Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulk017
csendes tag
Hali !!
A következő problémával fordulok hozzátok. Ma reggel még ment a gép zokszó nélkül elmentem orvoshoz hazajövök bekapcsolom erre újraindult majd leállt (párszor megismételte ezt a folyamatot ((ezen belül se kép se hang színdroma párosult azaz még kép sem jött be )) most viszont már be sem kapcsol csak villan egyet a az alaplapi led és szevasz ))) tápot cseréltem másikra feltéve az a hiba, de semmit nem ért ugyan úgy be sem kapcsol csak led villanás .....
Alaplapra gyanakszom, de sajna nincs cserére lehetöségem hogy teszteljem más öttlet esetleg ??
Válaszotok előre is köszi !!
üdv..B.
-
Hulk017
csendes tag
Üdv!! az automban tegnap a szivargyujtoba bekötöttem egy GPS-t és a magno azota nem világit és nemtudom bekapcsolni se esetleg valaki tudná erre a választ h mi lehet a baja? hol keressem !! elöre is köszönöm!
-
Hulk017
csendes tag
Sziasztok!! Mangot szerettem volna bekötni az automban de most 1 olyan problémánál járok hogy csak akkor kapcsol be a rádio ha nincs gyujtáson az autó, de akkor is az olajlámpa és az aksi lámpa felgyullad .. Valaki esetleg tudna adni 1-2 tanácsot hogy mi lehet a baj?
-
Hulk017
csendes tag
Üdv !! IBM thinkpad R51 hez kellene nekem Driver mégpedig videokari,hangkártya és wifi . Windows 7re aki tudna segiteni linkelje már be köszi elöre is
-
Hulk017
csendes tag
Hali IBM thinkpad r51e nootihoz kellene nekem video kari driver (windows 7 32bit)-re a válaszokat elöre is köszi
-
Hulk017
csendes tag
Üdv hp 655 nootihoz kellene nekem Hálokártya driver és videokari driver linkelje már be valaki aki tudja honnan tudom leszedni köszi elöre is
-
Hulk017
csendes tag
Sziasztok lenne 1 olyan problémám hogy van 1 hp655 nooti és ubuntu van rajta hogyan lehet ezeket a gépeket ujratelepiteni mert még a bootmenüt se ttudom behozni sürgös a válaszokat elöre is köszi
-
Hulk017
csendes tag
ÜDv lenne nekem egy olyan Problémám hogy windows 8 van a gépemen (gamer gép) de a Counter strike akadozik mint a szar már a menübe a Cod 2 be pedig nagy a pingem mi lehet az oka?
-
Hulk017
csendes tag
Hali lenne egy olyan problémám hogy eladtam itt a Hardveraprón egy videókártyát és még most se kaptam meg az árát hány napon belül kapom meg (onnan számolva ha az illetö már áttvete a csomagot)?!!!
-
Hulk017
csendes tag
Hali!!!!! Valaki nemtudja hogy miért van az hogy játszok a Cod 2 multiplayerrel és elindul meg stb csak nagyon lassan sokat kell várni mi a gond valaki nemtudja????? a választ elöre si köszi !!!!! (windows 8 van a gépemen)
[ Szerkesztve ]
-
Hulk017
csendes tag
Hali az lenne a kérdésem hogy van egy winchesterem a Teljesítmény az 100% de a kondíció 0 az nagyon nagy baj? mit lehet vele csinálni ? (am most is üzemel)...........
-
Hulk017
csendes tag
Hali az lenne a kérdésem hogy van egy winchesterem a Teljesítmény az 100% de a kondíció 0 az nagyon nagy baj? mit lehet vele csinálni ? (am most is üzemel)...........
-
Hulk017
csendes tag
-
Hulk017
csendes tag
Hali!!! a legujabb kressz programot honnan tom letölteni?? a választ elöre is köszi!!
-
Hulk017
csendes tag
Hali!!! a legujabb kressz programot honnan tom letölteni?? a választ elöre is köszi!!
-
Hulk017
csendes tag
Hali !! Egy zenemetsző programot keresek (egy mixböl szeretnék kivágni egy részt ) Köszi a választ elöre is !!!
-
Hulk017
csendes tag
Hali szerintetek egy hd 4890-el (ddr5 256bit 1gb) lehet még kezdeni valamit?
-
Hulk017
csendes tag
Hali van nekem egy shapphire hd4890es vgám sztetek melyik Catalystert érdemes letölteni hozzá ?
-
Hulk017
csendes tag
válasz Dexter-2000 #58198 üzenetére
Ha win 7 van a gépemen és vettem egy uj karit ujra kell ezért telepitenem a gépet?,mert uj kari van benne nem pedig a régi amuvel ujra raktam
-
Hulk017
csendes tag
Hali szerintetek egy hd 4890el lehet mèg kezdeni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Hulk017
csendes tag
válasz sgergi #57788 üzenetére
az értem am nekem az lenne leginkább a legfontosabb hogy 1066mhzen mennyenek a ramok mert most csak 800on vannak de ha beállitom 1066ra ujra indul a gép 1es játékoknál miért? 2napja jo volt csak a load settings beállitásra mentem igy gondolom mindent visszaálllitott alapra és ezért rosz most valaki valamit tud segiteni e téren?
-
Hulk017
csendes tag
Hali valaki nemtudna linkelni egy oldalt ahol letudom nézni az MSI p45 Platinum biosbeállitását ?????????? !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hulk017
csendes tag
válasz energy4ever #57702 üzenetére
sry nemértek az ilyen dolgokhoz csak keveset am a CMO reset hol találhato a load optimalizálásra érted vagy mire am ilyen deszkám van elvileg támogatja http://www.msi.com/product/mb/P45-Platinum---P45-Zilent.html
-
Hulk017
csendes tag
Hali van nekem 4gb (2x2) Geil 1066mhzes ram de csak 800mhzen fut miért és hol tudom áttálitani a mhzeket? a választ elöre is köszöntem
-
Hulk017
csendes tag
válasz bolyhos bari #57694 üzenetére
Hali van nekem 4gb (2x2) Geil 1066mhzes ram de csak 800mhzen fut miért és hol tudom áttálitani a mhzeket? a választ elöre is köszöntem
-
Hulk017
csendes tag
Hali nemtudja azt valaki hogy hogyan lehet beállitani azt h mindig 3ghzen kegyegjen a procim mert a gpuz progi azt mutatja hogy egyszer 2ghzen van 1x pedig 3ghzen valaki a választ tudja erre?
-
Hulk017
csendes tag
Hali!!!!! Lenne nekem egy olyan problémán hogy a Biosban felismeri a Dvd irót de a windows 7 nemlátja mi lehet az oka ? reggel csináltam egy olyat hogy a biosban a load beállitásra mentem igy gondolom mindent alapra rakott és ez követöen történt ez ha valaki tudja a problémát irjon a válaszokat elöre is köszi !!!!!!!!!!!
-
Hulk017
csendes tag
-
Hulk017
csendes tag
Hali..... Lenne nekem egy Processzorom (amd Phenom ii x3 450 3,2ghz) ami egy asrock n68-GS3 UCC Deszkában van hogy tudnám 4magossá tenni a procit? a választ köszi elöre is ......
-
Hulk017
csendes tag
Hali..... Lenne nekem egy Processzorom (amd Phenom ii x3 450 3,2ghz) ami egy asrock n68-GS3 UCC Deszkában van hogy tudnám 4magossá tenni a procit? a választ köszi elöre is ......
-
Hulk017
csendes tag
Hali lenne nekem egy komplett pcm ami ezekböl az alkatrészekböl áll :: 8gb ddr3 memória egy ati radeon hd4770 (1gb) egy amd athlon ii x3 450 3.2ghz és egy asrock deszka +egy 500wattos táp (fbs) sztetek lehet még ezzel kezdeni valamit pl játékra a választ elöre is köszönöm
-
Hulk017
csendes tag
Hali lenne nekem egy komplett pcm ami ezekböl az alkatrészekböl áll :: 8gb ddr3 memória egy ati radeon hd4770 (1gb) egy amd athlon ii x3 450 3.2ghz és egy asrock deszka +egy 500wattos táp (fbs) sztetek lehet még ezzel kezdeni valamit pl játékra a választ elöre is köszönöm
-
Hulk017
csendes tag
Hali sztetek egy hd 4770 ddr5 vga még birja a strapát a mai játékokkal?
-
Hulk017
csendes tag
SZIASZTOK PLS VALAKI TUDNA ABBAN SEGITENI HOGY MIÉRT VAN AZ HOGY WINDOWS 8an SEMMI BAJA A WORLD OF WARCRAFTNAK /64bit/ DE HA WINDOWS 7et RAKOK FEL /64bit/ AKKOR HA BELÉPEK AKKOR SZO NÉLKÜL LEFAGY ÖTLETEK?
-
Hulk017
csendes tag
Hali tud valaki segiteni abban hogy játszoka world of warcraftal és lefagy de csak eza játék más nem a memoriát és a vgát az kivizsgáltam és nemvolt semmi baja nekik mi lehet valyon a probléma ?????? Köszi a válaszokat elöre is
-
Hulk017
csendes tag
Hali valaki megmondaná hogy milyen programmal tom megvizsgálni a memoriákat hogy nincs e valami bajuk köszönöm elöre is
-
Hulk017
csendes tag
Hali miért van az hogy ha 4gb ram van a gépemben akkor megfagy a World of warcraft de ha 6gb akkor meg semmi baja akkor no fagyás ez miért van pls segitsetek
-
Hulk017
csendes tag
válasz enginev3.0 #27358 üzenetére
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy játszok a world of warcraftal és lefagy de csak akkor ha nagy fövárosba vok mint pl dalaran miért fagy le ???? más játékok nemfagynak csak a wow de ugy fagy meg hogy csak ressetel tom ujra behozni a gépet mivel a gép is megfagy vele egyben MI LEHET AZ OKA PRIVATBA IS IRHATTOK KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
-
Hulk017
csendes tag
intel q6600 4x2,4ghz most 3ghzen fut hütés a procin silent knight 2 nagyon durva hütés
4gb ddr2es 1066mhzes rampár
500gb os samsung vinyo
1gb shappire radeon hd 4850 ddr5 256bit
asus p5k alaplap
és acer aspire predator gépházba vanAz a gondom hogy gondol 1et a gép ha játszok ha nem és lefagy minden szo nélkül mi lehet a gond
Am 64bites windows 7 van rajta
ha valaki tudja a problémára a választ az irjon pls köszi elöre is -
Hulk017
csendes tag
Üdv valaki nemtudja mivan akkor hogy gondol egyet a gépem és megfagy ha játszok ha nem csak ugy magátol mi lehet a probléma? majdnem minden uj
-
Hulk017
csendes tag
Hali ha acer aspire predator gépházad van akkor arra mindent megkell venni különként? pl oldal elölap stb? pls várom a választ
-
Hulk017
csendes tag
válasz Perillustris #25205 üzenetére
Köszi szépen
-
Hulk017
csendes tag
válasz Perillustris #25205 üzenetére
Köszi szépen
-
Hulk017
csendes tag
Hali: Laptopba lehet processzort cserélni? pls valaki
-
Hulk017
csendes tag
Hali: Laptopba lehet processzort cserélni? pls valaki
-
Hulk017
csendes tag
Szasztok abban szeretnék segitséget kérni hogy vettem most egy laptopot és a vga nagyon gyenge benne mit lehet ennek érdekében tenni intel hd 2000vga van benne
-
Hulk017
csendes tag
válasz Bjørgersson #18966 üzenetére
a procim az mindig 10%on van a winyot meg nemrég vettem
-
Hulk017
csendes tag
Sziasztok valaki tudna nekem abb asegiteni hogy mivan akkor ha valamit elkezdek másolni vagy kicsomagolni és akkor olyan mértékben akaadozik minden hogy az valami eszméletlen ha elinditok egy másolást szo szerint nemlehet csinálni a gépel addig semmit ez miért van miért lassul be ennyire a gép?
-
Hulk017
csendes tag
Letöltöttem egy játékot de dmg fájba van ezt mivel tom feltelepiteni vagy hogyan tom megoldani valahogy?
-
Hulk017
csendes tag
Hali valaki segitsen már mivel tom megnyitni a dmg fájlt ?
[ Szerkesztve ]
-
Hulk017
csendes tag
Most jelenleg 30C. fokos gyári hütövel sztetek megéri huzni?
-
Hulk017
csendes tag
Hali. Vettem egy amd athlon x2 250 3ghzes processzort és sztetek megéri e huzni? De csak gyári hütöm van hozzá sztetek igy megéri?
[ Szerkesztve ]
-
Hulk017
csendes tag
-
Hulk017
csendes tag
Beállitottam mindent a routeren de semmi !! a wifi rész még mindig alszik kábelel meg simán megy ötletem sincs mi lehet a gond azért köszi mindenkinek !
De viszont ha van valami más ötlet azt meghalgatom
-
Hulk017
csendes tag
válasz DJ WOKKY #16928 üzenetére
mindent megcsináltam enabléra állitottam kihuztam a kábelt meglestem hogy ugy van e de semmi a wifin semmmi
a t-homos beálitásokba is be tok lépni a beálitásokba olyan keresöbe beirt számokkal lehet az öcsém ott álitot el valamit ott minek kell hogyan álnija hogy müködjön ?
[ Szerkesztve ]
-
Hulk017
csendes tag
üdv !!
A kérdésem a következö avagy a problémám ahogy jobban tetszik !!
Vettem 1 routert a tipusa TL-WR741ND !!
A probléma az hogy kábellal frankon mükszika az egész de wifin sehogyse akar jó lenni !!
Mi lehet a hiba ?? T-home os netünk van lehet azon van lekodolva a modem és azért ?
A telom is látja mindkettöt de a t-homosra nem tok rámenni mert valami lakatot mutat ezért
ezért gondoltam arra hogy az lehet a hiba ? Na meg ha ez a kodolás vagy mi a hiba akkor hogy lehet kikodolni ??ELöre is köszönöm ha valaki tud segiteni !!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest