Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
ezt a delikvenst mivel lehet rádugni egy atx tápra ?
-
varmi2
nagyúr
válasz holozis_HUN #98395 üzenetére
Usb-s hangkarinál 5-6k-s árban nem kapsz jobbat, mint egy jobb alaplapi. 20k alatt, csak pcie kari van, ami megéri. 20k fölött van jobb usb-s, asus, creativ
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
SP4C3
veterán
válasz holozis_HUN #98395 üzenetére
Szerintem felesleges. Felsőkategóriás hangkártyál stúdiósoknak vannak kitalálva, az olcsóbbak meg arra vannak, ha az alaplapi bedöglik.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
holozis_HUN
veterán
Szerintetek bármilyen külső hangkártya jobb, mint az alaplapi? Érdemes venni? 5-6k-nál többet nem nagyon szánnék rá. egy MSI B75MA-E33 lapba lenne. Dolby előnyben. Egy Pioneer erősítő van a gépre dugva, és 2x80W-os Videoton hangfalat hajt meg. Egy olcsó hangkártyával lehetne jobb minőséget elérni? Illetve fejhallgatóm is van, de azt előlapi Jack csatira szoktam kötni. Az előlapit rá lehet valahogy kötni?
Köszi
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
SP4C3
veterán
Betudható az idô vasfogának. integrált grafika döglött. AGP-s grafkártyát találsz fillérekért. Manapság ez a gép vagy gyûjtôkhöz, vagy kuka.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Lenry
félisten
válasz mefistofeles #98390 üzenetére
töröld a böngésző cache-t
(#98391) pöpö az alaplapi integrált videókártya kimúlt. tegyél bele egy külön AGP-s videókártyát
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
mefistofeles
addikt
Skacok! Miért van az, hogy be vagyok lépve és az apróban akarok írni privit valakinek de azt mondja lépjek be? Jópárszor üzleteltem már de ilyent még nem tapasztaltam.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Danii9123
tag
Tényleg? Biztos hogy neked nem kell?
-
-
Danii9123
tag
Beírtam a kulcsot, leelenőrízte és ezt írja: Hiba
Problémát észleltünk a megadott termékkulccsal. Próbálkozzon újra, vagy kérjen segítséget a Microsoft ügyfélszolgálatának Kapcsolatfelvétel lapján.
+ Nem jelent meg a jobb alsó sarokban a windows 10-re való frissítés, szóval ezek szerint nem erdeti. (Gondolom)
Tehát akkor mit csináljak? Egyébként már letöltötte az op.rendszert.
-
Lenry
félisten
-
Danii9123
tag
Köszönöm a választ!
Elvileg ez egy eredeti windows 7, csak nem én telepítettem újra hanem az egyik ismerősöm. (Ha erdeti, akkor lehetne windows 10-re frissíteni, nem?)
Sajnos ezt nem tudtam, legközelebb nem írok ki ilyet.
Nem tudom a termék kulcsot sajnos. -
törölt tag
válasz quailstorm #98371 üzenetére
Ja, elmaradt. Sok gyártó kihagyta belőle a QSound és hasonló baromságokat, amiknek eleve semmi értelme sem volt.
-
cattus
addikt
válasz Danii9123 #98380 üzenetére
Szia!
Ahogy nézem, egy kissé fogalomzavarba kerültél. Amit most letöltesz, valószínűleg ISO fájl, csak tömörítve van. Ja és a warez a fórumon tiltott, meg amúgy is, inkább innen szerezd be a képfájlt. Utána fogod a Windows USB/DVD Download Tool nevű programod, az megcsinálja neked a telepítő DVD-t.
Do the thing!
-
Danii9123
tag
Sziasztok!
Újra szeretném telepíteni a gépem, jelenleg Windows 7 Ultimate SP1 64 bites operációs rendszer fut a gépemen, és ugyan ezt szeretném rá felrakni, vagyis újratelepíteni. Szóval, a bigtorrent.eu oldalról éppen töltöm is lefele az op.rendszert és winrar formátumba szedi le. Letöltés után szeretnék csinálja egy saját telepítő DVD-t. Úgy tudom hogy Iso formátumba kell kiírni dvd-re, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan és milyen programmal tudnám iso formátumba megcsinálni?! Ha pedig kész az iso fájl, akkor pedig simán ki kell írni dvd-re, ugye? (Van nero és CDBurnerXp) --> Melyikkel írjam ki? Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Szerintetek az EB magyar meccseiről készült gólösszefoglalót fel lehet tenni a youtube-ra? Jogszerű? Ha nem akkor törölhetik?
-
Vakegérke
félisten
válasz gyuri2008 #98372 üzenetére
Szia!
AdwCleaner a segítség. A linkre kattintva hamar megjelenik a letöltő ablak.
Mielőtt futtatod, minden programot zárj be, a böngésző(ke)t is.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz gyuri2008 #98372 üzenetére
Csak egy kéretlen eszköztár, max. egy kis kellemetlenséget okoz (pl. átállítja a keresőoldalt, a home page-t, reklámokat dobál fel, stb.), de nem árt törölni.
Amúgy érdekes, a Win Defender úgy néz ki már megtalálta, mert annak a mappájában találta az ESET keresője.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
quailstorm
nagyúr
válasz #65675776 #98366 üzenetére
Nem ástam bele magam ennyire. Gyári által a honlapról letölthetőt értem, több helyen olvastam kommentben hogy az elmaradt az XP-s csomagtól ami a leggazdagabb. Én csak XP 8.1 tapasztalattal rendelkezek, mikor 8.1 még relatív friss volt, akkor nem volt különösebb extra teljesítménye 8.1-en egy jobb alaplapihoz képest.
-
padi68
senior tag
Sziasztok
napi használatra keresek megbízható Daten loggert
Milyenn lehetőségeim vannak?
Felhasználási terület:
megtett km, magasság, fénykép pozició...
napi szinten sétálok 6-8km-ert , sokat fotózom illetve évente egyszer megyünk zarándoklatra / 8 nap / ahol szeretném az adatokat rögzíteni és számítógépen visszanézni illetve az elkészített fényképeket poziciónálni...
Jelenleg 2 készülékem van de sok a kihagyás ill sokszor nem tölti át pc-re az adatokat:
i-gotU GPS GT-800 illetve G-PORTER GP-102+
Köszönöm Árpi
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy GTA5-höz vagy FarCry4-hez alap szinten elég egy i3-4160 (3M Cache, 3.60 GHz)? Tudtommal ez két magos, ezekhez a játékokhoz kell a 4 mag nem?...
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
törölt tag
válasz quailstorm #98364 üzenetére
Mit értesz gyári driver alatt? A Win beépítettjét, vagy a gyártó által a kártyához mellékeltet?
Amikor Vista-ra váltottam jóval élettelibbé vált az alaplapi Realtek hangja is. XP alatt minden hangkártya tompábban szólt. És nem arról van szó, hogy a Vista vagy a W7 kiszínezte volna a hangokat. Emellett a WASAPI sokkal közvetlenebb hardverelérést tett lehetővé, mint a DirectSound vagy Kernel Streaming. Gyakorlatilag a WASAPI tette először lehetővé a MS API-k közül, hogy módosítatlanul jusson el a hang az eszközre. NYilván kell hozzá sw támogatás is.
Az ASIO egyébként mindig is rendelkezésre állt. Sok eszköznek alapból benne van a driverében a támogatás hozzá. Persze kell a sw oldali implementáció is. Mondjuk aki VLC-t használ, annak mindegy. Az alapból hulladék minőséget generál audio és video szinten is.
A legnagyobb baj, hogy a legtöbb sw fejlesztő nagyívben tesz a WASAPI és ASIO támogatásra. Mondjuk ezek nélkül is a két említett OS verzió a legjobb MS vonalon.
-
törölt tag
válasz quailstorm #98362 üzenetére
Hangminőség szempontjából messze a Vista és W7 volt a legjobb. Az XP is sokkal gyengébb volt, ahogy a W8 óta szintén erős a visszalépés.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Volna esetleg célspecifikus topic, tartós hírdetéssel kapcsolatban?
Értem ez alatt, lenne lehetőség dekor fólia beszerzésére, ami elektornikai eszközöktől kezdve a lakáson belül, leginkább fém, fa műa. elemekre, extrém esetben motorra, autó dekorra is használható, és eléggé jó minőségű német termék.
Elindulnék ezek eladásának rögös útján, de nemtudom merre induljak?
Mivel most vágnék bele, összekéne szednem hogy kit érdekelhet esetleg ilyesmi...
Régebben volt 2eladó de ők eltüntek.
A szín és a minta kb végtelen elérhetőségű, de nem invesztálnék bele az elején többszázezret...
Csak pár mintát és színt szeretnék hogy tényleg szükség van-e rá az apróhirdető rovatban...
Érdemes feltenni a hírdetést úgy h kiválasztok 2-3tetszőlegeset amit úgy a favoritnak számítanak és vagy kell vagy sem alapon?Megköszönném ha erre lenne egy ilyeneben analfabétát kisegítő ember aki megválaszolná
Nem szúrnám el az elején a rossz kezdéssel és kéne vki aki utatmutatKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98356 üzenetére
akkor ez jobban megérné?(árban majdnem ugyanaz).Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio SB0790
[ Szerkesztve ]
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98344 üzenetére
ez jobb lenne szted a lapomba?Asus xonar ds_a 5.1
-
törölt tag
válasz quailstorm #98353 üzenetére
Jellemzően szarul vannak megtervezve a lapok. Ebben főleg az Asrock jár élen, előszeretettel tesznek használhatatlanná csatlakozókat.
-
quailstorm
nagyúr
válasz RVR400 #98352 üzenetére
De már fogyóban. Csak a nagyobb méretű lapokon van rajta ott is legacyként, ami kompatibilitási problémákat okoz. Mondjuk nem hangkártyánál hanem mondjuk háttértárvezérlőnél.
Másik előnye az x1-nek hogy nem blokkolja a VGA hűtését, mert jellemzően a VGA fölött van és nem alatta.
-
RVR400
veterán
válasz quailstorm #98342 üzenetére
Fura az időtálló jelzőt egy olyan dolog kapcsán említened, ami több mint 20 éve jelen van a PC-kben.
-
ph2012
senior tag
Nézegettem azt a tv felvevőt: [link].
Nem tudjátok, hogy működik? A felvett anyagot hogy tudom átjátszani számítógépre?Köszi.
-
Hulk24
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már fehér ablakos Viber hibával?
Megnyitom a Vibert a gépen, de csak a fehér ablak jön fel semmi más nem jelenik meg!Gépen Windows 7 Ultimate 64bit fut.
Köszönöm!
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98344 üzenetére
O.k akkor valszin leteszek róla.
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98342 üzenetére
Nekem csak zenehallgatásra kellene,nem játékra.4 rugót nem ér meg?
-
Lompos48
nagyúr
Nálam kb. 2 éve egy Zyxel router teszi kifogástalanul a dolgát. Nem tudom Magyarországon hol szerezhető be.
-
edgR
őstag
DIGINET 1000-hez tudnátok ajánlani egy stabil, megbízható WIFI-s routert, ami továbbítani is tudja a kívánt sávszélt a PC felé? Ilyenem volt eddig, előtte sem voltam vele megelégedve, most pedig pár hete, fél évvel a vásárlás után megadta magát...
Köszi!
-
iceQ!
addikt
Driver hiba lesz. Kaptál a gépedhez telepítő lemezt? Ha igen próbáld meg arról felrakni vagy egy korábbi drivert tölts le a gyártó honlapjáról.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Fecus11
tag
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Alaplap neve Fujitsu Siemens D2584-A1
Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake Q35
Rendszermemória 8GB
Videokártya Intel(R) Q35 Express lapkakszletcsald (Microsoft Corporation - WDDM 1.0) (256 MB)
3D gyorsító Intel GMA 3100 ez a konfigom.[ Szerkesztve ]
-
Fecus11
tag
http://www.jofogas.hu/budapest/Hangkartya_Asus_Xonar_D_Kara_50546256.htm megér 4 rugót?
-
Fecus11
tag
Hangkártya Asus Xonar D-Kara Pcix OEM
Sztetek ez a hangkártya szuperálna a gépemben?Az alaplapom PCI expressz foglalatos. -
nmy1212
aktív tag
válasz sklopp #98327 üzenetére
Az IGP előtt egy GTX 780 volt a gépben de azzal sem volt ennyire lassú. Bár igazad van valóban az IGP miatt ugye lejjebb volt véve minden. Viszont abszurdnak tartom hogy BF4 FHD-ban és vagy 5 percig töltök.
Másik példa a World of Warships. 1 perccel minimum tovább töltök mint a 780-al. Tudom 1 perc miatt sírni gy*kérség, de zavar hogy mégis miért. -
Lenry
félisten
feldobtam pendrive-ra egy Fedorát, azóta azon netezek, egyszer sem tapasztaltam nethiányt, tehát nagy a valószínűsége, hogy a Windows a ludas.
mi lehet a következő lépés, ha újratelepíteni tényleg csak végső esetben akarom?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nmy1212
aktív tag
Sziasztok!
3 hete vettem új videókártyát. Nos azóta a gépem mintha sokkal lassabban töltene.
Itt a konfig:
i5-6600K, Gigabyte Z170X-Gaming 5, HyperX Savage 2*4GB 2400mhz, GTX 1070, Intel 530 240GB SSD, WD Black 1TB, Chieftec Navitas 650W GPM-650C. Win 10 Pro eredeti.A kártya érkezése előtt IGP-vel játszottam, akkor nem volt panasz még azokra a játékokra sem amik nem SSD-n voltak Az új kártya beszerelése óta elég durván megnőttek a loading timeok, főként azoknál amik HDD-re vannak telepítve.
Tuning nincs, minden alap órajelen.
Elég sok dolog szóba jöhet most szerintem de érdekelne hogy ki mit mond rá.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Lenry
félisten
az a nyűgöm, hogy a Windowsom hálózatilag időnként kihagy. látszólag minden jó, épp csak semmi nem tölt be, semmilyen külső IP címet nem tudok pingelni, semmi. ez tart kb 1 percig, aztán kb fél óráig megint jó.
amit már próbáltam:
- másik LAN driver
- mindent kézzel, statikusra beállítani
- Google DNS szervere
- Telekom DNS szervere
- ugyanezeket a routerben isa belső hálózat ilyenkor is működik, más gépen / telefonon nem tapasztalom a hibát, az eseménynaplóban semmi relevánsat nem látok, sehol nem bukkan fel hibaüzenet.
szerintetek hol, mit és mivel nézzek?
az alaplapi hálókártyát használom, Realtek Gigabit, a gépem többi része az adatlapomon olvasható
Windowst nem szeretnék újratelepíteni, amíg be nem bizonyosodik, hogy esetleg az a bűnös. egy másik hálókártyát meg kellene még próbálnom, de ha addig is van ötletetek, vagy esetleg egy szoftver, ami képes úgy figyelni a hálózati forgalmat, hogy meg tudja mondani pontosan hol akadnak el a dolgok, azt szívesen meghallgatom.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
VoidXs
nagyúr
válasz #65675776 #98322 üzenetére
Pont a legnagyobb szükséges mintavételezés nem járható út. Elindítanál egy böngészőt, ami beregisztrál egy 96-os folyamatot, aztán megjelenne a zenédben egy sosem létezett rész. Arról nem is beszélve, hogy ha átáll, az összes alkalmazásból, ami ezt nem támogatja, eltűnik a hang, ameddig meg nem nyitod újra.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
törölt tag
válasz VoidXs #98321 üzenetére
De, PC-n. A mostani hangkártyámon kívül eddig az összes dedikált és integrált hangvezérlőm megtette ezt. A mostani DS és vidéke alatt nem, ASIO alatt viszont ez is. Egyébként meg mindig a legmagasabb szükséges mintavételi frekvenciára áll be, a többit újramintavételezi. Az, hogy a Windows hogy csinálja meg a kutyát nem érdekel. Maga a hangvezérlő hw-ből megoldja. Legalábbis az értelmesebb chipek biztosan. A Windows saját resamplere csak akkor működik, ha a hangvezérlő nem támogat ilyesmit hw-esen.
-
VoidXs
nagyúr
válasz #65675776 #98320 üzenetére
Csak nem PC-n. Egyébként ilyet implementálni bármilyen rendszeren, ami egynél több forrást tud kezelni (= nem mobil) butaság. Tegyük fel, hogy hallgatsz egy zenét 44.1 kHz-en, és elindul egy játék 48-on. Bármelyiket is tartja meg, az egyik szokatlanul fog szólni a másik mellett (mert lehet, hogy 48-at választ, és a zene bánja, ami már nem úgy szól, ahogy te hozzászoktál), főleg olyan rossz resampling algoritmussal, mint amit a Windows használ.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Fecus11 #98315 üzenetére
A Windows 16->24 bit konverziója (mielőtt a hangkártya egyáltalán megkapná a mintákat) különböző "javítások" miatt durván bugos, ezt megtalálod a fórumon kifejtve. 24-ről normálisan butít vissza, tehát 16 bit mindenképpen, ha nem akarod cserélgetni folyamatosan. A frekvencia pedig minél nagyobb, mivel az interneten már az se biztos, hogy a zenéket 44.1 kHz-re exportálják, és minél több mintára kell leképezni, annál pontosabb. 192-nél a 48 eleve hibátlan, mert többszöröse, a 44.1 pedig jobban szól, mintha 48-ra lenne újramintavételezve.
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Fecus11 #98315 üzenetére
Nem kell rövid időn belül 2x hozzászólást írni, ez nem chat, várj türelemmel.
Amúgy sok mindentől függ, pl. milyen formátumú zenét hallgatsz, milyen felbontásban, milyen bitrátával, milyen hangkimenetet használsz, stbstb.
Áltagos embernek 44.1 kHz 16 bit elég. Ha van FLAC vagy más, vesztésmentes, nagy felbontású anyagod, akkor mehet 48 kHz, 96 kHz, valamint 24 bit
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Fecus11
tag
Sziasztok.van egy Sennheiser 202HD fejhallgatóm.Sztetek hány bit-re és hány hz-re érdemes állítani a hang menűben a pc-ét hogy tökéletesen szóljon?
-
naomek
tag
Sziasztok!
Bug Check 0xFE: BUGCODE_USB_DRIVER
Ezzel a BSOD üzivel találkozott mar valaki?
Egy i7es Dellnél adja be állandóan, és ilyenkor néha a kijelző is csíkoz, de nem olyan mintha a vga lenne a baj.
Csináltam sfc verifyt drivereket töröltem és újramásoltam..semmi. Van amikor 5 percig jó van amikor 2 óráig. Csökkentet módban stabil.
Köszi előre is. -
ricsi99
addikt
Az lenne a kérdésem ha usb-s fülest használok akkor tök mind1 hogy milyen hangkártya van alatta?
Semmi infot nem találtam erröl a neten ,de gondolom igen mert a usb csak digitális jel mehet ki...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
iceQ!
addikt
válasz SzutyokMatyi #98305 üzenetére
Tuti vga. Mikor a driver "nyúlna" a kártyához egyből X. Ugyan így szállt el egy kártyám kb. 2 éve. Kikapcsolás után mikor kapcsoltam be már ez várt.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
SP4C3
veterán
Lehet, hogy a vga egy kicsit túlmelegedett és az betett neki.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
Ez eléggé videokártya-halálnak néz ki.
-
Hello,
Melyik topicban érdemes bankhitelekről érdeklődni?
Alapvetően OTP-nél, de akár máshol keresnék lakáscélú hitelt, amihez NEM kell állandó lakcímre bejelentkezni a megvett ingatlanba.Mutogatni való hater díszpinty
-
gonger
senior tag
válasz quailstorm #98298 üzenetére
Értem! Akkor ha jól értem Assetto Corsahoz, megéri kockáztatni egy használt kártyával pl ezzel a 2GB DDR5 128 bites kártyával szemben az újabb 1GB-os DDR5 64 bites de gyengébb kártyával szemben?
Egyéb általános dolgokhoz vélhetően a 730 is tök jóGépigény: mondjuk a videóban i7-es proci 8GB RAM-al..nekem egy Xeon L5420-as figyel a lapban 3 Gb RAM-al
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest