- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Proxmox VE
- Windows 10
Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Egyik hawerom brokernetes ügynök, vagy hogy mondjam. Kérte, hogy menjek el vele egy találkozóra (akkoriban kezdte), ott lesz egy úriember, aki régebben benne van, ő egyengette a barátom útját a kezdetekben, és ők ketten kidolgozan nekem egy befektetési lehetőséget. Elmondták, hogy olyan hitel és befektetés opciókat tudnak nyújtani nekem (is), amiket én mint kisember közvetlenül bankoktól/biztosítóktól nem fogok megkapni. Én már ezt se értettem, hogy ha van jó kínálata egy pénzügyi intézménynek, akkor azt miért jó neki, hogy nem adja csak úgy oda nekem. Szóval az én opcióm az lett, hogy fizessek be minden évben 500.000HUF-ot egy számlára, 20 éven keresztül folyamatosan. Tegyek le róla, hogy a 20 év során hozzá fogok férni, vagy csak bukóval, és majd 20 év múlva a kínai piacon többszörösét fogja érni a pénzem amit beraktam. Sajnos 20 évre a barátom nem tudta garantálni, hogy foglalkozik a befektetésemmel, de biztosítottak arról, hogy nem marad felügyeletlenül a pénzem. Egy kiragadott ábár mutattak nekem, hogy a görbe hogy megy felfelé, x - y évek között. Egyszóval ez a múlt. Dehát az a görbe nem csak felelé mehet... Szóval mit kell még tudni ezekről a 20 éves befektetésekről? Igazából nem vágtam bele, mert nincs rá anyagi lehetőségem, csupán érdekel ez a téma, hogy tényleg akkora jó vagy sem, mert eme barátom ódákat tudna zengeni, hogy milyen jó dolog ez. Miket nem mondtak el?
Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szólánc.
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Hálózati / IP kamera
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!