Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz MPowerPH #45615 üzenetére
Magad ellen beszélsz
"Azt hiszem felnott emberek vagyunk, es probalunk racionalisan gondolkozni, hacsak nem annyi penzunk van, hogy mind1." ha ez így van, már pedig így akkor szerinted arra kinek van pénze hogy 2 autót tartson fent? ráadásul az említett autót csak hétvégére? hétvégén mit csinál vele? elmegy bevásárolni ami szintén vagy 20km? vagy szerinted hetente van annyi pénze az embernek 2 autót mellett hogy több 100 kilométerre lévő helyekre menjen üdülni vagy nem tudom mit csinálni nehogy pár km alatt tegye tönkre az említett bmw-t? kicsit össze visszaság amit beszélsz, számomra nagyon úgy tűnik."UK -ban alap volt, hogy van a melohelyen autos tolto." az megvan, hogy Magyarországon vagyunk?
"beleraktam csak az elmult 7 ev alatt annyi km -et ezekbe, amennyit Te meg le sem vezettel, meg elkoltottem a szervizukre annyi lovet, amennyiert Te az autodat vetted." más is vezetett sokat, sőt volt olyan is koztünk akiknek nem robbant le annyiszor egy auót és nem volt annyi baj vele, mint neked.
"Szoval nehezen hiszem el, hogy nagyobb cegeknel ez nem lehetseges. Ha meg tenyleg nem, akkor nagy baj van." nem mindenki dolgozok nagy cégnél, ezen kívül úgy érzem te nagyon más világban élsz, mint én vagy mi
(#45616) BMW001: én napi 20km-re használok egy e46os 2.2es benzinest. + hétvégén vagy hétközben ezen felül ha éppen megyek valahova talán 50km. évente talán ha 15.000 összejön max. ennyire idióta vagyok és szopni fogok a kocsival és 2 év múlva adhatom el? ezt tök komolyan kérdezem akár Ezredes úrtól is. mi erről a vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Napelem
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest