Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacuss20

senior tag

válasz laed #145394 üzenetére

Ez már a backup volt :) Szerettem volna felpakolni róla most is éppen adatot, időnként a szintén a mentett válogatott adatot "hordozom" tovább. Mitől sérült az egész kötet? Lehet vele valamit kezdeni? Így effektíve minden egyes meghajtóm veszélyben van, hogy "megsérül" a kötet amin csak kb tárolok adatot vagy vinnék róla át? Az történt, hogy bedugtam a laptopra egy külső csatlakozóval egy asztali HDD-t és minő véletlen abban apillanatban tűnt el az intézőből az NVME 2 SSD-m teljesen, majd változott "nem felhasznált" terület címre a lemezkezelőben. Mindig ezt szoktam csinálni az "aktív" tároló 1TB-os NVME-ről mentem tovább az Offline külsőre az adatokat, annyi hogy most nem a kis laptop SSD-t dugtam be a gépbe elsőnek hanem egy régebbi HDD-met. Mivel arról is össze akartam válogatni mindent előszőör az "katív tároló" NVME2-re majd onnan kicserélve a HDD-t ,az SSD-re ismét, mivel csak könyebb egy 1 dekás ssd-t vinni magammal a kis tokjában mint egy félkilós HDD-t cürhőlni amin volt kb 200gb anyag. Igaz ez még meg is van sértetlen valamint az SSD-n is ellenben az aktív tároló NVME 2- így kicsit gatya... :R :W

Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.

Új hozzászólás Aktív témák