Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
xFucktor Hogyan ne vakítson el a Flashbang?!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
prokxy
veterán
válasz Svájcinéger #58297 üzenetére
Hát igen, 1 fecske nem csinál nyarat. Nekem is meg van emelve a FOV, de ha jön a C4 jehad, akkor tökmind1, legalább az a fos AP kivédhetné, de neeeeem, miért is...hétvégén megyünk majd együtt pár karikát, aztán szétvágunk mindenkit!
Mappa 2 dologban
biztosanjó: deagle + kés#58296) kovy29: tudod, h mikor gunnerkedek én? Kb. végső elkeseredésemben!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz prokxy #58291 üzenetére
Az túlzás. Ha jó a csapat megy, de ha kutyaütő, akkor cseszheti az ember. Bizarre mondta toljam fel a FOV-ot a járműveknél, de ugyanúgy felC4-ez a sok csíra. Szinte mindig egyedül, gunár nélkül nem könnyű. Néha Mappa jön, de Ő meg komolytalan.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
-
prokxy
veterán
válasz Csaber #58292 üzenetére
-Canister shell => ezt még csak BF3-ban próbáltam, kb 10 percet, itt úgy szórod, mint a fruttit, vagy ez is limites?
-thermall optic => nem használom, helyette zoom van, a thermaltól behülyök!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Svájcinéger #58290 üzenetére
Legalább Neked megy.
Mostanában csak szívok tankkal (patch óta kb), tegnap 1 köröm volt, ami normálisnak számított, Golmud obliteration. Ott hoztam a formám, de összességében szopórolleren ültem.
-
Svájcinéger
őstag
válasz prokxy #58289 üzenetére
Hát nem sok esélyünk volt, de azért letéptem pár szájat. Aztán kerestem egy másik szerót, ahol szinte kiskirály voltam a tankkal.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
prokxy
veterán
válasz Svájcinéger #58277 üzenetére
Mentem volna tegnap is RS-re, de a RemoteGER és a Profezor köcsögölésére nem vok kíváncsi, velük lenni sem szeretek és ellenük sem. :/
Szombaton nyomhatjuk, majd TS-en szinkronizáljuk a spawn-t!
-
kriszpontaz
veterán
Nevezzük csak HardBoner-nek .
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #58284 üzenetére
" Mondd ezt mégegyszer hogy hogy mi. Mondd mégegyszer ha mered"
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
breakout123
aktív tag
válasz kriszpontaz #58282 üzenetére
Hát a Hardline-nal! Még egyszer mondom a Hardline-nal!
Origin: malysztor
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #58282 üzenetére
Hogymi?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
@rglaaf
veterán
válasz prokxy #58276 üzenetére
Hozzá kell szokni, aki only tankozik az észrevehette hogy a patch óta valami nem stimmel, szerintem gyengitették a tankot nem sokat de észre lehet venni az AP is rosszabb lett, gondolkodom is hogy leváltom, az AP shell -t is tuti piszkálták, viszont a gunner Machine Gun-t brutál fehuzták főleg az inf ellen, aki eddig nem szeretett gunnerkedni az is szivesen ül be
PSN:BiZzare_0 ️
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #58280 üzenetére
Mivel?
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #58280 üzenetére
" Jóval nyitottabbak a Battlefield Hardline-nal kapcsolatban, jobban bevonják a közönséget"
Ettől még nem fognak tudni jobban kódolni. Remélem soha nem látott csúcsokat fog döntögetni az eladási negatív rekord! Én béreltem PS4-re szervert 3 hónapra, 3 hónap alatt nem tudták megcsinálni, hogy be lehessen állítani 3000-es tickettet...
-
Bjørgersson
félisten
válasz iMaverick #58279 üzenetére
Komolyan a Hardline-nal akarják visszanyerni a játékosok bizalmát? A Hardline-nal?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
iMaverick
addikt
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Svájcinéger
őstag
válasz Svájcinéger #58266 üzenetére
Kisza: Akkor nem tom. Proxy szerint kell pár másodperc, amíg működésbe lép, de a pöcs előtt szerintem sokkal hatásosabb volt. Nem értem én már ezt.
Mappa: Neked meg a poharat !
Proxy: szóljál aztán szerzek én. Nekem szinte mindig jut tank a kör elején. Aztán felőlem vezethetsz, legalább nem magamat szidom.
Ahogy GYF mondaná. Hü ! Elkúrtam. Nem magamnak akartam válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Amióta kijött a patch, alig ültem tankban, f.szom tele van azzal, h nem tudok vezetőként lejoinolni a kör elején, mert mindig megelőznek. És persze egy nyomorék ül bele, miért is ne...ha meg mégis sikerül, akkor is egy idióta lesz a gunnerem, ha épp nem a barátok közül ül ott vki. Emellett fos az egész AP védelem úgy ahogy van.
Sokkal többet infantryzom emiatt, főleg a SCAR-H-val, Deagle-lel!
Egy kis változatosság.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #58274 üzenetére
OMG, so funny, much rotflmao, gonna die laughing!4!4444!!4!FOUR XDXDdxDDXD
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Úristen elütötte a kecske vonat......xD [link]
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Mappa
addikt
Le köll tenni a tank slusszkulcsot és jönni only pistol szerverre pötyögni
nem kötelező megadni
-
Snip3r_HUN
addikt
Kiadták a patchet, most megpróbálnak keresni még némi pénzt, jön a Premium Edition
szerk.: megelőztek.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
yodamester10
őstag
Digitálisan is megjelenik a Battlefield 4 Premium Edition
Az alapjáték mellett a Battlefield 4 Premium tagságot is tartalmazó csomag 39,99 eurórért lesz elérhető Originen, míg 59,99 euróért Xbox One-on és PS4-en. A pakk tartalmazza majd az összes megjelent kiegészítőt, illetve a hamarosan érkező Final Stand DLC-t is.
A teljes tartalom:
- Battlefield 4
- Battlefield 4 Second Assault
- Battlefield 4 China Rising
- Battlefield 4 Naval Strike
- Battlefield 4 Dragon’s Teeth
- Battlefield 4 Final Stand coming Fall 2014
- Exkluzív testreszabási
- Prioritás a szervereken sorbanállásnál
- 12 bónusz Battlefield 4 Gold Battlepack -
kisza25
félisten
-
Svájcinéger
őstag
válasz Bjørgersson #58255 üzenetére
A pöcs óta én is emiatt őrjöngök ! Bejön azon minden szinten, szinte minden.
-
eugabesz
őstag
Más...AMD kártyások,nézzétek csak mit találtam,érdekes olvasmány...
marilllyo:Jah,s már a csalók sem a régik...de szeretem,mikor lőném a faszit és megáll a lövésem menet közben,lenyomva tartott bal egér gombnál...mondjuk haladnak a korral,mert ez még nem régi csalás..
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
válasz Gyula84 #58260 üzenetére
Jó-jó,de én tehetek róla,hogy nem haladnak a korral?Nyakukon az új OS és még itt tartanak??Csalónak titulálnak egy tisztességes játékost,mert nem ismeri a sz@ros kis programocskájuk a win-t??
Mondjuk...nem ez az első eset,hogy bakiznak szegénykék...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Jeollam
aktív tag
válasz Bjørgersson #58255 üzenetére
Sz@r Battlefield 4, sz@r Origin, sz@r EA, sz@ar minden!
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
eugabesz
őstag
válasz fornettisuti #58258 üzenetére
Akkor nagyon gyorsan válj meg tőle,mert bannolni fognak,ugyan is a pb nem ismeri fel a rendszert....
Én ezt használom:
Windows Technical Preview Evaluation copy.Build 9841[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Mi a rektes faszért talál be minden az active protectionön keresztül?!
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #58252 üzenetére
hát remélem nem, hol lehet amúgy megnézni?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #58251 üzenetére
Ha nem kapcsoltad ki, Origin automatikusan szinkronizál mindent a felhőbe.
-
Lendova
őstag
Normális, hogy még mindig sokat látom a packet loss ikont a jobb felső sarokban vagy a játék mostani állapota mellett inkább az én kapcsolatommal van probléma?
All fiat goes to zero.
-
aram01
nagyúr
Srácok jöttem kérdezni: R9 270X 2G érdemes lecserélni R9 270X 4GB-ra, a játék kedvéért?
Így jönnék ki tán a legjobban anyagilag.[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Rico45
őstag
válasz Bjørgersson #58241 üzenetére
Értem.Köszönöm szépen a választ!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rico45 #58240 üzenetére
Nincs 3d spot, nincs health regen, nincs auto repair, killcamben nem látod hol van, aki megölt, éés hirtelen ennyi jut eszembe. HC és normál mód keveréke.
szerk.: Csak squad leaderre lehet spawnolni.
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!! Buta kérdés de mi az a Classic Mode?
Üdv
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
eugabesz
őstag
Fiúk!Használ valaki win 9 (vagy 10??)-et aki játszik is??
-
prokxy
veterán
válasz breakout123 #58236 üzenetére
Nem panaszkodom, csak megjegyeztem, h az origin nem engedte, h rád írjak mert nekem régebbi verzió volt.
-
-
prokxy
veterán
válasz breakout123 #58232 üzenetére
Igen, a béta verzióban. Most frissítenem kellett, h tudjak írni Neked!
-
prokxy
veterán
válasz breakout123 #58229 üzenetére
Maly??
Hogy miert rakott a Teged, barat, klantag, egy squad,nem voltal utolso spawn, nem is ertem... Ilyenkor bezzeg egy admin nincs.Makcika, gabesz! A balanszot finomitsatok pls, ne az keruljon mar at a masik csapatba kezdes utan 5-10perccel, aki epp meghal...
-
steele80
senior tag
válasz Bjørgersson #58227 üzenetére
Oké!
-
-
steele80
senior tag
válasz Bjørgersson #58223 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan?
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #58224 üzenetére
Ott van az meg mindig, legalabbis nalam. Az egyebkent felulirja a gonbeszo beallitasait?
-
spanglee001
addikt
válasz pendre54 #58221 üzenetére
sokáig a battlelogon a bal alsó sarokban volt, hogy engedélyezzem a cookikat mert kell neki. gondolom mindenkinél volt csak elkerülte a figyelmed ezért volt hogy másoknál működött, nálad meg nem.
kovy: azt nem tudom de ott elfogadtam, mondjuk előtte nem tudom hogy, hogy volt a beállításom, de sosem ütköztem eddig hibába. chrome böngészővel
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
addikt
-
addikt
válasz kriszpontaz #58216 üzenetére
Így van, szépen előjön a zöld sáv, már azt a vajákolást is megléptem, hogy alul-felül rányomtam a mentésre, biztos ami biztos alapon, de ez se jött be. Firefoxnál is ugyanez van, mint az IE11-nél.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz steele80 #58212 üzenetére
Természetesen a legújabb IE11-et használom, csak rosszul írtam, és értelemszerűen mentem a profilt a beállítás után, de sajna kilépéskor újra visszaáll. Fogalmam sincs, hogy nálam miért így működik?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kisza25
félisten
válasz pendre54 #58206 üzenetére
az a fura, hogy tegnap lecseréltem a hátteret ez a sz@r még azt is visszaállította lol
ZeroX92P: tegnap nekem sem adta egyáltalán, meg is kérdeztem ez a régi szeró azt mondták nem, 2-3 kört mentem nem adta egyáltalán le is léptem[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
addikt
válasz Bjørgersson #58207 üzenetére
Nálam nem működik, most próbaképpen beléptem a Battlelogba, és ez fogadott+ a proci használat a 4%-ról öt másodperc alatt 76 %-ra ment fel. Szóval marad az, hogy minden egyes alkalommal kilövöm, oszt jónapot, hátha egyszer a ködös távoli jövőbe ezt is javítják.
-
prokxy
veterán
válasz yodamester10 #58203 üzenetére
Ja, hogy az az új volt!
Nemtom, de majd küldök én Neked egyet!
Ill. bocs, h leragadtam C-nél, mentem volna fent-lent, de elakadtam, kifelé mikor próbálkoztam akkor pedig csattogott a sniper a fülembe. Szóval kösz a tegnapit!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
-
addikt
válasz TommyS_27 #58198 üzenetére
Csak arra még figyelj oda, hogy sajnos az is egy bug, hogy a Battlelog minden újraindításánál, újra ki kell kapcsolni, mert hiába mented el a profilt, ezt a beállítást nem jegyzi meg.
-
marilllyo
veterán
válasz laposonly11 #58185 üzenetére
Ha te mondod.... De tegyél oda egy "egyik" szót és akkor mindenki nyugodtan tud aludni
Nekem Ez a kedvencem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest