- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
törölt tag
Igen, én is ezt a linket néztem.
Akkor ha jól gondolom, ha egy sima DVB-T tuneres LCD TV-m lesz, akkor a Digitől bérelhető set top box nélkül, csak analógban fogom megtalálni az összes adót.
Viszont ha pl. bérlek a Digi-től 300 Ft / hóért egy SD set top box-ot, akkor az összes adó jöhet digitálisban. Ennek mennyivel jobb a képe mint az analógnak? Mekkora a felbontása az SD-nek, ez a HD Ready azaz az 1366x768, vagy hülyeséget mondtam
?
Amennyiben viszont 1000 Ft /hó-ért HD set top box-or bérlek,akkor további 4 adó HD-ben fog jönni, Az m1, m2, duna és digisport?
Ha így van, akkor nekem elég a sima 300 Ft-os SD Set Top Box is
-
Awalon
csendes tag
válasz
#98593280 #2094 üzenetére
Én azt látom a digi honlapján, hogy vagy csak digitális, vagy "digitális ÉS hd adások vétele" lehetséges a kütyükkel
[link]
Amúgy a többi kérdésedre szerintem igen a válasz. Én pont most állítottam be a digitális adásokat a tv-n, ugyanazon a koaxon jön, hd csatik is (kivéve az a néhány amit irtam...rejtély
)
-
Bucy
aktív tag
Erre: "Samsung le26b450 típusú TV-t, szinte minden beállítást próbáltam, de csak 2 HBO digitálist talál semmi mást" nincs senkinek ötlete?
Miért csak azt a kettő kódoltat találja meg? Számomra kicsit érthetetlen. -
törölt tag
Még nem teljesen
Koax-on jön be a DIGI-TV jele.
Ezt a koax-ot ráköthetem a megvásárolandó LCD TV-re, amiben csak DVB-T tuner van?
Ebben az esetben mit fogok látni, az összes csatornát, de csak analóg minőségben?Amennyiben olyan LCD TV-t veszek, amiben csak DVB-T tuner van, akkor ezen a DIGI koaxkábelen csak Set Top Box beiktatásával fogok tudni digitális HD adásokat nézni? Ha igen, akkor mennyibe kerül ez a STB, vagy mennyibe van ezt bérelni a DIGI-től? Elő kell fizetnem ez esetben egy drágább csomagra?
Amennyiben DVB-C tunerrel is rendelkező LCD TV-t vennék, akkor a jelenlegi koax-on is tudnák set top box nélkül HD adásokat nézni?
-
Awalon
csendes tag
Sziasztok!
Jó a topik, épp kezdtem elkeseredni az analóg képminőségen az új tv (samu ue40b6000) beállítása után, de gondoltam rákeresek mit lehet tenni és lőn digitális adás.
A kép szép, hang jó, de persze semmi sem tökéletes, már kétszer végigfuttattam a teljes digitális keresést, és néhány adó nincs meg, pedig a csatkiosztás szerint (bp-n lakom) azok is digitálisak (név szerint: cooltv, digisport, film+, atv, hír tv, viasat3, viasat explorer).
Valakinél valami ötlet?
Köszi. -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz
#98593280 #2087 üzenetére
Elvileg abban a csomagban is van HD csatorna.
DVB-T-vel te csak akkor fogsz adásokat, ha van egy antennád (a tetőn, vagy valahol) és azt rákötöd a tévére. Ez a DVB-T.De, mivel neked mint mondottad volt Digi kábel tévéd van, ezért két lehetőséged van:
1. Rákötöd kábel végét a tévére és kész. ekkor analóg jelet kapsz. (gyengébb minőség)2. Szerzel egy Set Top Box-ot és rádugod a digi kábelt, majd az STB-t összekötöd a tévével. Ekkor digitális jelet kapsz (jobb minőség)
Ha lenne a tévédben DVB-C, akkor simán köthetnéd a digi kábelt a tévére és ekkor tudnád nézni a digitális adókat Set Top Box nélkül.
Mennyire érthető? -
allfinanz
senior tag
Akinek sűrűn szétesik a kép, annak javaslom kössön be egy antenna jelerősítőt.
Nekem is van és minden adás tökéletesen jön. -
Morris
veterán
De gondolom amikor a tévéshoppos meg a telefonos rejtvényfejtős műsorokat adják, akkor szinte tökéletes. semmi akadás, szétesés...
baromira idegesítő
ShellKretor: DVB-C-t csak akkor tudsz fogni ha van a tévében ilyen tuner.
Ha csak DVB-T tuner van benne, akkor csak a szabad hozzáférésű stbstb csatornákat tudod nézni vele.
Természetesen ha kábeltévéd van és digitális jelet szeretnl fogni, akkor venned vagy bérelned kell egy Set Top Box-ot (beltéri) és azon keresztül tudod, nézni a kábeles digitális adásokat.
Kábelen továbbított analóg jel vételéhez nincs szükség beltérire, de persze gyengébb a minőségjelenleg ugye a digi az analóg és a digitális jelet is küldi a kábelen egyszerre
-
törölt tag
Üdv! Nekem is digi kábelem van és most tervezek venni egy LCD TV-t. Az nem gond hogy DVB-T lesz csak rajta, be tudom fogni a DIGi DVD-C adásait?
-
akicsrak
csendes tag
válasz
hattorihanzo #2015 üzenetére
Üdv öreg Ninja.
-Over the air- kikapcsolva, most már rá mertem keresni, igaz még Finnország, de megy minden, egy órája kapcsolgatom, nem fagyogat. Jó, az EPG olyan amilyennek egy finn olvasná, de nekem ez így már-már tökéletes. (No, most ahol létezik, kopogok)
Hálás köszönet, hogy volt erőd, és türelmed végigszenvedni helyettem, helyettünk.Foci VB remélem fullHD-ban jön, bár a téli-olimpia is olyan volt, amilyen. Én csak a korong meccseket követtem, ami élőben volt, az tökéletes volt, ami felvételről vagy csúsztatva, az már csak SD.
Biztos nincs elég tárhely a Királyinak a rögzítésre. Majd viszek nekik egy winyót.Mégegyszer, köszönöm.
Sziasztok.
Egy "szar tv" tulaj. (47PFL9703D) -
allfinanz
senior tag
ATV 16:9-ben jön!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest