- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
mate.kati
csendes tag
Szia!
Én utánanéztem, szerintem butaság rájuk hallgatni. Elkövette azt a hibát egy ismerős (részéről hiba, részemről szerencse), hogy elkérhettem átolvasásra az ajánlatot.
Kijegyzeteltem, majd egy független tanácsadót megkérdeztem, aki már egy ideje tájékoztatott a pénzvilág dolgairól. Megmutatta a rejtett költségeket (nézd meg az ajánlatban a "kezdeti költségek" alatt mit találsz (általában az első két évből, a Brokernetes változatoknál az első három évből vonnak általában 6-9%-os költségeket, a Brokernetes változtatoknál 9-13%-okat), és a Brokernetes változatokban jóval szarabb a visszavásárlási táblázat értéke minden évben.
Bementem a "termék" biztosítójába, ahol ugyanazt a megoldást negyedéves befizetésekkel (ilyen nincs a bnetesben) ajánlották, jóval alacsonyabb költségekkel, ráadásul felhívták a figyelmem, hogy az ügynök azért ajánlott 500000 Ft éves díjjal, mert abból képzik a jutalékát, de az nekem nem jó, ráadásul ez korábban az adóvisszatérítésre jogosult ügyfeleknél az adóvisszatérítés szempontjából volt "optimális" mértékű éves díj. DE azóta nincs az ilyen jogcímen visszaigényelhető 20% adójóváÍrás.
Én nagyon úgy éreztem, hogy palira vettek, le akartak nyúlni. Nem is veszem fel azóta a hívását, egyszer megmondtam neki, hogy nem korrektül tájékoztatott, nem kérek további tájékoztatást.
apolitikus politikus aktuarius
Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!