Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz snake1977 #116726 üzenetére
Merevlemez, ssd van benne?
Próbáld ki másikkal is. Nekem ehhez hasonló volt egy Maxtor sata2-es vinyó és egy Abit lap kombinációjával, hogy restartnál nem jött be semmi, hidegindításnál meg minden oké volt.
Még erre tudok gondolni.
Ha ez sem jön be, akkor a vga szerintem..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Borisz76
veterán
válasz snake1977 #116726 üzenetére
Esetleg :
kábelezést , memóriamodulokat és a VGA-t mozgasd meg.
Lehet kontakt hiba és amiatt nem indul a deszka.Az is lehet, hogy egyszerűen nem szeretik egymást...( alaplap és a VGA ).
Nekem is van hasonló jelenségem :
Bekapcsolás után néha megáll a boot az alaplap "fejlécénél".
10-ből 2 alkalommal játsza ezt. Egy reset vagy egy ki-be kapcsolás megoldja.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
nagyúr
válasz snake1977 #116723 üzenetére
Mekkora tápod van?
(#116724) Essejó : Nyehh
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
őstag
válasz snake1977 #72350 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem megoldható. Valóban 2.4 Ghz-n dolgozik, de attól még nem Wifi. A vezeték nélküli egerek, billek. Még a Bluetooth is ezen a frekin dolgozik.
A M$ kiadott egy külön eszközt amit "szappantartó"nak becéznek. Kimondottan arra készült, hogy PC-vel összeköthetőek legyenek a kontrollerek. Valószínűleg ennek nem lenne létjogosultsága, ha wifin is működne a dolog.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
unravel
őstag
-
kiszi07
senior tag
válasz snake1977 #68037 üzenetére
#68027"Kedves PH-sok! Egy kis adatbázis update lassítja be a szervert, reméljük hamarosan végez vele a rendszer! Köszönjük a türelmeteket addig is!"
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
tornas
őstag
válasz snake1977 #65960 üzenetére
Ha az bizti elszáll a tápban, akkor ha egyszerűen kicseréled, valszeg megint el fog durranni. Hogy a bizti elrepült, annak mindig oka van. Ez lehet egy félvezető tranyó, egyenirányító zárlata stb.-stb. De szerencsés esetben egy egyszerű zárlat is okozhatja a bizti elszállását, pl. a nyáklap alap egy jó vezetőképességgel megáldott porcica is okozhat zárlatot (tapasztalat és a NYÁK vezetősávján keletkezett hiba kijavítása megoldotta), vagy egy behorpadt tápház is.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Rivaul
addikt
válasz snake1977 #65956 üzenetére
Ezt csak úgy tudod meg ha szétkapod a tápot, utána már tájékozottabb leszel. Sajnos az új tápok viszont már forrasztott biztosítékkal vannak inkább ellátva így ne könnyű menetre számíts.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
shadow1901
aktív tag
válasz snake1977 #64253 üzenetére
Erre van a vicc, hogy már aki...
Én kifejlődtem te meg csak felnőttél(#64254) DonThomasino
Igen.
Legalábbis nekem a monitor a lapra van dugva, de egy szőrös fánk alatt nehezére esett az ablak mozgatása... Szóval nem értem.[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Kube
senior tag
válasz snake1977 #63188 üzenetére
Én még ilyennel nem találkoztam, de nem hinném hogy itt a kártya lenne a fő gonosz, de még csak a drivernél se tudnék erre tippelni, meg ennek semmi köze hozzá. Szerintem meg próbáld meg egy másik böngészőben. Ráadásul pont facebook specifikus lenne + VGA? Nem vagyok szakértő de ez nekem eléggé sántít, szerintem ott más lesz a gond, ha mindenhol ilyen duplázódások lennének azt mondom jól van ott tényleg valami nem stimmel, de talán majd egy hozzáértő is válaszol neked.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Lompos48
nagyúr
válasz snake1977 #63072 üzenetére
A táp paraméterei, ebbenaz esetben a feszültségek, betartják a standardként rögzített, ha a ±5% pontosságot teljesítik. Ez a 12V-0s táp esetében ±0.6V. Tehát 11.4...12V rendben van. Kérdés a mérésed pontossága. Ahhoz ellenőrizni kellene a műszert.
Ugyanakkor az, hogy a határ alatt lehetsz/vagy 0.2V (ha a mérés helyes) nem jelent veszélyt. Megtörténhet, ogy valami kezd vacakabbul működni (ne kérdezd, hogy mi), de tönkremenni nem fog semmi. Amíg a géped működik és a feszültség nem csökken tovább, szerkintem nincs aggodalomra okod. -
pjen
félisten
-
Rivaul
addikt
válasz snake1977 #37760 üzenetére
Teljesítményre megfelelő s még talán a játékok is elszaladgálnak rajta kompromisszumokkal de nem véletlenül nem találsz belőle túl sok működőt. Általában Gpu hibásak lesznek többnyire melegedés vagy csak a koruk miatt. Ha be is vállalod ne szokj hozzá nagyon mert lehet cserben hagy hamar.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest