-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Carlos Padre #15592 üzenetére
na, ez most annyira jól hangzik, hogy este ki is próbálom
-
Stunts666
őstag
válasz
Carlos Padre #15590 üzenetére
Plusz a Slug-al talan egyszerubb.
-
prokxy
veterán
Nekem extra igényeim vannak, 27" alatt nem nagyon van élet, na meg belekóstoltam az IPS-be, szóval ez alá nem mennék, de ez már 150e...
Viccet félretéve, a 27" után nem vennék kisebbet, IPS meg csak jó lenne, bár szemből nézem a monitort, csak a színek, nem nagyon láttam mostanában TN-t, de biztosan fakóbb. -
Frod
addikt
válasz
Carlos Padre #15590 üzenetére
Ha már itt mindenki kérdezgeti, hogy mit hol kell csinálni: a 10 mortar kill az hol javallott?
TD túl kicsi hozzá, CQ meg túl nagy ahhoz, hogy 5 lövésből próbálkozzak.
A gyalogsági meg szerintem elég gyenge lett, a HE-vel próbálkoztam, eddig kettő jött össze... -
Carlos Padre
veterán
válasz
giornalista #15575 üzenetére
Pigeonon vagy tdmen kell csinalni. Ott sem egyszeru, en vagy 100 mant lottem fejbe kozvetlen kozelrol mire megadta a 10et.
Ui: en a pigeont ajanlom, ott mindenki a galambra koncentral, jokat lehet aratni mogejuk kerulve. Siman meg lett par ora alatt.
-
prokxy
veterán
válasz
daveoff #15585 üzenetére
Nem operationt kéne tolni...akkor nem dob majd le!
Meg fordítsd el az router vagy az asztalod, biztosan nem érvényesül jól a feng shui!
Próbáltam rátok csatlakozni tegnap, de várni kellett sokat, így mentem solo CQ-re, de egyedül szar.
Ma leszek este, meg sztem EMS, Zero is, ha gondolod mehetünk együtt. -
daveoff
veterán
válasz
prokxy #15584 üzenetére
Én pár napja a k-bullet-el szívtam, 3 járművet kellett vele kicsinálni, azt hittem soha nem lesz meg, erre tegnap egy kör alatt beadta mind a hármat...
Egyébként lassan az agyvérzés kerülget, mert folyamatosan ledobál a játék, bármit állítok a modemen/gépen. Már mindent megpróbáltam, de tegnap is szinte minden körben ledobott...
-
Snooker
senior tag
válasz
PeeterssoN #15565 üzenetére
Menj olyan TDM-re fel, ahol vagytok kb 10-en. Több ideig fog tartani a játék, de több kill-t is összetudsz hozni. Persze nincs garancia arra, hogy időközben nem csatlakozik fel senki, de én nekem így jött össze az a medál még anno. (kezdtünk kb 10-12-en de a végére maradtunk öten szóval kissé sokáig eltartott a kör
)
-
prokxy
veterán
Nos Urak, tegnap megnéztem, hogy a monitorom tudja-e a 70-75Hz-et, mert többen említettétek, hogy úgymond smoooooothabb a kép. 75-öt nem bírja, "csak" a 72-t, elsőnek a The Division-ben próbáltam ki.
Hogy is fogalmazzak, érezhetően más a játék, tényleg sokkal folyamatosabb, visszatettem 60Hz-re és meglepődve láttam, mekkora lagos, darabos. durva nagyon a különbség, pedig csak 12Hz pluszról beszélünk, mi lehet akkor a 120-144-es monitoroknál?
BF1-ben is kipróbáltam, ez ad skillt is?Olyan faszán nyomtam a medic-kel fao fortressen, h én is meglepődtem!
-
zzola
titán
válasz
spanglee001 #15578 üzenetére
~2500 killnél tartok a shotival, de sok hs nem volt, pedig fejre célzok...
-
zzola
titán
válasz
giornalista #15575 üzenetére
Azt a medált én sem tudtam megcsinálni. Egyszerűen nem ad hs-ot....
-
giornalista
senior tag
válasz
mármint a mostani medál? nem 1 meccs alatt kell begyűjteni a 20 killt, hanem összesen.
viszont én itt meg is álltam: a 10 Headshot with a Shotgun kerek 0-án áll, akármivel próbálkozok, nem adja headshotra a killt...
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Mennél normális játékokra? Ez mit takar pontosa? Miért kellenek ezek a medálok? játékmódokat oldanak fel?
-
spanglee001
addikt
legkevesebb gond legyen hogy altf4 el kilépni
szerencsére nálam minden rendben van
-
Laraxior
titán
Ma beléptem játszani vagy 5ször 6szor a játékba, Quit csak egyetlen egyszer volt...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
spanglee001 #15567 üzenetére
Az faja! De ahogy néztem illetve ahol jártam senkinek nem volt 20 killje.
jety91:[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz
nekem elsőre meglett, nem nagy kaland kapd elő a hunter shotit
-
jety91
őstag
válasz
Keress nagyobb ticket rate-es szervereket.
-
PeeterssoN
őstag
Kéne tipp hosszabb deathmatch-re!
Nem tudom megcsinálni a medált mert 20 kill kell, de kb 10 perc alatt ki a tököm képes rá? Én nem. 17 volt a rekord, de már unom, mennék normális játékokra. -
nejad
aktív tag
Ti tudtok javítani? 3 szerveren sem tudtam sem repülőt, sem tankot javítani, a billentyűzetem jó.
-
zzola
titán
Battlepack Revision 7
-
Xaels
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15558 üzenetére
Írja is, hogy Behemoth. FAO-n hajó van. Az egy kész XP bánya ha te húzod be.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15558 üzenetére
Behemót?!
Mázlija volt -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
envagyok
veterán
Magyarosítás ehhez van/lesz?
-
Kucsek
aktív tag
válasz
daveoff #15550 üzenetére
Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak. Soha nem játszom quickmatch-el, mindig magam keresek valami "szart" a keresőben. Tehát ez a verzió is kizárt
Már elfogadtam, vagyok valahol 10 percet, ledob, aztán keresek mást.
Amúgy falun lakom, 60 megás invitel netem van, ami 70-et tud. BF4-ben semmi gondom nem volt.
A kedvenc hiba üzenetem amit néha kapok amikor szeretnék gyorsan újracsatlakozni egy ilyen szétkapcsolás után a következő: an unknown error occurred , vagy Failed to Join Server an Unknown error occured
Az ismeretlen hibáikkal elmehetnek a Svéd-Hollandus k.....a-ba.
Kicsit hasonló érzésem kezd lenni mint anno bf4 idején. Előre fizetek és még szopatnak, mondjuk hazudnék, ha azt állítanám nem számítottam rá az előzőek alapján. Ott is a hardline-t ingyen DLC formájában kellet volna adják azoknak akik megjelenés előtt előrendelték a fullos BF4 verziót, alapozva ezt a sok szopatásra/hibára és béta verzióra amit kaptunk.
Erre futja csak az új generációs indiai informatikusoktól. -
-
ciry
őstag
-
daveoff
veterán
válasz
sixpak #15551 üzenetére
nk-miklósfa. de az is érdekes, ha ledob a szerver, utána visszacsatlakozok, és nem dob le megint....wtf...
nekem csak ezzel a gyökér bf1-el van gondom, de annyi amennyi még az életben nem volt az összes eddig játszott játékkal, nem vágom ezt, nagyon nem....
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz
Kucsek #15548 üzenetére
igazad lesz, ez a játék hibája lesz, vagy éppen az én pozicióm az adott szerverhez képest. most pl kikapcsoltam wifit, wi-free, mindent, és így is az első körben ledobott.
bf4-ben pl kizárólag német szervereken játszottam, és ilyen 30-40-es pinggel, nem is dobott le egyszer sem. itt ugye csak quick match-eket játszunk a hulladék server browser miatt, ezért gondolom berak olyan szerverekre, ahova egyébként az életben nem mennék, aztán le is vág.
szóval kijelenthetem, hogy ez a köcsög játék szivat, de most már sok lesz....
-
Stunts666
őstag
Élvezd a játékot, azt jól van...
-
Kucsek
aktív tag
válasz
daveoff #15488 üzenetére
Szia,
Nem hiszem, hogy bármilyen csere is segíteni fog.
Nálunk ez úgy szokott kezdődni, hogy amikor haverral játszunk (egy utcában lakunk/invitel) és valamelyikünk szétkapcsol, akkor már a másik számíthat rá, hogy perceken belül ugyanerre a sorsra jut. Ez csak egyszer történik meg, mint már mondtam, és utána a nap folyamán már nem.
Tegnap pl egy másik haver is így járt, aki jóval messzebb lakik tőlünk, és a szolgáltatója is más. Tehát már szolgáltatóra sem tudom fogni. Jó lenne, ha nem csak Hollandiában telepítenének szervereket, pl Németország is rendben volt bf4 esetében. -
gyiku
nagyúr
válasz
spanglee001 #15545 üzenetére
az a valami ugyanaz, mint a dzsiszink, csak ingyen van
-
spanglee001
addikt
hát ha bárkit megkérdezel aki használt 144es monitort, az megmondja hogy soha többet nem menne vissza 60hz-re ez tény. ha bivaly a VGA-d akkor nem fontos gsync, viszont ha nem tudod a 144fps-t tartani akkor kell a gsync
a freesync az valami áemdé minőségú valami lehet azzal ne foglalkozz
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
Ez az új mode borzalmas. Ne próbáljátok ki...
-
prokxy
veterán
Kösz szépen, ahogy elnézem, sokat nem érnék vele, most 60 vagy 75...majd vmikor beruházok egy 144-esre, csak egyelőre nem látom az előnyét és így vhogy nem szívesen adok ki rá olyan bazi sokat.
#15539) steele80: képek alapján kb nekem ugyanaz a 60-75, de majd megnézem akkor, privi...
[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
válasz
prokxy #15536 üzenetére
itt van egy kis leírás erről angolul
sajna monitorod nem ismerem -
sz.atesz89
tag
Nincs felgyógyulás, csak ha az orvos segít, a spawn meg 30 mp-et kell várni ha meghalsz. Mindenki sniperezik, aki előbb kiszúrja a másik az életben marad. Orvos fegyóját is fehúzhatták volna. Vagy olyan sniper-eket engedjenek amin nincs távcső. Nyílt irányzék mindenkinek és akkor lehet erősebb a sniper.
-
Armatura
tag
válasz
spanglee001 #15510 üzenetére
Már él,kipróbáltam...agyrém.TDM-nek állóháború,T-com szerűségnek meg egyáltalán nem jó,mivel senki nem azzal foglalkozik.
-
N@idia
őstag
válasz
taknyí #15503 üzenetére
Ez nem igaz, mert nekem OC-val megy a kártya és egyszer nem fagyott ki a BF1 pedig AB-t használok
Tegnap este kipróbáltam a játékot V-sync nélkül és olyan szinten megszűnt az input lag, hogy gyalog olyan statokat lőttem, hogy alig hittem a szememnek. A képtörés viszont baromi zavaró, erre nincs valami megoldás
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
Azt hiszem a héten még nem is játszottam a játékkal
Ez egyből két dolgot is jelent lehet xD1. Nem is olyan jó játék
2. Ma azért lehet már kelleneEzzel nem ütöm egyikkel a másikat
-
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica #15513 üzenetére
Pont ezt néztem.... annyira hülyék ezek akik ezt csinálják de tényleg, ezért rinyálnak erre 2x rosszabbá teszik medicsnek esélye sem lesz.
-
F e Z o
veterán
Az miért van, hogy menüben olykor tudok csatlakozni játékban lévő ismerőseimhez, néha meg csak invitálni tudok?
-
F e Z o
veterán
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff #15509 üzenetére
ritka nagy baromság az biztos, de gondolom a balansz miatt csinálták ezeket. (ésszerűbb magyarázatot nem tudok rá adni én se)
(#15510) spanglee001
Hátha a sok egész meccsen egy helyen campelő idióta átmegy erre a játékmódra cq helyett, és máris jobb lesz a cq
Pedig lehet csipával is folyamatosan mozogva játszani, most én is próbálgattam, és elég jól lehet vele aprítani, ha odafigyel az ember.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
Most komolyan, ennek mi értelme van?
Főleg a játékos társadalmat ismerve, a rushnál a védők nyernek, mert a támadók is ott fogak a bázisukon gubbasztani a csipa fegyókkal a domb oldalán.Múltkor Fao-n rusholtunk, mi támadtunk, elhoztam a tankot, odamentem a ponthoz, aki bent ült, írtam neki, h szálljon ki, direkt el is nyomtam a füstöt, de neeem, ott ül végig az idióta benne...de senki nem élesített.
Nem mellesleg hülye lennék kimenni a terepre vagy bárhová a medic-kel, mert ha akár lábon is lőnek, akkor is ámen van. Szóval ez elég ratyi próbálkozás, de ne legyen igazam.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Atya világ, sniper 2x-es sebzés, erre se fogok felmenni, az tui...
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Van vmi program arra, hogy játék közben monitorozzam az fps-t, cpu terhelést, gpu terhelést, memóriát? -
Zso Ro
senior tag
válasz
giornalista #15473 üzenetére
+1 like
-
spanglee001
addikt
-
feco70
senior tag
válasz
daveoff #15507 üzenetére
Persze szoktam én is használni, ha már nagyon felba. akkor én is előveszem, de ennyire nem szabadna erősnek lenni a többihez képest. Amugy most értem el a tizes szintet sniperrel, nem nagyon szoktam csipázni.
Nagyon jó szerintem a Martini-Henry, amit most kaptam utolsó fegyverként -
taknyí
senior tag
BF1 még mindig nem szereti az AB-t leáll a működése... Így tuning a kártyára mivel oldható meg?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest