Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
steve1021 #110416 üzenetére
Nagy +1 erre is meg az átvizsgálásra is.
Nem szabad megvenni ilyen autót. Plusz, ha nem engedi átvizsgáltatni, akkor szintén ott kell hagyni, majd jön másik.
Én személyesen nem vennék külföldi autót. Még kevésbé informálható le, mint a magyar.. Rengetegen foglalkoznak itthon totálkáros külföldi autók kipofozásával, tekerésével. Azok kerülnek be sokszor hozzánk, amiket ott nem érte meg javítani, itt meg összedrótozva még jó lesz valakinek, aztán mehet németbe reklamálni a vevő a borosz által is írt metódus miatt. Kicsit sem gyanús, hogy az olcsó kategóriánál maradva, arra van rálátásom, adnak egy kintról bejött "megkímélt, hibátlan" állapotú kisautót mondjuk 300-ért plusz ugye a költségek, és az kerülne 600-ba magyar forrásból. Amit 300-ért adnak, az kint jó, ha volt 150, hogy még neki is megérje, ergó roncsár...
Áh, minden tiszteletem az autóvásárlóknak, nehezebb autót venni, mint házat...(én kb egy fél évig nézegettem, de a tapasztalt kereskedő ismerősöm is azt mondja, hogy 3-4 hónap kell egy elképzeléseknek megfelelő autóhoz, másik kereskedő ismerősnek meg szóltam kb 5 hónapja, hogy kellene valami jó állapotú kisautó, és most hívott a héten, hogy lenne végre egy, amit ajánl, na püff)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel