- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
MikeWazowski #4462 üzenetére
Ma is recseg-ropog.
Egyenlőre itt is pihenő.『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
MikeWazowski
veterán
Nem tudom mi lehet. De valszeg az utolsó frissítéssel csesztek el valamit.
Egyébként nekem most kicsit elment a kedvem a játéktól... csomó jó mapot rankedből kivettek, továbbá a legfájóbb h nincs domination.... ezt ép ésszel fel nem fogom....A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
D@niel
addikt
válasz
MikeWazowski #4460 üzenetére
Letöltöttem mindent, de változatlan. Előző szériában fixen 110-120 között volt az fps (indikátorral nézem), most időnként 35-re is leugrik, így ebben a formában játszhatatlan. Az sem segít, ha fixen 100-ra teszem, grafika minimumon.
Várok pár napot, hátha sokan ugrottak neki.『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
D@niel
addikt
válasz
MikeWazowski #4458 üzenetére
Másnál is recseg-ropog rankeden? Durva frame dropok vannak, gondolom a rank reset miatt.
『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
D@niel
addikt
-
MikeWazowski
veterán
-
D@niel
addikt
válasz
MikeWazowski #4453 üzenetére
Más fajta játék stílust igényel, távolra hatékony és pontos.
Mentem egy próbát ppsh-val, nyilván, smg-vel hihetetlen agresszív, letámadó mód a megfelelő.『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
artid
aktív tag
-
D@niel
addikt
16 legendary medál után mostanáig volt egy hosszú, minimum 1 éves szünet.
Két ünnep között bekapcsolódtam:Továbbra is asm10 🔥, gyakorlatilag a gunsmith óta fix a konstrukcióm:
[ Szerkesztve ]
『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
Delerium
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
Volt egy kis mázlim...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Kicsit elfáradtam... de imádom ezt a játékot!
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
T.Szili
csendes tag
válasz
gubacsino #4443 üzenetére
Szia!
Semmi gond, ne izgulj emiatt, az 5k már nincs is kiírva, csak az aktivitás benne, ha nem is megy minden héten. Így is sikeresek vagyunk szerencsére. A clan warral az egyetlen közös cél, hogy a szezon végén a lega szint meglegyen a csapatnak. Teljesen mindegy mennyire, most így is kicsit túltoltuk, global 200 környékén vagyunk. Annyi kupát gyűjtöttünk, hogy már utolsó helyekkel se esnénk ki a hátralevő hetekben. Leginkább a szórakozásról szól, ami nem tetszik azt ne tegye az ember. Én még most is nagy kedvvel csinálom, mondjuk cw nélkül jó pár multis játékot nem is játszanék. Rankedeknek meg semmi értelme, hogy komolyan vegyük. Lega szint azokban a multis botos körökkel és az Alcatrazzal simán megvan ha csinálod. Azért köszi, hogy szóltál, jó játékot ha elkészül. TitanSzili[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
Aki aktív (Titan) klántag még, átadna egy üzentet a döntéshozóknak.
Szeretnék mentességet kérni min. 2 hétre az 5000 pont kvóta alól.
A telom szervizben van, ami csere kütyüt szereztem (S10) meg nem igazán alkalmas az 5 éves akkujával játékraGyorsabban merül mint féltégla a vízben.
Előre is köszönöm!Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
MikeWazowski
veterán
Kiba mód fel tud idegesíteni a game. Állandóan botokkal játszok ranked-be, mert mindig szar csapatba rak és vesztünk. Pontot mondjuk általában nem vesztek, de nem botokkal akarok játszani.... mondjuk gm4-be vagyok már, így nem kell sokat szenvedni már.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Lajmund #4440 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Lajmund
őstag
válasz
Enigma1945 #4438 üzenetére
Samsungnàl is produkâlta. Nálam a jàték törlése oldotta meg az összes idióta hibájàt. Azóta nyugodt vagyok.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Delerium
senior tag
válasz
Enigma1945 #4438 üzenetére
Azt sajnos sehogy, csak trükközve az meg nem feltétlenül biztonságos. A játék a wifi-t szereti, lehet bármilyen stabil sokszázgé mobilnet, loadint timeout hibát fog dobni. Ugyanebbe szaladtam bele nemrég, Telekom 4g+, néha 5g loading timeout folyamatosan, Vodafone 4g hotspotra csatlakozva simán működik minden. Persze az is lehet, hogy a Telekom mobilnetet nem szereti annyira.
"I fight for the Users"
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok ezt a loading time out hibát hogy lehet kijavítani iOS-en? Teljesen elveszi a kedvem a játéktól. Mobilnetem tolom.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Kbali
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4436 üzenetére
Én két hete adtam neki még egy esélyt, de katasztrofálisabb volt, mint korábban, úgyhogy töröltem, visszakerült a CODM. Majdnem sírtam a grafika láttán.
-
artid
aktív tag
Ha valaki játszik itt még a Warzone Mobile-lal:
Csak nekem nem indul a jàték a tegnapi frissítés óta? A mai 27MB-s foltozás sem segített...Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
vodrosjozsi
addikt
Hogy lehet azt beállítani, hogy ha célzok és lőni akarok akkor ne a kvázi baloldali joy-ra reagáljon a játék hanem a ravaszra? Kurv.ra irritáló
Samsung Galaxy A35
-
Ilyet én nem merek kijelenteni, hogy szebb lett, de örülök, ha te így látod. 😁
Hallottam olyat is valakitől, hogy azért lehet szebb, mert hozzászokik az ember.
Ez mondjuk szerintem hülyeség, mert a jót lehet megszokni, a rosszat kevésbé, ugyanúgy homály fost látok a képernyőn, mint a kezdetekben. 😁 -
Olykor nálam is pontosan ez a vélemény fogalmazódik meg játék alatt, hogy az egész játék csupán egy naaagy DEV ERROR. 😁
Ha valakit zavar az időnkénti hánykolódásom a Warzone: Mobile-t illetően jelezzétek és ígérem nem fogok többet ebbe a topikba írni vele kapcsolatosan! -
MikeWazowski
veterán
-
Összedob mindenkivel a játék (PC-, konzol-, mobilosokat is beleértve), mert itt nincs ranked, nincs szelektált matchmaking, cserébe gyorsan is talál meccseket, ami egyébként tényleg gyors.
Az is igaz, hogy annyira kevesen játszák, hogy fegyvercamo-zásban is lehet trükközgetni, hogy bevonsz egy másodlagos acc-ot és ha egyszerre nyomtok matchmaking-re, jó eséllyel közös játékba teszi a két a acc-ot.
A BR részét élhetetlennek tartom a játéknak, viszont a multival elbohóckodok, mert egyébként vannak benne jó pillanatok.
A CoD:M-ben kiégettnek tartom magam, maximum (jobb esetben) CoD játék nélkül maradok hosszú távon. 😁
-
Kbali
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4426 üzenetére
Mert meguntam a CoD Mobile-t, abban sem érdekelt a BR rész annyira, ezt meg gondoltam kipróbálom, adok neki egy esélyt. Persze majd megint letörlöm és nem játszom hónapokig. Most kell egy kis lövölde. Ha jó lenne a grafika, akkor odaverne a CoD M-nek, mert ugyanazok a pályák részletgazdagabban vannak megcsinálva (de legalább nem kell újratanulni).
-
Kbali
nagyúr
Most én is kicsit rácsavarodtam szigorúan MP-re (ott talán egy fokkal jobb, mint BR, de tényleg egy vicc). Az biztos, hogy sokkal jobban meríti az akksit, meg melegíti az iPad-et, mint a CoD Mobile.
Az vicces, hogy még csak 3x-es szinten vagyok, rendre összehoz ilyen 300+-os csókákkal és nem én vagyok a legszarabbMondjuk itt is vannak érdekes ugrásból pörgősen KAR98-cal egylövés fejbe.
-
Aki mégis hinne a csodákban és elhinné, hogy “minél többet játszik a játékkal, úgy lesz egyre szebb a grafika”, ne tegye! 😁
Ugye camo-zgatom mostanában a fegyvereket és ma voltam túl 250 lejátszott MP meccsen és természetesen továbbra is ugyanolyan hányás a grafika, mint eddig. 😅
Ha ez nem lenne elég, a kill/death arányba az is egyre jobban beleszólhat, hogy 27 fok tud lenni a házban és lehet közrejátszik, hogy nagyobb arányú a darabosabb frame rate az eddigiekhez képest, mégha kéz rátétellel nem érzem lényegesebben melegebbnek a táblagépet tőle, de valójában biztos beleszól a melegedésbe a szobahőmérséklet.
-
Air 4-en játszok, de ennek iPad táblagépen minimum valami Pro model való.
Mondjuk én mostanában szinte napi szinten játszogatok vele, legalább a napi task-okat megcsinálom, de amúgy szinte kizárólag MP, mert a BR az nagyon fel tud idegesíteni benne, ott szinte csakis “200fps-es Razor egeres” ellenfelekkel hoz össze a sors valamiért, MP-t sokkal játszhatóbbnak tartom.
Főleg mert rákaptam utóbbiakban a fegyver camo-zgatásokra, az Interstellar skin-ért szintén küzdős lesz a menet (bár véleményem szerint hamarabb megvan, mint emitt a Damascus), így állok jelenleg (CODMunity app)…
Olvasom FB csoportban, hogy nagygépes verzión játszak a camo-záshoz, ott sokkal könnyebb.
Ezekkel a véleményekkel nem megyek sajnos sokra, mert nincs se PC-m, se konzolom. 😁[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz
Delerium #4416 üzenetére
Kár érte én is vártam és azt hittem lesz egy hűha élmény amikor kijon de nagy csalodàs ebben a formában. Komolyan ezzel jàtszik valaki?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Delerium
senior tag
Azt írták a tegnapi update előtt, hogy most már majd le lehet tölteni az egész játékot és nem lesz streaming, meg jobbak lesznek a textúrák, csak ez nem fedte a valóságot sajnos. Csak a BR mapot lehet letölteni, de se a karaktereket, se a fegyvereket, multi mapokat nem. Soha nem lesz jó, hiába toldozzák foltozzák. Pedig nagyon vártam valamire ami jobb lesz mint COD:M, vettem bundlet meg BP-t day 1, hogy legyen jó karakterem meg pár normális fegyver, de inkább benyeltem azt a kiadást és elengedtem a kezét már egy ideje.
"I fight for the Users"
-
“menet közben töltöm le a magasabb felbontású definíciókat”
Ez azért is hangozhat humorosabban, mert nézek egy videót a játékról YouTube-on és csodálkozok közben, hogy ott milyen szép a játék, majd pillanatokkal később észreveszem, hogy ráadásul csak 480p-ben fut a videó. 😁Gyenge grafikán játszok, de néha még így sem sikerül időben sztrímingelnie nekem a bármilyen definíciót:
Ilyenkor az van egyéb, hogy meccs közben egyszercsak betölt mindent normálisan, szóval nem az egész meccs szokott így kinézni, de amúgy általános lag-ok is vannak jócskán (CoD:M-ben szinte sosem tapasztaltam lag-ot), szóval ahhoz képest azon sem csodálkoznék, ha a képen demonstrált dolgokkal sűrűbben futnék össze, de szerencsére csak ritkán esik meg ilyen. -
Kbali
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #4412 üzenetére
Nem igazán tudom, mi történik a warzone környékén. Írtam ugye, hogy kipróbáltam, de nem tetszett, COD Mobile-lal is leálltam pár hónapja. Most kíváncsiságból felraktam a Warzone-t újra - semmi változás: szar grafika, szar irányítás. A multiplayer egy fokkal jobb, de még a főmenüben a karakterem megjelenítése is kb vízfesték minőségű (a reklámok érdekes módon nem). Az iPad-en nem foglal a játék 10 GB-ot, a COD Mobile meg 3x-et - szóval valahol kamu a menet közben töltöm le a magasabb felbontású definíciókat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
vodrosjozsi #4412 üzenetére
Nyilván jött optimalizáció frissítés megjelenés óta, simán elképzelhető h jobban fut, de nekem nem hiányzik
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Lajmund #4405 üzenetére
Tegnap kaptam egy Samsung A35 telefont, feltettem a warzone-t és meglepő de jól ment.
Bezzeg a sokkal erősebb Tab S7-en 1 hónapja szaggatott, kilépett, minden nyígja volt.
A telefon jobb vagy a játék lett normálisabb? Nem akarom feltenni újra a tab-ra őszintén megvallomSamsung Galaxy A35
-
Chrys_
addikt
Van valami stat oldal ahol a COD:M eredményeket össze lehet másokéval hasonlítani?
-
Dendytv
senior tag
válasz
Lajmund #4405 üzenetére
Pubg mobilozni szoktatok ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok miert van az, hogy jatszani akarok, de nem tolti be a jatekot? Kilep toltes kozben, es probalok ujra kapcsolodni de semi?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
válasz
Lajmund #4405 üzenetére
Én továbbra is szopatom magam a Warzone: Mobile-al, mert nem fogom a 64GB-os táblán váltogatni a 2 játékot, inkább amikor éppen kellően nyugodt lelkivilágomat élem, akkor olyankor megnyitom a Warzone-t és próbálgatom.
Látatlanban azt javasolnám, hogy akinek nem sürgős és nem több százezer Ft-os eszközről játssza, az nézzen rá úgy 1 év múlva, mert egyébként funkciókban is hatalmas a szegénység a másik játékhoz képest, tudnék róla írogatni, hogy mi mindent hiányolok, a technológiai katasztrófákon túlmenőleg, mert még ha hasonlóan is futna és nézne ki a játék a megszokotthoz képest, akkor is sokaknak szúrná a szemét, hogy pl nincsen klán lehetőség, nem lehet loadoutokat elmenteni, voice chat-en kívül játék alatt semmi üzenést sem adhatsz társaidnak (még egy gyorsválaszt “Thanks”-t sem tud adni), semmiféle leaderboard nem létezik a játékban és ami a legjobban szúrja a szemem, hogy egész biztos vagyok benne, hogy összedob olyan játékosokkal, akik nagygépes verzióval játszanak, ami egyenesen undorító.
De lassan adagolva, továbbra is követgetem a játék fejleményeit, de inkább csak a multit játszva, hogy addig is camo-zok és kevésbé csesszen fel, hogy BR-ben azért kell percekre padra kerülnöm, mert olyasvalaki öl meg, aki 200fps-sel, tűéles grafikával és Razor egérrel játszva fektet hanyatt.
-
Lajmund
őstag
Jogos az undor
Akinek jó annak nincs nagyon mit írni általában mert nem sok minden új dolog van mostanában sem szerintem. Warzone számomra csak megfűszerezte az amúgy sem jó képet a játékról. Komolyan nem értem hogy adhatták ezt ki.. abban bizok hogy helyrehozzák és akkor jàtszok vele (ezért követem a topikot erre várva) de ezekszerint még mindig nem jött össze... Én egy ideje a wot blits-et nyomom az is kellően fel tud néha cseszni ha töketlenek a csapat tàrsak de amúgy nagyon jól optimalizált és kitalàlt élvezhető jàték telora. Persze nem egy fps játék de máshogy élvezetes.
-
Mindig lelkesedéssel nyitom meg a topikot, mikor látom, hogy új hsz-ok vannak, de lassan meg kéne már tanulnom, hogy csak a szokásos “szar a játék” téma van és semmi érdekes nem vár.
Viszont aki fosozza ezt a játékot, próbálja ki a Warzone: Mobile-t is és azután alkosson újra véleményt! 😁
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz
MikeWazowski #4401 üzenetére
Ja user error ami csak ennél a játéknál lehetséges... az user error persze
azért panaszkodik mindenhol mindenki ennél a nyomorult játéknál. De neked jó az a lényeg. Meg az új is teljesen jó lett.. ja nem az se jött össze. Gépen telepitsd meg inditsd el.. agyvérzést kapsz mire minden baromsàgon vègig mész meg külön letöltögetsz belépsz stb. De pc-én is csak ennél a többivel 20 év alatt érdekes nem volt probléma.
-
artid
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4401 üzenetére
Alapból nekem is jól működik, de egyre gyakrabban fagy le, s így jön a "büntetés"....
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Lajmund #4400 üzenetére
Megjelenés óta nyomom kis kihagyasokkal, de semmi gondom nem volt még kb. Sztem egyszer se fagyott meg ki. Amúgy Neked tűntek el a menteseid? Mert úgy emlékszem az inkább user error volt, nem pedig a fejlesztők hibája.