Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz steve24 #8796 üzenetére
Megváros még tönkre megy majd veszel egy újat és reménykedj benne, hogy 100%-os lesz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kareszjee
csendes tag
Sziasztok.Nem nagy,viszont engem igenis zavaró hibát észleltem.Röviden a történet:
A múltban tökéletes volt,de egy pasztázás után/Rendes pasztázás,odafigyeléssel./
A Processzor hőmérséklete az érzékelőprogramokban/Everest,AIDA64,/nem mutat,csak fix 25°c-ot.Próbáltam szétszedni,átnézni,semmi gondot nem találtam,nemtudom mitől lehet.Biosban,szépen kijelzi a hőmérsékletet,és egy úgynevezett "CPUFan" programmal is.Mi lehet az oka ennek?
Köszönöm a válaszokat,segítségeket!!!
Üdv.Károly.Légy oly szíves,majomkodással kímélj meg! :)
-
steve24
aktív tag
-
nagyúr
válasz steve24 #8793 üzenetére
Vezérlőpult/energia gazdálkodás/ séma/ hdd/ 0 perc.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
steve24
aktív tag
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni. van egy 2 TB HDD és ki szeretném kapcsolna azt a funkciot valahogy hogy ne áljon le a HDD ha nem használom. kb ha 10percig nem használom a HDD akkor megál. és ha újra akarom használni akkor elindul. véletlen rá akadtam arra hogy ami mutatja az HDD elindulásának és leálásának a számát. 3* annyi mint a rendszer HDD ami 5 éves, meg várni kell vele amig felpörög. szoktam hallani amikor megál és elindul...
köszi a segitséget----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Melack
veterán
válasz malibu1337 #8789 üzenetére
Vezérlőpult - Egér beállításai. Ott állítsd át, hogy mit csináljon a harmadik gomb.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
nagyúr
Beállítottad hogy a router a lan + wifi-t is kiengedje netre? Mintha egyszer állítottam be egy tp link routert, hogy a wifit is engedni kellett a lan mellett netre. De ez csak beállítás kérdése a routernél. Szerintem van itt router topik, ott kapásból rávágják mi a baj.
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Adott egy Tp Link wr340gd wlan router. Beállítottam az ssid-t a wpa2 kódolást, a supervisitori jelszavat.
Kábelen és wifi-n is csatlakozok, mind a kettőn sikeresen. Kábelen gond nélkül látom a külvilágot, míg wifin keresztül nem. Wlanon keresztül a routert elérem, a gép azt írja, hogy sikeresen csatlakozott.
Az asztali gépen Win7, a laptopon Win xp.
Hol a buktató?
Köszi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
malibu1337
csendes tag
sziasztok!
A problemam az, hogy az egér Mouse3 gombja ugy erzekeli, mintha CTRL lenne a billentyuzeten es akarhanyszor megnyomom a ctrl funkciojat hozza elo. Ezt hol tudom beallitani, hogy ne erzekelje igy? win xp es microsoft intellimouse 3.0 egerem van.
-
gyáliSanyi
őstag
Univerzális felasználáshoz (FPS, net, rajzolás...) mekkora dpi értékű egeret érdemes venni minimum? 2-3 ezres kategóriában van ilyen?
Live poor, die rich.
-
freaghill
őstag
Van itt valaki aki tud olyat aki hallott már róla, hogy valaki látta, hogy egyik ismerősének a....
Na jó, ennyi a viccről
Szóval, az lenne a kérdésem, hogy láttatok e már olyat, hogy autóba faló fejegység volt a gépbe szerelve, és működött is. Lehet ilyet venni? Vagy magamnak kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Szaboo
csendes tag
Légyszi valaki segítsen nekem is :S lejjebb írtam
-
Kommy
veterán
válasz malagutif122 #8775 üzenetére
Nem lehet rádugni a te alaplapodra ezt a hangkártyát, mivel nincs pci slot az alaplapon.
[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz malagutif122 #8778 üzenetére
Ja, bocs rossz lapot néztem, ami neked van lap abba nem tudod beletenni, nincs rajta PCI csatlakozó [link]
-
Fehércápa
aktív tag
válasz Ricardo128 #8751 üzenetére
Ha a szomszéd wifijét használom (az engedélyével), elvileg ő meg tudja nézni,hogy milyen oldalakat nézek? Esetleg láthatja jelszavaimat stb. ???
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz malagutif122 #8775 üzenetére
A fehér színű PCI slotba, mindegy melyikbe. [link]
Mondjuk ezt írják róla: "Támogatott operációs rendszerek: Windows Me / XP / 2000 / 98 " a win7-nél lehet gondod lesz vele.[ Szerkesztve ]
-
malagutif122
tag
vettem egy Genius 5.1 hangkártyát
http://pchelpline.hu/termek/genius_value_51_v2_hangkrtya.html
ezt a tipust.
Asrock H61M-vs alaplapon hova kell csatlakoztatni?
képet linkeljetek már. -
anonymus89
addikt
Üdv!
Lassan 2 napja írtam, hogy bejelzett a Malwarebytes Antimalware progam a Advanced|startshowrun bejegyzésre...
Tudnátok segíteni mit csináljak vele?
Köze lehet ezen jelenséghez link mert böngészés közben csak úgy feljön és nem lehet mit csinálni csak újraindítás segít.
Örülnék ha valaki szolgálna hasznos infóval.....[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
őstag
Üdv mindenki!
Valahogy megoldható,hogy a gépem wifivel működjön? Asus P5KC az alaplap.
Hogy oldható meg?PCI kártya?vagy valami USB?
Árban mennyi lenne körülbelül(nekem innenHA-ról is tökéletesen megfelel). -
-
Szaboo
csendes tag
Üdv! Egy digitalizáló táblával kapcsolaos kérdésem lenne. Miután feltettem a genius gpen f610 driverét, nem mozgott tovább a kurzor. Restart után 10 mpig jo volt aztan mire betoltott mindent, megint leblokkolt. Letoroltem a drivert eltavolitottam a hardvert, es akkor mozgott. Megint felraktam, a problema visszajott. Az eger egyebkent mozog a ctrl+alt+del ablakban. Aztan visszalepek es megint nem mozog. Valaki segítsen :S
köszi és bocsi az ékezetekért, mobilról vagyok
-
nagyúr
Sziasztok! Remélem tud vki segíteni APC Smart-UPS 3000 témában. Dokumentációban se sehol nincs szó róla, hogy, hogyan kell beállítani az automata mail küldést. Az a problémám, hogy tudom, hogyan kell beállítani a mail címet meg a recipientet is csakhogy ő nem kér jelszót hozzá. Márpedig úgy nem lehet létrehozni mail fiókot, hogy nincs jelszava. Vagy megoldható esetleg továbbítóval? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Khelben #8752 üzenetére
Ha EU-ból veszed akkor kérj EU-s adószámot, könyvelőnek 2perc, és akkor netto áron kapod meg az eu más tagállamaiban vásárolt terméket. Ha simán megveszed és felszámítják az áfát, akkor szerintem nem tudod visszaigényelni, nem is a NAV-tól kéne, hanem az adott országtól. De ilyen tippeket miért itt kérsz, miért nem a könyvelődtől ?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
DeFranco
nagyúr
válasz Runner_fxr #8762 üzenetére
Ugye nem valami ősöreg gépen próbálkozol? Mi a router típusa, és mi a kliens hálózati csatolója? Lan vagy Wifi?
-
sklopp
őstag
válasz Runner_fxr #8762 üzenetére
Simán átírhatod, továbbá a wpa2-t is is használhatod, de a csatlakozó gépen is be kell állítani a megfelelő adatot a hálózati beállításoknál, utána menni fog.
-
n0rbert0
senior tag
válasz n0rbert0 #8746 üzenetére
Kicsit konkretizálnám a problémát. Elkezdek játszani és semmi gond egy darabig, de azután kikapcsol a gép. (Volt már olyan is, hogy a processzor ventilátorja még fel sem pörgött teljesen). Ezután addig nem tudom visszakapcsolni a gépet amíg ki nem húzom a tápkábelt és újra be nem dugom.
A gépem:
Phenom 955 BE
HD5770
4*1GB 800MHz geil value ram
Gigabyte MA790X alaplap
1 HDD, 1 cdrom, 1rendszer venti
Power Logic házhoz kapott 600 Wattos tápegység...Én nagyon erősen a tápegységre gyanakszom most már... Szerintetek?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #8751 üzenetére
talán ha megpróbálod a telefonod topikjában.
(#8750) Truckdriver: minimális leírást itt találsz.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Runner_fxr #8755 üzenetére
Rejtett az SSID? Ha igen, akkor tedd nyílttá, jegyeztesd meg vele, és utána rejtsd el, ha szükséges. Egyébként sok értelme nincs, egy MAC szűrés, egy megfelelő WPA2 kulcs, és esetleg a DHCP kikapcsolása és fix IP kiosztása bőven elég, aki ezen átmegy, azt a rejtett SSID sem fogja érdekelni.
-
moonguru
őstag
válasz jonnyjoker01 #8756 üzenetére
A testtömegindexről
A testtömegindex a testsúly és testmagasság egyfajta arányszáma. A testtömegindex (angolul body mass index, BMI) a legelterjedtebben alkalmazott mutatószám az elhízottság (vagy éppen soványság) megítélésében. A kg-ban számított testtömeget kell elosztani a méterben mért testmagasság négyzetével. Az így kapott szám a testtömegindex. Ha ez az érték 18,5 és 24,9 közé esik, akkor testsúlyunk egészséges. A szélső értékek szélsőséges értékek is, ami azt jelenti, hogy a 18.5 -ös index alatti BMI-érték már a kóros soványság/ alultápláltság kategóriába csúszik, míg a 25-ös BMI érték felett el kell gondolkodnunk azon, megfelelőek -e táplálkozási szokásaink. 25 és 30 közötti BMI-érték esetén túlsúlyosságról, 30 fölött pedig már elhízottságról beszélünk.
Monitor Guru!
-
Melack
veterán
válasz jonnyjoker01 #8756 üzenetére
Testzsír százalék, így szép magyarosan. Ez mutatja meg, mennyire vagy elhízott.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi az a "BMI FAT%" ?
Thx...Üdv. Johnny
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Runner_fxr #8753 üzenetére
Tedd alapra a routert, és a hálózati beállítások/tulajdonságok/tcp/ip protokoll-nál az IP cím, és a DNS is legyen automata.
A router be fogja hozni az IP címet és a DNS-t automatikusan, és ha a DHCP-t bekapcsolod, akkor automatikusan fog IP címet osztani a gépeknek. Innen már tovább tudunk majd indulni, ha ez működik.
-
Runner_fxr
Ármester
UPC internet szolgáltatóm van és routerrel szeretném megosztani a netet, de nem tudom beállítani. Ip cím automatikuson van, a dns is, de próbáltam ingyenes dns-t fixen beírni és úgy se ment,mi lehet a gond? A routerből nem jön már ki net. De ha közvetlenül rádugom a gépet a modemre akkor van.
-
Khelben
nagyúr
Üdv, vannak itt könyvelők?
Akarok venni irodabútort a cégemnek (bt), külföldön. Ilyenkor hogy tudom elszámolni? Kérek kinn a boltban egy áfás számlát és leadom a könyvelőnek, ugyanúgy, mintha magyar lenne? -
Ricardo128
senior tag
Üdv,
Mobilon szeretnék rádiót hallgatni, de olyat, ami nem található meg a "körzetben". Pontosabban nincs po. rendszer a telefonon (K800i oldˇschool) és a Rise FM honlapjáról lehet letölteni egy 64bájtos m3u fájlt. De ha felrakom a telóra, az egyebekbe rakja és nem tudok vele mit kezdeni. Ötletek?
Remélem nem csak Androidon lehet, meg hasonló miegymásokon...Előre is köszönöm
gölmétcsül ©
-
Truckdriver
tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni a JDownloader használatát illetően.Előre is megköszönöm a segítséget!!
El vagy magad!!
-
ch003067
addikt
Mivel én is ezzel foglalkozok mostanában, ezért elmondom.
Magyarországon 3 nagy cég van, akiknek szerződésük van az álamal, hogy évente x tonna e-hulladékot átveszek, és ezért kapnak pénzt.
Ezek a cégek aztán Afrikába, vagy az olcsóbb munkaerős országokba küldi ezeket a hulladékokat, amikért nagyon magas pénzt kap.
Hogy ez nekünk kis halaknak hol éri meg? Háth, olcsón megvesszük, és kb 20%os haszonnal továbbadjuk, teháth keresünk rajta egy kis pénzt.
A nagy cégek meg kb 50 - 60 %-ot keresnek rajta, teháth elég sokat.
Mindez a "magas" aranytartalom miatt éri meg a cégeknek.
Példa: 10 alaplapban van kb fél, 1 gramm tiszta ( 22-24k) arany, amit vegyi úton távolítanak el, és aztán értékesítik.
(#8743) odrif Köszönöm, ez lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Helló !
Mi annak a topicnak a neve, ahol leírhatjuk a problémákat a PH van kapcsolatban ? Vagy javasolhatunk egy-egy szerintünk szükségesnek látott javítást ?
-
b4sxe
aktív tag
Hali! iphonera hogy kell játékot húzni itunes-on keresztül? ismerősöm segít , de neki elvileg mikor behúzott 1 játékot lett egy "alkalmazások" mappája de nekem semmit nem reagál, miért van ez?
YUMYUM
-
whited
addikt
sziasztok
ami itt van vita megtudnátok mondani mennyi rá a garancia? [link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Gallaxis
tag
Üdv.,
Mi van olyankor amikor mobilról SMS-t akarok küldeni és kiírja, hogy /ellenőrizze
az op./ szolgáltatást?Gallaxis
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Hopkins_001 #8736 üzenetére
PerfectDisk defrag progi.
-
Hopkins_001
aktív tag
Windows 7 64 bit alatt a PDEngine.exe az micsoda?
Néhanapján eldúl és amíg nem állítom le addig írja és olvassa a nemlétező adatot.
Mi ez? -
anonymus89
addikt
Ha valaki tudna valami infóval szolgálni örülnék.... link
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pro70
senior tag
Kivánok
Jöttem feladni a leckét...
Vissza lehet keresni olyan msn beszélgetést, ami nincs?! Tegnap történt, nem naplózott...meg van ez valahol a gépen, a merevlemezen, bárhol?
-
kukinyo
addikt
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz #65675776 #8725 üzenetére
Jó! De akkor mondjuk inkább, hogy én egy harmadik dologról beszélek:
Itt a szál és a "forrasztás" mindkettő arany. Van egy úgynevezett eutektikus pont (hőmérséklet) jóval az arany olvadási pontja alatt, ahol az "kenhető". Lényege az alacsonyabb hő, ami nem teszi tönkre a félvezetőstruktúrát. Ez a ball bonding. Ezt később követte az ultrahangos megoldás, ami már működött szépen az alumínium esetében is, ahol a szál végét "ráreszkették" a pad-re.
Hogy az aranyszál fogyasztás mekkora volt arra már nem emlékszem, de tény, hogy a tranzisztorok, ICk padjeinek aranyozására havonta kb 20kg aranycianid lett felhasználva, aminek a tiszta aranytartalma - ha emlékezetem nem csal - valami 30% körüli volt.Innen ellenben olyan dimenziókba megyünk át, amire kevés lesz az információ-vevő.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz #65675776 #8712 üzenetére
Lehet, hogy neked van igazad. Tény, hogy még a '90-es években is a legelterjettebb technológia a - és ezt nem tudom magyarul - gold ball bonding volt. A BC107-es tranzisztorral kezdve, TTL, CMOS, lineáris áramkörökön át, el a processzorokig mindenhol ezt a technológiát használta a gyártók többsége. Az alumínium a nagyobb áramok miatt, meg persze a nagyobb keresztmetszet által generált növekvő árak miatt nyert aztán teret. Előbb a nagyobb teljesítményű komponenseknél, majd finomítva/finomulva a többinél is (1990 környékéig benne voltam én is nyakig).
Kb 2004-ig ezeknek a történetét elég jól lefedi egy publikáció. Ebben (ismétlem, 2004-es kiadás!) elhangzik/olvasható a következő kijelentés: "Today, more than 90 percent of the chip interconnect is covered by gold ball bond."
Személyes tapasztalataim/gyakorlatom, meg olvasott információk alapján "mertem" leírni, azt amit. -
Andy74
csendes tag
Kérdésem . Van-e olyan hogy Usb-és wifi megosztó ? Vagy is Usb sticket bedugom és megossza az internetet ?.....
-
törölt tag
válasz Realradical #8717 üzenetére
Hírek és hasonlók. Persze ez még akkor volt, amikor elindult a Palomino gyártása.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz kukinyo #8715 üzenetére
Halkan jegyzem meg, hogy a legjobb testprogram a mindennapi használat lesz, ha itt észreveszed a különbséget akkor már megérte a csere. (játékok, filmezés, stb...)
A szintetikus tesztprogramok meg szerintem...... nem azokat használod nap mint nap. De ez csak az én véleményem. -
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
Egyetmista hallgató vagyok és gondolkodok, hogy átigazolok egy másik felsőoktatási intézménybe. Időrendi sorrendben van két aktív és két passzív félévem. Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy passzív félévről jelentkezett át másik intézménybe?
-
törölt tag
válasz Lompos48 #8709 üzenetére
Arannyal? Az AMD Palomino volt az első proci, amiben egyáltalán rezet használtak erre (és a drezdai gyár, ami először képes volt erre tömegtermelésben), addig alumíniumot (a párhuzamosan gyártott Morgan továbbra is aluvezetős volt, de az Austin-ban készült). A réz alkalmazásával sokáig az volt a probléma, hogy oldódik szilíciumban, és nem találtak egy olyan közvetítő közeget, ami vezetőképesség és kémiai stabilitás szempontjából is jó lett volna.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz 360xbox360 #8710 üzenetére
Igen kilehet törölni.
-
360xbox360
tag
Az lenne a kérdésem hogy ki lehet-e törölni a C:/ATI/Support mappa tartalmát? Minden VGA driver frissítésnél hozz létre egy ilyen mappát és már több gigát foglal...
-
Lompos48
nagyúr
válasz madmaxxx #8708 üzenetére
A régi processzoroknál a szilícium morzsa "pad"-jei és a tok lábai között aranyszállal valósították meg az összeköttetést. Nagyon durván számolva még 100 láb esetén se érte el az összesen arasznyi hosszúságot. Ha jól emlékszem 17μm átmérő volt az a méret, ami elég volt áram szempontjából ugyanakkor bírta az automatikus hegesztési mozdulatok keltette erőket. Kiszámolható belőle az akkori "anyagpazarlás". Ha jól számolom olyan 4.3μg. Nem sok!
A lábak meg egyéb bevonatok is mikron nagyságrendű vastagságú rétegek.A hőérzékelésnél van 1 hajszálnál is vékonyabb szál
Nem hiszem. Tudtommal a hőmérséklet mérése egy p-n átmenet nyitófeszültségének figyelésén alapul. Az átmenet a chipbe van integrálva. A további feldolgozás részleteit nem ismerem. Ehhez nem kell aranyszál.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Fehércápa #8704 üzenetére
Nekem a következőképpen van megoldva (gány kategória, de működik, és inkább ez, mint megsüljön):
1) a rackből vedd ki, jó hogy nem már gyapottal burkolod körbe. -5 fok, de lehet -10...
2) nekem is 5,25-ös helyen van, távtartókkal (100 ft-os tétel, de szerintem minden háztartásban van
3) a hűtést az alábbi kép szerint oldottam meg, összeszerelés után mehetnek vissza a takarólapok, max az alsó helyett egy porszűrős keretet teszel be, ha még mindig nagy a meleg.Előnye a bolti hűtőkkel szemben, hogy nem rezeg, nem hallani egyáltalán, és olcsó, hatékony.
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
válasz molnarpeter #8703 üzenetére
Az a helyzet,hogy így vannak ahogy írtad. Távol és a legmelegebb felül, sőt mivel az ide vinyóm egy rackben van, a fölötte levő 5,25ös hely tök üres még szellőzhet is. Mivel hűtsem még a házat? Vegyem le az oldalát? Bevallom a rackben van egy külön kis hűtő venti,amit kikapcsoltam,mert kva hangos
-
Lompos48
nagyúr
válasz xxxthrief #8698 üzenetére
Amikor ez a processzor, akkor még nem létezett a PC az aktuális formájában. Ha jól tudom a 8080 volt az, amivel sorozatban kezdtek építeni. Nagyjából kit-ben árulták, mint fejlesztő eszközöket. A kittel kikísérletezted az alkalmazásodat és összeállítottad a célkonfigurációdat majd annak alapján.tervezted meg a végleges formát.
Nekem a 4004 kezeim közt egy mérőkészülékben fordult meg. A sors iróniája, hogy az amerikai készülék pontosan aranybevonat-vastagságot (ugye, aranyról indult ez az agymenés is) mért beta sugárzás visszaverődéssel (beta backscattering). A mai napig magam előtt látom a készüléket, de még azt a dobozt is, ahol a cserealkatrészek voltak/maradtak egy volt munkahelyemen a szekrényemben. De ez naaaaaaaaaagyon régen volt.
Az alaplapok, ha annak nevezhetjük, nagyon változatos formában készültek, tehát arról képem nincs. A processzor ellenben ez/ilyen volt:@DJ WOKKY Érdekes ebben az antik fogalom jelentése. A 4004-re tavaly pörögtek fel a gyűjtők, amikor elérte a matuzsálemi 40 éves kort. Mit jelent az elektronika által felpörgetett idő. Húsz évvel ezelőtt nagy ívben dobták szemétbe az ilyen lapokat/modulokat, ha még előkerültek valahol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest