- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Tegnap kezdödött egy érdekes jelenség ami eddig nem volt, ehez kérnék segítséget. qBittorrent klienset használom, tegnapig gond nélkül müködött. Tegnap viszont észrevettem ha elinditom a klienest akkor valahogy "letiltja" a netet a többi programtól, (kidob discordról, nem tölti be a weboldalakat, más netes kliensekre nem csatlakozik fel) közben a letöltés pedig maxon jön szóval nem az internet ingadozik. Viszont ha leállítok minden letöltést akkor sem javulnak meg az említett hibák, csak is akkor ha a qBittorrentet bezárom végleg. Ez a probléma tegnap óta áll fent, én semmit nem állítottam a beállítosokban sem sehol, spontán jelentkezett. Esetleg tudna valaki segíteni mi lehet a gond?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #24376 üzenetére
Uram Atyám
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #24376 üzenetére
HOPPP akkor félrement pont a másik véglet kezdte (gondolom azok akik a pridon is 3dkg műbörben tolták.) sajnos még a hozzám hasonlóan NEM homofóbokban is kiveri a biztosítékot az ilyen megnyílvánulás.
Vagy lehet iróniának szánta de így inkább ne.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #24374 üzenetére
Lemaradtam, gondolom a Szittyaturulőshereszténykonzervatívok megnyilatkoztak.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #24357 üzenetére
Amit említettél film már le is vannak tiltva a hozzászólások, gondolom elfajultak a hozzászólások.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #24369 üzenetére
Most, hogy ezt leírtam, beindult a feltöltés
Csicso:
Én mát tuti, nem megyek vissza az utorrentreNagyon bejött ez a kis progi.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #24369 üzenetére
Türelem. Esetleg egy újratelepítése a kliensnek. Ennyi miatt még ne menj vissza az elavult vagy az adware-ektől hemzsegő verzióra.
-
enginev3.0
félisten
Nem bírom felrakni az autodl-t, vagy is, túl hosszú lenne a leírás, nincs kedvem részletesen leírni, akinek kell elküldöm és valamilyen táv segítséggel megcsinálom, majd egyszer talán lesz hozzá leírásom is
-
Jack Oneill
veterán
Ncore tracker frissítése óta (a sok hiba még mindig fennáll) Iszonyat lett a feltöltésem. Gyakorlatilag állandó hibával kezdek, idővel ez eltűnik, állandó stopped ncore-on, idővel ez is eltűnik. A fő baj, hogy bármit szedek le, lejön, de bájt sebességgel megy vissza. Eddig napi átlag 50 GB visszatöltésem volt, de most napi 1 MB átlag, ha összejön. Friss XXX-nél is
Qbit4.1.1 Semmit nem állítottam el, nagyon szeretem a programot, szépen ment, de amióta gáz volt ncore-on, ez van.
-
Charx
senior tag
Erre van valami megoldás? Én töltök egy sorozatot részenként, ahogy megjelenik, és amikor vége az évadnak felteszik egy packbe az egészet. Így nekem a részeket már nem seedeli, mert azokat törlik.
-
iguana
őstag
válasz
enginev3.0 #24359 üzenetére
az autodl-irssi nem csak rutorrent alapú?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Amikor qbiten valami elakad, van valami tracker frissítés vagy hasonló ami a utorrenten volt?
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest