- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Proxmox VE
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lolita kód
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
iPhone 6 S Plus eladó!
Sajnos a lanyom a merete miatt nem tartja meg, pedig szerdan vettem neki..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
simonzé
addikt
November 11-én Lovasi 50 koncert Budapesten az Arénában. Két jegyem van, az egyiket eladnám. Ajándék: Oda-vissza fuvar, és egy csodálatos este simonzé társaságában a Lovasi 50 koncerten. Dekoratív hölgyek előnyben.
(Miért is gondolom, hogy dekoratív hölgyek jelentkeznek egy informatikai fórumon... meg persze ott a drága nejem is, akit innen is ölelek. Tudod szívem, hogy nem úgy gondoltam, de tényleg...)I don't fit in. I fit out.
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Eladó:
Sony Xperia Z kártyafüggetlen okostelefon
Meike RC6 vezetéknélküli távkioldóÉrdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Thinkpad T500 gépemet eladnám!
Szép állapotban megőrzött.1680*1050 kijelző
P8400 proci
3GB ddr3 ram
Intel 4500+ ATI 3650 gpuk
250gb hdd
intel wifi,bluetooth,stb.
gyári magyar billentyűzet
nem túl erős akku
gyári 90w adapterfix 30000ft
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #109382 üzenetére
38e Ft volt, olyan 10-15e Ft-ot elfogadok, ami ugye hozzájuk szól szóval nekik nem olyan nagy veszteség
Csak ugye édesanyámnak még ennek ellenére is testszik a tűzhely
(#109385) diablo1984
Ügyintéző csaj képben volt ahogy mondtam hogy sérült egyből a visszaküldési oldalt hozta szóba, én kérdeztem rá a kompenzálás lehetőségére
(#109386) schulc99
Csak azt tudom ajánlani hogy ketten legyenek ott és videózzák a bontást hogy legyen bizonyíték
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Adonimus
senior tag
Vegyetek Bluetooth-os, USB-s hifit, mert kell a pénz házra!
Hirdetés!adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
func93
senior tag
Ahoy,
Van egy elég bika Logitech hangtechnika nálam(2hangszóró + 1 mély) JACK-el csatlakozik pc-hez. Létezik olyan átalakító amivel hozzá tudom kötni tv-hez?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
schulc99
aktív tag
válasz bul07 #109381 üzenetére
Nekünk a HDT nevű csodacég fogja kiszállítani a gáztűzhelyet.
Nem tudom mi alapján választja meg az Emag a kiszállító céget?
Neked a tűzhelyet a posta vitte, nekem meg a HDT fogja!Ezzel a pár képpel eléggé rám hoztak a frászt.
A keresztlányomnak rendeltem a tűzhelyet, de Ő egy fiatal egyetemista aki még soha nem foglalkozott ilyen dolgokkal és félek, hogy a futár csak lerakja a cuccot és ha netán sérült a tűzhely, akkor sem foglakozik vele.
Sajnos nem tudok ott lenni vele, hogy sérülés esetén egyből visszaküldjem.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
diablo1984
veterán
válasz bul07 #109381 üzenetére
40-50%-ost úgysem fognak adni, sőt az sem kizárt, hogy a te költségedre kell visszaküldeni. Ilyen dolgokat nem szabad így rendelni. Én legutóbb egy álló fagyasztószekrényt rendeltem a mediamarktól, egy ponyvás furgon hozta ki, az nem is volt sérült, de ők tudták is, hogy mit hoznak, míg a postán nem erre vannak berendezkedve, nehéz mozgatni és elbántak a cuccoddal, te meg szívsz! Ha visszatérítést akarsz, szerintem 10-15%-tól többet nem fogsz kapni, nem nagy üzlet nekik, neked meg majd a visszaposta nem lesz az....
-
tahepa
senior tag
válasz sto1911 #109382 üzenetére
Több mint 500.000 ft-ot hagytam már az emagnál eddig (telefon , laptopok , kütyük stb...) egy problémás termékkel találkoztam a kapott cuccok között. Jeleztem nekik fotóval , küldtek futárt a termékért majd 48 órán belül visszautalták a vételárat.Ez a normális hozzáállás szerintem.
-
Zola007
veterán
válasz PLaci58 #109379 üzenetére
a bárdi útba esik heti 3x, a piac nem
egyébként ez nem sima szigetelőszalagMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz schulc99 #109372 üzenetére
Friss ropogós gáztűzhelyem története , másik fórumba írt hozzászólásaimat linkelem melyben képek is vannak, és még nincs vége
[link]
[link]
[link]
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #109377 üzenetére
köszi
reg nélkül csak a központi raktárat mutatta, azt hittem rendelni kellMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
diablo1984
veterán
válasz Zola007 #109376 üzenetére
Nekem van regem, de a bárdinál készleten mutatja Debrecenben, Hajdúböszörményben is! Nem kell rendelni, bemégy, kéred és kiszolgálnak. A regelsz, akkor asszem 10% kedvezmény is jár!
Reg-el és belépve mutatja a környék raktárkészletét is, nálam Debrecent és Hböszörményét is! De ez nem egy akkora speciális dolog, ebből szerintem mindenfelé van, mint szigetelőszalagból és hasonlókból!
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem![ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #109375 üzenetére
egy ilyen bandázsszalag [link]
csak ezért nem regisztrálnék egy webshop accountot[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
valakinek van regisztrációja a Bárdihoz?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
Van köztetek olyan aki már rendelt nagy háztartási gépet az Emagtól?
Az érdekelne, hogy a házhoz szállítást végző cég milyen.
Szólnak e időben ha jönnek?
Hogyan bánnak a cuccal?
Csak ledobja a futár a gépet és megy, vagy megvárja amíg legalább megnézem, hogy sértetlen e az áru.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó nagyobbra váltás miatt lányom iPhone 5S telefonja.
Fehér-ezüst színű, 16 gb-os, telekomos, teljesen újszerű állapotú, kijelzőn fólia, több tok is van hozzá.
Gyári tartozékokat adjuk vele, még a doboza is megvan.
Irányár: 45e forint.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Eladó 2 db. Telekomos Nokia Lumia 530 mobil.
Érdeklődni privátban lehet.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Salex1
őstag
Nincs valakinek elfekvőben egy tiszta üvegburája? Beltéri kamerára kellene, hogy ne érje pára. Kicsivel nagyobb kellene, mint egy befőttesüveg, és tisztább (átláthatóbb) oldalfallal.
Ilyesmi jó lenne. -
nagyúr
válasz #05304832 #109355 üzenetére
Hát ilyen 10ezres nagyságrendben. Semmi komoly, dokumentumok olvasására kellene, akármilyen régi, de jó állapotú és működőképes modell megteszi. Sajnos tegnap derült ki, hogy kéne, így lecsúsztam a napokon keresztül hirdetett Prestigio-ról, pedig az pont jó lett volna.
Talán még egy jobb fajta ebook reader is jó lenne, de azok árban jobban el vannak szállva. -
nagyúr
Sziasztok! Nincs valakinek eladó tabletje?
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok. lenne itt 3 eladó kütyü:
1db hibás Logitech Z5500 mélyláda
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
-
mackosajt
addikt
Valakit erdekelne 3.5 éves Sony Xperia Z2?
Telekomtól vettem anno, de független. Kezdettől elol-hatul edzett üveg védi (az, amit vásárlás után raktam rá. Szóval eléggé vigyáztam rá).
Állandóan tokban volt.
Csak a microusb ajtó volt cserélve.
Hibátlan.
Csak rábeszélt a család a frissebb készülékre.Illetve ugyanitt nejem kb. 2.5-3 éves Sony Xperia Z3 Compact készüléke is eladó lehet.
Szinten telekom, szinten független.
A jack csatlakozón sajnos nem ad ki hangot.
Egyébként minden más rendben.
Ezen is új kora óta védő fólia volt. Igaz ezen több is.Dobozaik nem tudom merre vannak, felújítás óta semmit sem tálalok.
Töltő már nem a gyári.Akit érdekel valamelyik, privátban írjon ajánlatot.
Ingyen nem adom őket.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
zeon.hu
nagyúr
4 óra magasságában nem megy valaki Szoboszlóra?
Kéne egy fuvar.#?*@&!
-
törölt tag
válasz zsolti1902 #109346 üzenetére
Köszönöm! Ez sokat segít!
mghltm szintén köszönöm!
Látszik,hogy már évek óta nem foglalkozom a számítástechnikával…
-
zsolti1902
aktív tag
válasz #77081088 #109344 üzenetére
Akkor esetleg az Eszközkezelőben az ismeretlen eszközöknél kattints rá a egyik ilyenre és keresd a Részletek fület, azon belül a Tulajdonságok - Hardverazonosítót válaszd ki. Alul az értéknél van egy olyan hogy VEN.......
Azt másold be a google-be és ki fogja dobni, hogy milyen hardver elemről van szó, az alapján már nagy valószínűséggel megtalálod, hogy melyik ismeretlen eszköz a hálókártyád és így találsz majd hozzá drivert is.Után.a mehet fel a Driver Booster. Évek óta használam a Free változazot, nem nagyon volt még olyan hadrver amihez nem talál volna drivert. A program telepítésénél kell figyelni, hogy mit engedsz neki felrakni.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
nagyúr
Eladó egy Roccat Kone Pure Optical játékos egér,egy szép és okos Citizen AT8130-56A (Promaster Sky) karóra valamint egy régi,de működő Dell Inspiron 1525 laptop ajándékkal!
-
-
zsolti1902
aktív tag
válasz #77081088 #109337 üzenetére
Ha felismerte a hálókártyát és van net akkor a Driver Booster programot ajánlom!
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
MarKoo
addikt
Makulátlan iPhone 6S 64GB eladó tokkal, vonóval:[link]
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre! Feleségemet egyik munkatársa megkérte,hogy segítsünk neki egy régi IBM lenovo thinkpad T41 típusú gépet újratelepíteni. Meg is történt,de sehol nem találok hozzá drivereket.
Én meg ezzel fordulok az itteni közösséghez segítségért! :-) -
mrbig25
őstag
Keresek:
■ GeForce GT1030 vagy Radeon RX550 VGA-t.
Doboz és garancia feltétel. Ajánlatokat árral együtt PÜ-ben várom, köszönöm....
-
Laraxior
titán
válasz Borosz #109333 üzenetére
Ebben az alaplapban az életben nem fog menni az SLi. Mivel egy egy CF- képes alaplap. Az összes Intel chipset régebbről (P35-P45-X38 stb..) csak a CrossFire-t támogatta. SLi-hez nForce chipset kell (650i,680i, 780i, 790i)
Már csak azért, mert én is oda voltam egy P35-DS4 alaplapért... aztán a két 8800Ultránál kiderült, hogy ami mostanában már (X58-tól felfelé) megszokott, azért régebben cicaharc ment az nVidiánál, mert ugye nem adták ki az SLi technológiát..
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Borosz
őstag
Lesz egy eladó ASUS P5K-Pro Crossfire S775 lap, C2D E8400 3GHz/6MB-1333 procc, hőcsöves hűtővel, 2*1+2*2GB DDR2 RAM-al. PÜ-ben keress árajánlattal.
[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
köszi mindenkinek!
-
ViragL
tag
válasz ProdyG #109328 üzenetére
Akku 96 Kft-nél meg tudják nézni, hogy az akku milyen állapotban van. HA azon túl vagy, akkor autóvillamossági szerviz a Köntösgátsoron, itt a topicban is rá tudsz keresni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
2015-ös samsung A3 telefonhoz való kinyitható tok eladó.Mire megérkezett,telefont váltottam,így nincs rá szükség.
1000ft. -
ProdyG
őstag
Sziasztok, gyengélkedik a kocsimban az akksi. Több embertől kaptam azt a tanácsot, hogy mielőtt új akksit veszek, végeztessek el 1-2 vizsgálatot a kocsin, hogy valóban az akksi-e a ludas.
Tudtok ajánlani ilyen helyet a városban, ahol ezt gyorsan, korrekt módon megnézik nekem?
köszi! -
seadrone
őstag
sziasztok!
12.7 mm-es beépítőkeretet keresek debreceni átvétellel.
pm-ben jelezze legyen szíves, akinek lenne ilyen eladó
köszi
-
gps76
őstag
Tudtok olyan turkálót, ahol márkás cuccokat lehet venni?
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Pár eladó apróság így kora reggel:
2 GB DDR2 800 MHz memóriák nagy választékban eladóak! - 3.000 Ft / db4 GB DDR3 1600 MHz memóriák szép számban vihetőek! - 5.000 Ft / db
HD7470 1 GB / DDR3 / 64 bit low profile kártyák = 4.500 Ft / db
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
dudikpal
senior tag
Kingston 8GB-os ramot nem árul vki?
KVR16N11/8Most vittek el egyet az orrom elől 9500-ért az apróról
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- 14"-os seat acélfelni(ET38, 6J, 4x100-as lyukosztás, 57-es agyátmérő csak felni) - 3500ft csak 1 db
- 14"-os VW acélfelni kopott gumival(ET38, 6J,4x100-as lyukosztás, 57-es agyátmérő) -4000ft csak 1 db
- 15"-os VW acélfelni(ET45, 6J, 5x112-es lyukosztás, 57es agyátmérő)- 3000ft/db ,1db van
- 14"-os gyári VW dísztárcsa, a rögzítő lemezfülei többnyire hiányoznak, kábelkötegelőt tudok hozzá adni - 2000ft/3db(csak 3db van belőle)
- 14"-os Renault laguna 1 gyári dísztárcsa, fülei épek- 2000ft/3db (csak 3 db van belőle)
képeket kérésre tudok küldeni!Van pár bluetooth headsetem eladó:
- Új állapotú(csak kipróbálva volt) Samsung EO-MG920, dobozában, mindenével- 3,3k
- Icon7 VOX headset, csak maga a cucc, doboz nélkül, ez sem volt sokat használva, csak a fiókban pihent - 1,8k
- teljesen új kl0320b típusszámú kínai csoda, dobozában, kábelével - 1,2k
- Jabra BT2046 típusú új headset(szintén csak kipróbálva volt), dobozában, töltőjével(szabványos, de töltőt is adnak hozzá), kismillió nyelven használati utasításával - 3,8kEladás oka: teherautó elég hangos műfaj én meg kerestem a megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
Használt laptopot Debrecenben hol érdemes venni, amire garanciát is adnak?
Nem a consumer kategória érdekel! -
dewil666
őstag
válasz atike #109303 üzenetére
Postán 495ft
Amit linkeltél onnan 3 darab kijön ennyiből.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
erik365
senior tag
-
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Dyingsoul
veterán
válasz pomorski #109302 üzenetére
Ez tényleg filléres cucc, bármelyik papírószerben vagy postán kaphatsz.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
pomorski
őstag
Keresek olyan (kedves) fórumtagot, aki tud barna vastag ragasztószalagokat adni nekem. Tudom, vehetek a boltból... (Veszek is, ha nem ad senki.)
Ilyenek kellenének:
Cserébe az aktuális cókmókjaim közül adhatok valamit, melyek itt találhatóak: [link]
-----> PM <-----
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz #05304832 #109300 üzenetére
Nekem lejárt jogsi helyett újat kellett csináltatni, Kálvin téren voltam az okmányirodában. ~50 perc volt bejelentkezés nélkül fotózással, sorban állással, várakozással. Szerintem még az is korrekt. Az elkészült dokumentum átvétele szinte instant volt: kértem sorszámot, ahogy ránéztem már hívtak is, aláír, köszön, távozik. Bár ilyen lenne mindenhol az ügyintézés, hogy feleslegesen nem váratják az embert.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Tanuljunk angolul!
- BMW topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla