Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz kali #38038 üzenetére

    Üdv!

    Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki megvan a probléma forrása. A kábelezést átvizsgáltam, a tv-n csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de semmi.
    Ekkor miután újra hangolásra kerültek a csatornák, kinyomtattam a DIGI csatornakiosztás táblázatát és bejelöltem rajta minden csatornát, amit jelenleg fogni tud a készülék.

    Érdekes dolog derült ki: Miután végeztem, láthatóvá vált, hogy a Digi Mini csomag leosztásáig foghatóak a csatornák.... A DIGITV csomag a DIGI Mini csomagot követően az AXN, Pro4, NATGEO Wild Spektrum.... tb... kiosztással folytatódik. Namost az AXN és Pro4 még fogható tisztán, a NATGEO Wild már szemcsés és afelett már semmi nem jön be, gyakorlatilag a 700 Mhz tartománytól kezdődően.

    Azt nehezen hiszem el, hogy ez kábel vagy elosztó probléma lenne. Mikor 2013-ban kötöttük a szerződést, akkor még Digi Mini, Digi és Digi+ csomagok voltak. Mi a Digi csomagot választottuk. A későbbiekben ugye megszűnt a Digi és Digi+ és lett belőle a teljes csatornalistát felölelő Digitv csomag. Ebbe szépen át is kerültünk a netes ügyfélkapu szerződésadatai szerint.

    A hibát ott követtük el, hogy nem ellenőriztük le sosem, hogy az adott csomagnak megfelelő mennyiségű csatorna fogható-e. Bejött X darab és kész, mi nem nézünk TV adást, csak a szülők/rokonság miatt kötöttünk előfizetést, mikor alkalmanként eljönnek látogatóban pár napra, akkor tudjanak tv-t is nézni. Néha panaszkodott is egy-kettő, hogy nem találja az ilyen meg olyan csatornát. Gondoltam a Diginél a szóban forgó csatornák pont nincsenek (mint ahogy például a Discovery sem) és nem foglalkoztam ezzel, egészen idáig.

    Arra tudok gondolni, hogy vagy valami műszaki hiba lehet, vagy valami szép tévedés és kezdetektől fogva a Digi Mini csomagra van kötve a kábelünk.... Hétfőn szólok a Diginek. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy akár műszaki hiba, akár téves csomagba kötés, visszafizetik-e 2013-ig visszamenőleg a különbözetet (kb 23.000 Ft)....

Új hozzászólás Aktív témák