akkor nem tudja a v6-ot, hát üsse kő. Ha majd észreveszem hátrányát, akkor intézkedem. Most még tesztelem az ONT wifijét, ha gyakran rendetlenkedik, akkor úgyis jön a saját router.
ezso
Valahol azt olvastam, hogy ez így jó, ahogy most működik.
Ha megy a progi, akkor kinyitja a portot, ha nem megy, akkor bezár. Biztonsági okokból.
Ne a tesztet figyeld a progiban, mert az a legtöbb esetben rossz, hanem a zöld pipát lent a jobb sarokban letöltés közben. Ha az zöld, akkor minden rendben. -
tupijani
tag
Próbáld meg nem az IP-címet, hanem a MAC címet az udp/tcp porthoz rendelni. És ne egy portot, hanem a 25500 porthoz a 25499-25501 "tartományt". Nekem működik, bár én nem utorrentet, hanem qbittorrentet használok, pont emiatt a probléma hatására (már a utorrent is ment, csak megszoktam közben a qbittorrentet). A programot nem kell a routerben külön beállítani, és én a torrent programot sem kézzel állítottam, mert elsőre megkérdezte, hogy kiengedem vagy sem, én pedig engedtem
-
ezso
tag
válasz
Meridius11 #46185 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet csak nekem ZTE F668-ast adott a digi, gondolom nagyon lebutítva.
Valószínűleg nem tudsz portot nyitni, csak saját routerrel. (A Digi is ezt mondja)
Hiába csinálom jól, a port teszten zárva látja.
Nekem ami furcsa, hogy hogyha kiengedem a uTorrentet, mondjuk a 25000-es porton, akkor nyitva látják a tesztek a portot (ugyanakkor a uTorrent teszt szerint nem nyitott) viszont ha kilépek a programból, akkor újra zárva látják ugyanazt a portot. Ha megint elindítom a uTorrentet ismét nyitottnak látszik. -
Watt25
veterán
Olyan helyen lakom, ahol csak DOCSIS-on keresztül szolgáltatja a netet a Digi. (Ex Aktiv1-es terület.) Kéne lennie ebben az esetben is IPv6-nak? (Nem PPPoE a kapcsolat, sima Dynamic IP!)
-
csandris
csendes tag
válasz
szaboi6512 #46176 üzenetére
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok!
Digis Huawei HG8247H routerrel hiába próbálok portot nyitni a http://192.168.100.1/ webes felületen, ha utólag letesztelem sose működik. Egy rakás menüpont is hiányzik, pl. UPNP config. A kezdőlapon az ipv4 cím ugyanaz mint pl. Speedtesten, úgyhogy NATolás elvileg nem jöhet szóba. Előre is köszi a segítséget. -
zsolt501
nagyúr
válasz
dchard #46183 üzenetére
A modemet aláírom, de az android már elég fura dolog, mert ott viszont a Samsung Note 2 esetén már nem tökéletes a dolog 4.4.2-es gyári szoftverrel, ott nem kap IPv6-ot pontosabban amit kap sem a routertől sem a szolgáltatótól IPv6 címet, de olyat is hallottam már hogy android 5-töl felfelé már rendesen működik de alatta nekem nem ment, az is lehet hogy ez Samsung hiba.
-
dchard
veterán
válasz
zsolt501 #46177 üzenetére
Annyit hadd pontosítsak, hogy a mobilnet modemek nem foglalkoznak az IP csomagok formátumával, számukra ez transzparens adat amit továbbítanak a PDCP réteg felé, így nincs szükség IPv6 kompatibilitásra sem. Az eszköz (PC router stb.) amibe dugod a modemet, kell hogy ismerje a v6-ot.
Az android meg linux, a 2.2-es kernelben már volt ipv6 támogatás, amikor még az anroid gondolat sem volt
Szerintem ma már csak két gátja van az IPv6-nak: jónéhány otthoni router és az emberek gondolkodása.
Dchard
-
zsolt501
nagyúr
Jó a sejtésed nem fix IPv6-ot osztanak, ami több szempont miatt is problémás így a használata, de ezt szerintem sok helyen leírták már hogy mi is vele így a gond.
Nem tudom a Digi tervezi e majd hogy fix IPv6-ot oszt majd, mert jelen formájában nem sok értelmét látom jelenleg ennek az IPv6 osztásnak pláne ha okos eszközt is használnál.
-
g0dl
addikt
Azt ugye jól sejtem, hogy aki most kis ügyfeleknek ipv6-ot ad, az nem fix ipv6 tartományt ad?
Ezek hiányában a felhasználói oldalon szerintem nincs előnye. ( a natolt ipv4 persze rosszabb, de az már eleve kényszermegoldás) -
-
Flashget
félisten
Ez milyen duma, hogy a T a hazai szolgaltatok kozul, elsokent vezeti be az ipv6-ot? https://dtvnews.hu/hirek/ipv6-a-fenntarthato-internet-epitokove
-
csandris
csendes tag
Sziasztok!
Digi 500-as netem van. Azt vettem észre néhány napja a ZTE ZXHN H298N routerbe belépve, hogy a WAN port sebessége 100M/FULL DUPLEX (Status / Network Interface / Ethernet / Mode - 100M...). Akkor az eszközt újraindítva 1G-re átváltott. Most újra 100M, de resetre se változik. Másnál is van/volt már ilyen? Hívjam az ügyfélszolgálatot?
-
kevinium
aktív tag
Budapest X. kerület... Most éppen annyira rossz a csomagvesztés kábellel is, hogy a névfeloldás sem mindig működik... Most tettem fel saját dns szervert, de nem hiszem, hogy ezt így kéne megoldani... (Nem a digi dns-ével van baj, hanem a vonallal, mert a google dns sem oldja fel a címet, mert nem kapja meg az udp csomagot...)
http://kepfeltoltes.hu/161110/K_perny_k_p___8211__2016-11-10_22_10_00_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Toma3757
csendes tag
Sziasztok!
A nyár folyamán került hozzánk bekötésre a Digi, 29körzet.
Először EPON-nal kísérleteztek, aztán váltottak GPON-ra.Ez ugye eszköz cserével is járt, nálunk ZTE ZXHN F620 van jelenleg.
Papíron van benne routing funkció, de jelenleg bridge ként üzemel, ezzel szeretnék valamit kezdeni.
Nem érem el az ONU-t semmilyen ipcímről. Ha közvetlen gépről csatlakozok rá akkor a hálózati átjárónak IPv6 címet ír, meg 0.0.0.0-át de ipv6 címre sincs értelmes reakció.Az lenne a kérdésem hogy valakinek sikerült már belépnie?
Esetleg valami ötlet hogy hogyan érjem el? -
TeeJay
félisten
válasz
szőr Artúr #46162 üzenetére
az a baj szerintem a románok felé megy a magyar DIGI külföldi iránya és max annyit tudnak ők is tenni hogy szólnak a románoknak bővítsenek vagy passz
tényleg tré a külföld de sajnos nem tudunk mit tenni egyelőre -
Sanya
nagyúr
Üdv!
Albérletben vagyok és főbérlőé az internet előfizetés. Kérhetem a NAT-olás megszüntetését?
-
Márton
nagyúr
Gyors kérdésem:
B/G routerről váltanék N-esre.
Melyik a legolcsóbb amelyik nem fagy, szakad egy alap 100/50-es kapcsolat?
Ami még fontos az a NOIP dyndns támogatás.GO-RT-N300-at néztem jóárasítva, de ez úgy tűnik nem noip-s.
Egy WR841N?köszi
-
szőr Artúr
tag
válasz
Lackooo84 #46159 üzenetére
Igen és nem. Nálam is rossz rendszeresen a külföld és nem, nem érdemes bejelenteni, mert bár hiba, de megvan a garantált sávszél a digi és közted, így nem foglalkoznak vele.
Hogy tudják, hogy hiba csak nem akarnak foglalkozni vele, vagy ennyjre dilettáns a tech. support, azt nem tudom. -
Sasos
senior tag
válasz
qqcqqc #46151 üzenetére
Pedig volt ilyen hozzászólás is. #37087 #37080
Az okos csomag kérdése pedig örök vita marad szerintem, a "miért fizessek bármennyivel is többet" és az "így is nagyon jó ár érték arányú a szolgáltatás" típusú felhasználók között. A hozzászólásod alapján te az utóbbiba tartozol, de ettől még nem kellene, hogy furcsán nézz a másik csoport tagjaira. Nem vagyunk egyformák.
-
Lackooo84
nagyúr
Mostanában azt vettem észre, hogy külföld felé elég sokszor fos a netem. Oldalak betöltése előtt sokat "gondolkodik" a böngésző, stb... Másnál is fennáll ez a probléma, érdemes bejelenteni hibára?
-
Követen a hozzászólásokat az elejétől fogva (2008 óta van digim, 20/10-zel kezdtem) és felmerült bennem pár kérdés.
Előre tudom, hogy nagyon megosztó leszek.
Lassan egy éve megy a téma, hogy lehet kihasználni a nagy csomagokat torrenttel? Miért?
Nem hinném, hogy linux disztrókat akar valaki jószolgálatilag megosztani a világgal, és azt sem hiszem hogy annyi tartalmat lehet fogyasztani amit így le lehet húzni. E-pénisz, legend rang? Ahhoz elég egy 100/50-es net is, tudom.
Torrenten szinte esély sincs kihasználni a nagy csomagot. Gyorsan lerántasz valamit, ha van sok megosztó, de akkor meg hiába van nagyobb feltöltésed, elvész az előnyöd és nem lesz jobb a megosztási arányod. Nálam 7/24-ben megy egy am1-es gép. Hajnalban alig csorog fel az adat, ilyenkor szinte csak lassú "okosított" routerek és NAS-ok töltikéznek, az 50-es feltöltést nem használják ki.
Van a környezetemben háztartás, ahol kihasználják az 1000-es csomagot, 4 fős család, 3 gép lanon, laptop wifi-in , NAS, és telefonok, de itt valahogy nem ezt olvasom.
A másik, téma az okos csomag hosszabbítás. Örülj, hogy kaptál kedvezményt, én lista áron fizetek a kezdetek óta. HA nem tetszik, mond fel, menj más szolgáltatóhoz fél, egy évre, fizess ott többet és igényeld újra a kedvezményes tarifát. Ja ez így többe kerül....., hát ez van. -
DonMaster
addikt
válasz
nfsu17 #46147 üzenetére
azért 1 idö után cserélni kell ezeket, de igen bár 20MB = 20*8= 160MBPS nem pedig 40MBPS
viszont mint a Digi is hirdeti SSD pont emiatt, abban bövn van tartalék HDD-ben nicns sajna, persze lehet HDD.vel is gyors tempore, viszont ahoz valami uj féle kell ami gyors is, Windows-t meg érdemes 1max 2évente ujra tenni sokat gyorsit a rendszeren, bármenyire is jo de gyorsab lesz töle. attol hogy nem töredezet még sok más dolog lehet ami vissza fogja a gépet. -
nfsu17
veterán
nekem a winyóim (1,5TB wd, 500GB wd, mindegyik min. 6 éves) alig bírják a tempót.
20MB-al töltök, de még így is mindig "lemez megtelt X %", majd a végén még "flushing to disk", tehát összességében alig vagyok gyorsabb, mint a 40mbps-es netemmel, mert a hdd szenved.
oké, ez nem a digi sara, csak nem értem, hogy soktízmegabájt írás meg olvasást tudnak ezek papíron, akkor az életben miért f.snak be...oké, a win is már vagy 6 éves, de szerinte nem töredezett.
na mindegy, nem sietek sehova, a wifi nemcsatlakozás jobban zavar, bár tegnap óta jó.
majd újítok gépet, és akkor nem lesz gond. -
Multibit
nagyúr
válasz
enginev3.0 #46140 üzenetére
Nem igazán "pörgősek". A javasolt Black gyorsabb. Éppen torrenttel.
-
kormoczi
csendes tag
válasz
qBittorrentet használok, gigabites nettel SSD-re 200-300Mbittel is jön, de szerintem itt már a seederek a korlátozó tényezők (speedtesten megvan a 900M fölötti letöltés). Egy 1080p-s egész estés film lejön 5-10 perc alatt, és ha beállítod a szekvenciális letöltést, akkor rögtön el is lehet kezdeni nézni (VLC-vel persze, a többi program visít ha még nincs letöltve teljesen a fájl).
-
PpenoO
őstag
válasz
qbittorrent jó lehet winre.
-
goop
őstag
válasz
Arra sajnos nem.
-
goop
őstag
válasz
enginev3.0 #46138 üzenetére
2 db 1TB wd black caviar, raid0, 16 GB memória, olyan kliens ami tud kezelni több giga ramot, pl rtorrent, az megbirkózik a gigabittel, kb 50% vinyó telítettségig. Persze a nagy fájlokra értem 40GB+, a kisebbek nem okoznak gondot később sem.
-
LSL1337
őstag
válasz
enginev3.0 #46127 üzenetére
pont a hétvégén postoltam.
abszolút ki lehet használni, de steam és uplay is bőven túllódul az 500Mbit-en általában.
nálam lehet hogy most épp a router a szűk keresztmetszet, mert """csak""" 800Mbit-et tud, de így is csak örültem mint majom a farkának, amikor 50-70-90MB/sec-el tölt a kliens.
egy 10-15 gigás film is pár perc alatt lent van. innentől kezdve tényleg csak benchmark fronton van értelme a javulásnak.
én a stabil 50MB/sec-el is abszolút elégedett lettem volna már.
qbittorrent FTW! -
TeeJay
félisten
válasz
TommyGun #46128 üzenetére
HDD nem bírja az egyidejű le és feltöltést 10K RPM-es Velociraptornak meg biztos van hangja
nem tudom honnan vetted ezt a 2-3év alatt ki lehet nyírni az SSD-t de ez marhaságegy Samsung 850EVO 3000P/E ciklust lazán kibír így egy 500gigás is legalább 1,5PB írást el kell hogy viseljen márpedig ha te havonta 30TB-ot lekapsz ami napi 1TB (kizártnak tartom hogy ennyit töltenél)
akkor is legalább 50hónap mire ki tudod nyírni az meg 4év és gyakorlatban jó ha 2TB letöltésed lesz(feltöltés nem gyilkolja az SSD-t...) szóval szorozd meg bátran ezt az évek számát vagy 5-el 20év múlva meg már hol lesznek ilyen SSD-k
ha meg nem a NAND döglik meg hanem a vezérlő arra úgyis van 5év garanciád szóval 5év múlva meg már ismét hol vannak ilyen SSD-knyugodtan lehet tolni rá nem kell betojni a HDD úgysem fogja bírni
hiába lineáris 150-200MB a sebessége az újabb 1TB-os tányéros példányoknak torrent alatt össze vissza ugrál a fej így az a sebesség a tizede is lehet ami máris csak 20-30megabájt -
worxland
addikt
válasz
HDD-vel nem.
-
pohár
félisten
válasz
zsolt501 #46129 üzenetére
igen, előbbit én is észrevettem sajnos, ha mondjuk épp elkezdek letölteni egy 50 gigás fájlt, és mondjuk kell a hely, és kliensből törlök egy nagyobb torrentet (úgy, hogy az adatot is törölje a HDD-ről), akkor bizony van, hogy 10 percig is írja a kliens, hogy "Deleting", a HDD pedig 100%-on teker 110-120MB/s olvasással (WD RED)
-
leviske
veterán
Ha FTTH területen (29-es körzet) felmerül, hogy máshol kéne behozni az optikát, az már pénzbe kerül, igaz? Csak mert akinek probléma, hogy ott jön be ahol, az pont nem volt itthon bekötéskor.
Emellett, ha már meglévő (net) szolgáltatás mellé kérek valami mást (pl TV), akkor mindenképp meg kell várni egy kiküldött szerelőt, vagy amint feldolgozták, mehet az ONT-ba a coax?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
TommyGun #46128 üzenetére
Nem nem elég, max 1-2 szálon, de pl torrent esetén 1 HDD elfekszik elég gyorsan még az 500-as net is kifektet egy HDD-t a torrent ha több szálon megy.
500-as és 1000-es nethez többlemezes RAID tömb kell pláne ha több szálon tölt le vagy fel az illető, vagy SSD, de az meg az ára miatt nem versenyképes, na meg az élettartam sem mindegy. -
TommyGun
őstag
válasz
Ajánlom a DW RED vagy BLUE sorozatot megvenni, 130-140 megás szekvenciális írási sebességgel rendelkeznek, elégnek kell lennie. Szerintem az SSD-t relatíve elég gyorsan ki lehet nyírni 1000 megás nettel, de szerintem sima 100/50-el is...2 terrát forgalmazok 1 hónapban ezzel elég gyorsan, 2-3 év alatt haza lehet vágni egy SSD-t, ha meg nem forgalmazol meg töltesz minek 1000es net ugye.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Van itt gigabittel torrentező ember? Azért fordulok hozzátok mert itt elérhető a legrégebb óta gigabit. Ki lehet ezt használni otthon valahogy? HDD-vel
-
nfsu17
veterán
válasz
adika4444 #46125 üzenetére
van routerem (asus n18u), de nem akarnám használni, ha nem muszáj.
nálam mobilon 70/90-et mérek (s5), kb ennyi a max, amit a teló tud, és a szobától messze is a 30/30 simán megvan, nekem ez elég is lenne, de így, hogy gondol egyet és nem mennek fel az eszközök, ez így nem oké, mert ha nem vagyok itthon, akkor faternak nincs net (vagy megmutatom hol az on/off gomb az ONT-n).most az egyes csatornát (amivel kb 1 hónapig ment gond nélkül) átraktam 2-esre (egyik sem foglalt a szomszédok által), és a bandwith-et (auto/20/40 Mhz) átraktam autoról 20mhz-re, mert 20mhz volt az alap, mikor először beüzemeltem és én tettem át autora, de nem hiszem, hogy ez sokat számítana.
most így fogom használni és számolom a napokat mennyit bír így. -
mester6
tag
Jön a Digi mobil, én már nagyon várom!
-
nfsu17
veterán
ZTE F668 tulajoktól kérdezném.
A wifi része nálatok mennyire stabil?
Nálam addig teljesen jó minden (sebesség, erősség, stabilitás), amíg gondol egyet és nem engedi az addig gond nélkül működő eszközöket felengedni. Nem jöttem még rá miért nem, és mivel van egybefüggésben (vagyis arra igen, hogy eddig mind2x kedd volt).
A mobilok pl. azt írják ki, hogy hitelesítési hiba. Ha rámegyek, hogy kapcsolódás, akkor úgy tűnik mintha felmenne, de a wifi ikon a felső sorban nem jelenik meg és net sincs. laptop sem csatlakozik, tehát nem kliens oldalon van a hiba. 2 mobil + lapos
Kikapcsolom az ONT-t, vissza és gond nélkül megy újra napokig.
LAN-on közben végig van net, de nem is a net itt a gond, hanem a wifi, mert nem az van, hogy fent van wifin és nincs net, hanem nem is megy fel egyik pillanatról a másikra.
A mobilom úgy van beállítva, hogy kb 15 perc után kikapcsolja a wifit és mikor legközelebb pl. bekapcsolom a mobil kijelzőjét, akkor rögtön 1-2s alatt csatlakozik is. Ha már 10-15s-ig nem megy fel, akkor tudom, hogy már megint gond van. De ez miért befolyásolná azt, hogy másik mobilon se megy fel abban az időben? Nem hinném, hogy ez visszahatna az ONT-re, de ha kell, beállítom, hogy mindig maradjon wifin, csak akkor jobban merül. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
nyilasmisi #46117 üzenetére
Én annyit találtam, hogy ha törlöm, aztán újra létrehozom a DHCP klienst, akkor ugye elveszti, majd újra lekéri az IPv6 címet és akkor megint jó (egy darabig). Ha viszont csak "Renew"-t kérek, akkor marad invalid, annak ellenére, hogy látszik, hogy a lease time újra indul.
-
leslieke
Jómunkásember
-
nyilasmisi
tag
válasz
Adamo_sx #45791 üzenetére
Nekem is az egyik routeremen hasonló bajom van.
Másik 5 routeren ugyan ilyen beállítás mellett hibátlanul megy hónapok óta.
Én se tudok rájönni mi lehet a baja, de volt teljes konfig leszed, viszatesz.
Nálam ennyi a különbség, hogy a LAN oldali bridge nem tudja felvenni a global címet.Valakinek 5let esetleg?
-
TeeJay
félisten
válasz
poli27 #46111 üzenetére
csak ha jól tudom ED3.1-re váltáshoz nem elég a két végponton lévő eszköz cseréje hanem a csatlakozók sem megfelelőek illetve az elosztók sem amik most vannak és ez kemény munka lesz mire kicserélik...
illetve ED3.1-nél az egész 1000MHz-ig lévő részt egy komplett IP sávvá alakítják tehát a 10/2,5gigabit az TV (HD csatornák is) internetnet és telefonra is megy ráadásul mivel még meg sem jelent évekig nem lesz olyan olcsó mint a kínaiak által lassan fillérekért dobált GPON hálózati eszközökráadásul ha már ED3.1 akkor az előtte lévő optikát is 10gigára célszerű bővíteni nekik az meg szintén melós lesz
így nem igen fognak árat csökkenteniAttila :
10G GPON-ra fejleszteni FTTH hálózatot már nem téma csak a két végén eszköz csere kell és csókolom
UPC-nél nem lesz ilyen egyszerű az az ED3.1 persze így is jobb mint a semmi
szülőknél marad évekig még hiszen a T-home ADSL-t így is veri az ED3.0 UPC hálózat és amúgy nincs vele bajom csak DIGI-hez képest már esélytelen -
Zoshi85
aktív tag
Nagy a csönd a Panel házak optikai átépítéséről. Tud vki vmi frisset? (Bp 18. )
-
TeeJay
félisten
válasz
poli27 #46108 üzenetére
hiába ad 1000/200-as csomagot ha csak magában nézem hűség nélkül 10500forint
DIGI-nél 5000 jelenleg ami januártól 4600lesz ha jól olvastam
azért van egy pici különbségUPC meg felkötheti magát amíg ED3.1 eszközök nem jönnek be, csak akkor a Connect boxos vakítással nem tudnak majd jönni úgyhogy nem tudom mi lesz a marketing rizsa hogy 1000megabites csomagra fizessen elő valaki náluk
T-is ahelyett hogy VDSL fejlesztés meg ADSL foltozást csinál vett volna 1 hajónyi Huawei olcsó cuccot és a fél országot GPON-ra rakta volna most kevésbé lennének bajban
termszetesen ott gondoltam hogy GPON-t fejlesszen ahol nincs DIGI mert kár DIGI mellé bejönniükmár párszor biztos mondtam mikor eladtuk 2éve unokanővérem BP 13. ker párkány utcai panel lakását
akkor láttam hogy a villanyóra szekrénybenT-home FTTH, DIGI LAN és UPC is ment egymás mellett
vajon melyikre fizettek elő legtöbben és melyik kettőnek volt szopás hálózatot üzemeltetni pár előfizetőre? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PpenoO #46097 üzenetére
M1HD 10Mbit, Film+HD 11,3Mbit, EurosportHD 8,7Mbit, AXN/Blaxk/White SD 3,5Mbit, WiasatNatureHD 720p 7,7Mbit , melyik érdekelne? Elofordulhat hogy valamit nagyobb bitrátával tol valamit kevesebbel de nem volt még képminoseg problemam. Lehet a TV dolgozott rá 1440*1080 miatt.
-
-
trec12
addikt
válasz
PpenoO #46097 üzenetére
Mikor én váltottam a Digire (nálunk FTTB van azóta is) - úgy jó öt éve - az tűnt fel, hogy az előző ktv szolgáltató digitális képe kontrasztosabb, telítetteb volt. Lehet más beállításokat, más eszközöket használtak ők. Persze a tévén azért van a képbeállítás menü, így ízlés szerint be tudja állítani az ember. Amúgy lehet tudni a Digi milyen eszközöket használ a központjaiban? (gondolom van 3-4 nagy gyártó akiknek az eszközeit a többség használja)
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest