- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Microsoft Word topic
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Kriptovaluták és az adózás
- AliExpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz steve1021 #110416 üzenetére
Nagy +1 erre is meg az átvizsgálásra is.
Nem szabad megvenni ilyen autót. Plusz, ha nem engedi átvizsgáltatni, akkor szintén ott kell hagyni, majd jön másik.
Én személyesen nem vennék külföldi autót. Még kevésbé informálható le, mint a magyar.. Rengetegen foglalkoznak itthon totálkáros külföldi autók kipofozásával, tekerésével. Azok kerülnek be sokszor hozzánk, amiket ott nem érte meg javítani, itt meg összedrótozva még jó lesz valakinek, aztán mehet németbe reklamálni a vevő a borosz által is írt metódus miatt. Kicsit sem gyanús, hogy az olcsó kategóriánál maradva, arra van rálátásom, adnak egy kintról bejött "megkímélt, hibátlan" állapotú kisautót mondjuk 300-ért plusz ugye a költségek, és az kerülne 600-ba magyar forrásból. Amit 300-ért adnak, az kint jó, ha volt 150, hogy még neki is megérje, ergó roncsár...
Áh, minden tiszteletem az autóvásárlóknak, nehezebb autót venni, mint házat...(én kb egy fél évig nézegettem, de a tapasztalt kereskedő ismerősöm is azt mondja, hogy 3-4 hónap kell egy elképzeléseknek megfelelő autóhoz, másik kereskedő ismerősnek meg szóltam kb 5 hónapja, hogy kellene valami jó állapotú kisautó, és most hívott a héten, hogy lenne végre egy, amit ajánl, na püff)Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- EA Sports WRC '23
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla