- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
sityupityu #18395 üzenetére
Nono! Miért is ne ?
-
-
CsabaTompa
tag
Hellósztok
A Tecwood beltérin hogyan lehet beállítani, hogy az adás hangja ne változzon át magyarról angolra minden adás kezdetekor? Mindig átállítom, lementem, és mégis mindig átvált. Kicsit már kezd idegesíteni. -
dethroner
veterán
válasz
Flashget #18384 üzenetére
Amikor indult a sport1 HD, akkor láttam a csatornán egy beszélgetést az egyik vezetővel. Elmondta, hogy elindul a sport1 HD adása, első körben csak a upc fogja adni, de később várják más szolgáltatók jelentkezését is, és ha lesz elég előfizető a HD adásra, akkor elképzelhető hogy nem is túl távoli jövőben a sport2 is nagyfelbontásra vált. Szóval szerintem nincs itt semmiféle haverkodás és szövetkezés, egyszerűen pénzt akarnak kapni, a vevő kiléte meg tökmindegy nekik. Szerintem ez a jó hozzáállás.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Captor #18389 üzenetére
Neked ezek szerint nem.
Nekem a spanyol foci miatt valamint a magyar válogatott meccsei, az angol válogatott meccsei, az angol Fa kupa meccsei és még sok magyar vonatkozásu (kézilabda, jégkorong) világesemény közvetítései miatt. Ja és a Bajnokok Ligája miatt is. (MU - Real Madrid meccset is így már HD-ban látjuk!)
-
Flashget
félisten
válasz
Bogyi007 #18383 üzenetére
Senki nem vette biztosra!
"örüljönk ha nem repül" én ezen a véleményen voltam.
Azért arra kiváncsi lennék, hogy hirtelen mi ez a nagy haverkodás a konkurenciával az UPC-vel, hogy HD-ben lehet nézni a sport csatornájukat, miközben a Digisport nem megy az UPC-n? A harmadik tag a tré ellen szövetkeznének? majd az idő megadja a választ.. -
Kwisatzh
senior tag
válasz
digikábeles #18380 üzenetére
Az LG ben is MINDEGYIKBEN van, és amiket itthon forgalmaztak azokban elérhető is volt. Az övé valszeg nem magyar forgalmazás, de 2 perc alatt elő lehet belőle hozni a magyar nyelvű menüt.
-
Flashget
félisten
azt csiripelik a digis verebek, hogy március 1-től kábelen is lesz Sport1 HD!
Jelenlegi információink alapján az említett csatorna 2013. március 1-től kerül HD minőségben is továbbításra kábelhálózatunkon.
Üdvözlettel:
DIGI -
-
Pecás
csendes tag
Sziasztok,
a közelmúltban (3 napja) vettem egy LG BDC590-es lejátszót amivel nagyon meg vagyok elégedve.
Viszont nem tudja a menü a magyar nyelvet. Erre van megoldás, vagy most már együtt kell vele élnem?
Egyébként a legújabb SWR.8.42.139.B és driver: H80604 van rajta.
Előre is köszi a segítséget:
-
konrada
tag
-
Flashget
félisten
Eddig nem volt náluk így összeszedve a csatornakiosztás és mely STB jó hozzá.
[link] -
konrada
tag
válasz
Mobil87 #18361 üzenetére
Tényleg újonc vagy, de a fórumozásban is, mert régebb óta fórumozók már tudják, hogy illik legalább 1-2 oldalt visszaolvasni akármilyen témában, így ebben is.
Mert ez esetben már a kérdés előtt megkaptad volna a választ.
A Digikábel nem csak tud, de ad is HD adást. Kell hozzá egy mpeg4-es DVB-C vevő. Ez szinte minden 2010 utáni tévében benne van, ha régebbi, vagy valami olyan ritkaság, amiben nincs, úgy lehet venni hozzá piacról ezt tudó STB-t, de lehet bérelni is 1000 Ft/hó.
A lényeg, hogy szabadon fogható, nincs olyan boxhoz kötött kódolás, mint a T-nél, vagy az UPC-nél. -
konrada
tag
Erre javasoltam az NTFS-t, és .ts-t tudó STB-t.
A BD-t is tartalmazó sem rossz, de a későbbi archiválás céljából speciel nem a legjobb, mert ilyent csak komoly cégek gyártanak, olyanok, akiknek érdekeltségeik vannak, és komolyan is veszik azt, hogy ne lehessen csak úgy össze-vissza másolgatni a felvett műsort.
Így azok (legalábbis tudomásom szerint) saját kódolt formátumukban vesznek fel.
...ezért kombónak nem rosszak, de archiválás szempontjából lényegesen drágábbért tud kevesebbet. (Persze, ha nem akarja valaki tovább vinni a felvételt, és van hozzá BD lemez gyűjteménye, annak inkább megfelelő, mert 1 porfogóval-áramzabálóval kevesebb kell.)
-
-
Mobil87
tag
Digi kábel tv tud hd adást sugározni? Vagy kell hozzá valamilyen box és ha igen az mennyi?
-
-
digikábeles
aktív tag
-
konrada
tag
válasz
digikábeles #18352 üzenetére
Az is ideje múlt, pont, mint a DVD felvevő.
Nincs olyan tévéműsor, melyet érdemes lenne így archiválni, de ha mégis, olcsóbban kijön, ha PC-n teszi lemezre, főleg, mert azon szerkeszthető is.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
digikábeles #18352 üzenetére
"A DVD felvevő egy idejét múlt vacak a HD műsorok felvételére. "
A DVD felvevővel sehogy sem lehet HD műsort felvenni. Nem azért mert idejét múlt, hanem mert a DVD szabvány nem ismeri a HD felbontást. A legkorszerűbb DVD felvevő sem.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest