Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Sub-ZeRo #11633 üzenetére
Annyi logika lehet benne, hogy jogsinak nem kötelező lennie, ha nem használod, míg személyinek igen.
Közben megkérdeztem barátomat, neki 1 éve! lejárt, de semmi extrát nem kellett az orvosnak fizetni, valami 3eFt körüli összegre emlékszik.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz se4ever2 #10791 üzenetére
Akkor annyit tudsz csinálni, hogy vagy próbálsz kölcsönkérni legalább 1db biztos jót, és azzal kipróbálni, akár több foglalatban, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor egyszerre csak az egyiket bennehagyni, majd átrakni másik foglalatba is, majd a másik memóriával ugyanezt megcsinálni. Egyébként meg memteszt progi, de azt meg én nem használtam még.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz D.Orion #10743 üzenetére
Kérdés milyen égők vannak, hány wattosak, mennyit megy és hány db tv, számítógép, micro van-e, villanytűzhely van-e vagy az gáz, szagelszívó üzemel-e. Sok apróból összejöhet kis lakásba is.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Zoli1222 #10739 üzenetére
Éreztem, hogy valamit nem stimmel
Elsőre azt hittem Mustármag számolt el valamit, de átszámoltam és stimmelt amit írt, és nem értettem akkor mi a franc van, és csak leírtam a h..lyeségetKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz BénaNyurga #10692 üzenetére
ha délután adta le az átutalási megbízást akkor előfordulhat, hogy nem másnap reggel, hanem csak harmadnap reggel írják jóvá a számládon, mindenképp meg kell várnia pénz megérkezését
-
StLui
veterán
válasz JoceeHunt #10431 üzenetére
miért nem itt kérdezel inkább, profik vannak a témában
-
StLui
veterán
Az sem feltétlen fog menni, csak ha olyan fajta dvi amibe be van kötve az analóg lábak is.
Analóg-Digitális ki-be, be-ki között nincs kábeles megoldás csal elektronikus, azt hiszem minimum 10.20eFt
cikkből egy rész:
Azt gondolhatnánk, hogy a DVI egyszerűen csak DVI - pedig több szabvány is létezik. Képünkön egy DVI-D csatoló. Jól látható, hogy a jobb oldali részen csak egy egyenes érintkező van, azaz hiányzik onnan az analóg adatátvitelkor használt négy pöcök[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Khelben #8752 üzenetére
Ha EU-ból veszed akkor kérj EU-s adószámot, könyvelőnek 2perc, és akkor netto áron kapod meg az eu más tagállamaiban vásárolt terméket. Ha simán megveszed és felszámítják az áfát, akkor szerintem nem tudod visszaigényelni, nem is a NAV-tól kéne, hanem az adott országtól. De ilyen tippeket miért itt kérsz, miért nem a könyvelődtől ?
-
StLui
veterán
Üdv!
Nem találok idevágó topicot, ha abban is tudtok segíteni köszönöm!
Optikai kábelen jön be hozzánk a tv adás (net és telefon is, de ez most nem lényeges gondolom). A központi egységből CAT5-ös hálózati kábelen megy a jel a TV-k alá rakott set top box-okhoz, amin keresztül a tv adást tudjuk nézni, viszont a konyhába nem sikerült eljuttatni a kábelt. Mit lenne olcsóbb, jobb, egyszerűbb megoldani, a CAT5-ös kábel jelét vezeték nélkül továbbítani, vagy a set top box-ból kijövő audio-video jelet továbbítani? Utóbbi esetben a távkapcsolást is meg kéne oldani, de nem létkérdés.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest