-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Ha nagyon kötik az ebet a karóhoz bérelsz 300Ft-ért egy BOX-ot ami ugye nem 2500Ft és azzal bejelented hibára és már nem köthetnek bele, 1-2 hónapra bérled és kész, még hűséget sem kell hozzá vállalni, akár másnap is vissza viheted...
És így a szolgáltató (DIGI) kénytelen rendesen beállítani a digitális adókat is.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Koccy
csendes tag
A 3 új csatornát már megtaláltam, az ÁSZF pdf alapján, amit tegnap a google még nem talált, de azóta itt láttam hogy belinkeltétek. Így már csak a 730 MHz-el van bajom, ahhoz meg ki fogom hívni őket.
-
Watt25
veterán
válasz lupu500 #31600 üzenetére
Minden rögzítő eszköz (tévé, box, pc-s tuner) úgy rögzít. Szóval, ez nem probléma. Neked kell eldönteni, hogy melyiket akarod.
Az összes tévé és sok box (de nem minden box) kódolja a rögzített anyagot (vagyis máson nem tudod lejátszani), ha pc-be veszel tuner-t, akkor az tuti kódolatlanul rögzít. (Mivel szoftver végzi a rögzítést.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
M_AND_Ms
veterán
-
Bogyi007
veterán
Kelebia is ugyanazon kiosztáson van az új csatik a 714 MHz-en vannak a 730-on a Comedy Central, SuperTv2 Hd, M3, History Hd, Axn Black és Axn White csatornák vannak nálam...
Ennyit tudtam segíteni.
Egyébként pont mivel itt vannak Hd csatik is ezért Hd box bérlést kellene inkább kérni a hiba bejelentésig aztán visszaadni..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
allfinanz
senior tag
Bar nem olcso, de a dvb-c adast mobilra/tabletre kuldi, ha hazon kivul akkor is...
http://www.vboxcomm.com/product-page/cable.html
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
PeterPH
senior tag
válasz allfinanz #31608 üzenetére
Valóban nem olcsó, viszont drága.
Lényegesen olcsóbban is meg lehet oldani pl egy Wetek kütyüvel, és ez nem csak stream-elésre jó, hanem egy fejlett médialejátszó, TV okosító is egyben.
Vagy egy Pipo mini PC-vel, és egy olcsó USB DVB-C tunerrel.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Mivel lehetne hatni a digire, hogy végre kijöjjön egy szerelő? Mai nappal vállalták (30nap - szerződésben is a mai nap van mint határidő), hogy bekötik. Tegnap felhívtam őket, hogy mikor lesz belőle valami, az ügyfélszolgálatos azt mondta továbbította, és még ma (tegnap) hívnak az időpont miatt. Természetesen ma se hívtak. Türelmes vagyok, de úgy tűnik kicsit túl bizakodó voltam a digivel kapcsolatban, mert közben lemondtam a telekomot tegnap, szóval nem örülnék ha 8 napon túl történne csak valami ... nem mintha belehalnék pár napba szolgáltatás nélkül, dehát na ... hívjam őket újra? Ennyire leterheltek vajon, vagy nincs szükségük ügyfélre?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Ügyfélszolgálati irodáink 2015.01.10-én 08:00 - 16:00 óra között tartanak nyitva Debrecen kivételével, ők 09:00 - 17:00 óráig lesznek.
Üdvözlettel,
DIGIRealme GT Master Edition
-
ada19
senior tag
Ti is tapasztaltok furcsa dolgokat a 3 új RTL csoportos HD csatornávak?
-Film+ HD-n 1-2 alkalommal más ment majd hirtelen átváltott arra, aminek ténylegesen mennie kellett rajta
-RTL2 HD-n többször tapasztaltam "szaggatást", kimerevedő képet stb.
-Cool HD-n pedig remeg a kép (10-20 pixelt fel majd hirtelen visszaugrik pár másodpercenként) - természetesen semelyik másik csatornát sem érinti ez, a Cool SD-t semKinek a készülékében van a hiba?
Mégsenem
-
Bogyi007
veterán
Off mivel Kábelnetes dolog a szitu de annyira Digis a válasz, hogy bemásolom....
Kedves Digi!
Kelebia szolgáltatási területen a mai nap folyamán nálam és több ismerősömnél is (forrás: https://www.facebook.com/krisztin.zoltan?fref=nf&pnref=story - Saját idővonalam 20 óra kürüli bejegyzése és az arra érkezett válaszok) megszakad és/vagy újraindul az internetszolgáltatás. Ezt fizikailag is érzékelem valamint a kábelmodem is mutatja a ledek nem szabályszerű villogásaival.
Ezzel együtt ilyenkor a telefonszolgáltatás is akadozik, kábeltévés szolgáltatásban ellenben nincs probléma
Válaszuk.....
Kedves Krisztin Zoltán!
Hibabejelentésedet kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén tedd meg, hogy kollégáink mielőbb megkezdhessék a probléma kivizsgálását!
Telefon: 1272 ( menütérkép: http://digi.hu/informacio/telefonos-menuterkep ) E-mail: hibabejelento@digikabel.hu
Üdvözlettel:
DIGIMég jó hogy írom nekik, hogy a nettel és a telefonvonalukkal van bajom....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
localhost
Közösségépítő
válasz Bogyi007 #31619 üzenetére
Szerintem igazuk van.
A hibabejelentést más részleg kezeli, mint akik az FB-n válaszolgatnak az usereknek.
Az egyik technikai vonulat, a másik PR vagyis marketing.
Telefonálni és e-mailt írni lehet nekik akkor is, amikor nem megy a szolgáltatásuk, például mobilról.
De ha a FB-n meg tudod írni nekik a bajodat, akkor a hibabejelentőre is írhattál volna.
Szerény véleményem szerint a FACEBOOK nem megoldás a hibák bejelentésére, kezelésére és elhárítására.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Bogyi007
veterán
válasz localhost #31620 üzenetére
Mobilról írok....
Ügyfélszolgálatot arról hívni nem biznic....
-
roomi
tag
Hi. A mamánál átállnank a a Digi kábelre a faxom tudja milyen tányéros szplgaltatorol. Telefonja van ,netet nem hasznal. Tv ejjel nappal. Csak Tv es csomag nincs , internet muszaj? Most mennyi lenne a Digi+ osszes csatorna okoscsomaggal?
-
leslieke
Jómunkásember
Van csak TV csomag is, "Hűség nélkül": http://digi.hu/ajanlat/tv/kabeltv
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz PeterPH #31627 üzenetére
Az ingyenes hívás kontra drága hívás az Üfsz-re nekem azért nem mindegy....
Főleg mikor akár 10-15 perc míg dobálnak az ügyintézők között vagy míg egyáltalán odakapcsolnak....
Egyébként az egész faluban ez van egyik megoldás ez volt tőlük.
Idézem:
" Nálam voltak kinn. Estére olyan jó
lett,hogy fél óra alatt háromszor
ment el a net. A hőmérséklet
ingadozásra fogják,hogy a gyakori
5-10 fokos hőmérséklet
különbségektől nem működnek
megfelelően. Mindig állítani kell az
adott hőmérséklethez az elosztót.
2015-ben nincs olyan
berendezésük,hogy ne kelljen
állítgatni?? Ezt a szerelők mondták."[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Bogyi007 #31621 üzenetére
Azért ez olyan, mint ha anno a Upc-nél elkaptad volna Szőke kapitányt a buszon és neki mondtad volna el, hogy akadozik a telefon.
Az FB jelenlét pusztán marketing és nem fognak és nem is tudnak szakmai supportot és hibajavítást végezni. Nem muszáj ezt megérteni és lehet kötni az ebet a karóhoz, csak nincs túl sok értelmeAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #31613 üzenetére
Ismét felhívtam őket, ismét rögzítették, ismét ígéret, hogy hívnak legkésőbb holnap. Kíváncsi leszek. De elég szomorú, hogy új előfizetőként nekem kell őket baszogatni, hogy ugyanmár szolgáltassanak végre. Nincs itt valami bennfentes? Ennyire sok lenne az új megrendelő, vagy ennyire lazák a diginél?
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz SUPREME7 #31633 üzenetére
Ez terület/lakóhely függő is lehet.
Amikor évekkel ezelőtt megrendeltem neten egy szombat délután.Hétfőn jött a telefon hogy kijönnek szerződést kötni legnagyobb meglepetésemre a szerelő jött hozta a szerződést és be is kötötte.Valószínűleg volt szabad kapacításuk akkor.
Lebegtesd majd meg a megrendelés időpontját és kérj kompenzációt.Ez kötelező is rájuk nézve az ászf szerint. -
veterán
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Egy samszung-TV-én Ha törölt és frissített a digi új csatornákat ti azt hogy állítjátok be?
Törlitek a régieket és újra beállítjátok elölről és mindent a helyére raktok megint? Vagy van arra valami lehetőség hogy a régiek megmaradjanak,és csak azokhoz nyúljunk amit a digi változtatott csak.
Hogy kéne ezt csinálni,hogy az újak bejöjjenek és a töröltek eltűnjenek , , hogy ne kelljen elölről kezdenem.[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Tonyk
veterán
válasz Angel2014 #31637 üzenetére
1. Jelenlegi listát kiexportálod egy pendrivera. Ez egy channel_list_UE<tipusszám>.scm fájl. A számítógépre dugod apendriveot és a fájlt átnevezed pl. referencia.scm-re.
2. Csinálsz egy hálózati keresést a tv-vel. Majd amikor kész ezt az új listát is kiexportálod a pendrive-ra.
3. Elindítod a chansort nevű programot.
4. Betöltöd a másodjára kapott listát. Majd betöltöd a referencia listát (open gomb melletti, kisebb ikonnal rendelkező gomb)
5. Ekkor sorba rendezi a referencia lista alapján lévő csatornákat a bal oldalon (pirossal látod az eltűnt csatikat), a jobb oldalon pedig megtalálod, az új csatornákat kiemelve (fekete színnel). Jobbról balra a helyükre húzgálod őket (+ - gombokkal lépteted fel le őket.)
6. Ha kész elmented az új listát, vagy a Save As funkcióval vagy SAVE-el az eredeti fájlnévre. Ezt pedig betöltöd a TV-be.Így leírva elég hosszú, de maga a rendezés nem tart tovább fél percnél.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
SUPREME7
addikt
válasz Lajos1966 #31640 üzenetére
Én türelmes vagyok, csak közben felmondtam a telekomot, és 8 napon belül fel kéne adnom a szarjaikat a postán Úgyhogy addig örülnék ha idetévedne a szerelő. Ha azt mondták volna, hogy "bocs, le vagyunk terhelve és x ideig ne is számíts rá" akkor nem mondom fel addig De azt ígérte még aznap felhívnak az időpont miatt, és legkésőbb a következő héten meglesz.
-
Flashget
félisten
válasz Angel2014 #31639 üzenetére
ha nem akarod az újra hangolást akkor először is lakhelyed szerinti frekit megadod a tévédnek, hogy keressen rá.
Menü---Adás---Csatornabeállítások-----Kézi hangolás---Digitális cs. hangolása.
Itt az újra kattints! majd ezt ad meg neki frekinek az új 3db HD csatornának:
Budapest: 722 MHz
Debrecen: 730 MHz
Minden más területen: 714 MHz
valamint ezeket is ad meg neki ha nem ezt adja automatikusan.
256QAM - 6900KS/s
Ha megtalálta őket berakja a csatornalistád végére onnan meg odarakod ahova akarod.
De szerintem egy új kereséssel (automata-hálózat) jobban jársz.Realme GT Master Edition
-
rocket
nagyúr
Lassan elsullyed a Titanic HD-ben a Cool TV-n
#31642: "De szerintem egy új kereséssel (automata-hálózat) jobban jársz."
Igy vanMa mondjuk tobb "hibat" is vetettem a folyamatban, eloszor elfelejtettem, hogy csak FAT pendrivera lehet lementeni a csatornalistat, aztan mikor kivettem eloszor a pendriveot jottem ra, hogy elfelejtettem a kozszolgalati adokat, majd mikor megszerkesztettem a Samsung channel editorral es elmentettem, elfelejtettem visszamasolni a szerkesztetett
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
dh66e
veterán
válasz szabogabor10 #31635 üzenetére
A diginél (még) nem lehet,ennyi..
-
roomi
tag
Hi. Szeretném kérdezni. Anyosomnak parabola ant.van belteri egyseggel es egy 82 cm 10 eves panasonic kal. Brutal sulya van . Levinnenk neki az Lg 660 LA t. A Tv tudja amit kell. Az antennat csat.egyből mehet a TV be, ki lehet hagyni a belterit? A beállitasnal kivalasztom, hogy parabola ,aztan mehet a hangolás?
-
SUPREME7
addikt
Kihangsúlyoztam, még vissza is kérdezett, hogy ez a dátum van-e a szerződésen és elvileg rögzítette ezt is. Azt mondta legkésőbb ma hívnak, de mivel vasárnap van így sejtettem, hogy nem lesz ebből se semmi, csak akkor minek ígérik ...
Ha holnap délig nem jelentkeznek, akkor most már biztos, hogy morcosabban fogom őket felhívni.
-
roomi
tag
Ezt a masfel eves Tosibanal miert nem csinalja? A zsir új Lg IMG:/dl/upc/2015-01/11/356313_mmtfc7behaicuc0t_wp_20150105_002_2.thumb.jpg] pedig igen . Mar beszéltünk rola.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest