-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Észre se vettétek, hogy óraátállítás volt? Mindezt annak tudom be, hogy végre nem csesződött el az epg a diginél. :-)
-
esn
csendes tag
Valaki leírná pontosan, hogy Budapesten pontosan melyik frekvenciákon keressem az "új" adókat?
A DIGI oldala elérhetetlen számomra... Köszönöm előre is.
-
klepto
addikt
válasz
M_AND_Ms #21790 üzenetére
Beruházás nélkül nincs profit, és ha ezt nem tanulják meg, nem is fognak több előfizetőt gyűjteni, a régieket megtartani; és ha elpártolnak a vevők, nem lesz pénz a jelenlegi üzemeltetésére sem...
Szóval a végén úgyis ők járnak rosszabbuleboostr
Mert 19"-on nem olyan élvezetes, mint 42"-on
De az lesz a vége, a kényszer nagy úr -
eboostr
aktív tag
-
klepto
addikt
válasz
M_AND_Ms #21787 üzenetére
Igen, erre én is rájöttem, és miután rájöttem, már én sem hiányoltam annyira a Discovery-ket, mint előtte.
De...
Én pl. hajlandó lennék többet fizetni több filmcsatornákért; és itt most nem a HBO-ra gondolok, hanem a Film+2, Film Mánia, Sorozat+, amíg létezett az AXN Sci-Fi hiányzott nagyon, stb.
Természetesen előfizettem a Digi Film-re is, de az nem az én ízlésvilágom; silány utánzata csak a HBO-nak tele gagyi filmekkel.
Az AXN is csak azért fájó, mert A Bárka azon megy, és más csatorna nem vetíti -
M_AND_Ms
veterán
válasz
klepto #21786 üzenetére
A digi pont magasabb árú csomagba akarta tenni a Discovery-ket, ami pont nekik nem tetszett.
Nekem személy szerint nem éri meg a jóval magasabb díj ezekért a csatornákért. És erre utólag jöttem rá. Egyszerűen nem hiányoznak. (pedig több műsort rendszeresen néztem tőlük) Van annyi (ál)tudományos csatorna most is, hogy bőven kielégít. Mindezt tesz tizedannyi reklámmal, mint amennyi a Discovery-ken volt.
Van "Hogyan készült" és van "Autókereskedők" klón is. Kicsit más, valamiben jobb is' -
klepto
addikt
válasz
Multibit #21781 üzenetére
Nem, mert az érdeklődésem más irányú, nem szoktam a fórumnak ezt a topicját olvasgatni.
De az már feltűnt, hogy a Digi meglehetősen sokszor cserél, ritkít, olcsósít; hogy a "jó" árait megtartsa.
Bár az idézőjel kétértelmű, mert valóban jók az árai, de normális tartalom nélkül, ezek a jó árak, egyre kevesebb embert fognak meghatni...
De én voltam a hülye, hogy amikor a Discovery csatornákat kivették a kínálatból, nem mentem vissza a UPC-hez...
Akkor még "csak" 6990.-Ft lett volna a trió csomag, most ugyan az, 8490.-Ft, ami nekem már kissé drága
Mikor lesz ennek az olcsósításnak vége, és miért nem tanult a Digi az ez miatti büntetésből?
Csinálhatnának egy magasabb árú csomagot, vagy kínálhatnának kiegészítő mini csomagokat a jelenlegi alap csomagok mellé, mert én pl. fizetnék picit többet azért, hogy a kedvenc csatornáimat, vagy az általam áhított csatornákat is nézhessem -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Flashget #21783 üzenetére
Azért azt leszögezhetjük, hogy elvárható lenne, a változásokról ne úgy kelljen értesülnöm, hogy
1. észreveszem, hogy eltűnik egy adó, vagy
2. folyamatosan nézegetem cég honlapján a csatornalistát és az ászf-t, vagy
3. like-olnom kell az fb-n a 'hivatalos' oldalt, vagy
4. tagja vagyok egy független, a témával foglalkozó fórumnak.Minden érdekelt, minden hónapban megkapja a számlát. Annak mellékleteként megkaphatná a jövőbeli változások listáját is. Ezt hívják kulturált megoldásnak.
-
klepto
addikt
Nálam sincs AXN, pedig ma lesz a Bárka
Arról volt szó, hogy bővítik a kínálatot, arról nem, hogy cserébe el is vesznek valamit
Egyébként engem is érdekelne, ha valakinek van infója az AXN-ről, mert a vevőben még szerepel a listában, csak rákapcsolva írja ki, hogy a csatorna nem elérhető -
roomi
tag
Hi. Kérdezném. Frissites ment a tv re es egy reseteles. Újra hangoltam es az AXN vhogy eltunt az éterben
Mit baxtam el? Köszi. -
Gercsi
tag
Az elmúlt hetekben többen is kérdeztétek, hogy miért nincs felnőtt csatorna csak boxon. Az új ÁSZF-ben már benne van a megfejtés. :-)
Az ÁSZF „A” Mellékletének 1. számú Függeléke az alábbiakkal egészül ki:
Az HBO PAK és HBO MAX PAK, a Felnőtt csomag és a DIGI Film szolgáltatásaink külön
előfizetéssel, a Szolgáltatótól bérelt vagy megvásárolt beltéri egységgel vehetők csak
igénybe. -
ketabruce
csendes tag
Ooopsz, bocsi, fel sem tűnt :-(
Elnézést srácok!
-
ketabruce
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél éve működött frankón a UE40ES5500 Samsung TV-vel a T-home-os digitális kábeltv, amit egy Alphacryptes Conax kártyával használtam. Egészen 2-3 nappal ezelőttig... Azóta ugyanis egyetlen digitális adást sem képes megjeleníteni. Kicsit bővebben:
Ha bekapcsolom a TV-t, kiírja, hogy "gyenge, vagy nincs jel". Ha széthúzom az antenna kábelt, majd újra összedugom, akkor átvált "kódolt jel" üzenetre. Analóg adások bejönnek gond nélkül a TV-n, de a HD és a többi digitálisan sugárzott csatorna nem. Ha átteszem a kódkártyát a T-home-os STB-ba, akkor onnét bejönnek a HD adások.
Plusz érdekesség: sok próbálkozás (kártya cserebere, tv kikapcs-bekapcs) során volt párszor (esetek 2%-ában), hogy bejött a digitális adás, de 1-2 perc normál működés után szakadozott az adás, majd további 1 percen belül végleg megszűnt.
Ötletem sincs, hogy merre keressem a hibát. A TV-vel lenne gond, vagy a kártyaolvasóval, vagy egyszerűen a T babrált valamit és amiatt nem megy már a vétel úgy, mint eddig?
Tapasztaltatok hasonlót?
Van valami tippetek a hibaelhárításhoz?Köszi!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
csjohnny #21750 üzenetére
Sajnos csak ennyit tudnak a samuk. A pana szépen végigszkenneli a sávokat és úgy frissít (3 perc alatt végez). Ha új freki jött be azt is megtalálja, ha csak egy-két új adó a már meglévőkön azt is kezeli.
Nem kell ehhez varázslat, csak okosan megírt szoftver (de hát hiába a samuk csak névben "okos" tévék) -
Pityus
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget, bejött a Super TV2 HD csatorna.
-
hibavissza
veterán
megtalálja a super tv2 csatornát. beteszi a listába, de csak sd jellel. t nálunk nincs, upc net egy rakás fos még mindig...megpróbálom a mindig tv-t és digi netet együtt...mondjuk mióta tudom, hogy román cég a digi, semmin sem csodálkozom. gondolom most kigyomlálják az összes hd csatornát az olcsósítás jegyében...
azóta kiderült, hogy miért dobta a discovery-t a román? ki kellett spórolni az új bently-t a gyereknek? -
Chase
csendes tag
válasz
Pityus #21762 üzenetére
A magyar RTL II benne van immár a DiGi kínálatában? Csináltam egy teljes újrahangolást de eddig nincs meg.
Amúgy a teljes automata újrahangolás után mindig kell csinálnom egy manuálisat is
121500 256 6000
128500 256 6000
paraméterekkel is, mert a TV csak az egész számokat keresi, és pl. az M1 HD... stb. csak ezeken az 500-as végződésű frekvenciákon van meg. Esetleg tud még valaki ilyen "titkos" frekvenciákat, amit érdemes kerestetni?
DiGi kábel, Pécs -
Digi.hu Chrome helyett Firefoxot próbáltam, ott elérhető.
-
Gercsi
tag
válasz
csjohnny #21754 üzenetére
Supertv2 és Comedy Central:
Frekvencia: 746000 KHz
Jelátviteli seb.: 6900KS/s
Moduláció: 256 QAMNickelodeon:
Frekvencia: 794000 KHz
Jelátviteli seb.: 6900KS/s
Moduláció: 256 QAMSzolnokon ezekkel a paraméterekkel jött be. Fórumon visszaolvasva, elég sok helyen ugyan ezek a paraméterek vannak, próbáld meg Te is ezzel.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest