- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ab81
csendes tag
sziasztok, segítsetek hogyan rendeljek banggoodról ~20 ezer forintos cuccot, hogy semmiképp se kelljen a magyarpostával szarakodni:
1. CN raktárból, banggood express szállítással
2. TWTR raktárból, EU priority line szállítással
elvileg mindkettőre azt írja, hogy VAT inclusive, a teljes árban (szállítással) nincs különbség -
yogibear
addikt
válasz
Beni2360 #20495 üzenetére
Milyen kétszer?
Nem olvastad el rendesen, amit írtam.
Csomagküldőnél belföldön ha az eladó velük is szállíttat, van lehetőség csomagpontot választani...
BG esetében nincs. Rendeléskor azt sem tudom, kivel szállíttatnak éppen...
Csak akkor derült ki, mikor a csomagküldő.hu küldte az emailt róla, hogy majd ők hozzák ki...
Csomagküldő.hu-nál kellene olyan opció, hogy mivel saját csomagszámmal dolgoznak (Z 123 4567 890 formátum), mindaddig, míg nincs náluk a csomag lehessen választani a kiszállítási cím helyett csomagpontot... Utóbbi nekik is egyszerűbb lenne, meg a címzettnek is...
Mivel megadják a trackinget is (tracking.packeta.com ), meg a saját csomagszámukat is, amit csak ők, meg én tudok, oda lehetne biggyeszteni egy gombot, hogy kiszállítás helyett csomagpont és kiválaszthatóan az adott csp... ahogy ez belföldön működik... csak ott ugye még a rendeléskor lehet választani...
Nem állandóra cserélgetni persze, naponta kétszer a usernek, hanem egyszer, ha neki a csp-i átvétel jobb lenne, választhassa a saját cím helyett... Míg a csomag meg nem jön, onnantól logikusan nem. És csak egyszer lehessen változtatni... ne csináljon belőle pár bolond rendszert naponta kétszer...Ha a csomagküldő.hu oldalán lenne választási lehetősége a usernek, az neki is meg a futárnak is jobb lenne, kényelmesebb.
Az jó hogy a BG velük szerződött a bg expresses szállításokra, a magyar, szlovák cseh területen (nem tudom máshol is vannak-e ezeken kívül), de a BG-s csomagok csak házhoz jönnek, nincs csomagpontos opció... ezt a csomagküldőnek kellene megoldania a saját felületén... -
-
yogibear
addikt
Tegnapi BG rendelés, 20 perce jött email a csomagküldő.hu-tól, hogy ők hozzák majd ki.
Pozitív. Rendeltem már belföldről, amit ők szállítottak, sosem volt gond.
Egy dolgon azért javíthatnának még: kihozzák és nem csomagpontra viszik... kár hogy utóbbit nem lehet választani náluk, például a mostani kiértesítésükre válaszul megadva, hogy melyik átvevőhelyre vigyék ki... -
sambenez
addikt
20 napja nem változik az eu priority csomagom státusza. GLS fogja hozni. Nem izgulok különösebben, de mintha ez régen gyorsabb lett volna.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Rendeltem Vasárnap Cseh raktárból EU Priority Line-al egy Blitzwolf BW-AS3 vezetéknélküli hangszórót. Néhány órára rá jött a "csomagküldő"-től egy levél hogy ők fogják szállítani. Nagy meglepetésemre ma már a kezembe is volt a termék bármilyen plusz összeg megfizetése nélkül.
Csehektől ez a 3 napos szállítási idő jónak számít amúgy?
-
JoinR
őstag
Ez a hsz mehetne is az összefoglalóba, és akkor 1 hsz se kellene ilyenekről
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #20479 üzenetére
Eh. Baromságokat írok amúgy. Nem a csehektől vagyok kíváncsi hanem kínából (CN) raktárból rendelve, ott kell-e az EU Prio mindenképp a vámmentességhez?
Csak menni fog ez így már 5 hsz után.
Azt felfogtam hogy az ÁFÁ-t minden esetben rendezik ők, de a vámmal megy a kavarás. -
bl4ze
veterán
válasz
DarkByte #20479 üzenetére
Igen, pontosan ! Lásd Banggood közlemény
Küldtem egy privát üzenetet, nézz rá majd.
-
DarkByte
addikt
Tehát ha CN-es raktárból rendelek akármit, hiába választok EU Priority Line-t, akkor is megy ez a bohóckodás a vámmal? Vagyis csak EU raktár (pl. CZ) + priority line-al lesz az a végösszeg amit fizetek?
Csak mert azért vannak hajmeresztő árkülönbségek CN/CZ között, pl. ennél CN $4, CZ $17
Konkrétan jobban megéri itthon HESTORE-ban venni nem egymagában, és akkor még a szállítási díj is oszlik. De ez most csak egy példa volt, sok olyan van ami itthon nem kapható. -
sambenez
addikt
válasz
gudpikcs #20471 üzenetére
2 hete indították el, nem is értem miért izgulsz.
Milyen értesítést szerettél volna kapni? Rád is az vonatkozik mint itt feljebb egy másik felhasználóra ne használd magyarul az appot, és akkor nem érted félre hol jár a folyamat.
Türelem, majd hozza a gls, még úton van európa felé. -
Már rég a Postát kellett volna hívnod, ha 29-én sincs értesítésed, még lehet hogy ott lesz telefonálnod kellene 06-1-767-8272
25 Jún 2021 13:31 A küldemény postán átvehető Hungarian Post
25 Jún 2021 13:30 A küldemény postán átvehető Budapest 33 postaHa ezt kinyomtatod rajta a nyomkövetési számmal akkor odaadják:
-
adman
tag
sziasztok, 1 hónapja rendeltem elvileg Lengyelországból EU Priority Line-nal, mikor kezdjek aggódni?
rendelési infónál ez az utolsó:
2021-06-25 13:31:29 In transit Deposited at post office by postman
köszi!
-
agroman
aktív tag
válasz
Gerzson97 #20450 üzenetére
"mit tudok ilyenkor csinálni"
0. "nyugodjal le, mert attol megnyugszol!"
1. atallitod a nyelvet angolra, hogy ne forditson baromsagokat ami miatt szarra izgulod magad.
2. turelmesen varsz, mert 1 nap alatt foleg ha az a nap vasarnap kinaban sem nagyon csinalnak semmit. majd 1 het mulva ranezel a nyomkovetesre (angolul). -
Gerzson97
újonc
Tettem hozzá képet elvileg bocsanat.
Hol kell a nyomon követését meg nézni ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest