Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz Runner_fxr #115707 üzenetére
Van akinek ddu-s törlés után települt, van akinek experience alól sikerült. Nem tudom, mi baja lehet.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cs1csó
félisten
válasz Runner_fxr #115707 üzenetére
Most milyen driver van fent? DDU-val töröld ami fent van és utána mehet fel a legfrissebb. Ha nincs fent semmilyen driver és nem is volt akkor nem tudom.
-
bitpork
nagyúr
válasz Runner_fxr #115448 üzenetére
Anno találkoztam olyannal hogy a folyamatos adatmozgást monitorozó vírusirtó megfektetett egy egész levelezőszervert. Szerintem próbálj ki egy másikat.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Runner_fxr #115439 üzenetére
Bocsesz ezt nem ide akartam írni!
-
Cs1csó
félisten
válasz Runner_fxr #115405 üzenetére
Lehet volt már róla szó. Az újratelepítés is előtt is ilyen volt?
-
bitpork
nagyúr
Próbáld már ki egyszer h amikor játszol offline, akkor a netkábelt kihúzod és a NOD-ot lelövöd teljesen.
-
inf3rno
nagyúr
Valszeg nem használnak ki annyi szálat a játékaid, vagy nem annyira CPU intenzívek, hogy számítana. Ha multiplayert is játszol, akkor annál esetleg meglátszhat.
Buliban hasznos! =]
-
Doky586
nagyúr
"HT nélkül sem vettem észre, hogy bármelyik játék is rosszabbul futna."
Köszönöm a megerősítést (#115399)[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz Runner_fxr #115394 üzenetére
Egyébként szerintem teljesen esélytelen a dolog, valszeg szoftver, driver hiba vagy ilyesmi, amire nem lesz ráhatásod. Nekem pl utoljára XP-ben mentek jól az online multi játékok, azóta egy halom fos az egész, pedig 20x jobb gépem van, mint akkor volt, de nem ezen múlik. Amit még esetleg érdemes lenne megnézned, hogy a hűtéssel nincs e gond, de valószínűleg azzal sem lesz.
Buliban hasznos! =]
-
VoidXs
nagyúr
válasz Runner_fxr #115396 üzenetére
Sokszor egyszerűen annyi is elég kisebb beakadásokhoz, hogy a játék HDD-n legyen.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nagyúr
A játékok hdd-n, vagy ssd-n vannak? Ha hdd, akkor ott a baj. SSD-n nem lenne laggod.
Én is átköltöztettem a steam-et egy 480 GB-os ssd-re és minden flottul megy."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Doky586
nagyúr
"és a HT kikapcsolását ajánlották. Ezt megtettem"
Így kell lebutítani az i7 procit az i5 szintjére. Olcsóbban megúsztad volna ha már eleve ilyet veszel.. -
inf3rno
nagyúr
Tolj le rá valami benchmarkot, hátha kidob valamit.
Buliban hasznos! =]
-
Cs1csó
félisten
Érdemes lenne alaposan átnézni ennek a konfignak nem szabadna laggolnia.
A Windows mikori telepítés? Gondolom Windows 10
Ilyen meghatározhatatlan hibánál a csatlakozók stb. megvizsgálásán kívül egy Windows újratelepítéssel kezdeném, hagynám hogy minden driver-t a Windows tegyen fel kivéve - Nvidia driver és az audio driver.
Utána egyből feltolnék egy olyan játékot amivel gond volt és kipróbálnám, Úgy hgoy még a gép nincs belakva mindenféle programmal ezzel sok minden kizárható aztán mehetnek fel a programok de azok közül is ha már pár telepítve van egy gép restart majd újabb játék teszt.
-
bitpork
nagyúr
Ha csak játék laggol akkor ott nem a géped lesz a ludas szerintem. F@sza konfig amúgy
-
Lompos48
nagyúr
válasz Runner_fxr #76782 üzenetére
A manualban 15. oldal.
A Max Idle time-hoz, ahogy ott is írja "0"-t kell rni és kimenteni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Runner_fxr #8762 üzenetére
Ugye nem valami ősöreg gépen próbálkozol? Mi a router típusa, és mi a kliens hálózati csatolója? Lan vagy Wifi?
-
sklopp
őstag
válasz Runner_fxr #8762 üzenetére
Simán átírhatod, továbbá a wpa2-t is is használhatod, de a csatlakozó gépen is be kell állítani a megfelelő adatot a hálózati beállításoknál, utána menni fog.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Runner_fxr #8755 üzenetére
Rejtett az SSID? Ha igen, akkor tedd nyílttá, jegyeztesd meg vele, és utána rejtsd el, ha szükséges. Egyébként sok értelme nincs, egy MAC szűrés, egy megfelelő WPA2 kulcs, és esetleg a DHCP kikapcsolása és fix IP kiosztása bőven elég, aki ezen átmegy, azt a rejtett SSID sem fogja érdekelni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Runner_fxr #8753 üzenetére
Tedd alapra a routert, és a hálózati beállítások/tulajdonságok/tcp/ip protokoll-nál az IP cím, és a DNS is legyen automata.
A router be fogja hozni az IP címet és a DNS-t automatikusan, és ha a DHCP-t bekapcsolod, akkor automatikusan fog IP címet osztani a gépeknek. Innen már tovább tudunk majd indulni, ha ez működik.
-
Huma
addikt
válasz Runner_fxr #6851 üzenetére
Esetleg próbáld ki egy lemezről bootolható linuxal az USB-t.
(#6852) Potyka03: Tippre hardverhiba. Nézd meg hdsentinellel hogy vinyó rendben van e. Valamint a memóriákat is érdemes lenne letesztelni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest