Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Kösz, ráírtam, aztán vagy ad vagy nem, de béta gondolom lesz, max akkor kipróbálom.
#30322) eugabesz: szerencsére fixen még nem kell, de néha lehet csak nézek és nem látok!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Rigormortiis
veterán
Engem pont nem érdekelnek a repcsik. Sokat nem tesznek hozzá, néha lebombáznak, de nem sokat nyom a latban az a pár potyakill. Egy kis bosszúságot okoznak néha, ennyi.
Na de az az érzés, amikor tankkal pofánvered őket...na azért megéri, hogy ott zümmögjenek.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
Nekem kezd kifulladni a tartalom miatt, 1-2-3 körig élvezem a játékot, meg lehet nézni a napi kezdő köreimet, első 1-2-3 még tök jó, utána vége és megunom és romlik a SPM, KPM, KD, stb. Emellé hozzájön a sok bosszantó hiba, spawnkillek sorozata egymás után, 1-2 hullámon táncoló medic, ammot nem adó supportok (mit szoptam emaitt, mikor a kolibrivel kellett a 10 kill, gyááá), egyedül foglalom a zászlót, hiába írom a squadnak, h aki meghalt jöhetne rám segíteni, persze le se szarja senki, sorolhatnám.
Viszont az az említett pár kör jól esik és nagyon adja, szóval azután abba kell hagyni!A pontfarmolás pedig nem izgat, 110 után a SPM emelése (1911 most) lehet max a cél a pontokkal.
"sose kel fel SPACE-vel, mert többen is élesztik" => igen, erre céloztam én is, ha vki celeb!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
Dave-el elég sokmindent kipróbáltunk már anno, ha jól emlékszem ezt is... semmi sem vezetett egyértelmű javulásra.
Ráadásul, ha csak connect boxot használsz, ott ez azt hiszem nem is állítható.Azt hiszem a téli patch után tudott játszani 1-2 hónapot, aztán a tavaszi megint elrontotta nála. Például.
(Ebben jött ügye a szűkebb ping limit pl, és számos netcode tweak, ami a hitreget, stb hivatott javítani, balancolni, optimalizálni.)Szóval biztos, hogy a játékkal is gond van, sőt tudjuk ugye hogy a hitreg is néha mintha szarabb lenne, pl énis érzékeltem ahogy írtam is pl a MH feloldása alatt.
De tuti van valami az UPC-nél is, mert máshol nincs vagy töredéke csak a probléma ezzel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
-
prokxy
veterán
Nem tudom ezt most hirtelen értelmezni, értem amit írsz, de akkor most nekem hogy legyen a setup a pg248q-val? Unlimited framerate és 100%-on menjen a vga még a menüben is? 144 fölé nem engedném, sok értelmét nem látom.
-
-
raubisoda
senior tag
-
guftabi96
addikt
Jó, hogy szólsz.
Megjött a +8gb ram, most már 16gb, dual chanel, és pont olyan szar, mint eddig volt. Most jön az, hogy akkor én nem szenvedek tovább, van más megoldás is:
Viszlát 17k. (ram), viszlát 15k (játék). Tanulópénznek nem volt rossz[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
smokiii1
aktív tag
Nekem mostanában inkább azzal van baj hogy nem regisztrálja a találatok egy részét, sőt még hitmarkert se kapok mindig, pedig pár méterre áll tőlem az ellen. Emellett az fps drop eltörpül. Meg hát a revive bug is elég sűrűn előjött. Szóval van itt ok a panaszra bőven csak sokan szerintem már belefáradtak, hogy nem igazán van eredménye, mert ilyeneken nem segít semmi mókolás.
-
scope2007
addikt
Te most magadból indulnál ki?
attól hogy tudná, még nem használom, szánalom aki használja játékban
a programjából csak a maximize és minimize funkció miatt szeretem
mi ez a baromság ember?!
lehet te tolod éjjel nappal a makrót?[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
prokxy
veterán
Nekem extra igényeim vannak, 27" alatt nem nagyon van élet, na meg belekóstoltam az IPS-be, szóval ez alá nem mennék, de ez már 150e...
Viccet félretéve, a 27" után nem vennék kisebbet, IPS meg csak jó lenne, bár szemből nézem a monitort, csak a színek, nem nagyon láttam mostanában TN-t, de biztosan fakóbb.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Kösz szépen, ahogy elnézem, sokat nem érnék vele, most 60 vagy 75...majd vmikor beruházok egy 144-esre, csak egyelőre nem látom az előnyét és így vhogy nem szívesen adok ki rá olyan bazi sokat.
#15539) steele80: képek alapján kb nekem ugyanaz a 60-75, de majd megnézem akkor, privi...
[ Szerkesztve ]
-
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
Köszönöm mindhármatok válaszát.Ma sokkal okosabb lettem.
@gyiku
@redingitell
@fuviEz a monitor nem fog tudni 120Hz-et,legalábbis natív felbontásban biztosan nem,én viszont abban fogom használni.
Eddig 1900x1200-ban bőven 100 feletti FPS-em volt Ultra-n,ha ez csökken,akkor sem hiszem hogy lemenne 60-ra,mert 2560 × 1080 képpont 60 Hz-en tudja. -
-
laceszgamer
addikt
Én meg fogtam aztán szétszedtem az előbb az összes skint, úgy se használok iylesmiket sose, felesleges.
Vettem egy 900-ast, egy 40-est meg két 200-as ládát, a poén része meg itt jön, hogy lett két darab XP boostom, de mindkettő a kis ládákból jött ki.
Meg úgy adja be, hogy ha a kapott fegyvert inventory-hoz adod vagy szétszeded, utána jön föl, hogy lett benn xp boost is.Na majd este 2 óra boost XP
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Annyi scraps-od honnan van?
Eddig én egyetlen fegyvert szedtem szét ami dupla volt, lett 90 scraps-em és ennyi, de semmi más dupla nem esett eddig. :SDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sheep
addikt
-
takogeri999
csendes tag
-
őstag
-
csa33ee
aktív tag
-
nagyúr
Áh... Én már egy Olivetti 286-oson is játszottam komolyan... Azt hiszem 1MB ram volt benne meg 40MB hdd...
Annyi extra volt hogy EGA monitor volt hozzá így szép színes volt a képe... Sajnos fogalmam sincs milyen grafikus cucc volt benne...
Dune 2 stratégia, meg a Price of Persia, Street Rod volt a kedvencem.
Előtte sajnos csak suliban tudtam játszani... Ott Commodore Plus 4 volt aztán meg IBM XT gépek... 8MHz alap 12MHz turbo órajellel... Monochrome monitorral... Istenem... El is fogott a retro hangulat... Meg hogy vén f*sz lettem azóta.
Amugy meglepően moden volt az oktatási rendszer akkor még... Ez a 80as évek vége volt...
Toltuk a basicet meg a Pascalt általános suliba![ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
kisza25
félisten
van 123000 killem is, szóval nem biztos
lassacskán 100.000.000 pontom
sixpak: nekem most laptop van, megpróbálkoztam a fix 60 FPS-el, de nekem játszhatatlan
inkább hagyom tolja ki magából amit tud, kicsit hangosabb így, de legalább játszható[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
techpor
tag
Nyugtával a napot
(#392) AGE-T: ez inkább attól függ, hogy nyúlnak hozzá. Most lényegtelen, hogy mikor játszódik ha az jól van megoldva szerintem. (kivéve ha 2581-ben és tele van rakva lock fegyverrel..)
Remélem lesz a fegyvereken recoil meg úgy az egész hűen lesz prezentálva aztán a sok kis modern harcos kihullik, mert nincs lock fegyver meg recoil -
guftabi96
addikt
azt is megcsinálhatnák, hogy revive után minimum 50hp-d legyen, mert borzalom, hogy milyen rettenetesen hülyék játszanak a 4ben is.
Simán lenne ideje 100hp-val kelteni, és felkelt 20-szal..
A kedvencem, amikor dörzsölöm a defit, már kelteném a csapattársat, erre odajön valami retardált, és felkelti 20-szal..
Beírom chatbe, hogy ugyan mi a k*rva életért kell ezt csinálni, akkor meg azt válaszolja, hogy kell neki a pont Hát azzal a 20 ponttal jó sokra mész öcsém#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest