Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
PC restart problémában tudtok segíteni?
Jelenség: minden megy, kivéve a játékok. Ahogy elindul és terhelés lenne a VGA-n, kikapcsol majd bekapcsol a gép. MSI AB-vel visszavettem a power limitet +temp limitet, 30%-ra és megy megy minden. 50%-nál némely játék megy, pl Last Epoch, Scrap mechanic, de a Diablo4 menüig megy, utána már restart. Ahogy láttam MSI AB-val170W-os VGA fogyasztásnál még ok, 200 körül már hiba van. /képpel nincs semmi gond, "csak" restartol a masina/
Config: i9 12900k, MSI 3080 Suprim X, Corsair RM850e, ASUS Z690-A, 32GB Ballistix ramok. 4060Ti-vel nem produkálja ezt a jelenséget /elvittem egy helyi PC boltba, ott azzal nézték amit én nem láttam, - ez ugye 180W TDP, az én VGA-m meg 320-as. A VGA a ludas vajon vagy a táp? Komolyabb szervíz nincs nálunk + ismim sem, akinél tudnám tesztelni. :/[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Csupingo
veterán
válasz w.miki #144497 üzenetére
Bekapcsolta a repülő módot? Esetleg ez az android topik?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
w.miki
veterán
Azonnali android topik van esetleg?
De hátha valaki tudja itt is.
Sony Z1, telefon, rendesen működőtt. Kisgyerek játszott vele, azóta nem kapcsolódik az internethez. Amikor rámegyek egy itthoni wifi hálózatra, azt írja, korlátozott hozzáférés.
Semmilyen oldal nem jön be. Múlt héten még minden rendben volt.
Újraindítás volt, újra wifi felvétel, külsérelmi, beázás nyom nincs.
Mi lehet a gond? Mi lehetett elállítva?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tylerddd
veterán
Üdv! AMD-s Lenovo laptopok nem tudnak megkettőzéssel egy projektorhoz csatlakozni. A kiterjesztés és a csak 2. képernyős mód megy. Ha kábelt cserélek, működik. Az eredeti kábellel az én Dell laptopomnál (Intel alapú) megy a megkettőzés. Ilyenkor hol a hiba? Köszönöm a tippeket!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ColdMan
tag
válasz King Unique #144488 üzenetére
Bocs, nem jutott minden eszembe, nézzük tételesen.
"A ThrottleStop programmal, ott a "BD PROCHOT" kikapcsolásával újra max. órajelen dolgozott a CPU"
- Próbáltuk, semmi változás."Akkor elvileg az aksi, annak hibája lehet a probléma forrása."
- akku csere egy ugyan ilyen laptoppal, a hiba maradt, a másik gép az én akkummal tökéletes"Mármint ha ki van véve a laptopból az aksi és csak a hálózati töltőről üzemel, akkor 2,5 GHz és minden oké?"
- Ha az akku le van húzva az alaplapról, töltőről boostol rendesen. (3,2 GHz)Ha rajta van az akku és letiltom egyik magot, akkor 2,5 GHz
A live Linux tippet köszönöm, holnap ki fogom próbálni!
-
King Unique
titán
válasz ColdMan #144487 üzenetére
Ha rákeresel, akkor látod hogy nem egyedi eset, tele van ilyenekkel az internet.
Itt nem feltétlen ez lehet a gond, de nálam laptopnál akkor volt ilyen, amikor elégtelenül működött benne a hűtőventilátor és a CPU túlmelegedésének megakadályozása végett lett visszavéve az órajel 0,8 GHz-re. A ThrottleStop programmal, ott a "BD PROCHOT" kikapcsolásával újra max. órajelen dolgozott a CPU, de ennek használata csak saját felelősségre javasolt, máskülönben elégtelen hűtésnél túlmelegedhet és károsodhat a CPU.
"Ha az akku le van húzva az alaplapról, töltőről boostol rendesen."
Mármint ha ki van véve a laptopból az aksi és csak a hálózati töltőről üzemel, akkor 2,5 GHz és minden oké?
Akkor elvileg az aksi, annak hibája lehet a probléma forrása.A Windows, annak energiaséma vagy egyéb beállítási hibáját meg úgy lehetne kizárni vagy megerősíteni, hogy pl. pendrive-ról egy Linux live rendszert bootolni és ott megnézni mekkora órajelen üzemel a CPU.
[ Szerkesztve ]
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.Dell Latitude 5480 / i5-6300U / Win10 Pro 64
A gép fix 0,39 GHz-en megy, akkuról és hálózati töltőről egyaránt.
Ha az akku le van húzva az alaplapról, töltőről boostol rendesen.
Amit eddig próbáltunk:
- akku csere egy ugyan ilyen laptoppal, a hiba maradt, a másik gép az én akkummal tökéletes
- BIOS frissítés
- teljes lemerítés + CMOS clear
- BIOS: proci beállításainak módosítása (Performance menü: HT on/off, C states, stb)
Win: új energiaséma, max teljesítményre húzva
Hőmérséklet rendben, mondjuk 400 MHz-en nem csoda...Egyetlen esetben történt változás, ha egyik magot letiltottuk, akkor boostolt 2,5 GHz-re. Hőmérséklet itt is ok ~ 60˙C
Előre is köszi a tippeket!
-
zsoloka40
tag
Sziasztok!
Volna egy PEAQ slims132 -es kis laptopom,és az istenért nem tudok rá hangot varázsolni. Win 11 van rajta.Minden drivert próbáltam már,de sehogy nem megy.Esetleg tudna valaki segiteni?Senki nem lehet tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba.:)
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ideigelenesen használnék egy régi Nv kártyát, de ha a memóriaintegritás be van kapcsolva akkor nem megy fel a driver. Lehet kivételt tenni egy adott programmal mint a vírusvédelemnél, vagy addig kapcsoljam ki?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Grave_444
nagyúr
válasz tylerddd #144465 üzenetére
Ha NAS nem opció és van egy gép, akkor nincs kérdés.
A hardver adott. Egyszerűen Windows, amúgy Linux (akár azon belül Proxmox pl jó lehet ilyen fájlmegosztásra, biztonsági mentésre).
Ahogy írják egy RAID jó lenne, nem nagy beruházás egy másik adattároló.[ Szerkesztve ]
-
teptep
senior tag
-
tylerddd
veterán
NAS semmiképp és egyéb vásárlás sem játszik. Van Google Workspace rendszerünk, de a felhasználók kvalitásait meghaladja a felhasználónév és jelszó páros megjegyzése, így valaki/k mindig kimaradnak a munkából (és akkor állhatok neki visszaállítgatni a jelszavaikat). További részleteket ezzel kapcsolatban nem osztanék meg, ez van sajnos.
Ahogy írtam, van egy ussf formátumú Dell Optiplex gép, valószínűleg ő lesz akkor beállítva a laptopomhoz hasonlóan. Köszönöm!
-
Borisz76
veterán
Szia.
1 lapos + 15 PC....akkor ez nem otthoni felhasználás.
Kelleni fog egy NAS a hálózatba.
Minimum 2 fiókos de lehet 4 fiókos is !
2 db nagy HDD ha sok az adat.
Vagy 2 db SSD ha nem sok az adat és azok is apróbb fájlok.
Az SSD a jobb mert gyorsabb, halkabb, hűvösebb tőle a NAS.2 lemezt céges környezetben erősen ajánlott redundanciában használni , ami lehet RAID1 vagy a Synology NAS-okban használható SHR.
Ez a megoldás 1 db lemez fizikai hibája ellen védi a kötetet....azaz a 2 db lemezből bármelyik meghal attól még a rendszer elindul és MINDEN adat elérhető. Persze a hibás lemezt célszerű gyorsan cserélni.
A RAID tehnika csak az adatok RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSÁT biztosítja.
Ezen felül ERŐSEN ajánlott napi, heti, havi biztonsági mentést létrehozni....mondjuk egy külső , usb-s lemezre....amit a NAS-ra is lehet dugni. + egyéb más felhős mentés is jól jöhet !Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Marci112233
addikt
Erre a célra a legjobb egy NAS. Attól függően mekkora tárhely kell, és akarod-e bővíteni később szablya az árat is, de ha több TB hely kell, akkor is érdemes minimum 2 vagy inkább 4 lemezesbe gondolkodni. Nem lesz olcsó, de hosszútávon megtérülhet.
Nekem momentán 4 lemezes NAS van benne pedig 2x4TB és 2x18TB.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
tylerddd
veterán
Üdv! Tanácsot, ötleteket szeretnék kérni a következőre: Adott az én laptopom és ca. 15 hálózatba kötött asztali gép. Korábban az én gépemről osztottam meg egy mappát egyszerűen speciális megosztás opcióval (hozzáférési jogosultságokat beállítottam), majd az asztali gépeken hálózati hely felvételével elérhetővé tettem ezt minden gépen. A lényege csak annyi, hogy amikor én is kábellel csatlakozom a hálózathoz, akkor az asztali gépek elérik az adott mappámat, innen tudnak kiszedni és ide tudnak másolni fájlokat.
Van-e erre egyszerűbb megoldás olyan szempontból, hogy az én gépemet kivegyük a rendszerből? Tehát ha én nem csatlakozom rá, akkor is működjön a desktop gépek között. Lenne egy usff méretű asztali PC, ami átvehetné a helyét az én laptopomnak. Tényleg semmi extra nem kellene, csak hogy fájlokat lehessen cserélgetni. Köszönöm!
-
Yeffy
veterán
Udv a topiknak. Volna nehany altalanos kerdesem egy konfigrol, amit sikerult megorokolnom, remelem, nem lesz tul OFF itt. A specifikus kerdesekkel majd megyek a szakmai topikokba. Elnezest, ha kicsit hosszu, igyekszem tomoriteni.
Szoval, a kovetkezo komponensekhez jutottam hozza:
- ASUS PRIME X299-A
- Intel Core i7-7740X
- 2x 8 GB Corsair Vengeance CM4X8GF2133C13K4
- ZOTAC GeForce GTX 1080 Mini
- Corsair VS650
- Corsair H55
- Toshiba 256 GB M2 SSD - ezt majd cserelem valami ertelmesebb 1 TB-osra rendszernek.Kerdeseim ezzel kapcsolatban:
1.) Tudom, nem a legujabb setup, de amire hasznalnam (leginkabb sok tab-os netezes, YT 1440p-ben, stream, neha GNS3 labozas meg koca kockulas 2010-es vagy elotti cimekkel 1080p/1440p-ben) arra szerintem ez is megfelelo. Mivel az utobbi jo par evben nem kovettem szorosan a hardverpiacot, ezert kerdezem, h errol ki mit gondol, jol kalkulalok?2.) Mennyire tuningbarat ez a proci? Hoz szamottevoen erezheto kulonbseget a mindennapi hasznalatban, ha egy kicsit megcibalom? Lehetoleg semmilyen, vagy marginalis feszultsegemelessel erdekelne, mivel az ido kb 95%-aban nem lenne agyonhasznalva, igy az idle/low usage fogyasztas fontos. Plusz a kapott hutot es tapot nem szandekozom cserelni, szoval jo lenne azoknak a limitjen belul (is) maradni.
3.) Hasonlo kerdes a memoriara, ezek mennyire tuningbaratak? Tudom, sok mindenen mulik, de van ezeknel a moduloknal ertelme? Ha igen, hetkoznapi hasznalatnal melyik a reszponzivabb eredmenyt hozo, az alacsony kesleltetes, vagy a nagyobb orajel? Tehat mondjuk 2133 MHz CL13 vagy 3200/3600 MHz CL16 a jobb valasztas? Feltetelezve persze, h a modulok birjak tartosan, stressz tesztek alatt is.
4.) A memoriakonfignal szamit, h 2 vagy 4 modult hasznalok? Gondolkodom rajta, h beszerzek meg 2 db ugyanilyen modult.
5.) Olvasva a deszka support oldalat, eleg sok X-es LGA 2066-os procit tamogat, egeszen a 10980XE-ig bezarolag. Tudva azt, h mire hasznalnam a gepet, illetve h kb meg 2 evig elketyeghetne, van ertelme erosebb procit szermanyolni? Fogyasztasra figyelve termeszetesen.
Koszi, ha elolvastad, hat meg, ha valaszolsz is.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nagyúr
válasz kutga #144455 üzenetére
Képzelheted, mikor a vihar után másnap lementem megnézni és 10 centi magasan állt a víz.
Ez tavaly volt és azóta volt ideje kiszáradni
Amúgy amíg kinyitottam, úgy emlékeztem, hogy a vinyók a felső részben voltak rögzítve, alul csak a táp volt. Hát épp a táp volt felül úgyhogy az meg megúszta...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Csupingo #144446 üzenetére
Amit én szedtem szét eddig ott volt kis labirintus a matrica alatt, illetve szűrőpapír, ami a levegőt szűri. Szerintem egy medence alján se nagyon tudna belemenni a víz.
Én is kipróbálnám, csak előtte le kéne mosni az elektronikát de nincs itthon annyi IPA-m, hogy rápocsékoljam. -
JoolsNOS
veterán
válasz JoolsNOS #144444 üzenetére
Na úgy néz ki megvan a probléma. Alaplapos topkban olvasgattam kicsit, és voltak hasonló problémák. 1-3 slotból átraktam a 2-4be.(régen is úgy volt) Úgy néz ki egyelőre jó. Viszont ez felvet még egy kérdést: ha akarnék még 16 giga ramot +2 modullal akkor azzal se működne?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Csupingo
veterán
válasz Aryes #144442 üzenetére
Már rég nézegettem közelről hdd-t, de a régebbieken szerintem csak 1-2 matrica volt a furatok fölött. Azon akár némi nedves levegő juthatott be, ha víz nem is konkrétan. Talán az elektronika túlélte, de az valószínűbb, hogy a tányérokra rakódott valami, ami mondjuk 5-20 perc után már halmozni fogja a hibákat.
Ezektől függetlenül kipróbálnám, szerencsés esetben nem lett baja és évekig jó lehet még.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
JoolsNOS
veterán
válasz JoolsNOS #144265 üzenetére
Sziasztok! Megvolt a win újratelepítés, de a probléma még adott. Ha xmp profilt állítok, akkor kékhalálozik a gép. Fura mód ha advenced biosból állítom akkor kb 1-2 perc után, ha easy biosból akkor bírja 5-10 percig. HD sentinel nem ír semmi hibát, se logban, se smartban. Kék képernyő olyan rövid ideig van hogy eddig nem sikerült lefényképeznem.
A ramog G-skill 3000 16-18-18-38 1.35V, xmp nélkül viszont csak 2133on megy...I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
nagyúr
válasz Top cat #144440 üzenetére
Van ezeken szuszogó.
Tudom, de az csak nyomáskiegyenlítésre való, és olyan pici, hogy a víz a felületi feszültség miatt biztosan nem képes átjutni rajta. Meg nem zuhany alatt volt vagy medencében, 1-2cm víznek meg nincs akkora nyomása.
Egyetértek, csak megerősítésre volt szükségem. -
HARDVERAPRÓD
válasz Aryes #144437 üzenetére
Elvileg igen légmentes, de attól még kerülhetett víz oda. Meg lehet takarítani az elektronikát, de ahogy te is írod, inkább kukázd. Vannak rajta fontos adatok? Ha a tied száraznsk is látszik tuti van vhol beszorulva víz, chipek alatt.
(Csináltam már meg, vagyis takarítottam meg folyadék káros HDD-t, működött is utána, nyilván nem ilyen mértékben volt ázott). Ott szerencséje volt az ügyfélnek.
-
nagyúr
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata vízkáros HDD-vel?
Egy 3,5" HDD-ről van szó, ami egy régi gépben, a pincében volt, ami egy nagy esőzés következtében pár napra víz alá került.
Tehát vagy 2-3 napot állt vízben a HDD, nem is tiszta vízben. Bekapcsolva se közben, se azóta nem volt, mostanra teljesen száraz.
Mivel a belseje tudom, hogy légmentesen zárt, beázástól/mechanikai sérüléstől nem tartok, viszont az elektronika kívül van. Rozsda nyomait nem látom, de a koszos víz nyomai látszanak rajta...
Van olyan, aki egy tisztítást követően használt már ilyen eszközt?
Nyilván a józan ész azt súgja, hogy hajítsam jó messzire, de hátha tévedek. -
laed
tag
válasz King Unique #144428 üzenetére
Ugye a Windows 10 kiskereskedelmi forgalmazása hivatalosan már megszűnt
Csak a dobozos szűnt meg, OEM még van!
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #144431 üzenetére
Ha a win kiírja, hogy aktiválva van és normálisan frissül, csak otthoni környezetben használod akkor mi bajod az " olcsó szarokkal"?
-
Grave_444
nagyúr
válasz King Unique #144428 üzenetére
Titkon rád gondoltam.
Kerestem is hozzászólást, de nem találtam ideillőt.
-
SlyChocolate
senior tag
Sokat nézegettem én is melyiket lenne jó megvenni.
Annyit tudok mondani itthoni forrásból és öt számjegyes áron vettem kulcsot.
Elegem van az óccsó sza..k-ból...... -
-
King Unique
titán
válasz kutga #144424 üzenetére
A gyanúsan olcsó termékkulcsokra vonatkozóan korábban a Windows 10 topikban is már leírták a lényeget, valamint a Microsoft ügyfélszolgálata is.
Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
Ha biztosan működő és jogtiszta Windows 11 Retail licenc kell reális áron, meg amit utólag nem tiltanak le.
De beszerezhető olcsóbban is a Windows 10/11 használt szoftverlicenc formájában (példa), az újrahasznosított szoftverlicencek forgalmazása legális az EU-ban (bővebben). + Ugye a Windows 10 kiskereskedelmi forgalmazása hivatalosan már megszűnt, tehát annál amúgy is reális lehet a használt szoftverlicenc vásárlása, újan max. a megmaradt készleten lévőket lehet megvásárolni.
Ha csak egy ki tudja pontosan milyen olcsó aktiválókód kell 2 csoki árért, akkor megteszik ezek a pár ezresek is.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz kutga #144424 üzenetére
Kód vs licenc röviden. A pontos válasz a Win10 topikbna sokszor le lett írva, Dexty tutira legális, céges környezetben nem ajánlott csak kódot venni. [link]
(Otthonra nekem is 2ezres van, többszöri alaplap és telepítés után is aktív.
Ha kapnék egy Microsoft ellenőrzést lehet bajban lennék..)[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Grave_444 #144418 üzenetére
Én nem szeretném más üzletét rontani, puszta kíváncsiságból, akkor mi a különbség egy ilyen és az általad linkelt kulcs között? [link]
Hozzátenném, bár kb hétszeres a különbség árban, a 14k-s sem ördögtől való összeg.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #144420 üzenetére
Mért nem azt keresel?
-
Grave_444
nagyúr
válasz SlyChocolate #144414 üzenetére
[link] [link]
Aprón és árukeresőn is megtalálod.Olcsóbban legális kulcs nincs. Ami 2-3ezer az is működik, ha nem zavar az eredete és az esetleges letiltása.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
[link] Talán itt valamelyik ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
HARDVERAPRÓD
-
SlyChocolate
senior tag
Tudnátok ajánlani megbízható hazai weboldalt ahonan tudnék win 10 pro termékkulcsot vásásolni?
-
Zeck
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem indul el a gépem. A ventillátorok felpörögnek, az alaplapi LED-ek világítanak, de már a boot sípolásig nem jut el. A monitoron pedig nincs jel. Az alaplapi hiba LED-ek közül először rövid időre felvillan a CPU majd elalszik és pár másodpercre kigyullad a VGA majd ez is elalszik és kigyullad a BOOT és ez így is marad. Ez elvileg boot eszköz hiányra vagy hibára utalna, de ha ez lenne a helyzet akkor a Bios menüig el kellene jutnia. Amit eddig próbáltam: összes periféria eltávolítása, bios reset, táp csere, memória modulokból 1-1 eltávolítása, vga áthelyezés másik slotba, másik vga portra monitor átdugása.
Van esetleg ötletetek hogyan győződhetnék meg róla mivel van baj? Alaplapra tippelnék de nem szeretnék feleslegesen újat venni.
A konfig: MSI B450 tomahawk max alaplap, Ryzen 3700 proci, 2x8GB ram, Seasonic 650w táp."két lábon járó növényevő szarkészaurusz"
-
pjen
félisten
válasz AlexDaywalkr #144405 üzenetére
Rég csinálltam már ilyent, de mi van ha 70 fokra állítod a küszöböt. Ha még lehet ilyent?
-
AlexDaywalkr
tag
válasz Marci112233 #144403 üzenetére
Be tudom állítani, de úgy tűnik hogy az egyik szenzor nekem mindig 65°C-ot jelez, ezért pörögnek a ventik. Újraindítás után viszont megjavul így akkor már nem csinálja. Azt hiszem szét kell szednem a gépet és átnézni a csatlakozókat. Talán így megtalálom, mi okozza a gondot.
-
Marci112233
addikt
válasz AlexDaywalkr #144400 üzenetére
Nekem Giga lapom van, de nem teljesen auto hanem én általam belőtt görbét követ. Ezt a BIOS-ban is elvileg állíthatod és akkor nem kéne azt csinálja mint írtál.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
mrzed
senior tag
válasz AlexDaywalkr #144400 üzenetére
Nekem ugyan asrock lapom van, de csak addig csinálja, míg a ventilátorok vezérlése auto-n van. Mihelyt beállítom manuálisan a DC/PWM módot helyreáll a rend.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS RT-AC68U
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest