- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
BC2-vel mivan? 2 üres szervert találok... nemrég még volt...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #6398 üzenetére
50/1-es statnál szerintem az enemynél mindenki buzizni fog Teljesen mindegy, ha kék, vagy ilyen tigriscsíkos színű is lesz.
Az a lényege, hogy a pálya másik feléről észre lehessen venni. Éppenséggel megteszi a citromsárga is, vagy éppen ha tennének be aranyszínűt*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
devilinsid3
addikt
válasz jonnyjoker01 #6391 üzenetére
hogy lehet élethű egy élettelen fal?
(#6390) prokxy majd elé tesznek egy falat, mint a bf3ban a pantsir elé, hogy ne tudj kilőni onnan
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
prokxy
veterán
Azt vágod, h az egyik csapatnál, ha az attack helibe spawnlosz lövészként, akkor simán lövöd a felhőkarcoló azon pontját, ahol a felső zászló van? Meg sem számoltam, h hány multikillem volt vele az ajfában!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gippo
senior tag
Mennyibe, hogy a betában mindenkinek az első dolga lesz ledönteni a felhőkarcolót? Már látom előre, ahogy ott állnak és lövik
-
nanorambo
őstag
Végre van hangulatuk a pályáknak.
-
Frozzy
őstag
BREAKING ILYEN lesz a Battlefield 4 Deluxe Edition fém doboza!
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
veterán
-
gali777
őstag
válasz Neil Watts #6381 üzenetére
Felbontástól függ. A 3 azon szerintem eldöcög fhd-ban. A 4 se lesz akkora előrelépés szerintem, hogy amin elment a 3 azon a 4 ne menne. Legalább low-on szerintem vállalható, de 2 hét múlva okosabbak leszünk.
-
devilinsid3
addikt
válasz Neil Watts #6381 üzenetére
nekem van varázsgömbön, szóval ne sértegess
2 hét múlva beta majd kiderül mire lesz elég../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
veterán
Sziasztok!
Tudom, nincs varázsgömöbötök, de kb. egy GTX 650 Ti-vel és egy Phenom II X4 955-tel mire lehet majd számítani BF4-ben? 5770-ről erre váltanék, 7850/70-re nincs pénzem. Olyan asus 7870 ami jó lenne, már rögtön 60k...
Illetve a munkámhoz jelenleg jobb az nV, így azért gondolkodom abban.
Üdv. core2
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintetek megújul a ház fizikája? Csakhogy élethűbben dőljenek össze az épületek. Ja és persze nem singleben hanem multiban.
Üdv. Johnny
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #6342 üzenetére
micsoda trailer
annyira nyomják megint a levolution-t, aztán közben egy kis szar ház sem esett szét a beta előtt
ez mind szép és jó, de remélem nem olyan lesz, mint a vígjátékos filmek egy részénél, hogy a trailerben benne van az összes jó dolog (ott pl. a poénok)#6360) Def26nem kellett leszállni, de én "singleben" (botokkal 32s szerveren) a hatás kedvéért mindig leszálltam
(#6363) Cris99 má' bocsánat
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #6368 üzenetére
Ööö, de!
De most nem távoli asztallal tolom!
(#6369) VAN der BOSS: kb 2 centire vok a monitortól, de így sem nem látom, h mi van bekarikázva!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
gali777
őstag
-
eugabesz
őstag
Looking to get into the beta? Here’s how:
How to Join: Join the Beta on:
Pre-order the Battlefield 4 PC Digital Deluxe Edition (Available on Origin) October 1*
Battlefield 3 Premium member October 1*
Registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition October 1*
Open to all Xbox 360, PlayStation 3 and PC players. Download from Xbox Live, PSN and Origin.com. October 4*És ez már hivatalos,mielőtt még bárki összekutyulná.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
gali777
őstag
Remélem most már conquesten is lesz A10/frogfoot/kínai verzió , nem csak rushban. Meg ez az attack/stealth jetek gondolom ugyanúgy mondjuk pl. az amcsiknál A10/F18 mint a 3-ban, csak most már nem ugyanazokat lehet unlockolni hozzájuk. Nagyon reménykedem, hogy lesz az attack jeteknek bombázás, ha már földi célpontok ellen megyünk velük
szerk: most nézem, hogy conquesten mennek azokkal a jetekkel
(#6354) Cris99: 4. képen a jetnek a camouflage befigyel
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz @rglaaf #6344 üzenetére
Lehet idén is az lesz... és? Én ezen csak sírni tudok...
Új map nevek:
Operation Locker - "intense close quarters combat" Looks like it has a Op Metro or Op 925 feel to it.
Golmud Railway - "epic large-scale battles". Seems to have an Armored Shield of Heavy Metal from BFBC2 feel to it.Láttunk 1 urban mapot, 1 havast, meg amin a Arecibo Observatory van, még névtelenül, de ahogy ott futkoztak az Observatory műholdtányérjában...
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Ez az ajánlott rendszerigény komoly? Milyen PC kell már ehhez!
Üdv. Johnny
-
SkyS1gn
félisten
válasz Plezs21 #6341 üzenetére
Ezt akartad?
This is Battlefield 4 MultiplayerEPIC!
-
Plezs21
tag
Vótmá? Ez után ki tudna CoDozni? NAgyon durva lett!!!!!
Jah és persze az új mapokat is megmutatják[ Szerkesztve ]
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
M3oH
addikt
Én sem cserélek semmit. i7-3770+7970 kombóval csak eldöcög. Multit úgyis lowon tolom, pár csúszka kivételével
-
scope2007
addikt
én nem szeretnék semmit cserélni :-)
6950 2gb remélem elég lesz... mediumon
multiban nem érdekel a graf, single meg elvileg nem igényel akkora erőforrástsinglet sokan akkor kezdik majd el, ha elmegy az internet :-) eddig mindig singlevel kezdtem, de most csak multi
vagy azt se lehet játszani kapcsolat nélkül?? :-)
battlelog maitt kérdem xD
(hogy őszinte legyek, ezt nem is tudom)[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
CsonkaImo
addikt
-
pohár
félisten
múlt héten nem sikerült megrendelnem, kicsúsztam az időből, akkor 68k lett volna
én is úgy gondolom, ahogy te, 5, max 10FPS-t látok majd pluszban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eugabesz
őstag
Én egy "főnök" fotelt veszek...már az is nagy kiadás...(első a kényelem) ez a fostalicska forgószéket már kezdem utálni..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #6316 üzenetére
Én egy vinyóval. Gavallér leszek és megengedek magamnak egy 1tb-t.
Már 6 éve egy 320gb-os Samsungot nyúzok, de nem fér rá semmi. Csak a Steam-ben 26 játékom van, ebből 3 van feltelepítve. Originben is van 8-10, de csak BF3 van telepítve. Plusz még dobozos játékok, annyi mint a szar. De csak porosodnak. A családi fotók, videók több mint 100gb-ot foglalnak. Az ssd-n meg csak a rendszer van és az is marad.
Ja, meg egy 27"monitort újítok.
Ennyi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
SkyS1gn
félisten
Legyen má hónap vége!
(#6320) bunfi
Jelenleg feloldott shaderekkel fut 6970 módban 1GHz-en, vízhűtve
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz SkyS1gn #6316 üzenetére
2-3 Gb videómemória mindenképpen legyen a videókártyán, ha újat vesztek, mert a BF4-nek is kelleni fog, hiszen Frostbite. Szerintem meg a 6950-el jó leszel, de ha jó ár/értékben és nem túl drágán lesz az új Radeon, akkor megérheti váltani.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
//tématerelés
Ki milyen gép/periféria upgradet tervez ha tervez?
Most én megvárom a Radeon R9-280X árazását(bemutatását), vagy ha egy mostani 7970Ghz-en jól fut akkor az lesz, feleslegesen nem költök jobbra. Aztán ha 7970 lesz akkor lehet 1-2 apróságra költök, ha az R9 akkor másra lehet nem jut
Egy single radiátort tuti beépítek a tripla mellé vizes körbe.[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Kezdődik megint... hagyjátok rá
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #6310 üzenetére
Persze, hogy nagy bajok lesznek, mi lesz a rapemachinenozással
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
SkyS1gn
félisten
-
addikt
válasz devilinsid3 #6303 üzenetére
"Ugyan itt bojler elvihető!" Ezt meg tudom erősíteni: [link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Frozzy
őstag
jó helyen járok ? ez a bf4 offtopic ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest