Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Szerintem senki se fogja törölni nincs ehhez hasonló játék ebben a kategóriában, ha lenne más biztos azzal játszanék, de nincs Mondjuk nekem nincs bajom a játékkal és jobban is fut az új update óta
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #29313 üzenetére
Sejtettem, hogy az miatt van, de nem zavaró ahhoz képest amit is olvasni lehet hogy 2-őt előre egyet hátra. Ez már idegesítene és játszhatatlannak mondanám meg is értem, hogy egy ideig hanyagolják a játékot egy páran, de kétlem, hogy ezen javítanának a következő patch-ig hiszen nem mindenkinel van ilyen lagg
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #29302 üzenetére
Nekem nincs bajom a szerverekkel sem a játékkal fps terén is 80+ körül mozog és nem laggol vagy legalábbis nem vettem észre. Az öléseknél van az hogy amikor valakit lelövök néha pár másodpercet késik, mikor írja hogy megöltem valakit ezt leszámítva minden rendben a játékkal
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #28450 üzenetére
Nem egyesével fognak csorogni ez a pálya az orosz dlc-nek egy kiegészítő pályája úgy, mint a francia dlc-nek is volt a két éjszakai. A full dlc szeptemberben fog érkezni, hogy mikor azt meg nem mondom neked pontosan, ha saccolnom kéne hó közepén valamikor
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #28447 üzenetére
Nekem is tetszik kivéve az, hogy k..va nagy a pálya jármű meg semmi, mire elérek egy pontot lazán behúzzák ez egyszerűen nevetséges a spawn-ról meg ne is beszéljünk Amúgy nem tudom hova akarsz elmozdulni én 97-ről alig alig mozdulok te meg már 110-en vagy. Én sose fogom elérni azt a szintet ahol most te vagy, de lehet nem napi 1-2 órát kéne játszanom, hanem kicsivel többet
Az új fegyverek nem kerültek még be szerintem az majd az orosz dlc-vel fog érkezni szeptemberben
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Egy kis strem PS4-en A felbontásért elnézést, megint nem figyeltem hogy csak 720P-ben ment
Battlefield 1 StreamSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz Snooker #28203 üzenetére
Ez is lehet megoldás, de ez engem nem érint szerencsére nekem mindkét platformra van premium pass, így automatikusan tolhatom amint bekerül a rendes játékba az az hétfőn már lehet csapatni
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #28200 üzenetére
Még is mit vártál ? Innentől már csak only premium dlc-k lesznek, felesleges ezt kérdezni
(#28201) Snooker:
Nem sajnos nem próbálható ki mindenki számára csak ha van premium pass-od vagy épp engedik a premium friends-et akkor kitudod probálni ha mondjuk neked nincs, de havarodnak mondjuk van premium pass akkor tudsz játszani vele, de a pontokat nem számolja...[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Mégis kihasznál ma már adaptív sync-et, amikor ott a fast sync. Ami amúgy is fényévekkel jobb és ugyan úgy megszünteti a képtörést és nem korlátozz fix 60 fps-re
(#27853) Gtaati
Sli-t már nem igazán érdemes építeni szerintem pénz pocséklás, mert nincs normális driver hozzá írva és a játékok sem nagyon használják ki. Inkább vettél volna 1080Ti kártyát a 2db 1080 helyett, jobban jártál volna....
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz blue01song #27576 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs a gépeddel én nem költenék rá! Az i5 3570K bőven elég egy 1070-nek én 1060-at használtam 3570k-val és a bf1 remekül futott vele 80+fps. Most i7 3770-em van 980Ti kártyával és 100+ fps van pedig nem mai gépem van
(#27582) blue01song
Nem gyenge a procid hozzá! A memória dual-ban fut vagy single-ben ?
Dual vs Single[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Németh Péter #27401 üzenetére
Nekem meg épp takarítani kell szóval pont aktuális, szórakozok is vele
-
-
N@idia
őstag
válasz STC Speed #27218 üzenetére
Nem rossz a videó alapján BRUSILOV KEEP FIRST LOOK! Nekem már jön is lefelé
-
N@idia
őstag
válasz voodoo98 #27039 üzenetére
Nekem ugyan ez volt kicsi volt a netem és a pingem ugrált összevissza volt hogy kezdetben 50 volt majd 150-200 lett aztán ezt megelégeltem és kötöttem mobilinternetet 150mbit-et és azóta megszűnt a ping problémám. Sajnos ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni amíg nem lesz nagyobb sávszélességed
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #26607 üzenetére
Igen csak ez a két map van, de ez érthető is, mivel ez a játékmód alapból a francia dlc-hez jött. Szerintem ezzel próbálják rávenni az embereket vegyenek premiumot Kétlem, hogy a jövőben ezt bővítenék több pályával
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #26510 üzenetére
Nevetséges, hogy mennyi cheater van a játékban és semmit nem tesznek ellenük pont az ilyenek miatt nincs kedvem pc-n játszani a bf1-et....
-
N@idia
őstag
Én nem találkozom retardáltakkal konzolon szerencsére meg van a társaság akikkel napi szinten játszom és marha jól szoktunk szórakozni. Szerintem jó társaságban kevésbé találkozik az ember ilyenekkel én legalábbis nem találkozom velük. Hétvégén várunk szeretettel
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Kb 1 hónapja már én se játszom pc-n a játékkal, de tény és való fogynak a játékosok, viszont konzolon ez nem tapasztalható bármelyik módban akarok játszani szinte állandóan teli szerverek vannak ott kevésbé jellemező ez a tendencia...
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #26305 üzenetére
Az aláírásomat nem írtam el jó az ami oda van írva, de tdm-et játszani csak cod-ban jó. A bf1 nem erről szól hanem a nagy csatákról csapatmunkáról ha erre vágyom akkor egyértelműen bf-et fogok játszani, de most egy kicsit jól esik mással is játszani
-
N@idia
őstag
válasz Zso Ro #26303 üzenetére
Konzolra megjelent, mint különálló játék kb 3 napja! Hamarosan PC-re is jönni fog a remastered steam-en lesz elérhető Minden pénzt megér ez a játék annyira jól el lehet vele játszani a régi időket idézi fel bennem Vacant pályán szinte mindig mvp-s vagyok
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #26300 üzenetére
Most vettem meg 2 napja a COD4 Remastered-et konzolra annyira jó, hogy 2 napja csak azzal játszom és már majdnem max szintes a rangom hamarosan jöhet a prestige
Én amúgy is szeretem a cod-ot főleg a régieket, szóval amint kijön az új rész a bf1-et egy időre nyugdíjba küldöm, amúgy sincs már nagyon kedvem játszani vele nincs ami motiváljon minden fel van oldva...[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz prokxy #26040 üzenetére
Nincs is mit detektálni, mivel nincs ami figyelje ki milyen programot használ innentől kezdve az csal aki nem szégyenli Ja, de van fairfight néven ami hónapok óta nem működik, mert nem látom a chat ablakban, hogy ez meg ez kapott volna ban-t, szóval remekül teszi a dolgát tény és való
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #26025 üzenetére
Friday Night BF szerók minden héten vannak péntektől vasárnap éjfélig mindkét platformon
-
N@idia
őstag
válasz glspeter1 #26017 üzenetére
A baj az hogy, néha tényleg jobb ha kivan kapcsolva nekem is sokszor lecsúszik az aim vagy nem azt lövöm akit szeretnék csak ha ki van kapcsolva nagyon nehéz célozni szinte alig fogsz bárkit is eltalálni. A pc ehhez képest meg teljesen más kategória ott meg aim-ot akarnak használni, hogy pro játékosok legyenek aimbot néven
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #25927 üzenetére
Én haverommal konzolon szinte majdnem mindig frontlines-t tolunk, nekünk nagyon bejött lassan nem is érdekel már a cq csak a frontlines
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #25893 üzenetére
El kellene adni valahogy csak sajnos nem fogynak olyan jól a kártyák, mint ahogy a gyártok azt szeretnék. Néz szét pc-n hány olyan játék jött ki ami nem folytatás, hanem új cím és nézd meg a konzolt hány új cím jön ami pc-re sose fog
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #25877 üzenetére
Szerintem azért van több játékos konzolon, mert az emberek nem akarnak egy monitor előtt görnyedni, ha kanapén is fekhetnek és játszhatnak ugyan olyan grafika beállítás mellett, mintha pc-n játszanának akár (4k-ban is). A másik az hogy lassan már pc-re játékot sem érdemes kiadni, mert az emberek 90%-a letölti és az nem hoz a készítőknek bevételt talán ezért is jönnek a silány pc-s portok, mert úgy vannak vele, hogy értelmetlen időt fordítani az optimalizálásra, ha úgy is letöltik.
Ellenben konzolon nagyon sok játékot jól optimalizálnak, mert tudják, hogy arra fognak többet eladni.
A pc-nek már rég leáldozóban van pár év és játék sem fog kijönni, aztán mindenki konzolon fog játszani eljön még ennek az ideje is[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz l.skywalker #25761 üzenetére
Nekem meg van PC-n és PS4-en is PC-n kb 150 órám van benne PS4-en is kb 50-60 szerintem nagyon jó játék csak eléggé más világ, mint a bf1
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #25701 üzenetére
A baj az hogy, ha elcsábulnál is más játék felé ott is béna lennél kontrollerrel jobb ha inkább maradsz pc-n és a ps4-et a nagyokra bízod akiknek van PS4 gépük pc mellett
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz l.skywalker #25567 üzenetére
Felesleges sírni, mert CTE van konzolon csak Xbox-ra ha jól tudom ps4-en nincs
-
N@idia
őstag
válasz Zso Ro #25478 üzenetére
Nyugi én telenor mobilnettel játszom kb 3 hónapja nagyon elégedett vagyok vele 100+100Gb csomagom van amiért 5915ft-ot fizetek havonta és a ping 20 körüli stabilan. Ez adsl-nél 80-100 között volt vagy még több és disconnected sincs meg lagg sem, nekem soha többé nem kell adsl csak akkor, ha végre itt is behúzzák a szuper gyors netet valamikor jövőre
-
N@idia
őstag
válasz giornalista #25352 üzenetére
Ez azért vicces, hogy eltoták a megjelenést szerintem a nyáron teljesen ki fog halni ez a játék én már most unom szinte minden ki van lockolva és semmi új tartalom nincs a játékban. Egyszerűen nem is értem minek tolták el szeptemberig lehetséges hogy félkész lenne a dlc
-
N@idia
őstag
válasz Zso Ro #25286 üzenetére
A képarányhoz igazából semmi, de azért nem akartam 21:9-et venni megint, mert irtózatosan gáz hogy a játékoknál a videó 16:9-ben fut és csak akkor fut 21:9-be. ha játszol engem ez nagyon zavar. Filmeknél tényleg fasza és ott jó is a 21:9, de játékra nem igazán ajánlanám a 21:9-et senkinek sem kivéve ha őket nem zavarja ha játék videóknál 16:9 képarányra vált a monitor majd vissza 21:9-re
-
N@idia
őstag
válasz prokxy #25282 üzenetére
Az én asztalomnak a mélysége 95cm eddig tv-t néztem ami az asztlon volt az 42"-os volt, de mikor meglett a 29" monitorom olyan kicsinek láttam, hogy szó szerint oda kellett hajolnom. A 32" is szerintem kicsinek fog tűnni, mert 1 évig 42"-os tv-t néztem Amúgy is szemüveges vagyok, szóval minnél nagyobb annál jobb nekem legalábbis
-
N@idia
őstag
Haszanál valaki közülteket Acer Predator XZ321 FreeSync 31.5" monitort ? Sajnos nekem a 21:9-es monitor nem jött be, méretileg nem volt vele gondom csak a képfrissítéssel sajnos abban a tudtadban voltam, hogy az emberi szem 30fps felett nem lát különbséget, de volt szerencsém kipbórálni végre egy 144hz-es monitort ami eszméletlen durva nagyon látni a különbséget 60 és 144 között szó szerint folyt a kép ezért fogdtam magam és gyorsan meg is rendeltem egy ilyen monitort alig várom, hogy megérkezzen A bf1-et élvezett lesz majd egy ilyenen játszani
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Snooker #24945 üzenetére
Nekem is droppol a játék pc-n pedig eddig ez nem volt jellemző, viszont PS4 Pro gépen vajsima lett a játék. A 64 fős meccsek vajsimán futnak cq/operation ez nem volt ilyen a may update előtt drurva droppok voltak jellemzők most ezek megszűntek, remélem ez így is fog maradni
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz FollowTheORI #24736 üzenetére
Már mindent próbáltam találtam is egy külföldi fórumot ahol rengetegen írtak h tényleg nem támogatja,de ez nevetséges, mert a win7 régebbi mint a 8.1 én meg win10-et nem rakok fel akkor marad a win7. Lassan kezdem bánni, hogy nem maradtam a zöldeknel na de elég az off részből
-
N@idia
őstag
Ez most valami szivatás az AMD részéről hogy Windows 8.1-re nem tehető fel a 17.5.2 driver ? Kizárólag Windows 10 és 7-re van driver 8.1-re nincs ez valami nevetséges sejtettem, hogy szarakodni kell majd a driver , de hogy nem támogatja a 8.1-et az már röhej
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz l.skywalker #24723 üzenetére
Nyugi én se vagyok egy pro játékos ps4-en [bizonyitek erre ] 😂😂
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
Lenne egy kérdésem az AMD felhasználókhoz. A freesync HDMi-vel miért nem működik ? Csak displayporton lehet használni ?
-
N@idia
őstag
válasz daveoff #24072 üzenetére
Ha ez megnyugtat én telenor mobilinternettel játszom és ma én is kaptam 3 disconnected-et, de csak akkor, ha csatlakozni akartam valamilyen szerverre (quick match)-ből. Viszont játék közben nincs gond nem dobot le egyszer sem és laggom sincs csak fps drop, de az elég gyakori ami eddig nem is volt, de nem idegesítem magam majd javítják talán.
-
-
N@idia
őstag
válasz STC Speed #24057 üzenetére
Ez engem nem nyugtat meg 2 platformra vettem meg ezt a k...va játékot prémiummal együtt ami testvérek közt is 60 ezer és még szopjak azzal, hogy szarul is fut ami eddig jól ment? Hát elmehetnek a k...anyjukba
-
N@idia
őstag
Másoknál is droppol a játék vagy csak nekem szar ? Eddig nem volt ilyen, hogy droppolt volna, stabil 70-90 fps között futott most van hogy 40-re is beesik nem állandóan, de egy kör alatt 3x biztos. Inkább ne nyúltak volna a játékhoz
most szarabb lett, mint volt[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
válasz Zso Ro #23633 üzenetére
Sajnos nem támogatja a gsync-et, de nem is kell, mert ott a fast sync amit támogat a kártya Egyébként egy Dell U2913WM monitorról van szó ami 80hz-ig overlockoható pwm mentes ips kijelző stb. Nekem nincs szükségem gamer gsync monitorra amennyit én játszom heti 1-2 alkalom arra felesleges
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #23630 üzenetére
Nem érzem szükségét, hogy váltsak mert fhd felbontásban minden játék 60+ fps-el fut és egyébként is vsync mellett játszom így nekem felesleges ettől erősebb. Akkor váltok erősebbre ha a mostani kártyám nem bírná a 2560x1080-at, de találtam videót és úgy néz ki nem lesz gond bf1-ben
2560x1080 gtx1060[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz sixpak #23623 üzenetére
Köszönöm a javítást akkor egy kicsit tévedésben voltam, de most már tiszta sor. Remélem elég lesz neki a 1060, ha nem lesz neki elég akkor lecserélem a kártyám egy 1080-ra, aztán egy darabig biztos nem költök gépre
(#23622) Zso Ro
Köszi az információt akkor nem hiszem, hogy gondom lesz a mostani kártyámmal, mert nem szeretnék lentebb adni a mostani teljesítményből a bf1 ultrán fut 1920x1080 felbontásban és semmi drop nincs.[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Játszik itt valaki 21:9-es monitoron? Hamarosan megérkezik hozzám egy ilyen monitor 2560x1080 60hz-es, de oc-val 75-80-at is tud, ha minden igaz. A kérdés valójában az lenne, hogy a jelenlegi kártyám ami egy gtx 1060 6gb elég ehhez a felbontáshoz ? Ha jól tudom a 21:9-es monitorokon elvileg több az fps, mert kevesebbet kell számolnia a gpu-nak vagy tévedek ?
-
N@idia
őstag
válasz prokxy #23325 üzenetére
Ez most komoly 4 órás stream ? Ki az az elvetemült aki ezt végignézi ?
Én kb napi 1-1.5 órát játszok max és szerintem az is sok nem tudnék 4 órán át csak bf-et tolni totál megunnám, de így már értem hogy érted el a 110-es szintetSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
Kipróbáltam én is az új pályát és nagyon várom már, hogy bekerüljön a rendes játékba nagyon tetszik
Csináltam egy kis stream-et is belőle most kivételesen 1080@60fps-el, mert a múltkor leszóltak érte
Battlefield 1 New Map Nivelle Night GameplaySemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
A mai nap kipróbáltuk a stream-et konzolon
2 év joy használat után lehet így is játszani fps-t
Battlefield 1 Live StreamSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz laceszgamer #23180 üzenetére
A helyzet az, hogy én is ezt a dlc-t várom a leginkább, kár hogy nem ezt adták ki előbb
-
N@idia
őstag
Engem tökre hidegen hagy a COD az se izgat, ha 2.Vh-s lesz sajnos ugyan azt a fostalicska motort kalapálják már évek óta ahelyett, hogy valami újat készítenének a mai kornak megfelelően.
Na, de visszatérve a bf1-hez azért olyat kijelenteni, hogy őszig kihal a játék erős túlzás. Szerintem nincs miért aggódni konzolon rengetegen játszanak a játékkal tömve vannak a szerverek quick match-ből a nap bármely szakában indítok full-os szerverekre dob be. Ellenben pc-n van hogy üres szerverre dob be épp ma tapasztaltam a reggeli órákban, de délkörül már nem volt jellemző. Ami még bosszantott a mai nap, hogy nagyon durván laggosak a szerverek és ezért még mindig kerülöm a játékot pc-n továbbra sem változott semmi. Konzolon remekül fut a játék nincs szerver lagg sem és jól adja a találatokat is, ami sz@r az a menü rendszer egyszerűen botrányos konzolon ahogy akadozik jó lenn, ha már ezt is kijavítanák már
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Nem tudom ki olvasta, de hivatalosan is bejelentették, hogy idén érkezik a Battlefield 1944
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #22737 üzenetére
Már nem azért, de nekem a GTX 1060 sem megy mindig maxon bf1-ben. Nálam a GPU kihasználtság 80-99% között szokott mozogni a CPU pedig 60-80% között. Az fps általában stabil nem droppol soha 60 alá és én ezzel elégedett is vagyok ebben a formában 60hz-es monitornál
-
N@idia
őstag
válasz lakatosturbo #22655 üzenetére
Úgy hívják "space" Fura, hogy ez meg kérdés
-
N@idia
őstag
válasz Aventador91 #22633 üzenetére
Ha neked lenne sz@r a net és állandóan kapnád a disconnected-et akkor te is itt rinyálná, szóval örülj, hogy neked nincs ilyen gondod.
-
N@idia
őstag
válasz abridabri #22598 üzenetére
Nekem nem laggol amióta mobilneten játszom az ikonok sem jelennek meg. Előtte nekem is laggolt a játék míg ADSL-en játszottam folyamatosan ott voltak az ikonok és sokszor játszhatatlan volt a játék ez miatt
-
N@idia
őstag
válasz Olympos #22540 üzenetére
Szerintem semmi különbség nincs a két kártya között grafikában ugyan annak kell lennie Ez pont olyan, hogy sima PS4-en nem olyan szép, de PS4 Pro gépen sokkal szebb nekem volt sima gépem és most van pro, de ugyan az a grafika egy fokkal nem lett szebb pro gépen csak jobban fut valamivel
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz voodoo98 #22469 üzenetére
Itt megtudod nézni Mytv
A Mytv már a csomag része, tehát nincs adatforgalom felszámítás korlátlan a böngészés is korlátlan csak a youtube vagy más videós oldalaknál számol adatforgalmat vagy játékoknál, ha online játszol. A hipernet csomagoknál van egy kiegészítő keret az L csomag esetében 3500ft ebbe beletudod rendelni a My-tv-t, Mymusic (Deezer) és a +100gb adatmennyiséget, így kapsz 200Gb-ot havonta amit elég nehéz elhasználni még játékkal is kivéve, ha torrentezel, mert akkor hamar lepörögA lefedettség miatt ne aggódj mielőtt megrendeled online kapsz egy térképet ahol megnézheted, hogy ahol laksz milyen a lefedettség 4G hálózaton, ha elérhető a 4g az adott részen ahol laksz akkor biztos, hogy 150/50-es neted lesz.
A Mytv mobilinterneten működik korlátlanul 0/24-ben és ezekről lehet elérni
Előre telepítve a Telenortól vásárolt telefonodon
A Google Play Store-ban
Az AppStore-ban
Samsung okostévében
Android TV-n
Laptopról HDMI kábellel[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz voodoo98 #22466 üzenetére
Nekem a ping ADSL-en 50-80 között volt nagyon sok, most 15-40 között van napközben este 15-20 között szokott mozogni a ping 4G hálózaton. A telenor hipernet home l csomag ezen felül add +100Gb adatmennyiség este 11-től reggel 8-ig +Mytv-t 53 csatornával+HBO Go-t ami ingyen van, mert nem használ adatforgalmat és ezért fizetek 5940ft-ot havonta az ADSL-ért meg 15 ezret kellett amire már nincs hűségem szóval le is mondom
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #22438 üzenetére
Ohh, de szerettem en is Ziba for ever ❤
-
N@idia
őstag
válasz TTomax #22248 üzenetére
Jó hát lehet, hogy valamivel jobban szerepelt, de nagyon rosszul nyitott és ez a későbbiekben meglátszott a játékos populáción sokan ott hagyták a játékot a kezdeti nehézségek miatt. Ennél a játéknál sem lesz másképp az amatőr cod fanatikus játékosok meg a csalók szép lassan vagy gyorsan ki hogy nézi kikopnak/elfogynak és maradnak a normálisak igazi bf fanok és akkor talán a bf1 is lesz olyan jó, mint anno a bf4 volt azzal a kis játékos bázisával akik megmaradtak ...
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #22230 üzenetére
Nekem a legfrissebb nv driver van fent és nem ütköztem DX hibába szóval nem feltétlen mindenkinél rossz az új driver, nálam legalábbis jól működik. A mass effect andromeda is jobban fut az új driverrel a bf1 pedig olyan, mint a patch előtt volt a stabil 60 fps megvan ultrán továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #22104 üzenetére
Thank You! Akkor most már nincs miért aggódni magyarán bőven elég lesz a bf1-nek ez a csomag, de persze más multis játékkal is játszom ezeket is ha beleveszem akkor kb 20GB fog elmenni játékra 1 hónapban, ami nem sok a 100GB adatmennyiségből a többit akár youtube vagy filmezésre is elhasználhatom. Ez a mobilinternet nagyon jó dolog, mert hordozható bárhova vihetem csak bedugom a stick-et és már mehet is a multi
-
N@idia
őstag
Köszönöm! Szívesen fogadom az tesztet
(#22072) Olympos Ez nagyon jó hír! Akkor kicsit túl lőttem a 100Gb-al elég lett volna az 50Gb-os csomag is, de már nem tudok mást választani mondjuk csak 1000ft-al drágább az L csomag szóval max majd másra elhasználom.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz jety91 #22057 üzenetére
Köszi a választ így már nyugodt vagyok! Szerintem 6 ezer ft nem sok 2 éven át azért, hogy végre 300/50-es netem legyen
A mostaniért 15 ezret fizetek és 10/1-es, aminek 20/1-nek kéne lennie, de ennyi még sose volt ha beválik le is mondom a p...csába[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Van itt olyan aki mobilinternettel játszik? Most kötöttem 2 éves szerződést a telenor-al Hipernet Home L-re, melyben korlátlan böngészés van és 100Gb adatmennyiség. Ez az adatmennyiség vajon elég 1 hónapban a Bf1-nek ? Napi szinten kb 2-3 órát szoktam játszani vagy még annyit sem, de az 1 óra átlagosan megvan, ha jó napot fogok ki Sajna ami nekem van internet az elég tré 20mbit lenne, de általában 10 van meg, mint amiért fizetek és a pingem az egekben, amitől játszhatatlan a játék ezért döntöttem a mobilinternet mellett, mert azzal stabil a pingem 30-40 között van és nem ugrál .
A válaszokat előre is köszönöm(#22055) Rigormortiis
Igen van 4 napig[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest