- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Proxmox VE
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lolita kód
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz bul07 #108998 üzenetére
Egy zsír új alkatrésszel is megállhat bárhol Ez igaz, de van rá garancia.
lehet hogy egy bontottal is elmegy Ez is igaz.
valószínűbb hogy a bontott adja meg magát hamarabb Ez is igaz.Egy kocsit nem a külső alapján ítélünk meg Alapvetően azt gondolom, hogy aki szarik a külsőre, csak menjen, az pont úgy áll az esetleges nem közvetlenül élet-és vagyonvédelmi szempontból érdekes javításokhoz, mint te. Ez nem minősítés, csak tény. Magyarán egy kalap szar, amit lehet talicskázni.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
justice84
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #108996 üzenetére
Miért lenne veszélyes olyan tákolás ami nincs hatással a biztonságra
Az hogy mondjuk a hátsó kerék csapágya hangos(de nem melegszik)(jó lehet jönni de mi van a megszorul, én legalább tudnám hogy előfordulhat)
Hány de hány kocsi analfabéta vezet, azt se veszi észre hogy defektes, vagy kézifékkel megy, vagy az első talpasa már annyira kopott hogy menet közben hallani, majd ha kifordul a kereke észrevesziVagy a kasznia kicsit rozsdás, abba mi a veszélyes, nem néz ki jól de attól még nem fog kanyarba egyenesen menni
Egy kocsit nem a külső alapján ítélünk meg
(#108997) Peti78
Donort úgy értve hogy kompletten átrakni
Egy zsír új alkatrésszel is megállhat bárhol és lehet hogy egy bontottal is elmegy éveket(bár azért valószínűbb hogy a bontott adja meg magát hamarabb)
Bármilyet is veszek csak pénznyelő lesz de én minimalizálni akarom a veszteséget
Amúgy én azért írtam be hátha van valakinek itt harmadik öreg kocsi ami rendben van, és eladná
Vagy van egy jó állapotú öregje amit amúgy beszámoltatna, és inkább azon az áron eladná mint kereskedő nyerészkedjen rajta, őneki ugyan annyi jönne beÉn ráérek nem sürgős, kivárok
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz bul07 #108993 üzenetére
Olcsóbb lett volna egy donor kocsi Lehet, de nem feltétlenül. kuplun, főtengelyszimering, vezérműtengely +hidrotőke+ himbák ezeket bontottan nem szabad venni. Ha van szerszámod, helyed, késztetésed lehet pénzt spórolni ez nem kétséges.
Én úgy tervezek ezzel a kocsival hogy motorikusan legyen jó, meg a kormány, fék
Csapágy búg nem zavar, gumiharang szakad valami gumit rá kötegelőzzök Te is tudod, hogy nem csak ilyen hibái lehetnek. Ezektől még megy a kocsi, de ha összefossa magát a benzinpumpa (amit megint nem vennék bontóban) akkor ott áll meg a kocsi ahol éppen vagy. Az asszony így járt, mázli, hogy pont egy autószerelő műhely előtt döglött le. A szar kocsi, amire nem költ az ember, még szarabb lesz. A bontóban meg vasárat sem adnak érte pláne, ha még gányul is néz ki.
Hidd el, se kötekedni, se okoskodni nem akarok, de a nem fogok rá sokat költeni valójában nem elhatározás kérdése.Amilyen utak vannak Debrecenben, én városban elég keveset megyek a saját kocsimmal. Bringával szinte mindenhol hamarabb ott vagyok.
(#108996) Zola007 +1
Szerk: Nem, nem megy át vizsgán. Nagyon megnézik a vizsgán készült képeket, adatokat az utóbbi időben. Ki fogja kockáztatni az engedélyét a fostaligák miatt? Ha nem abban a megyében vizsgáztatod, ahol a tulaj lakik, máris jobban megnézik az NKH-nál a vizsgán készült felvételeket.
Ennek ellenére én is csodálkozok, hogy némely autón hogy lehet rendszám.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz bul07 #108993 üzenetére
Amikor egy közveszélyes fostalicskát kitol valaki közútra, vegye számításba azt is, hogy alkalomadtán nem csak őt viszi el a halottaskocsi a rossz állapotú autó miatt.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz Peti78 #108990 üzenetére
+1
2006-ban vettem az első autómat, tanuló autónak, egy 13 éves Swift I-t. Nagyon szerettem. 2 évig mentem vele, jó sokat, a legkisebb baleset nélkül. 2008-ban vettem egy 2 éves SX4-et (mai napig ez van), ezt még jobban szerettem. Szép állapotú volt, első héten beálltam vele egy diófa alá dióérés idején. Egy hónappal később hátulról belémjöttek, és beletoltak az előttem álló vonóhorgába. Első-hátsó lökhárító csere. Ennyit a tanulóautóról.
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #108990 üzenetére
Olcsóbb lett volna egy donor kocsi
Én úgy tervezek ezzel a kocsival hogy motorikusan legyen jó, meg a kormány, fék
Csapágy búg nem zavar, gumiharang szakad valami gumit rá kötegelőzzökGumi ha kell akkor használt de jó négy évszakos
Apróbb javításokat én is megtudok csinálni, fékpofa csere, olajcsere, vezérlést haver megtudja csinálni
Nem fogok sokat rákölteni
(#108992) 7Sony7
Rozsda nem zavar, műszakin átlehet tolni
Fék, kormány, motor legyen jóMeg van itt falun egy jó kasznis pár ezerért megfoltozza, ha lenne lemezem meg hozzá való hegesztőm én is nekiállnék
Jártam én 98-ba olyan kocsival hogy a hátsó tengelye ki volt szakadva, egy tankolás 1l olaj,
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
7Sony7
addikt
válasz bul07 #108988 üzenetére
Idősebb Astráknál inkább a rozsdára kell odafigyelni. Ügyesen el szokták takarni. Bár amit linkeltél, azon nem nagyon sikerült. Küszöbök közepe, hátulja, hátsó ív, üzemanyag betöltő nyílás. Ráadásul ez mind belülről indul, így mikor már látszik, akkor már kasztnimunka van. Nem azt mondom, hogy nem szabad megvenni, csak számolni kell a kiadásra. Futómű alkatrész viszonylag olcsó, de azzal is számolni kell. Mindenképpen alá kell nézni. Váltóbeállítás nem nehéz, csak türelem kell hozzá.
Peti78: Ez jó leírás, ebből ki lehet indulni. És ez mind "alap" dolog egy gondos gazdánál, de sajnos a többség nem ilyen.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Peti78
őstag
válasz bul07 #108984 üzenetére
Ne ebből az autóból indulj ki. Zolának igaza van, ez az Astra egy vödör csavar. Ezt otthon temperával lett festve, komolyan. Az asszony F astrája 360 volt tavaly. 167 ezer km volt benne, augusztusban vettük.
A következő munkák lettek elvégezve rajta.2016.09.24. 171.000km-nél: Toronyszilentek, vezérműszíj szett, levegő- pollen-, olajszűrő,
olajcsere, (AZ Meisterteile) jobb oldali talpascsapszeg, főtengelyszimering, motoröblítő
folyadék. 35.000Ft.
2016.10.06. féltengely külső-belső gumi csere: 16.000Ft (munkadíjjal, alkatrésszel)
2016.10.07.: téli gumi vétel, felnire szerelve: 53.000Ft (4x9.800Ft (Saetta) + felni, felszerelés,
munkadíj)
11.04. 5.fokozat fogaskereke, szinkronagy 22.000ft+8.000ft munkadíj
11.17. Akkumulátorcsere: 14.000Ft
2017.01.26. olaj-gomba csere: 4000ft
2017.02.07.: 179.000km!
2017.03.14.: vezérműszíj szettben + alsó fogaskerék csere: 40.000ft+20.000ft munkadíj
2017.04.03.: olajcsere + olajszűrő csere 182.000km
2017.04.05. motormosás alul-felül
2017. 05. Olajdekni csere: 5.000ft alkatrész + olajcsere + olaj: 20.000ft
2017. 07.: kuplung csere + főtengelyszimering: 60.000ft munkadijjal
2017.09.11: benzinszivattyú csere: 40.000ft (új) + 5000ft munkadíj
2017.09.29.: vezérműtengely+himba+hidrotőke csere: 55.000ft (új!) + 25.000t munkadijEz az autó álom volt a linkelthez képest, és mégis ennyi a kiadás. Öreg autó, a vezérműtengely még gyári, eddig bírta. Bármi (is) elromolhat benne. Tény, hogy sokat megy vele. Most 190 ezer van benne. Minden hónapban van vele valami, és lesz is.
(#108985) T_chris Szerintem meg olyan autót vegyél, amit szeretnél és van rá pénzed. Ez a tanulóautó dolgot szerintem el kell felejteni. Veszel egy szart, amit nem sajnálsz oké. Biztosítás, átírás egyebek. Vezérlés, olaj. havonta rátolsz 20-30 ezret+ benzin. Egy rakás pénzed elmegy a fenntartására, közben azt várod mikor "tanulsz" meg ismét vezetni. Ha megtanultál, a tanulókocsit el kell adni, keresni egy ideális utitársat. Sem eladni, sem venni nem könnyű. Ha megvan, kezdheted elölről. Biztosítás stb stb.
Nem törvényszerű, hogy töri az ember az autót. A tanulókocsit lehet, hogy törni fogja mert azt az ember leszarja. De megveszed álmaid kocsiját, és másnap le van törve a visszapillantó. Nem a te hibád. Pedig te még tanulókocsit is vettél, egy évig szívtad a fogad, mert olyanra költöttél amit nem szeretsz.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Civis Plastnál van egy sima ár és egy akciós
Melyik fog fogadni a boltban?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz #33253120 #108985 üzenetére
Nekem 97-es a jogsim, azóta vezettek, bár az utóbbi pár évben kevesebbet
Astra F-ről nagyon jó emlékeim vannak, 2002 feb és 2003 szeptembere között egy F-sel mentem több mint 90.000Km semmi gond nélkül(#108986) Zola007
Ilyen idős autóknál kisebb nagyobb törések lehetnek, ha jól rakták rendbe akkor miért ne, főleg ha csak a lemez sérült
Havernak vagy egy 2002-es Corsa C-je 1.2l motor, múlt télen decemberbe fejre tette, vissza lett fordítva olaj pótolva átnézve és azóta ment már vele vagy 20.000Km-ert, egyes kettest kicsit nehezen veszi, váltó rudazat mozdulhatott el vagy kicsi meggörbült
Nyáron ezzel voltam Budapesten, felfele 3személy, vissza csak én, 4úton 100al és ahol 110 tábla ott ilyen 125-130-al , 5.3l fogyasztást produkált( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
végül is az elemek állásából ítélve azt az Astrat totálkárra törni nem fogod, mert már megelőztek
Mindenesetre sok szerencsét a dologhoz, ténylegMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
2000 körül lett meg a jogsim, akkor vezettem utána egy hónappal vagy 200 km-t egy nap alatt, azóta semmit. Hagytam is lejárni. Ha minden jól megy November körül megújítom, emiatt én is nézem ezeket a bontószökevénynél 1-2 fokkal jobb "autókat" mert azért annak ellenére, hogy nem befektetésnek veszem még olyanon akarok megtanulni újra vezetni,* amit nem sajnálok.* van 3-4 oktató ismerős, előtte elökörködünk vezetéstechnikailag egy kicsit.
De a lényeg, én is a használható szutykokat nézem.
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #108982 üzenetére
Használt autón nem egy megy ilyen áron, nem is érnek többet , majd 20éves kocsik [link], Corsa az más kicsit több de az sincs 300e Ft, ugye 2001-től vannak
De nekem pont jó lenne egy ilyen, arra a havi max 100-150Km-re[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz bul07 #108981 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy ennek az autónak a másik felét majd később tervezed kifizetni?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
Keresek Opel Astra F(1997 utánit) vagy Opel Corsa C kocsit, benzinest, 1.2 - 1.4-es motor és kicsi fogyasztással
Minél olcsóbban, 200e Ft körül
Nem leharcolt példányt és nem félmillió kilométerrel, normális futásteljesítménnyel, motorikusan, műszakilag jó állapotban, fényezés matt vagy van rajta pár horpadás az nem gond
Kárpit kicsit kopott, váltószoknya foszlott, kormány normális mértékben kopott nem gondCsak legyen műszakilag karbantartva
-
zeon.hu
nagyúr
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
Acélfelnit szeretnék venni a 2007 májusi 1.3 GLX CDAC Swiftemre. Találtam is a neten négy jó állapotú felnit, de a megvásárolni kívánt felniken ET 35 feírat van, míg az enyémen ET 45. Jó ez a felni az enyémre? Nagyon nem vagyok járatos a témában és nem szeretnék megvenni olyan felnit, amit nem tudok használni.Sajnos kipróbálásra nincs lehetőség a nagy távolság miatt.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Zola007
veterán
Debrecenben melyik az a cipőbolt, aki nem tököl sokat, ha garanciális probléma van? Pl. talpleválás
És nem akarják minden áron ráfogni az elcsépelt "helytelen járástechnikára" vagy "nedves időben viselésre"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #108975 üzenetére
Az szép.
Mondjuk a daru méretéből is látszott, hogy nem két téglát kell egymásra rakni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Hátha érdekel valakit:
Eladó 2x2 GiB Kingmax DDR3-1333 (FLFE85F-C8KL9). 5k
-
Zola007
veterán
Főnix mögött mi épül?
-
Tothgera30
Ármester
SanDisk SSD Plus 2.5" 120GB SATA3 eladó. Bontatlan, vadi új darab. - 15k.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
zeon.hu
nagyúr
Debrecenben melyik bontóban érdemes próbálkozni, ha Renault Clio alkatrész kellene?
Elérhetőség is jó lenne!#?*@&!
-
bul07
nagyúr
Egy kis autóhirdetés
Kiragadott mondatok:
-"5 éve egy hölgy tulajos autó, de ennek ellenére sem szép, inkább igencsak viharvert."
-"Kérem aki ezen az áron új kocsit, vagy talán isteni csodát keres az ne hívjon."
-"Agyhalottak kíméljenek."( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Borosz
őstag
-
mongo
tag
Eladó Lenovo Tab 2 A7-10F: 12500Ft
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Két üzleti notit keresek: Dell Latitude 7240 vagy Latitude 7440 gépeket megvételre!
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
PLaci58
addikt
válasz Salex1 #108923 üzenetére
Akkor megszívtad!
Nézd meg az adott oldalt, töltsd ki a megbízási nyomtatványt, csatold a megrendelés és fizetés dokumentumait és küld el emilben nekik.
Kb egy hét múlva megkapod levélben ugyanezt a nyomtatványt. Ha nem küldted emailben, akkor azt kell kitölteni és visszaküldeni.
Amikor megkapták, onnantól 7-8 nap az ügyintézés.
Ha nem euróban fizetted a cuccost, akkor átszámolják és 27% ÁFA-t kell fizetni a teljes összeg után (áru és szállítási költség) valamint a posta vámügyintézési díját, ami 2500 Ft. Így fizettem nemrég egy 32 dolláros cuccért 5500,- Ft-ot.
Ugyanonnan, ugyanaz a szállítási mód már rég a kezembe volt, amikor ezt még vámolták."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mghltm
addikt
ha lanyos szulok meg nem tudjak, mit sportoljon szemuk fenye:
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
csapee
őstag
-
nagyúr
válasz rayoliviero #108952 üzenetére
Én úgy tudom,hogy látni lát messzebbről is,de a fotózás kb. a tábla vonalától megy.
-
Laraxior
titán
válasz rayoliviero #108952 üzenetére
Csak a tábla utántól mérhet, mivel a fix traffit jelezni kell a közlekedőknek.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
rayoliviero
veterán
A véda kamera milyen messze "lát el", vagyis milyen távolságról méri be az autókat? Előtte szokta jelezni egy tábla. Kb. onnantól vagy jóval már a tábla előtt be tudja mérni az autósokat?
-
törölt tag
válasz adi mester #108941 üzenetére
-
Stylie
aktív tag
-
Zola007
veterán
-
schulc99
aktív tag
Eladó!
-2 db egyforma gyerekülés (16-36 kg) 25 000 Ft/db. egyben a kettő 40 000 Ft
-16-os gyerekbicikli leszerelhető pótkerékkel 11 000 Ft
-szobai szökőkút hibátlan állapotban 7500 Ft
-12 db ventilátor (12,9,8 cm) 6000 Ft
-7" tablet 10 000 FtÉrdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #108942 üzenetére
Hátha
jysk
Ha innen gondolod nyomtass 1000Ft-os kupont amit 5000Ft felett lehet felhasználni
Paplanokat is ajánlom [link][ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Ha már erről van szó, én tudom vállalni csomagok szállítását kisebb nagyobbak nem gond, Bocskaikert-Ártánd-Berettyoujfalu-Mikepercs útvonalon naponta. Háztól házig. Árat megbeszéljük. Telefon az adatlapomon. Debrecenben felveszem a csomagot és elviszem a címzettnek. Telefonszám szükséges!
-
Zola007
veterán
Szeretnék venni valami igényes, jól szellőző 50 liter körüli fedeles szennyestartót sötét színben, amin nem látszik, hogy mi van benne.
Valaki tudja, hol kapnék ilyet Debrecenben?
A Curver tartókat nézegettem, de annyira nem tetszik, rendelni netről meg nem merek, mert több helyen írták, hogy törve/deformálódva érkezett (futárszolgálat: könnyű = lehet dobálni)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm pár hónapon keresztül (hétvégente 1 alkalommal, általában szombaton vagy pénteken és szombaton), autóval ingázik Berettyóújfalu - Debrecen - Nyíregyháza szakaszon és mivel elég költséges hosszú távon ezt a távot megtenni, így kiadáscsökkentés címszó alatt kisebb csomagok vagy személyek szállításában segédkezne, minimális költségek mellett.Kisebb - közepes csomagok szállítását 1.000 Ft / db áron,
Személyek szállítását 2.500 Ft / fő áron vállalja.Csomag átadásnál telefonon, leszervezi a helyet a vevővel, akár házhoz is megy, boltokba bemegy, ha ideje engedi, stb. 10 - 15 km-es kitérő nem akadály, 5 személyes autóval szinte üresen mászkál, van bőven hely.
Egyeztetni lehet nálam üziben, vagy telefonon: 2O / S39-3348 Kovács Adrián
Vagy vele üziben: csizs vagy telefonon 3O / 95I- 4O5I Csiki ZsoltCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
zeon.hu
nagyúr
Renault Clio-hoz keresnék fűtő ventilátort kompletten.
(1.2-es, 2000-es évjárat)#?*@&!
-
Zola007
veterán
-
Salex1
őstag
Dekor kartondobozt, nagy méretben hol lehet venni? kb 40x50x30cm-es kellene. A pepco-ban volt régebben, de ott kifogytak belőle és nem tudják, hogy lesz-e.
-
-
Dyingsoul
veterán
Eladó új, 43-as minőségi Prada férfi cipő. Nagyon kényelmes, puha a talpa, belül kis gömbök vannak a talpbélésben szinte masszírozzák az ember lábát mikor lép benne. 1 pár van, alkalmi vétel így nem tudok engedni az árból: 15.000.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dan-szan
senior tag
Sajnos van két eladó jegyem : Hegedűs a háztetőn. B03 szektor 8.sor. Akit érdekel privátban érdeklődjön.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
atike
nagyúr
Eladó!
P9 Lite 2016 40.000 Ft
Huawei Band B0 6.000 Ft
Olcsósítottam rajta, esetleg minimális topickedvezmény még belefér...
-
schulc99
aktív tag
Hol tudok porszívóhoz való kárpit tisztító fejet venni?
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Salex1
őstag
Ti tudtátok, hogy külföldi csomagnál (ebay) 22€ fölött vámolás van?
Eddig ez 120€-volt, ha jól tudom. És ráadásul csak egy SMS-t küldetk, hogy látogassak el a posta.hu/vam oldalra és ott vannak a teendők. -
xuldar
addikt
válasz Atomantiii #108905 üzenetére
A bal oldali alsó vagy felső alkatrészre gondoltál?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #108919 üzenetére
Nem. Csak a körömágy mentén reped, de ott durván.
-
schulc99
aktív tag
válasz Aryes #108912 üzenetére
Én is egy ilyen kialakításút rendeltem meg végül.
Ha beválik és netán elromlik, akkor majd beruházok egy minőségibb darabra.
Egyenlőre nem akartam felesleges ezreket kidobni tanulópénznek.
A Babyliss-et nézegettem, de nem adják olcsón.(#108915) bul07
Köszi az infót.
Lehet rájuk nézek majd az ünnepek előtt, én is.
Eddig nem is hallottam erről a cégről, még csak a reklámjukkal sem találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Elírtam, manikűröst.
Látszik mennyire vagyok képben kozmetika terén.
Fodrászhoz járok havi 1x, férfiembernek ebben kimerül[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Tudtok ajánlani jól és korrekt áron dolgozó pedikűröst?
Minden ősszel mikor jön a szeles idő, szanaszét reped az összes körömágyam.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz schulc99 #108909 üzenetére
emag beszállító
Én ez előtt 2x rendeltem minden gond nélkül
Karácsony előtt nagy kiárusítást szoktak tartani, nagyon jó akciókkal, ez a mostani olyan közepesnek mondható
Első rendelésnél belopták magukat a szívembe, annyira jó áron dolgoztak akkor hogy mindenki egy két darabot mert rendelni de kiszállították
Ezt volt a 2015 karácsonyi rendelésem
Utána nagyon bántam hogy billentyűzetből csak egyet rendeltem, azóta is azt használom, 2016 karácsonykor is akciós volt csak akkor 3000Ft-ért , egyet rendeltem azértAmúgy hozzájuk tartozik még
clatronic.hu
etv.co.hu (AEG)
proficook.hu
nagyker.hcstudio.hu[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Villanytűzhely bekötéshez keresek számlaképes villanyszerelőt.
A számla a garancia feltétele. -
Zola007
veterán
Dolgozik itt valaki a TEVA vagy RICHTERnél?
írjon rám legyen szíves[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bagyulajuve #108901 üzenetére
Ha minden igaz, akkor ez lesz az. Nem bolt, egy bemutatóterem, egy családi házban.
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Kingston HyperX Blu 2x4Gb 1600Mhz DDR3 CL9 kitet vennék.
Ajánlatokat privátban!
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
válasz bul07 #108907 üzenetére
Megrendeltem én is. Nekem már felszámol 555 Ft szállítást, de belefér.
Valószínűleg az utolsó darabot rendeltem meg, mert a honlapon már csak az értesítés "opció" van.
Sajnos nem ismerem ezt az eshop-ot, hogy mennyire megbízható és új, bontatlan terméket kapok e.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
föccer
nagyúr
Estét!
Bocs, hogy így ide pofátlankodok, így 3/4 részt ismeretlenül. Lenne egy állásajánlat Hajdúböszörménybe. Cégen belül lépne az ottani kolléga, aki helyére gépkezelőt keresünk. Részletek itt: [link]
Köszi,
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bul07
nagyúr
válasz xuldar #108899 üzenetére
Elhiszem, de általában mindenki a Lidl-re vár
Nekem is van és nagyon jó tényleg
(#108902) schulc99
Én még pénteken hajnalba rendeltem mikkor indult az akció, és még felehetett használni az ingyenes szállítás kupont
Így 790Ft-ért lett meg a Clatronic
Néztem a AEG is de nekem az nem jött be formáraClatronic-on van ám egy led is ami felfele világít
-
schulc99
aktív tag
Ha esetleg valaki tabletet keres, akkor lenne egy eladó darabom.[link]
Prestigio MultiPad 7.0 ULTRA DUO PMP5870C.-7" (1280 x 800) ,
-IPS kijelző
-2 mag (1.6 GHz),
-1 GB Ram,
-0,3 / 2 MPX kamera,
-8 GB memória (bővíthető),
-Android 4.1.
-NINCS: bluetooth, 3G, 4G.Érdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atomantiii #108903 üzenetére
Szerintem nekem egy ugyanilyen volt kb 10 évig,csak közben elköltöztem otthonról és otthagytam faternak.
Holnap megkérdezem hogy működik e még,használja e.....Tavaly vettem egy újat,de első perctől használhatatlan valamíért nem nyír normálisan a blokk meg elmosódott,garipapírt meg nem töltettem ki.
Idén vettem egy kerámiakéses Grundigot itt egy fórumtárstól most azt használom,ez bevált eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Nincs valakinek nem működő Philips Philipshave C440-es hajnyírója?
Vagy milyet ajánlott venni ami nem drága de jó? Mert eltört a bal oldali alkatrész hozzá, már egyszer megragasztottam de ennyit bírt. Mondjuk már megdolgozta az árát az évek alatt.
-
schulc99
aktív tag
válasz 7Sony7 #108890 üzenetére
7Sony7
Pedig többen dicsérik, mint amennyien szidják, ahogy olvasom a véleményeket.
De több ezer forintot nem szeretnék kiadni azért hogy kipróbáljam, így maradok a "hagyományos" kialakításúnál.zolko74
Az ollóval nagyon sok idő lenne, ezért szeretnék valami gépet.bul07
Sajnos az AEG nincs készleten csak a Clatronic, de kialakításra nem különböznek.
1345 Ft-ért nem drága.
Köszi a linket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tanuljunk angolul!
- BMW topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla