- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz yogibear #22354 üzenetére
Köszi az infókat, én is így gondolnám, de nagyon nem egyértelmű. Rühellem én is. Nekem a webes felület is magyar, de akarja a fütykösöm, hogy magyar legyen, csak nem találom, hogy lehet angolra állítani.
amúgy igazad van, semmi ilyen baromságot nem dob fel a webes felület. Na mind1, berendeltem HK-ból böngészőből, hogy legalább ne lássam, hogy miért szívom be. Max ezt is lemondom, ha nem postázzák másfél héten belül. -
fecus
őstag
válasz yogibear #22347 üzenetére
Nem tudott segíteni. Ő már nem ajánlotta fel a visszatérítést csak a várakozást meg hogy cseréljük más hasonló termékre. Nem tudok ebben az árban hasonlót, azért ezt rendeltem meg. Gondolom a "hasonló" termék árának felét nem fogják elengedni.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Digitalis
senior tag
válasz yogibear #22333 üzenetére
Jó neked , nekem meg hétfőn este esett be Neuenstein-be, három munkanapja ott dekkol.
Csomag megérkezett a depóba.
Németország Neuenstein.Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #22312 üzenetére
Tegnap a GLS kihozta a rendelést, csütörtökön, 10 nappal a megrendelés után beszéltem live chaten Melinával és intézkedett, pár órán belül be is csomagolták és még aznap a spanyol GLS depóba került, pénteken Neuenstein-ben és hétfőn már Alsónémediben volt, tegnap pedig kézhez is kaptam sértetlenül...
Minden jó, ha jó a vége, Centrum nélkül nincs hétvége.
Innen is thx Melinának.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #22307 üzenetére
Na tessék, csak rájuk kellett írni chaten és 4 órával később már jött az email, hogy kegyeskedtek elindítani a cuccot... remélem nem csak kamu.
The expected arrival time is 2023-12-04.
Bebacna ha a csehektől ide még megkerülné párszor a Földet is Priority shippinggel a GLS...
Mondjuk érdekes, hogy mindenhol GLS-t Ír, de Madridot... az meg nem Csehország[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
vandor01
őstag
válasz yogibear #22291 üzenetére
es raadasul!!!.....
belgaba rendelek belga TN-el kuldik es van 5napos erkezese!
Kinabol???? 5nap!
na jo 6nap.... mert kell nekik 10-20ora feladni a postara!
pl ez: [link]BG csak akkor ha valoban jo aron tukmalja a kinai szemetet
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz yogibear #22287 üzenetére
BG???....
hááát nálam rolo lehuz! lassacskan a GB sorsara jut... de temetni nem kell meg
Ebben az evben 6 rendelesem volt BG rol
3rendeles hosszas varakoztatas utan de elindult
a hosszas nem 6nap volt hanem tobb mint 1 honap de raert es jo aron volt
ertekben kb 60e ft
volt masik 3 rendelesem (60eft) ami 3het varakozas utan refund!
es meg jo aron sem volt mert 11.11 ben 10%-al occobban megvettem alirol!
2021ben a BG a rendeleseim 50%-a volt es 30% Alirol
2023ban a BG a rendeleseim 5%-a volt es 95% Aliriolnos az erosebb kutya esete....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
rushty
őstag
válasz yogibear #21251 üzenetére
Követek egy csomagot, a szokásos menet, hajnalban megérkezett az elosztóba,
várnám, hogy ma, de nem vette fel a futár. Lehet sok lomjuk van és nem fért fel az emberre.
Lehet várni még egy napot 8-19-ig, a mai lyukra futással.Sokkal jobb lenne közeli ponton átvenni, nem napokat futárt várni.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Voice24
őstag
válasz yogibear #21023 üzenetére
Az én repülőm papíron még mindig repked szerencsétlen, 5 napja nem bírják lekönyvelni, hogy leszállt (ha leszállt ). Nem is tudom, miért, de kezd az az érzésem lenni, hogy ez a csomagom sem fog megérkezni a BG által megígért időben.
A Forintban vagy USD-ben történő fizetéshez pedig annyit, bankja válogatja, melyiknél éri meg a dollár. Nálam pl. a K&H rendszeresen szívat, ha netán dollárban fizetek (Paypalon, de banki átváltással), az első, tájékoztató sms még kedvezőbb összegről szól, mintha eleve Forintban fizettem volna, de a lekönyvelés nálam eddig mindig magasabb árfolyamon történt meg, mint maga az első sms-ben, és 99%-ban végül ugyanannyit fizetek, mintha eleve a BG oldalán forintban fizettem volna. Biztos van bank, ami kedvezőbben számol, a K&H nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
válasz yogibear #21019 üzenetére
Akkor én jobban állok, ez a repülős rendelésem október 6-i és EU Prio-s, és elvileg(!) eljött már Kínából...
V/: Persze, csak ki tudja, mikor fogják. Ha azt feltételezzük, hogy valóban 21-én reggel elindult a repülő, annak még aznap késő este Belgiumba kellett érkeznie. Ma még csak a 2. munkanap azóta, kíváncsian várom, mikor fogja megkapni a GLS.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
válasz yogibear #20939 üzenetére
Október 6-ig nemzeti ünnep volt Kínában, tehát még csak 8 napja van úton mert munkanapban adják meg a szállítási időt.
De BG Express két hétig nem szokott mozdulni, utána befut 2-3 nap alatt. Nekem mostanában 22 nap volt eddig a max ami 16 munkanap.Voice24:
Hol látod, hogy kitolták október 29 - november 7 közöttre? Ilyet a terméklapon szoktak csak írni, az a dátum meg mindig a mai nap függvénye. -
Voice24
őstag
válasz yogibear #20939 üzenetére
Igen, ez zavar engem is, hogy mostanában hihetetlenül megbízhatatlan lett a BG szállítása, ígérnek mindenféle rövid szállításokat, aztán nagy ívben tesznek rá, hogy nem tartják be.
A múltkori BG Expresszes csomagom 27 nap alatt ért ide a 12-15 helyett, az ugyanakkor rendelt alis cucc (amire 22-30 napot ígértek) pedig két hét alatt a kezemben volt.
Ma jött meg egy alis csomagom, amit szeptember 23-án rendeltem, és két hónapot írtak várható érkezésre. És úgy lett ez 25 nap a 60 helyett, hogy benne volt a postás vámügyintézés is. Előbb LP-s, majd CN-es lett a száma.
Ehhez képest az október 6-án rendelt BG-s EU Prio-s csomagomnál, amire előbb október 22-29. közötti kézbesítést ígértek, már kitolták október 29-november 7. közöttre, és két napja az a státusz a BG honlapján, hogy hamarosan felszáll a repülő...
Szóval a BG szállítása mostanában kritikán aluli, és nem hivatkozhatnak a járványra és egyéb hülyeségekre sem, mert a példák alapján más eladótól tud időben jönni a cucc. -
Voice24
őstag
válasz yogibear #20889 üzenetére
Biztosan csak véletlen, de tegnap megint a reklamálásom után jelentek meg az új infók a Magyarországra érkezésről. Előtte egy hétig semmi nem volt, és az is érdekes, hogy a negyedikei mozgások is mind az aznapi reklamálásom után jelentek meg. Tehát 4-én délután reklamáló email, hamarosan új infók, 11-én délután reklamáló email, hamarosan új infók. Ha ezt előre tudom, sűrűbben írogattam volna nekik
-
Topikgazda
-
Voice24
őstag
-
Voice24
őstag
válasz yogibear #20784 üzenetére
Délelőtt megírtam nekik, hogy elállok a vásárlástól, kérem vissza a pénzemet, nem kekeckedtek, már meg is jött a válasz, lezárták a rendelést, azt írják, 24-48 órán belül visszakapom a pénzt.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy paypal-os fizetés (nem egyenlegről, hanem bankkártyával) és USD pénznem esetén mire számítsak? -
Voice24
őstag
válasz yogibear #20780 üzenetére
Írtam, hogy abban az emailben október 9. szerepel. Az lehet, hogy már mérvadó, de a kamuzásuk a termék oldalán kezdődik, ott ígérik a 12-15 napot, amit 3-4 órával a rendelés leadása után ők maguk cáfolnak meg a "Shipped" emailben. Ahogy írtam, nekem a 16-i rendelés leadása után még 16-án írták, hogy október 9., de ahogy a linken látható, ha ma rendeled meg, szintén október 9. és 14. közötti szállítási időt ígérnek. A talány, hogy a rendelés leadása és a "shipped out succesfully" email közötti pár órában miért nő meg pl. esetemben 23 napra az ígért 12-15 napos szállítási idő.
A másik dologgal, a telefonnal kapcsolatban nem lehet visszalépni a vásárlástól? Mert ma már azt írták a levelemre válaszul, hogy egy hónap múlva várható a raktárba érkezés (szeptember 2-án rendeltem), és csak más termékre váltást ajánlottak fel, meg most sajnálkozásuk jeléül már 600 pontot írnak jóvá a fiókomban. Az fel sem merült náluk, hogy lépjek vissza és visszautalják a pénzt (már a feleslegesen megrendelt tok sem érdekelne). Arra természetesen nem válaszoltak, hogy miért engednek rendelni out of stock terméket.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz yogibear #20496 üzenetére
Pedig én a BG-tól (bg expresses) vásárólt árumat a Csomagküldő.hu jelentése szerint egy GLS elfogadó helyre szállította le. Most is várok egy 1 c nyereményt
18.-ra írta az érkezést a packeta.com.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz yogibear #20494 üzenetére
Azért gondolj bele. Azért a pénzért amit fizettünk próbálkozzon 2x a kézbesítéssel? Egy körzetben kap 20 csomagot címre vagy leteszi egyszerre és letudott mindent. Sokaknak pont ez a jó megoldás mert nem kell otthon lenni az átvételre várva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
PociAti
őstag
válasz yogibear #19113 üzenetére
A covid maszk rendelhetőségét nem hasonlítanám össze egy összetett logisztikai hálózatot igénylő műszaki termékkel. A maszkokat tucatjával ontják az ázsiai gyártók, és még idehaza is készülnek. Műszaki termékek esetén elég gyakori a szűkös kínálat, a hirtelen elfogyó készletek, elég csak a grafikus kártyákra, konzolokra gondolni.
-
Topikgazda
válasz yogibear #19107 üzenetére
Már többször írtam, hogy a cseh raktárból rendelve azok a kiírások ami a COVID-19 előtt készültek nem valószínű hogy tarthatóak, de az is benne van a szerződési feltételekeben ha pandémia, háború., árvíz és egyéb természeti katasztrófa van akkor ezek a "vállalások" nem kérhetőek számon. Mivel Németországon keresztül küldik még a német korlátozások is befolyásolják, meg a szlovák, meg a magyar is.
Nem a BG a vicc pandémia ügyben. -
PociAti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest