Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a Squad leaderség olyan, hogy mi pl. azt csináljuk haverral, hogy amíg két pont között közlekedünk addig a legbiztosabb pontot kijelőljük védésre. Míg átérünk a másik ponthoz megkapjuk a védésre az Xp-t és amikor húzzuk az újat akkor jelöljük csak ki azt támadásra amiért megint egy csomót bezsebelünk. Ezen felül tuti sokat javított bár nincs a listán nagyon kiemelkedő játékos akire rá lehetne húzni a tankozást, talán az a Casta515, de én gyalog is lőttem már ilyen statot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Zen7
tag
válasz prokxy #14996 üzenetére
Tank repair-ért mennyit kap ? Nem hinném hogy ennyi lőszer töltése volt aztán lehet csak jókor volt jó capturenél mindig
To Bullitz: "úgy hallom te se vagy a scoreboard magaslatán. A fenti kolléga írta hogy te se fényes stattal ücsörögsz a toplistán pedig aztán a leg op-b kasztot játszod a játékban." GOLD
-
F e Z o
veterán
válasz Lotus_Omega #14983 üzenetére
Driverben a függőleges szinkronizáció nincs felezett adaptívon véletlenül?
H2O über alles!
-
-
voodoo98
addikt
Itt írják, hogy
PTFO Battlefest Mission: Complete this Battlefield 1 mission and you will receive the PTFO weapon skin. Play Battlefield 1 on three different days during Battlefest and win a match in Operations to succeed. Players who completed the mission will be awarded with the weapon skin when Battlefest is over.
Itt elég egy match-et nyerni vagy az egész operation-t meg kell nyerni?
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz boogie84 #14987 üzenetére
Nemtom, de megjelenéskor nem mertem megvenni, mert ugye ki tudja, de így 120 óra után bejön a játék, várom a DLC-ket; máshol ha lesz, akkor sem olcsóbban, vagy ha igen, akkor is minimálisan, szóval rászántam magam. Most már szép csillivilli fekete dogtag-em van meg 3 grátisz battlipakli , de a lényeg a DLC-k, 4 lesz, ha jól láttam.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
spanglee001
addikt
kicsit kevés az infó esetleg a kábel bír csak 30hz-et vagy valami beállítás a ludas.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
4264adam
veterán
Miért kapcsoltad be?
Nincs lock FPS BF-ben.
-
Lotus_Omega
tag
Király ez a 30FPS lock 1080SLI-n!
Mondjuk legalább nem villog a menu (se).//Z390 AORUS MASTER//9900k@4.8//2x16GB BALLISTIX@3.5//RTX 4070TI//
-
Pubszon
veterán
Ó de szétszedtem az anti vehicle kitel a behemót hajót, nem tudtam, hogy ilyen erős!
Előbb a 4 ágyúját, majd az egész hajót mint a szart!ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
tom_tol
addikt
Egy noob kérdés
Hogy lehet rávenni a repair eszközt, hogy javítson, ne kalapáljon ?Köszi
-
N@idia
őstag
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Szeretnélek megkérni titeket, hogy ne menjen át monitor/tv topikba ez is. Ezt az adott témánál legyetek szívesek kitárgyalni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lofagi
addikt
Most látom, azért kaptam 900as csomagot, mert prémiumos vagyok, helyes-helyes!
Viszont bekerült egy ilyen menüpont, ahogy elnézem még kezdetleges! Mert ez igen csak valami programozási név lehet csak.
Legalább most már kaphatunk majd a járművekhez is.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
R3laX
addikt
válasz Rengete #14965 üzenetére
Szinte minden TV-nek más az input lag-ja. Játék(gaming) módban van a TV? Vsync OFF-on van? Mert a Vsync is elég sok késést ad a mozdulatokhoz. Illetve nem hiába játszunk Monitoron, mivel a monitornak ált 2-5-8ms a válaszideje, a TV-nek 20 fölött is akár, ha jól tudom, persze ezen a játék mód javít egy kicsit.
szerk.: akkor 20-tól a csillagos égig
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
Nem szeretnék a hz-eken meg az fps-eken lovagolni de itt olvasva felkeltette a figyelmemet valami. UHD szamsung tv ét vettem monitornak. HDMi 2.0 a 60 hz végre már átmegy. Csak azért mondom, mert kb 1 éve vettem egy uhd tv-t de csak 30hz enm ment, akkor azt vissza is vittem. Azóta van új gép és kábel is. Ami az ez előtti monitorral is problémám volt ami szintén egy 40' fulhd tv volt, hogy már magában a windowsban is éreztem egy kis egér lagot. Vettem egy 6000dpi-s egeret és akkor ez megoldódott. Most hogy az új 40' uhd van megint előjött ez az érzés de most már inkább csak a játékban zavaró picit. Mintha a legapróbb mozdulatokat kicsit késve érzékelné. Más lehet, hogy észre sem venné de kb 10 év cod-ozás után eléggé zavar. Főleg sniperezésnél érzem. Arra gondoltam, hogy nem lehet, hogy a 60hz kevés?
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz Aventador91 #14962 üzenetére
Nem tudom,hogy ezt miből szűrted le!
Ti kaptatok extra battlepacket? Én ma beléptem a játékban és egy 900-as!!!!! és egy 200-as csomag fogadott! Öjöm és bódogság!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Aki esetleg nincs tisztában azzal,hogy hogyan kell lecserélni az emblémát és hol található szép logó számunkra. Itt megtanulhatja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz Armatura #14955 üzenetére
Nagy öröm, multi meg alig játszható. Az egy dolog, hogy az ellenség elé születek, de mindig háttal nekik. Megmozdulni nincs időm már bennem a kés.
Amúgy más is kapott potya ládát? Reggel kettőt is találtam pedig mikor kikapcsoltam egy se volt.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
DonDennis
senior tag
Kaptam ilyen Squad XP Boost LEGENDARY-t ládába. Ezt 1x lehet csak felhasználni és akkor 1óráig duplázza az XP-t?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Armatura
tag
Tuti volt valami frissítés,mert eddig nem lehetett venni battlepackot (potom 30 euro egy 20x)
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
Carlos Padre
veterán
válasz prokxy #14901 üzenetére
Én olyanba futottam bele ma, hogy 3-4 lövés után kifogyott a pisztoly és elkezdett tárazni. Persze hogy meghaltam mindig. Folyamatosan valtogatom a szervereket mert mindig van valami gebasz. Reggel óta szopok a lovas medállal és még mindig nincs meg
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Pubszon
veterán
40 Euróért most elég jó ár az Originen.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
bivalyolo
őstag
válasz sirszevenap #14930 üzenetére
Neki elég szépen megy ugyanazzal a konfiggal, ami neked van.
szerk: most nézem 2x8 giga rammal nyomja
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
Pubszon
veterán
Nincs még az a gép ami 144FPS-t tud stabilan, főleg fHD felett.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
prokxy
veterán
válasz #41133696 #14944 üzenetére
Egyelőre megúsztam mindig, az év eleji cpu-lap-ram csere már accepted, de a monitorra gyúrni kéne!
gyiku drágám: az a baj, h amíg nem látom/tapasztalom, addig elvagyok én a 60 Hz-zel is. El kéne már csattogni a Spanglihoz v Hozzád! 60Hz-en is Pr0 vagyok , mi lenne 144-en, el sem tudom képzelni, talán tolnám úgy, mint a DaveOFF!
#14946) spanglee001: na jóvammá'!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
spanglee001
addikt
válasz prokxy #14943 üzenetére
neviccelly már 200Hz a nyerő már
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #14934 üzenetére
Jaj, ne kezdjétek el ezt a 144Hz vs 60Hz témát, mert megint elkezdek monitorokat nézegetni és a Zasszony kivág, alhatok a kutyával!
Ami nem is akkora baj, csak WIFI-n szar lenne játszani, meg ugye hideg van kintOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
törölt tag
válasz stickles #14860 üzenetére
Alaplap: ASUS Z170-A
Processzor: Intel Core i5-6600K
BitLocker modul:ASUS TPM-M R2.0 14-1 PIN
Számítógépház: AeroCool SycloneII Black Edition
CPU Hűtő: Be quiet! Pure Rock
RAM: 4x8GB DDR4 3200MHz Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M2B3200C16 (32 GB)
Videokártya: MSI GTX1060 ARMOR 6G OCV1Nálam a fenti konfiggal remekül megy.
-
DonDennis
senior tag
válasz stickles #14917 üzenetére
Hát ha Fx8350 meg hozzá csak 8giga ram akkor itt meg is van a ludas. Mehet helyette i5 vagy i7 ahhoz még van itt sok ember akinek a 8giga is elég.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
törölt tag
-
voodoo98
addikt
válasz daveoff #14934 üzenetére
Dettó! Amúgy elég idegesítő a dolog, h egy idő után semmi nem elég! Régen "elég" volt a stabil 60 fps 60hz-en.
144fps-sel repültem 144hz-en gsync-kel sokat mostanában egy medal miatt és utána amikor visszamentem infezni, akkor "csak" 100fps-sem volt. Eléggé megérezni...vissza kellett szokni.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
N@idia
őstag
A te esetedben nem is kellene lennie keresztmetszetnek, mert azon a gépen ami neked van simán hoznia kéne a 60fps-t. Az hogy beesik 55-re az fps az minden játéknál előfordul észre se veszed, de ha még is tehetsz ellene úgy hívják G-sync monitor és azt se vennéd, észre ha 35 fps-el futna a játék olyan sima lenne
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Most kb mindenen nagyon fosul fut. Nekem megjelenéskor nem ment 75-70FPS alá, 3570K proci 4.6-on, RX 480. Most proci 4.7-en és a minimum fps kb 60, Empire Edges-en. Monitorozd a VGA-t, meglátod a kihasználtság fel le ugrál. 100%-6%-100%-20%-7%-100%, megzabálja a procit.
Egyébként a thread.processorcount.... parancsokat hogy lehet fixálni? Én beállítom, következő indítás után ugyanúgy thread.processorcount -1-en van, thread.maxprocessorcount 5-ön... stb.
-
sirszevenap
addikt
válasz N@idia #14925 üzenetére
Köszönöm válaszod!
"Cseréld le az FX 8350-et egy i5 vagy i7-re és hidd el utána gyönyörűen fog neked futni a játék "
Hát akkor nekem nem tudom mit küszködik az i5 6500. Valami nagyon bezavarhatja. Mondjuk nem panaszkodom, el lehet vele játszani de azért egy fix 60fps-nek örülnék. Mik lehetnek a szűk keresztmetszetek? Ugye a vga nem...MSI GTX 1060 GamingX 6G. Ram? Egy DDR4 2133MHz-s 8 gigás samsung. SSD? Kingston SSD Now V300.... Másra már nem tudok gondolni.Bankkártyával? Hát persze!
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #14927 üzenetére
Akkor kéretik ezt megtartani, mondjuk holnap estig! Vagy már eladtad kettőhetvené'?
Grat amúgy én még nem láttam ilyet, sőt még legendary melee cucc sincs kirakva!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
R3laX
addikt
Nem tudni jön e új Patch? Vagy vmi hivatalos hozzászólás, ehhez a sebesség parához?
-
N@idia
őstag
válasz sirszevenap #14900 üzenetére
Válaszoltam, csak éppen éjszakás műszak után vagyok, így nappal nem igazán vagyok aktív kivéve, ha valami dolgom van, késő este már aktívan nézem a fórumot
(#14917) stickles Cseréld le az FX 8350-et egy i5 vagy i7-re és hidd el utána gyönyörűen fog neked futni a játék
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz BlessedElroy #14919 üzenetére
Én csak este 8-tól, Fagi kicsit később, Dév, EMS, zola és a többiek nemtom.
-
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #14916 üzenetére
Tegnap engem 2 support javított, végig utaztak velem, nem is nagyon szedett ki senki a tankból! De az az egy kör elég is volt a konzervből, míg BF4-ben ki sem szállok belőle egy este, itt meg max 1 map és ennyi.
Ha tudsz, akkor holnap gyere, meg TS-re is, majd elküldöm a címet!
-
Laraxior
titán
Én is mennék este, de már napközben elmegy a kedvem az egésztől, hogy állandóan a vesztes csapatba basz be De az a legkevesebb baj, ha legalább segítene bármiben is bármelyik squadtársam.
Az a jó, hogy általában mind az 5en egyforma kaszttal megyünk, hogy véletlenül se legyen se ammo se medkit támogatás*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
prokxy
veterán
válasz BlessedElroy #14914 üzenetére
Nálam meg 1 nap szünet, szóval csüt. este tali!
-
prokxy
veterán
válasz BlessedElroy #14910 üzenetére
Hol jártál Te este? Vártunk ám!
-
DonDennis
senior tag
válasz stickles #14866 üzenetére
Nekem csak 3gb-s 1060 van legújabb nvidia driver és semmi drop 2560x1080p ultra ilyen 85-70fps között de 60alá sose esik. Milyen cpu-d van? ram? win?
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
Tegnap este nekem is jobb lett. Mondjukfrissített nvidia drivert és origint is.
UHD-n tolom minden fullon de eddig beesett 60 alá az fps elég sokszor. Most stabil a 60 mindenhol és a resolution scale-t is felvettem 105%-ra. Ja és nem hajtja a nnyira procit sem -
prokxy
veterán
Tegnap sorban 3 vagy 4 körben rape-ltek minket, hihetetlen ami szopás volt...felment 500 fölé a skillem és a KD-m is szépen nőtt az utóbbi napokban, most ezt kompenzálja a játék vagy mi a f@sz? Átmegyünk Overwatch módba vagy mi?
Jok3r-rel próbáltunk vmit összehozni, de 18 vs 32 esetében ez igen nehéz. Ezt is javíthatnák...[ Szerkesztve ]
-
gerghorvo
újonc
Egy kis végigjátszás a sivatagban
[link]PC és Xbox játékok kedvező áron, garantált minőségben!
-
guftabi96
addikt
válasz prokxy #14901 üzenetére
A patch óta nekem is van valami gáz a sebzéssel, nekem nem lepattan, hanem 2hp-t sebez állandóan.
Elég idegesítő, amikor 5 találatból 1 lepattan, a maradék meg sebez kemény 8-at
Biztos érzi az invitel is, hogy idegesít a játék, mert hétfő óta használhatatlan a net, nem tudok semmit csinálni.
Ezt tegnap mértem:[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
Azt nem értem, hogy egyik szerveren nagyon adja az autoladingos 8.25, másikon meg az extended-del majd kifogyok és nem hal meg az ellen, wtf?
Másik röhej bazzeg, de tegnap a 6 lövegből 4 pattant le a landshipről, rólam persze egy sem. Pedig forogtam és nem ugyanoda lőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest