-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Hmm, gondoltam leírom mert úgy látom más még nem írta.
Szegedre érkezett most meg az imént kisebb kínai motyóm Banggood-ról, CN raktárról, 3 hét alatt. Az MPL átadta a ViddL-nek, ők pedig biciklis futárral hozták meg, mintha valami kaja futár lenne. Ilyet se láttam még, de amúgy tetszik. Még csak hallani sem hallottam erről a cégről eddig.
Egy hete a Blitzwolf mini projektor amit ajándékba vettünk azt Express One hozta (mindkettőt amúgy a Packeta-án át). -
DarkByte
addikt
Banggood-ról esetleg tudtok ajánlani bevált totál vezetékmentes Bluetooth fülhallgatót zenéhez, ami korrekt minőségű hangban, nem esik ki fülből sportolás közben, akkuban jól bírja? Picit nem baj ha mélynehéz, de ne az legyen a domináns.
Gearbest-ről több évvel ezelőtt javasoltak nekem egy QCY QY19-et ami nagyon bevált, csak rengeteget használtam edzéshez és már kikeményedett a kábele az izzadtságtól, és idiótán eláll. Viszont a hangminőségével és akkuidejével elégedett vagyok mai napig. Gondoltam most meglepném magam valami totál vezetéknélkülivel.
A Blitzwolf BW-FYE7-et találtam amiről jókat írnak.
A Nothing ear (1)-et nézegettem még, jövőhéten elvileg GA lesz, és bárki megveheti, de szerintem egy ideig folyton le fogják rabolni.
Ezeknél van valami jobb tipp?
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #20479 üzenetére
Eh. Baromságokat írok amúgy. Nem a csehektől vagyok kíváncsi hanem kínából (CN) raktárból rendelve, ott kell-e az EU Prio mindenképp a vámmentességhez?
Csak menni fog ez így már 5 hsz után.
Azt felfogtam hogy az ÁFÁ-t minden esetben rendezik ők, de a vámmal megy a kavarás. -
DarkByte
addikt
Tehát ha CN-es raktárból rendelek akármit, hiába választok EU Priority Line-t, akkor is megy ez a bohóckodás a vámmal? Vagyis csak EU raktár (pl. CZ) + priority line-al lesz az a végösszeg amit fizetek?
Csak mert azért vannak hajmeresztő árkülönbségek CN/CZ között, pl. ennél CN $4, CZ $17
Konkrétan jobban megéri itthon HESTORE-ban venni nem egymagában, és akkor még a szállítási díj is oszlik. De ez most csak egy példa volt, sok olyan van ami itthon nem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest