Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz tibbike01 #51599 üzenetére
A linkelt oldalnál, ha beirod a keresőbe a motorkódot kiadja az N43B16-ot is, csak a problémákra vonatkozóan átirányit a B20-as motorra. Ajánlott olajként itt is az 5w30-40 szerepel és ezekből is van teljesen szintetikus minőség. Mivel nagy a hőterhelés ezeknél a motoroknál ajánlatosabb a 40-es viszkozitás, különösen a forró nyarakra.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
tibbike01
őstag
-
szimi57
őstag
válasz tibbike01 #51591 üzenetére
Mérlegelni kell. Valszeg nem találsz még egy ilyen állapotú, kevés km-es E90-et. Gyakorlatilag egy új BMW-d lesz. A motorolajat azonnal le kell cserélni minőségi 5w40-re, és meg van mentve. A motorról egy pár infó [link]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
veterán
Remélem jobb idő lesz holnap, mint ma. Mennénk Velencére vitorlázni egy kicsit. Majd lövök képeket, ha süt a nap is, akkor a tóparton komoly expókat lehet csinálni
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz Gsx-rr #51582 üzenetére
A G11-ben? Szerintem belül nagyobb mint a régi hetes volt. Elöl biztosan, szélesebbnek tűnik. Asszonyék azt mondták, hogy hátul is nagy volt a hely. Mondjuk ez másodlagos
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Chris0321
addikt
válasz tibbike01 #51585 üzenetére
Ezt a múltkor is írtam, a kis blokkos BMW-k ilyenek. Nem megy mert nem bírja a kasznit, főleg több személy + csomag esetén viszont zabál. A-ból B-be el lehet vele jutni, de ennyi. Ezért is lenne érdemes kipróbálnod egy nagyobb motoros példányt is, minimum 320i-t de inkább erősebbet, hogy legyen viszonyítási alapod. Plusz a nagyobb motoros példányok jobban fel is szoktak lenni extrázva.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz tibbike01 #51585 üzenetére
Biztosan nem vennék ilyen gyenge kocsit. Legalább van benne navi. Neked kell eldönteni,hogy aláznak pályán a skodák és egyéb alsó kategóriás autók az jó e. Ezredesnek írj,ő a bmw szerelő. Tudja,hogy jó e a moci.
Szerintem várj,mindig lesz eladó autó. Lízing nem játszik?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tibbike01
őstag
Srácok voltam megnézni ma EZT a BMW-t. Valóban 45ezer km van benne, mindene rendben van. Új illat, sehol egy kopás, a motor olaj és pormentes, nagyon finom járású az első perctől. Gyárilag szerelt 3608 DOT-os gumik vannak rajta jó állapotban. Teljes szervízkönyv, 2 évente kapta a 0w30 olajat. A váltó pontos, feszes. Hibátlan a gép!
DE egy baj van vele. Nagyon lusta, lomha volt városban még csak csak, de mikor kimentünk vele főútra, nem volt túl megnyerő. Mondjuk a 6-ik sebességben 125-el kellemes. De előzgetni nem igazán szeret.
Hallottam és olvastam, hogy az 1.6 BMW motor nem a legjobb, sok nyűgje van és iszákos (itt 7.7 litert írt a komputer).
Ez valóban igaz, hogy nem jó motor? Van konkrét motorkód vagy az össze 1.6 nyűgös? Ti megvennétek?utóirat: egy Svájci ember második autóként használta és pokróccal takargatta, ami miatt a hátsó csomagtartó ajtón van némi hajszálkarc, de egyáltalán nem feltűnő, én nem is vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Ļantos #51580 üzenetére
Teljesen oke, izlessel vitatkozni felesleges. Szamomra meg a 12 eves 120 loeros 'sportos szedan' vasarlasa a nagyon fura, de hat masok vagyunk. Ha BMW, akkor 335i, 540i es felfele -- 7-est venni szerintem mar nem akkora feeling, mert ha mar luxus kell, akkor egy S Merci egesz mas palyan jatszik. De mondom -- az auto egy erzelmi kerdes (is), mindenki maganak veszi (jo esellyel).
while (!sleep) sheep++;
-
Gsx-rr
veterán
válasz SeniorTilla #51576 üzenetére
Nagyon nagy az ugras a 2 generacio kozott.
De ,hatul annyi a hely kb mint egy VW Poloban. Az viszont gaz.
-
KAMELOT
titán
válasz SeniorTilla #51579 üzenetére
Ezért is nem akartam újabb kocsit, mert azokban rengeteg az elektronika és minden csak gond. Kicseréled a betéteket meg mindent, de 5000-re tudod lenullázni. Köszi, de elég nagy gáz, ha ilyet ír és meg sem tudják csinálni.
Lantos: nem is kinézet vagy biztonsággal van a gond, hanem erre a francia kocsikra rohadt drága az alkatrész.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #51578 üzenetére
Festesz? Na szép... én most megyek lámpát cserélni a konyhában és az emeleten. Mára villanyszerelő lettem
A szervizkijelzőt amúgy nem mókoltam, a szerelő próbálta géppel kinullázni. Se azzal, se a műszerfalon nem sikerült csak 5000-re.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz SeniorTilla #51577 üzenetére
Mert állandóan mókolod? Rosszabb vagy,mint egy droidos romolós ember
na gyerünk festeni ( ha már mestert nem kapni)[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
Más: tudja valaki mitől lehet, hogy az F11-en a szervizintervallum-kijelző nem akar rendes értéket mutatni nullázás után? Az első fékbetétek cseréjét írta (ki lett cserélve a szett, a kopásérzékelő is), hagyta magát nullázni, de 5 000 km-t írt be 160 000 helyett. Ezután már nem lehet nullázni.
-
veterán
Hmmm, nem mindegy, ki mire használja a vasat.
Sharan: 2 év alatt 90e km
F11: 1,5 év alatt 60e km úgy, hogy kb. 3 hónapot állt közben a kocsi (szervizek, nyaralás alatt)A két autó egyszerre van használatban, tehát összesen 150e kb. 1,5 év alatt.
Ezért nem a csicsa meg a 20-as felni érdekel, hanem hogy jó legyen és jól érezzem magam benne. És gyorsan menjen, mert nem mindegy, mennyi idő alatt teszem meg ezt a távolságot
Ez a G11 kifejezetten tetszik, nagyon puha, kényelmes, komfortos luxuslimuzin. Az előző hetes keményebb volt, főleg a futómű.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FIREBLADE78 #51571 üzenetére
Ez egyebkent jo. Dolgozni nem jarok, ovi/suli par szaz meterre van. Igazabol a legnagyobb luxus az ido, nem a hutott ules meg a sorhat.
while (!sleep) sheep++;
-
chess001
aktív tag
Mondjuk azoknál fényévekkel jobb-a külsőt leszámítva... Ha jól tudom, ezek a négyhengeresek voltak a hengerátszakadós motorok, nem is mennek, de azért van prémium árazás, meg a hátsókerékmeghajtás, ami szűkíti az utasteret, meg az tömegnek sem tesz jót...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
félisten
válasz FIREBLADE78 #51567 üzenetére
Simán. Én az utóbbi 2 évben 16k-t raktam az autóba.
while (!sleep) sheep++;
-
FIREBLADE78
addikt
Amúgy igenis lehet évi 12k km-rel autót venni. Lásd a miénk .
-
törölt tag
válasz molnarpeter #51554 üzenetére
Van márkaszervizes kontakt, csekkolta, rendben van. Már forgalomba helyeztem jónéhány USA autót, annyira nem szívás ha tudod mit-hogyan-merre. A “jó ár” nálam amúgy azt jelenti, hogy van egy nem éppen olcsó, de kiváló California útjain futott, telet nem látott autó, Mo.-n vagy németeknél ugyanez szét van ütve, mókolva van szervizelve, esetleg meg is van tekerve.
Még játszik a Porsche Macan is, asszonynak az tetszik inkább. Meglátjuk, de lehet meg sem lesz egyik sem mire döntünk. Szerintem amúgy nem lenne semmi gond a BMW-vel. -
szimi57
őstag
válasz molnarpeter #51562 üzenetére
Egyébként itt nem írnak csapágy problémát, motor rázkódást viszont igen.
-
CharlieDrop
veterán
jatélleg Már el is felejtettem.
Jó lesz az.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
szimi57
őstag
Nem lehetetlen, hogy már csapágyas 45 e. km-rel!
-
szimi57
őstag
válasz molnarpeter #51559 üzenetére
Megoldva.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz #15490560 #51532 üzenetére
Semmi, azért is tettem offba nézegettem én is a kinti piacot, érdemes autoauctions.io-n lekérdezni VIN alapján, hátha volt árverezve writeoff után, illetve hazahozva a forgalomba helyezéssel lehet még szenvedni lámpák és hasonlók miatt - ha jártas vagy a forgalomba helyezésben is, vagy van kontaktod aki amerikai autókkal foglalkozik, szerintem lenne benne fantázia. Mondjuk ahogy olvasom a linkelt cikket, a 80.000 km-es injektor történet és hpfp hiba kicsit óvatosságra int, végső soron ha ilyen jellegű szervizt (+koksz akkor már) belekalkulálva is jó az ár, akkor érdekes lehet, vagy max el tudod passzolni rövidebb használat után.
-
chess001
aktív tag
Te nagyon mókás vagy! A 316i-sel összehasonlítva talán, de egy hathengeresnél: biztos nem megy jobban, iszonyat csúnya, az, hogy kényelmes - nem lehet vele sportosan menni...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
félisten
válasz tibbike01 #51542 üzenetére
Hát én most adom oda valakinek családon belül a totál fullos Citroen C5-ömet ennél kevesebbért, végig szakszervizben, évente szervizelve, két kerékszettel, 200 lóerővel.
Egész biztosan jobban megy, kényelmesebb és szebb, mint egy nála öt évvel idősebb hármas. Hahuh tuti van 3M alatt.while (!sleep) sheep++;
-
cOxeR
Ármester
válasz cziczas #51548 üzenetére
Attól függ milyen motor van benne esetleg mire van megírva, ennek megfelelően kell tankolni.
Én OMV-zek... már 5-6 éve, előtte Shell-t toltam.
Egyikbe sima OMV Super 95-t tolok nyáron, télen viszont váltok OMV MaxxMotion 95plus-ra
Z4-be meg csak OMV MaxxMotion 100plus-t, mert arra lett megírva[ Szerkesztve ]
-
cziczas
csendes tag
Sziasztok !
Újabb vallási kérdést hoztam, ki melyik benzinkútra és azon belül milyen üzemanyagra esküszik? Én 2.2 es benzinbe éppen mikor milyet rakok bele össze vissza keverve... nem tudom ez mennyire tesz jót? Mol 100 benzin volt sokszor, de volt mar omv 100as vagy shell 100 talan a shell volt eddig a legütősebb, de lehet csak be halucinálom... de az biztos hogy a 100astól jobban mén mint a 95 től! (Mondjuk ez nem meglepő )
Illetve ti áldoztok a prémiumságra? Vagy mindegy csak a legolcsóbb legyen?// Hardverapró értékelés : 28 pozitív ; 0 negatív //
-
veterán
válasz tibbike01 #51545 üzenetére
Ezt a kocsit nemrégen hozták be. Csak azért éri meg, mert olcsó volt, és keresnek rajta amikor itthon eladják. Ehhez kell a kevés km, amit a sok naív elhisz, aki nem lát a dolgok mögé. Ez van, ebből élnek a nepperek, aki megveszi, az majd boldog lesz vele. Én meg nevetek, mert tavaly 3,9-ből nem 12 éves 3-ast, hanem 5 éves F11-et vettem. Szóval a kicsi hármas nagyon túl van árazva, erre célzott emvy is.
-
tibbike01
őstag
válasz SeniorTilla #51544 üzenetére
Nem német, de vag konszern. Golf 4, Audi 3, Seat leon. Ugyanaz a 3 auto futoműve, motorja...stb
-
veterán
-
veterán
válasz tibbike01 #51538 üzenetére
Pont a naív emberek miatt van ez a km óra fétis. Elhiszik, hogy a német/svájci, stb nyugdíjas fogorvos árulja a kocsiját az átlagár alatt, évi 5e km-rel. De ha kifogod, akkor hajrá! Ha majd itthon el akarod adni, tedd vissza 25 ezerre és azonnal elviszik. Az átlagár alatt 20%-kal, szigorúan.
persze ez csak egy a sok közül
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Nem. Már lassan 2 hónapja bújom a hahut. Egyedül az 1.6scti ecoboost Focus tetszett eddig, de ritka. Franciát és japánt nem akarok. Dízelt nem szeretnék. Szeretem a német autókat, most is egy 2004es Seat Leonom van, amit imádom. Néha eljátszok a gondolattal gondolattal, hogy abból a 3M forintból akár BMW-t is vehetnék.
Te milyen autót vennél 3M forintért? Kíváncsi vagyok.SeniorTilla: miért ne lehetne egy 10 éves autóban 120e km? Többen vannak ismerősi körömben aki kevesebb mint évi 10ezret mennek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #51536 üzenetére
Ja. 10 éves kocsi 120e km-rel tuti tekert
-
Chris0321
addikt
válasz tibbike01 #51535 üzenetére
Hello.
Ezekkel a kis motoros autókkal is el lehet gurulgatni, de dinamikus nem lesz plusz kevesebb lesz a tartalék pl. előzéskor megrakva és a fogyasztás sem lesz feltétlenül kevesebb mint egy nagyobb motoros változatnál. Sajnos elég rossz hír, hogy az e46 után amiben 6 hengeres 170 LE motor volt a 320i-nek itt már csak 4 hengere van 150 LE-vel így még azt sem mondhatom nyugodt szívvel, hogy inkább azt válaszd.
Szóval ha megengedheted magadnak válasz minél nagyobb motorral felszereltet és olyat amiben van bőven extra. Egyrészt azért mert sokkal kényelmesebb lesz számodra is ha nem fapad az autó plusz eladáskor is könnyebb dolgod lesz. -
tibbike01
őstag
válasz FIREBLADE78 #51536 üzenetére
Ez is tekert?
A befotózott svájci doksi alapján hihető. Fura, de én tudok naív lenni és elhiszem, hogy valóban ennyi van benne. Holnap lehet elmegyek megnézem, itt van a közelemben. -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Mit gondoltok erről a 3-asról?
Autót keresek 3M forintig. 60% városba. Nagyon szimpatikusak a 3as BMW-k. Melyik motor+váltó ajánlott? Nem igazán van tapasztalatom BMW téren.
Az 1.6 vállalható?
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz CharlieDrop #51521 üzenetére
1300-1400 euro/fő
-
törölt tag
válasz CharlieDrop #51528 üzenetére
Köszi azért. Majd remélem akinek van hasonló tud majd írni egy-két szót.
Molnarpeter: remélem ez nem a jó magyar “jóindulat”. Szállítmányozó cégem van, úgyhogy mondjuk, hogy így is jó az ár
-
FIREBLADE78
addikt
Ha már benzines mocik. 40i van kinézve. Mennyire rosszak? Ok költeni kell,de az sem megoldás,hogy félévente milliókat locsolsz rá. Szerviz pluszt venni kell hozzá és problem solved? Vagy tök8,mivel úgyis új?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi srácok! Állapotra is reális a kocsi. Már csak a motor miatt fáj a fejem, általános ismerősi vélekedés szerint BMW benzinesből csak a legnagyobbakat szabad megvenni (50i vagy az M-es verzió) mert a többi sz@r. F szériás dieselre is ezt mondták, aztán az enyém kihúzott gond nélkül 210 ezret, mielőtt eladóvá vált.
-
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
X6 (2016) x35i (N55B30M0) motorral kapcsolatban van tapasztalat? USA modell, gondolkodom, hogy hazavigyem-e? Állapotban sokkal jobb mint otthon bármi amit néztem. Km óra 140e körül áll. -
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #51516 üzenetére
Nem vagyok tulaj, éjjel dolgoztam, most pihenek hétfő reggelig. Tulaj soha nem lennék. Gondok, nincs szabadidő és ahogy írod hétvége sem. 0-24h jár az agyad.
SeniorTilla: ottani viszonylathoz pontosan jó.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #51516 üzenetére
Azért ez a Te választásod. Én is dolgozok, ha ez megnyugtat... és még X5-ösöm sincs.
-
FIREBLADE78
addikt
Kapjátok be. Én ma is dolgozok. Hosszú hétvége,hétvégém sincs. Nem hogy hosszú. Tulaj létemre..
-
CharlieDrop
veterán
-
veterán
válasz KAMELOT #51510 üzenetére
Igen dupla. Ez a kocsiban lévő gyári bemutató videó, hogy működik az aktív gyalogosvédelem. BMW-vel nem számít a záróvonal , ez az üzenet.
-
KAMELOT
titán
válasz SeniorTilla #51508 üzenetére
Bemutatták, hogyan kell szabálytalanul közlekedni és hogy elvegyék a jogsit. Szép oktató videó
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Chrys_
addikt
válasz SeniorTilla #51508 üzenetére
Dupla záró vonal? Akkor gondolom kötelező jobbra kanyarodás lett volna ott.
-
veterán
Na, hol a hiba?
-
veterán
válasz Stukker1987 #51502 üzenetére
Welcome to the Club
-
Chrys_
addikt
válasz Stukker1987 #51502 üzenetére
Az az EGR visszahívás ne nyugtasson meg nagyon. Az enyém bele sem esett ebbe az akcióba, mégis kilyukadt (a hűtő). [link]
-
aero.
veterán
válasz HELLAFLUSH #51504 üzenetére
Kérdés ad-e jelet a kulcsod egyáltalán. Kulcsosok tudják mérni. Nekem mindkettő rossz volt, elemcsere után az alábbi feltanítással mindkettő működött.
-
aero.
veterán
válasz Carlytoo #51501 üzenetére
Nagyon nagyon jo autok, mai napig hianyolom az enyemet, de igenylik a karbantartast es az premium szint. Nekem 25i volt, 12 liter olajat ontottem bele a 6 literre amit lecsereltem, 11e km alatt
Kormanymu ropogasra kell meg figyelni, az tipushiba. Kell hozza affinitas manapsag mar, anelkul nem fogja elvezni. -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok....
Idő hiány miatt nem tudtam írni,de meglett az E61 utód egy F11 személyében...
25XD...elég jól felszerelt példány. Elvileg valós 136e km. EGR hűtő izé visszahíváson már volt.
Elkezdek gyűjtögetni a mindenre,ami kellhet
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest