Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
artad
csendes tag
Sziasztok!
E93 keménytetős kabrió jobb hátsó ablakemelő motorja nem működik, odáig eljutottam, hogy "jel" megy hátra, nem a gomboknál van a probléma. Teljesen nem bontottunk, így nem jutottam még el a motorig, annyi lenne a kérdésem, hogy hol érdemes beszerezni egy ilyen ablakemelő motort? Van esetleg preferált bontó vagy üzlet?
Illetve ha esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata, érdemes még valamit megnézni az ablakemelő motor környékén, hátha esetleg mégsem az a hibás?
Egy kis "érdekesség": csöpög az olaj (nem durván, csak egy kicsit) a szelepfedélnél, azt az infót hallottam, hogy az előző tulaj 150000 ft-ért nem cseréltette ki (nem csak a tömítést kell szerelő szerint, hanem a fedelet is, mert műanyag(?) és eldeformálódik egy idő után), ami idénre 450000 forint lett...
Ez ilyen besz*pós vagy van olcsóbb opció a szerelésre?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest