Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz lofagi #17398 üzenetére
Egy fenét akartak ennyi újítást, az egész arról szól, hogy minél kevesebb munkával keressék szarrá magukat. Mindent lebutítottak amennyire csak tudtak, teljesen úgy alakították a játékot, és a játékmenetet, hogy azt a réteget fogják meg akikbe a legtöbb pénz van jelenleg. Közben azzal is tisztában voltak, hogy mi "veteránok" úgyis megvesszük. Összességében én is élvezem a játékot (amikor tudok játszani), de ez már nem az a BF feeling, amit megszoktunk, köze nincs hozzá...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
N@idia
őstag
válasz Laraxior #17396 üzenetére
Nem tudom mi köze van a bf1-nek ehhez, hogy meghalt George Michael ráadásul nem is rakja off-ba kész röhej lassan olvasni ezt a fórumot. Nem bánnám, ha jönne egy moderátor és rendbe rakná a fórumot meg pár embert helyre igazítana rájuk férne
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
lofagi
addikt
válasz giornalista #17389 üzenetére
Szerintem a fiúk átestek a ló túloldalára. Annyi újítást akartak belevinni a játékba amennyit csak tudtak, csak épp ezekre a kutya nem volt vevő kb. A battlelogot már kb mindenki megkedvelte a végére, kivették, pedig abban nagyon sok információ volt mind belépés előtt egy szerverre , s kilépés után. Volt egy feed ahol láthattad, hogy az ismerőseid mit értek el, lehetett kommentálni egymásnak, az mekkora jóság volt?! Ezt az egészet kivették. Nem azt mondom,hogy ettől most rossz lett a játék, de hogy elvett belőle az biztos.
Annyi, de annyi minden hiányzik ebből, ami már benne volt a 4ben, hogy hihetetlen. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy pl a Bf1-et is már lehet a Bf4 ideje alatt elkezdték csinálni, akár még párhuzamosan is, s nem érték utol magukat mire odakerült a sor, hogy ki kellett adni az új részt, s majd szépen belepakolgatják a különböző dolgokat, amik hiányolunk.
Az új medál rendszer meg valami ritka xar, egyetlen egy dolog miatt tették bele így a készítők, mert nincs semmi más ami a heti játékra kényszerítené az embereket. Ahogy írtad is, más játékokban a heti, napi challangek nagyon jók, szereti is szerintem nagyon sok ember.
Akkorát dobtak a fiúk ezzek a WW1-es témával, hogy szerintem azt el se tudták képzelni, viszont ha nem változtattak volna meg mindent, csak hogy tele legyen a játék változással, sokkal jobban jöttek volna ki. A kevesebb néha több ugyebár.
Jelenleg, nyilván azon kívül, hogy az ember jobb és jobb legyen, a lvl100as szint elérése amivel sokáig lehet húzni. A medálok némelyike nagyon idegesítő és csak arra jó,hogy az embert felidegesítse, hogy arra koncentrál, s nem a játékra.
NA jó, lenne még mit írni, de senki nem olvas ma már regényt!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Laraxior
titán
válasz Aventador91 #17395 üzenetére
...es mindezt ONban, BF1 topikba....
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Aventador91
őstag
rip george michael
-
Aventador91
őstag
Van itt olyan aki ezt végig olvasta?
-
nejad
aktív tag
válasz boogie84 #17388 üzenetére
És ezt nem lehetett volna belerakni a játékba, úgy mint az előző részekben, vagy majd ez is prémium kiváltság lesz meg az, hogy nem látni a ticket állást, tízből hatszor olyan szeróra megyek amiben kevesebb mint 250 ticket van hátra, arról nem beszélve, hogy 3-400 a difi és megy a baserépa vagy épp akkor lép át a másik pályára.
-
SkyS1gn
félisten
Hát igen nem értem amikor vagy egy alap jó koncepció meg a játék ötlete is, miért az ilyen apró szarságokon csusznak el.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
N@idia
őstag
válasz laceszgamer #17387 üzenetére
A windows7-nél nem igazán volt jó a memória kezelés ez a 8.1-nél már jól működik, amúgy lényegi külümbség csak a dx12 semmi más
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Frod
addikt
Engem is kivágott ma kétszer ezzel. Először még a legfrissebb, hivatalos driverrel.
Utána feltettem az annál is újabb, hotfix-es verziót, kifejezetten BF1es crash-ek ellen.... na utána meg azzal.Bár betudom annak, hogy szaros 660Ti gondolom "kifut" a vram-ból, és azért csinálja.
Nembaj, már csak egy 40e pont és végre megvan a szaros hellriegel - hogy én mennyire gyűlölöm az assaultot, csak azért szenvedek vele.Do you see the white shadow?
-
giornalista
senior tag
"Nemtom miért nem lehet olyankor beállítani amikor nincs lespawnolva az ember."
szerintem ezt senki sem tudja. az ilyen igénytelenségek miatt eléggé haragszom a DICE-ra, tényleg nem tudom, hogy miért ölnek elég sok energiát olyan rendszerek megalkotásába, amelyek végső soron rosszabbak, gyengébbek, mint amit lecserélnek velük. még az is extra feature volt, hogy a gyalogság customizationt beletették a menübe, de a járművekét sem akkor, sem az azóta kiadott patchben nem tették meg.
de lehetne sorolni. az Operations videók egy részében késik a felirat. majd ha betöltött a pálya, begyorsul a videó. előtte viszont nem lehet skippelni. Operationsnál nincs server browser, csak quick match. nem választhatok, hogy inkább támadó vagy védekező csapatba tegyen. nem látod, hogy ahová csatlakozol, hol is tart a játékmód.
három hónap alatt nem jöttem rá, hogy mi alapján osztja a tankokat a játék. pl. Amiens pályán, Conquest, indulunk a bázisról, elfoglaljuk az F-pontot, 10-ből 8-szor ad egy tankot azonnal. 2-szer viszont nem, hiába várok rá. Operationsben van, hogy egy szektor elfoglalása után kettőt is ad. máskor ugyanazon szektor elfoglalása után nullát ad.
a Battlepack rendszert csak megszokásból említem meg, vállalhatatlan, hogy ide sikerült butítani a Battlefieldekben (a riválisokhoz képest) sosem kiemelkedően jó customization részt. az egész játékban (!) összesen hat fegyver (négy a normál classoknak, 1-1 a tankosnak és a pilótának) és talán 2-2 jármű skin az olyan objective, amit teljesítmény alapján érsz el.
minden más vakszerencse.
a minim az lenne, hogy fegyverenként 100 kill után választhatsz egy skint. vagy maradjon az RNG, és kapsz az adott fegyverhez egy Battlepacket. szintlépésenként minimum egy Battlepack járna, 50 szintig alap, 80 fölött meg Legendary.
persze tudom, hogy ilyen sosem lesz, hiszen most már fizetősek ezek a kis ládák ) 500 forint/láda, amiben könnyen lehet, hogy egy olyan skint kapsz, ami már úgyis megvan. sebaj, a láda értékének 15%-áért scrapelhetsz szerintem méltatlan lehúzás. egy drága és rossz rendszer, amit igazából kihasználni sem lehet. más játékokban, ha már pénzt adsz, legalább tudod, hogy mit kapsz. itt zsákbamacskát. Levelcap csinált doboznyitogatós videókat, 70+ láda kellett egy komplett, 20 skines revision összes skinjének megszerzéséhez! ennyi duplikáció volt benne. (egyáltalán, miért van benne duplikálás? ha mindig újat adna, még akkor is elfogadhatóbb lenne a rendszer).
nincsenek ribbonok és azokból építkező medálok. a mostani medálok a régi Assignmentek, de ugye egyszerre csak egy aktív, az is csak egy hétig. lebutították a recoilt (válaszd ki, hogy felfelé, balra vagy jobbra húzzon a fegyver? pfff...). nincs weapon mastery dogtag. mondom, összességében szinte semmi teljesítmény-alapú reward nincs a játékban.
és elhiszem, hogy valakinek ezek nem fontosak, de sokaknak már igen. én is közéjük tartozok. ezzel a játékkal fogok játszani a következő hónapokban, években, és egyelőre leköt a játékmenet, de miért nem lehet egyéb kis extrákkal feldobni időnként mindezt?
és főleg két ok miatt zavar ez. az egyik az, hogy más játékok ezt nagyon-nagyon jól csinálják. a Rainbow Six Siege-ben például vannak daily challengek, illetve vannak hosszútávú célok, pl. skinek, különböző dogtagek a fegyverre, meg maguk az operátorok is elég időigényesek, ha SP nélkül akarod feloldani őket. (arról nem is beszélve, hogy a pályákat ingyen adja a Rainbow, immáron két évig, miközben a Battlefield még egy játék árát elkéri az egyébként általában színvonalas kiegészítőkért, cserébe ezek a kiegészítők szép lassan elhalnak, mert kevesen fizetik ki a dupla árat, inkább maradnak az alapjátéknál.
a másik ok pedig, hogy itt nem arról van szó, hogy ne lenne képes valamire a DICE, mert a 3-4-ben ezeknek a nagy része megvolt, erre most visszaléptünk. a Hardline utolsó kiegészítőjével állítólag egy egész jó gun bench is elkészült a Frostbite engine-re, miért nem lehetett ezt átemelni, persze korhű skinekkel (amik amúgy meg is vannak)?
na, hát gyanítom, hogy ezt senki sem olvasta el, mert kurva hosszú lett, de muszáj volt kiadni magamból. leköt a játék, meg szeretem és a játékmenet többnyire tényleg kiváló, de annyi bosszantó, figyelmetlenségből és valószínűleg igénytelenségből is eredő hiba van benne, amelyek most már szemet szúrnak. főleg az ebből a szempontból tényleg jobb elődök fényében.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Böngészőből is be tudod állítani. www.battlefield.com/companion
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
laceszgamer
addikt
válasz Gyula84 #17380 üzenetére
Én máig nem tudom, mi előnye van a Win10-nek a 7-hez képest. 7-el jóformán semmi gond sincs, egyedül a DX12 ami nincs, de eddig sok játék se aminek igazán előnyös lenne a DX12 mód.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
smokiii1
aktív tag
válasz SkyS1gn #17375 üzenetére
Hogy lehet bármivel pontosan célozni mikor random szórása van az összes fegyvernek? Egyedül ezért jobbak a sniperek ennyivel mint a medic fegyverek pl mert ha nem szép lassan pötyögtetsz akkor össze vissza szór, véletlenszerűen. Automatáknál meg azért jobb a helyzet mert nagyobb a tűzgyorsaság és nem olyan feltűnő hogy pár golyó a sokból máshova megy mint kellene.
-
nejad
aktív tag
válasz whitezo88 #17369 üzenetére
Nem csal csak szarul van megcsinálva, mondom kipróbálom a medicet ha már a rohadt medált nem lehet csinálni mert nem számolja, azzal nem szoktam menni, a sweeper vagy mi az azért adta közelről. Meg az a rohadt tank beállítás még váltani se tudok sokszor mert elviszik. Nemtom miért nem lehet olyankor beállítani amikor nincs lespawnolva az ember.
-
venomka1
aktív tag
hogy a faszomba tudnak leloni kilometerrol tavcsonelkuli puskaval
milyen fegtver az a villar perosa?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
A legutóbbi meccs kimenetelét, nem lehet utólag megnézni ugye?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nejad
aktív tag
kurva anyád megint dice 4 belelövök a gyerekbe selbstladerrel nem döglik meg de amikor engem lőnek meg vele én 2 halok mindig
-
Lendova
őstag
-
SharpSA
veterán
Írták itt sokan korábban, hogy probléma a dx12. Nálam az elejétől dx12-re volt állítva és teljesen jól működött minden. Ma kíváncsiságból meg néztem milyen dx11-en. High beállítás mellett nagyjából mínusz 15-20 fps. Maradok dx12-n.
Ja a gépem jelenleg: i5-4670K (most 3,4GHz-en), 16 GB RAM és egy MSI GTX 970 Gaming 4G videókártya.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Frod
addikt
új "lehetséges" behemoth jackfrags szerint: K-Wagon (6:30-tól)
Do you see the white shadow?
-
whitezo88
nagyúr
Nem tudok Operationst játszani, 40 fős Iron Walls és 2x egymás után egyedül dobott be, ráadásul 0. szinten... vicc ez az egész... mod: 3x sem, és másikról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
válasz vendingo #17349 üzenetére
Érdekes a játék proci használata, nálam minden (low-ultra) beállításon 100%-on pörög (3570 @4.2GHz), az 1070 meg max 70-80 körül megy mellette, ráadásul mostanában nem is érzem, hogy olyan simán futna.
De ott a Division, annál is megvan a 100%-os proci, de a kártya is 97-100% körül megy, bár ott néha van 1-1 érezhető akadás (fps esés), de csak 1-2 óra játék után.
A Witcher 3-nál megint más a helyzet, ott a kártya 99%-on megy, a processzor maximum 95-ig.
-
asuspc96
őstag
válasz Lendova #17344 üzenetére
na teszteltem, egy olyan 3 óra alatt 1x volt, amit betudok a véletlennek...úgyérzem ez megoldotta (kopp kopp kopp )
akinek ilyesfajta bajai vannak az ezt szedje le:
Announcing Hot Fix driver 376.48
• Some issues that could lead to Battlefield 1 crashing
• SLI texture flickering in Battlefield 1keresési kulcsszavak:
hotfix, crash, directx error, texturamás:
Hogyan lehet új fegyverekhez jutni ?
Craftolni kell azokból a pénzecskékből ?[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
Nekem tegnap óta olyan gondom lett hogy újraindul a gép minden kör végén
-
venomka1
aktív tag
melyik kaszt hasznalja a BAR M1918 sorm ot? sokszor megolnek vele, jo fegyver?
-
vendingo
veterán
Asszem nagy kínlódások árán megoldottam a 100% cpu használatot.
Eddig medium grafikán játszottam, végig 100% volt a proci, most felraktam ultrára, bele se nyal a 100-ba (95-98%), cserébe csak 50-60 FPS van a 70-90 helyett.
Végre, már új procit akartam venni[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
steele80
senior tag
Ez a szemet kiégető nap ez valami új fícsör? Vagy a szemem lett érzékenyebb?
-
Lendova
őstag
válasz asuspc96 #17338 üzenetére
Panaszkodtak többen erre a patch óta, nálam is előfordul azóta. Szerencsére nem túl gyakori.
Device hung-os directx crash-ed ugye nem volt? Az release óta nagyon gyakori a 770-es kártyákon (átnevezett 680-as). Nem tudom, hogy azt sikeresen megoldotta-e a legutóbbi patch/hotfix driver.All fiat goes to zero.
-
vendingo
veterán
Hol lehet állítani, hogy DX11 vagy DX12-be fusson a game?
Alapértelmezettben DX11 ugye? Félek, hogy nekem 12-be van, és azért fut rosszul.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Lendova
őstag
Aki azt hitte, hogy ennél nincs lejjebb, játszon az ünnepek alatt. Én sírni tudnék ettől a noob hordától, ami most van...
All fiat goes to zero.
-
asuspc96
őstag
Helló!
Hasalt már el valakinek ilyennel a játék ?
Néha random leáll, az okát se tudom egyenlőre...legfrissebb driver van fent...ötlet ?GeForce® GTX 680 JETSTREAM (4096MB GDDR5)
és egy i7-2600k....[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz kisza25 #17324 üzenetére
Nem szeretnék mindent cserélni egy játék miatt, már nem nagyon játszok. Egy proci csere még belefér a terveimbe, de többet nem áldoznék rá.
Próbáltam keresni, de se 2600k se 3770k nincs sehol használtan. (csak K-s jöhet szóba)
-
-
-
nejad
aktív tag
a bugos kurva anyát ennek a szarnak, hogy még csapatot sem lehet váltani
-
vendingo
veterán
Sokkal jobban fut a játék i7-tel? 2500k van most, de ha lenne értelme, akkor cserélném 2600k-ra.
-
LeRoy18
aktív tag
élyfélie szetntmise témája,katiolikus, mai téma, prédikáció? a kóruson 2006-2007
Joyeux Noel - Fegyverszünet Karácsonyra
https://www.youtube.com/watch?v=zxLz0kGs9HE -
LeRoy18
aktív tag
hello world? karáncsony szenteste?
-
ciry
őstag
válasz redingitell #17302 üzenetére
Részemről karácsonyozás van, holnap este vagy holnapután
"Csak semmi buzulás!"...
-
redingitell
senior tag
Toljátok Ciry?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest