Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #58396 üzenetére
“Also, what we missed in the ‘Fall Patch’ is a vehicle pass,” Sirland admitted. “We want to do a balance pass on vehicles and bug fixing and improvements in general to vehicles as well.”
Kíváncsian várom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eugabesz
őstag
válasz afrojack1 #58394 üzenetére
Hát lehetne,de én azt szeretném,ha sokáig járnátok még IRAM szerverre,s ha nagyon elporolnánk benneteket,talán elmenne a kedvetek,úgy hogy inkább hagyjuk.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
@rglaaf
veterán
Objective Play, ‘People Play a Little Too Much on the K/D,’ Says Producer
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #58393 üzenetére
Szívesen!
Akkor itt van még egy.
1p start Obliteration. Legalábbis régebben még az volt.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
eugabesz
őstag
válasz afrojack1 #58389 üzenetére
Mi játszottunk ellenük kis gyakorló meccset...mit mondjak...mindenhová odaérnek,fedezik egymást,viszonylag jól lőnek...na és a reflex...kis 5vs5-ben mondjuk nem kell különösebb taktika,de nagyon érződött,hogy össze vannak szokva.Meg sem tudtuk szorítani őket...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
1p start CTF ha valakit érdekel.
-
afrojack1
senior tag
Nem egy magyar! 2 vagy 3 a team-rockos srácok játszanak benne, csak az a megállapodás van hogy itthol team-rock! Külföldön epsilonként jellenek meg! [link] érdemes az oldalon végignézni.. Érdekes periféria tesztek és hírek! De playiten is kint lesznek.. Én megyek!
kisza: ez se kutya! [link] magyar a srác a bf-es videóiban annyira pörög.[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
kisza25
félisten
mikor rá voltam állva infinatrira, akkor ilyet is tudtam lőni, és egy percig nem voltam egy helyben, ja és csak azért használtam pdw-r-t, hogy nekem ne nobozzanak
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
zzola
titán
válasz afrojack1 #58386 üzenetére
Durva! Az egyik epsilon-os magyar.,..
Ezeket minimum lecsalóznám játék közben...
Egyszer felveszem, mi megy itt közben, feleségem néha a haját tépi a sok káromkodástól...
Konzolon 1-2 havonta törtek a kontrollerek, de itt nem merem, mert a billentyű és az egér is drága volt...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Konzol után nekem egy kicsit felfoghatatlan, de lehet ennyi idő után el kellene tudnom fogadni, hogy béna vagyok itt...
(#58383) VAN der BOSS
Nem feküdt, írtam is, aktívan nyomta!(#58384) afrojack1
Közben én is néztem a videóit, hogy mit művel...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz dashed #58372 üzenetére
Ez semmit nem bizonyít, ettől még lehet csaló...érdekes módon elég magas a pontosság mindegyik fegyverrel, ez urban legend...
(#58373) kisza25
Nem kempingezett! Aktívan nyomult, csak éppen nem fogtak rajta a golyók, illetve mindig tudta, honnan érkezik az ellen...
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Ki ismer magára ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
kisza25
félisten
locker only a csávó nézd meg a best roundsjait
80* meghalt, valahova becampel aztán onnan nyomja végig a köröket, gondolom bipod-al hasalt be valami olyan helyre ahonnan nehéz kiszedni[ Szerkesztve ]
-
dashed
senior tag
-
zzola
titán
Brekk1e, 300 feletti kill , tuti csaló. Nem tudtam lelőni, minden alkalommal 100% maradt az élete....
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #58368 üzenetére
Nekem igen, de azért ez így nem kicsit önfényezés! Én biztosan beletettem volna 1-2 kulturált kulázóst is....
-
eugabesz
őstag
válasz Bjørgersson #58368 üzenetére
"szánalmas dolog az öndicséret"
Mindenre az üzlet miatti rongyrázás sem mentség....http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Bjørgersson
félisten
Miért, jobb lett volna, ha a te kultúrával átitatott postjaidat teszik közzé?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zzola
titán
Szánalmas az új cikk battlelogon. Van pofájuk dicsértetni magukat és ezeket az üzeneteket még nyilvánossá is teszik. Persze rossz üzenetek nincsenek...
-
eugabesz
őstag
válasz yodamester10 #58365 üzenetére
Szinte minden nap változik...próba szerverünk van...
-
yodamester10
őstag
Kedves iramosok!Nem lehetne pályákat változtatni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #58363 üzenetére
Sunken Dragon azért 48 fővel szerintem kifejezetten jó conquest large-ra.
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #58361 üzenetére
na végül megadta nekem is, mostanában nem megyek azokra a pályákra az tuti
-
Bjørgersson
félisten
There will be planned maintenance for Battlefield 4 on October 14th, 01.00 PDT / 08.00 UTC. Multiplayer and Battlelog will be unavailable for approximately 1 hour.
Lassan jön a Final Stand?
-
-
sensejke
aktív tag
válasz Bjørgersson #58359 üzenetére
Gyakran nem regisztrálja elsőre, hanem egy másik körben adja meg.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Bjørgersson
félisten
48-0-ra nyerünk egy chainlinket, erre nem adja meg a kurva assignmentet.
-
marilllyo
veterán
válasz yodamester10 #58356 üzenetére
Minél később annál jobb Van pár cím amit be kell pótolnom gyorsba. 3-mat egyszerre meg nem lehet.
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #58351 üzenetére
A zárójeles a régi, az maradt 70, vagy mindenkinek ami előtte volt.
-
marilllyo
veterán
FS akkor nem októberben jön ugye?
-
jety91
őstag
Tudtok mondani egy AMD karihoz értelmes videóbeállítást? Gondolok itt arra, hogy SSAO/HBAO stb.
Visszakaptam a régi kártyámat gariból, viszont a régi beállítások vmiért visszaálltak alapra és nem tudom már min voltak, olyan rég állítottam be őket
Ja meg most nézem (most tolom először az új patchel), a FOV nem 70-en volt eddig alapból?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #58347 üzenetére
Oké urak, ma nem 100%, de holnap igen. TS-re 8-tól feljövök am is, ez tuti, aztán lesz, ami lesz.
kovy! Annyi a kérésem, h ne menjünk NS-re és legyen golmud/zavod CQL.krisz: ilyenkor lesznek a legjobb körök, mindig így van!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #58345 üzenetére
Igen, igen. Már csak a játéknak kellene, meg hibátlanul működnie. Tudom, jó vicc.
-
prokxy
veterán
TCE vonat beindul ma este vagy a hétvégén?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #58343 üzenetére
Kezdem a mesét:
malystor-t invitálni akartam egy kis csevejre egyik este, de nem engedte az origin, h ráírjak, mert neki újabb verzió volt, így hát felraktam a bétát. Ma Rio-nak írtam, de ő meg nem tudott válaszolni, szóval kivettem a pipát a bétára való frissítésről, mert úgy gondolom, h többeknek nincs bétára frissítve.
Tehát minden a régi, de már offlány vagyok...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
Ez az Origin fos...
Rámír Proxy... el tudom olvasni az üzeneteit de nem tudok válaszolni mert kér, hogy frissítsek bétára.
Frissítek...ráírok...erre.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
neko18
senior tag
válasz sixpak #58336 üzenetére
Most már tökéletesen megy, persze picit visszább vettem a grafikát, hogy tényleg meg se akadjon egy pillanatra sem
BF 3 ba van 125 órám
BF 4-be pedig majdnem 25Még mindig van mit feloldanom, kíváncsi leszek, ha meg kezdem unni akkor rányomok egy premiumot is.
A hardline még várhat magára szerintem. Egyenlőre azt sem tudom, hogy menne a gépemen, tetszene-e. Ráadásul én tipikus későn veszem meg amikor picit lejjebb ment az ára
A bf3-hoz is Humble keretében jutottam hozzá. Előtte BC2-őztem, az tetszett, úgy voltam vele hogy egy ezrest megér a bf3 még ha szar akkor is. Csak aztán rákattantamkdxsv
-
Csaber
senior tag
válasz kisza25 #58293 üzenetére
Igen az én beállításom Zavod 311-re oda ez a tökéletes szerintem , ugyanis nagy távolságra nem kell lőni gyalogos viszont elég sok van. De végül is Golmud Railway -en is használható ma pl bejött : [link] bár ha rajtam kívül nem ült volna senki a tankba jobban jártam volna ...mindig valami idióta beszállt javítani nem tudott de, a helit szorgalmasan lőtte mind , kár hogy 3-400 méterről semmi kár nem okoznak bennük...viszont legalább szépen világítottunk a térképen
-
pohár
félisten
válasz sixpak #58338 üzenetére
azt még jó, hogy nem rendeltem elő, pedig terveztem... inkább kipróbáltam, aztán ~30 percig jutottam vele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
-
sixpak
nagyúr
válasz kisza25 #58333 üzenetére
Én is toltam éjjel-nappal a bétát, meg az alpha verzsönt is...nem voltak textúrák, de azért jó volt.
(#58334) neko18 : hát, sokaknál ez volt a helyzet, de nem csak a bétában, hanem a végleges verzióban (ha beszélhetünk ilyenről egy BF esetén ) is. Vagy fél évig ment a sírás mindenhol...kilép, lefagy, mifaszom....
Én ezekből kimaradtam, pedig toltam én is minden nap ezerrel. Mondjuk most már hónapok óta elő sem vettem...Viszont ebben már van vagy 110 órám.(#58335) pohár: gondolom csak tréfálsz...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
sixpak
nagyúr
-
eugabesz
őstag
válasz fornettisuti #58327 üzenetére
Egy darabig...a pb engem úgy kivágott,mint macskát sz@☺rni,csak azért írtam amit írtam...
-
fornettisuti
veterán
válasz Gyula84 #58325 üzenetére
miért ne?
w7, w8 is így kezdte nálam, tesztverzióban, most a w10-van, bf4 is megy.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Bjørgersson
félisten
válasz neko18 #58319 üzenetére
"arra leszek kíváncsi, hogy a conquestet hogy oldják meg"
"annyi a különbség, hogy más az öltözék, nem oroszok és amcsik lesznek kiírva hanem police vs criminals"
Meg is válaszoltad magadnak még mielőtt megkérdezted volna.
-
Enton
addikt
válasz neko18 #58319 üzenetére
Hát ki áll többet a páncélszekrényben dolog alapján még működhet is, de akkor vagy sok páncélterem kell vagy kellenek más pontok is mellé.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
KYZRR
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #58300 üzenetére
Ez igen, ez csodalatos, ha nem nezunk oda, akkor nem vakulunk meg.
Ez aztan a tartalmas video!.You can only die once, make sure it is worth it...
-
-
Dtomka
veterán
&(#58310) Enton
A BF Hardline, számomra nem hozza a BF feelinget. Olyan COD szerű és az nekem nem jön be. Kár, hogy ilyen gyorsan leváltják (leváltani akarják) a 4. részt. Pedig nagyon sok minden "van" a játékban.És most kivételesen nem hibákra gondolok, mert azok engem elkerültek, igaz én nem a megjelenés óta játszom vele.
Még nem rendelkezem prémiummal, de decemberben meglepem magam. -
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #58305 üzenetére
Na elég! A héten nem is ittam, jön a választás koncentrálni köll
nem kötelező megadni
-
Enton
addikt
válasz Dtomka #58308 üzenetére
Elleszünk ezzel a 4-el amíg nem mutatnak hasonlót, vagy jobbat.
De tényleg hátha hardline alatt, amíg készül a következő, már jobban rá fognak feküdni a dolgokra és egy kiforrottabb játékot mutatnak(remélhetőleg ez jó lesz: Battlefornt).[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dtomka
veterán
Volt már?
Lyukat ütött a játékosok bizalmába a Battlefield 4Én a BF Hardline-t sztem kihagyom.Látom már volt.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz yodamester10 #58306 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Svájcinéger
őstag
válasz prokxy #58299 üzenetére
Helihez is ért ám, de inkább elpazarolja tehetségét és alkoholizál.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
SkyS1gn
félisten
válasz yodamester10 #58278 üzenetére
Ha csak a játékért vetted akkor gratulálok!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest