Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kutga
nagyúr
válasz Grave_444 #144418 üzenetére
Én nem szeretném más üzletét rontani, puszta kíváncsiságból, akkor mi a különbség egy ilyen és az általad linkelt kulcs között? [link]
Hozzátenném, bár kb hétszeres a különbség árban, a 14k-s sem ördögtől való összeg.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nightzone
aktív tag
válasz Grave_444 #144158 üzenetére
Köszönöm a tippeket +Cs1csó +blp85- nek is.
Elsőnek sztem megpróbálom vmi vékony erősebb gumiszalaggal a csavarokhoz rögzíteni mert azok a foglalat mind2 oldalán vannk , habár a képen csak egyik oldalon látszik. Fém lemez alátéttől kicst tartok, azt a kábelhez nem érintenén, bár arra is lehet vmi vékony műanyagot ragasztani, csak kevés a hely. Ha nem fogja bírni akkor jöhet az említett drasztikusabb, végleges megoldás ragasztóval. -
kutga
nagyúr
válasz Grave_444 #144121 üzenetére
Magamnak sajnos nem tudom megcsinálni, szervizt meg nem nagyon ismerek, írtam itt az aprón egy kollégának, és találtam egy Facebook csoportot, ami talán ilyesmivel foglalkozik.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Satyricon
addikt
-
King Unique
titán
válasz Grave_444 #144035 üzenetére
Az éppen futó Windows rendszert általában tudják az ilyen programok klónozni és képfájlba menteni, a visszaállításhoz kell mindenképpen WinPE / WinRE környezetbe bootolni, sőt van amikor célszerűbb az előbbieket is inkább ott elvégezni.
"Egy csatolt másik meghajtóról is tud ilyenkor a rendszer partíció helyére másolni?
Tehát nem a C > D klón, hanem fordítva"Mármint egy másik SSD-n lévő Windowst akarod a laptopban lévő SSD-re telepített Windows helyére klónozni, vagy mi?
Ha igen, akkor ahhoz mindenképpen a már említett WinPE / WinRE környezetbe bootolás szükséges, sőt az ilyet eleve célszerű a klónozóprogram pendrive-ról bootolható változatával megoldani.
Klónozni nyilván nem szimplán a C rendszerpartíciót kell, hanem minden szükséges partíciót, ami a BIOS/MBR vagy UEFI/GPT szerinti telepítésnél létrejött.[ Szerkesztve ]
-
teptep
senior tag
válasz Grave_444 #144035 üzenetére
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok.
https://www.hirensbootcd.org/download/
Hiren's BootCD PE x64 (v1.0.8) - ISO Content
Az iso-t letöltöd és Rufussal kiírod 4GB penre.
Bootolsz róla és azt csinálsz amit akarsz.
Ajánlott alkalmazás:
Macrium Reflect PE v7.3.5925 -
BitRider
senior tag
-
inf3rno
nagyúr
válasz Grave_444 #142590 üzenetére
Nekem Ipon repedt kijelzős monitort küldött tele porral meg ujjlenyomattal, utána meg megpróbálták bemagyarázni, hogy vagy garanciáztassam vagy álljak el ahelyett, hogy cserélték volna másikra, mert hogy rájuk a Fogyvéd. trv. nem vonatkozik. Úgyhogy duplán buktam a szállítási költséget, ami monitornál nem kevés, de mégis jobb, mintha az időm megy bíróságra járkálással. Garanciális ügyeiknél hallottam már jóval cifrábbakat is, úgyhogy én ennyivel megúsztam. Volt akinek bíróságra kellett járkálni miattuk, hogy a pénzénél maradjon fél millás terméknél. Nagyjából erre lehet számítani. Aquanál is ugyanez a stílus kb. Volt aki mégis ott vett, aztán összetépte a garanciajegyet az eladó előtt, hogy úgysem ér szart sem. Az meg csak nézett bután, hogy mi van.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
BitRider
senior tag
válasz Grave_444 #142590 üzenetére
Nekem eddig az Aqua-ban minden intéződött. Számtalan 14 napos, garanciális ügyem megoldódott. Ha valamit szervizbe küldenek, akkor ott több hónap el tud telni, de minden más frankó volt. Szerintem az egyik webshop a termékek kedvencezhetőségével együtt – mondom ezt átlag heti 10 cucc vásárlásával náluk az elmúlt években.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Grave_444 #142449 üzenetére
Nem tudom mennyire hitelesek ezek a "hardened Defender" rivjúk a Trutyúbon, mindenesetre érdekes, hogy némi tuningolással mennyi szemetet képes megfogni a gyárilag beépített védelem is. Ma már átlagfelhasználónak (khm... TUDATOS átlagfelhasználónak) én nem is ajánlanám, hogy telepítsen bármilyen külső cégtől származó védelmet.
Vállalati szférában más a helyzet, de az egy külön történet.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
veterán
válasz Grave_444 #141308 üzenetére
Próbáltam több SATA kábellel... Elvileg, amin van fém rögzítő kapocs, azok már SATAIII szabványúak... ELVILEG... Még gyanakodom az UTP kábelre is.
Azt hozzátenném, hogy a szerver és a fő gépem is egy switchként használt routeren keresztül csatlakozik egymáshoz UTP kábelekkel.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
la_cc
addikt
-
BitRider
senior tag
válasz Grave_444 #140818 üzenetére
Nyilván nem kell téged meggyőzzelek a 144+ Hz értelméről, hisz használod, de az állításod, miszerint
reakció/válaszidő szempontjából nincs jelentősége
a nagyobb refresh rate-nek, szimplán nem igaz.Mi az, hogy nem kompetitív? Nem tök mindegy, hogy a Grid score screenje az online vagy offline? Én a játék élvezetéről és a kezelhetőségéről beszéltem, mely közül az utóbbi hatással van az eredményekre is. Teljesen tök mindegy, hogy most online, vagy AAA, vagy BBB, vagy milyen címről van szó, ez egy általános jelenség. Több információ jut a szemedbe, többől tudsz "dolgozni". Ez nem olyan bonyolult...
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Grave_444 #140815 üzenetére
Amiről te beszélsz, az a FullHD fölötti felbontások értelme. Na, az már valóban nem befolyásoló tényező – hacsak nem kevesebb ezáltal az FPS, merthogy az utóbbi viszont egy az egyben számít. Pont ez a lényege a refresh rate-nek, hogy nagyban növekszik a játék kezelhetősége is, nem csak az élvezete. És ez még egy Hearthstone-ra is igaz, nemhogy azokra, ahol mozgásban van a karaktered / autód / akármid.
A 60 Hz az egy hülye limit. Nyilván nem játszhatatlan, de ugyanolyan világ van mögötte, mint amikor anno az atom szaggatós játékainkat először élvezhettük 30-60 FPS-en. Vagy CRT monitorral akár 85-100-on. Olyan szempontból viszont ugyanúgy működik, mint a felbontás: ha egyszer hozzászoktál, vissza már nem tudnál menni.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Grave_444 #140815 üzenetére
Úgy nincs jelentősége, hogy nyilván nem egy másik humanoid ellen vezet előnyhöz. De attól még ugyanaz az előnye single playerben is.
És már dehogynem lehet nagyobb statokhoz jutni, GRID-ben is egészen biztosan sokkal jobb köridőket lehet futni és jóval élvezetesebb nagyobb refresh rate-tel. Hiszen jobban látod a történéseket, ez ennyire egyszerű. Ilyen szempontból sokkal jobban számít, mint a felbontás.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Grave_444 #140810 üzenetére
Bárminél előny, akár AAA címről van szó, akár nem. Még a Windows-ban is az, akkor pont játékban ne lenne? Az külön értelmezhetetlen, hogy miért éppen az AAA címeknél ne lenne az... max nehezebb kihajtani. Nyilván főleg az FPS / TPS / RTS-eknél fontos, de az említett Grid-nél pl. szintén baromi jól jön, sokkal jobban látod a terepet. Half-Life, tök egyértelmű. World of akármik, szintén.
Ez kb. olyan, mintha azt mondtad volna, hogy kisebb felbontáson is elég ezeket, vagy az új AAA címeket futtatni...Borisz76: Ez most lényegtelen a kérdés szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Csenkesz
csendes tag
válasz Grave_444 #140805 üzenetére
Szia!
only WOT, film, netezés,
( a gyerek már telepített rá 1-2 dolgot, de nem panaszkodott ... )A bibi, hogy 65K volt ( Krisztus után, 2020. 04. ) és nem tudom, hogy az Al?a ugyan olyat akar-e adni, vagy "esetleg " + mondom, hogy nem ez, hanem ... Tridenz Z Neo kell ( & max 2.db. vennék ráfizetve, mivel gondolom manit vissza adnak ...
szerinted?
[ Szerkesztve ]
... a tér "ERŐ LEGYEN VELED" is ...
-
Borisz76
veterán
válasz Grave_444 #140808 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Ahogy látom ez Owerwatch, ahova jól fog jönni a 144Hz.Mint írtam is....netes kép.
Owerwatch -al sosem játszottam.
Pár régebbi cím , amivel szoktam játszani :
- Project Cars 1
- Grid 1-2
- Planet Base
- Kerbal Spce Program
- Half Life sorozat
- Bioshock
- Portal 1-2
- World of Warships
- World of Tanks
...és még pár.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
King Unique
titán
válasz Grave_444 #140713 üzenetére
Ha esetleg probléma hogy szükség esetén több meghajtón is automatikusan létrehozhat a Windows lapozófájlt, akkor a felső jelölőnégyzetből kivehető a pipa, akkor csak és kizárólag a manuálisan kijelölt meghajtón (alapértelmezetten C) lesz. Ha nem gond az előbbi, akkor viszont nyilván maradhat bekapcsolva, meg ha amúgy sincsen a C-n kívül egyéb meghajtó (partíció) ilyen célra.
Egyébként látszik is, hogy intelligensen kezeli a Windows 10/11 a lapozófájl méretét, 32 GB RAM-nál nem foglalja le feleslegesen mind a 32 GB-ot mint egyes régebbi Windowsok, hanem jelen esetben csak kb. 5 GB-ot, amit szükség esetén tovább tud automatikusan csökkenteni / növelni.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Grave_444 #140710 üzenetére
Teljesen kikapcsolni nem a legjobb ötlet, mert léteznek programok, amik nem indulnak nélküle. Időnként bele lehet olyanokba is futni, persze az is lehet, hogy az általad használt programokból egy sem igényli és csak 5 év múlva találkoznál ilyen hibaüzenettel. Nekem sokáig ki volt kapcsolva, 1-2 program jelezte és nem volt hajlandó futni. Érdemesebb lehet pl. 2 GB-ra beállítani a méretét. A kezdeti és a maximálist is 2 GB-ra, akkor nem változik a mérete.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
King Unique
titán
válasz Grave_444 #140710 üzenetére
Van, mivel még sok RAM-nál is igényelhetik a lapozófájl meglétét egyes játékok, XY programok, valamint maga a Windows is, ezért sem javasolt kikapcsolni / letiltani, amit az alábbi példa is jól szemléltet, na meg nem vételenül van alapértelmezetten is eleve bekapcsolva.
A lapozófájl méretét szükség esetén lehet csökkenteni és egyénileg megadott fix méretet beállítani, vagy másik meghajtóra áthelyezni, aminek akkor lehet értelme, ha pl. a C meghajtón kevés a szabad terület és ezért ott nem fér el a rendszer által automatikusan beállított méretű lapozófájl. Egyéb esetben viszont kb. zéró értelme van és teljesen felesleges piszkálni, hagyni kell az alapértelmezett beállításon, azaz hogy a Windows kezelje (automatikusan tudja csökkenteni és növelni a méretét a terheléshez igazodva).[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz Grave_444 #140673 üzenetére
A fogón nincs rajta, hogy only Cat5e csak annyi, hogy Rj45
Az előfordulhat, hogy a prés megkopott a több 💯 vagy 1000 Rj45 krimpelésétől. Az első krimpelőm is majd 10 év aktív használat után cserélve lett, hasonló okból.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Teasüti
nagyúr
válasz Grave_444 #140673 üzenetére
A kép alapján akkor nekem Cat6 kábel ment bele Cat5 dugóba. Kicsit feszes, na.
Csomagoláson volt útmutató, amiben említve volt a Cat6 is. Gondoltam nem véletlenül.
"Remove x cm of jacket and centre spline if present (cat6)."
Bár szép nagy betűkkel rajta van, hogy Cat5e. De a cat6 említése okán gondoltam jó lesz.
Végül jó lett. -
Doky586
nagyúr
-
mezis
félisten
válasz Grave_444 #140576 üzenetére
Én újra particionálnám aztán szemét file-okkal (filmek, zenék, Win installáló iso-k ,...) csordultig írnám.
Ez szerintem az átlagos érzékenységű adatoknak bőven elég (családi képek,...).
Persze a szigorúan titkos adatok (poresz ) megsemmisítésének az egyetlen megbízható eszköze: [link][ Szerkesztve ]
mezis
-
Rick4
félisten
Én egy syno nas által letörölt és újraformázott vinyóról állítottam vissza 17GB adatot jó 10 éve a recuva nevű progival. azaz tele kell írni nullákkal vagy 1-esekkel, akkor talán.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
HoaryFox
Topikgazda
Egyszerű: lefuttatod, utána pedig valamilyen adatvisszaállító programot (pl. Recuva) ráengedsz, hogy mit talál rajta. Ha semmit, az a jó.
(Remélem nem a képen látható opciót akarod lefuttatni, mert ez erősen legyilkolná az SSD-t)"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
iceQ!
addikt
válasz Grave_444 #140019 üzenetére
Kártya cserénél DDU-val töröltem a drivert, majd frissen telepítettem.
Igen, ugyan ezzel a konfiggal volt a 3080Ti is.Van arra valami átfogó szoftver ami csinál egy benchmarkot vagyis inkább egy stress test-et az egész gépről?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
swtrooper
csendes tag
válasz Grave_444 #139944 üzenetére
Tőlem folyton kéri nem értem miért
Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
-
veterán
válasz Grave_444 #139461 üzenetére
Nem nyomta ki, mindig ügyelek rá, hogy csak egy vékony réteget vigyek fel, mert nincs értelme többet. Úgy össze voltak ragadva, hogy csak lestem. Egyébként úgy, ahogy írod, az MX-5 jutott eszembe róla, ott olvastam olyat is, hogy a processzor fedél is ráragadt a hűtőre. Szóval most megint rákentem az MX-4-et, de megmondom őszintén nem nagy nyugodtsággal.
Még azon is gondolkozom, hogy vissza kéne térni az MX-2-re, az folyékonyabb és emlékeim szerint csak pár fokkal produkál kevesebbet.[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
válasz Grave_444 #138964 üzenetére
Sima Gmail-t használok telefonon is és gépen is, semmilyen appot nem. Csak egyszerűen a 'Másik fiók hozzáadásával'. Viszont a két saját emailemet nem kavarja össze, csak most a cégest, amikor hozzá akarom adni. Ugye a céges emaileket(régieket és újakat) is megjeleníti a fő(?) saját emailemben.
Üdv.:M.
-
Ruszki
senior tag
válasz Grave_444 #138892 üzenetére
Siker!
Köszönöm!
Hát akkor nem szerette valószínűleg, hogy online voltam...
De most már pipa, eszközkezelőben is megvan az R7 200 Series felírat!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Grave_444 #138850 üzenetére
De ha jó a nyomtató, akkor minek vegyen új nyomtatót, és 15-ért azért nem kap jó nyomtatót. Most vettem egyet 25-ért egyfunkciós tintasugarast, egy zseléset váltok le vele.
Ja és az indulócsomag 75%-os telítettségű max.. Értem amit mondasz, de felesleges, ha a nyomtató amúgy jó. -
-
HARDVERAPRÓD
válasz Grave_444 #138294 üzenetére
Fémmel igen vigyázni kell, azt én sem válallom.
Nekem Thermal Grizzly Kryonaut használhatatlan volt. Ez vélhetően az hibám volt, így az hanyagolom.
Amúgy ezekkel dolgozom jelenleg:
- Gembird TG-G15-02 Hővezető Paszta 15g (Ez csak teszt erejéig szokott kelleni, hogy ne pazaroljam a drágákat)
- mx-4
- mx-5
- mx-6 (Ezt még 1x használtam)
- Noctua NT-H2 (Ritkábban veszem elő, hisz nem kell mindenhova ez.
- Alphacool Apex 17W/mK Thermal grease 4g, ezt is ritkán veszem elő. -
cof
veterán
válasz Grave_444 #138196 üzenetére
Akkor ez is majdnem 30 GB. Aztán lapozófájlnak meg a levegő marad egy 32GB-os SSD-n.
Nálad sem azért 50GB a Win7, mert annyi a szükséges, inkább csak tele szemetelted már.
Vannak rajta programok persze. De nem is azért használ Windows-t az emer, hogy nézegesse az asztalt.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
JoolsNOS
veterán
válasz Grave_444 #138028 üzenetére
Köszi! Egyik kedvenc tesztvideóm
#138030Marci112233: Neked is köszi, most egy 10 méteres van, de egyáltalán nem visz 4k-t (egy régi kábel amit itthon találtam) Akárhogy méregetem, minimum 6 méter kell, tehát 10est kell megint vennem.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Doky586
nagyúr
válasz Grave_444 #137984 üzenetére
A kérdés PC-n belüli mérés volt: "rámérnék az áram alatt lévő tápegység 24 pines csatijának ... vezetékére"
Jellemzően lakatfogóval egyesével körbefoghatók a vezetékek. 3V, 5V stb..Nem 230V, ámbár ott is 'felvághatók' a kettős szigetelésű vezetékek hogy egysével lehessen körbefogni őket, igaz ez csak hozzáértőknek ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz Grave_444 #137984 üzenetére
Nyilván ahol van rá lehetőség, lakatfogóval a legegyszerűbb az áramerősség mérése.
Váltakozó áram esetén. Bár van már egyenáramú mérő is. -
veterán
válasz Grave_444 #137976 üzenetére
SZVSZ 2000 forintos multiméterrel az LEHET a baj, hogy a méréshatárváltás manuális benne, ami kezdőnek talán zavaró lehet. Én ezt rendeltem (NEM REKLÁM): [link] Belépőszint porcelán biztosítékkal, automata méréshatárváltás, sok funkció, ismert márka. Oszt' majd meglássuk.
-
Csupingo
veterán
válasz Grave_444 #137972 üzenetére
Nem is nagyon jellemző otthoni táp vizsgálatnál. Inkább csak pár komolyabb tesztoldal használja pontosabb fogyasztás meghatározáshoz. Jellemzően vga-k esetén talán valami megbontott spéci riser kábellel.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Grave_444 #137929 üzenetére
Nekem új gépnél csinált olyat régebbi gts 450-es kártya, hogy csak a harmadik pcie-ben működött, a többiben nem. Azóta volt tíz bios frissítés, már talán nem lenne gond, de akkor csak erre volt képes.
-
King Unique
titán
válasz Grave_444 #137889 üzenetére
Ha a VGA, GPU nem UEFI kompatibilis, nincsen UEFI GOP támogatás hanem csak legacy VBIOS, akkor Legacy (CSM) + UEFI bootolási módot kell beállítani az UEFI only helyett, az előbbinél működhet, meg ha a másik hozzászólásban leírtak alapján másik PC-n egy BIOS/MBR (legacy) módban telepített Windows 10-nél működött.
-
Marci112233
addikt
válasz Grave_444 #137898 üzenetére
Az ehhez hasonló problémák miatt vettem most is nemrégiben IGP-vel rendelkező processzort. Attól függően hogy volt (és most is, ugyan dobozban tartaléknak) egy GTX 1060-asom, IGP-s processzort vettem, mert sose tudni mikor döglik be a VGA és könnyen lehet hogy gyorsan nem tudod cserélni mert nincs másik, és ebben az esetben napokig nézheted a géped, hogy ott van de használni nem tudod még netezésre sem.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
BitRider
senior tag
válasz Grave_444 #137891 üzenetére
A fő baj a legtöbbször a már nem támogatott VGA-kkal, hogy ha van is kép, hardveres gyorsítás meg egyéb video dekódolás már nem lesz, szaggatni fog még a 720-as youtube is. VGA csere nélkül az egyetlen értelmes megoldás az említett Linux. De e gy kompatibilis kártya sem több 10 ezernél használtan... Az esetek java részében (böngészésre) amúgy is baromság a Win 10, főleg kezdőknek. Kár, hogy ilyen balfaszul szocializálódtak az emberek a Microsoft termékekre.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz Grave_444 #137696 üzenetére
Én a 14 naposról pl. lecsúsztam mire összeraktam a gépet.. Előre vásárolgattam, nehogy eltűnjenek.
Szóval nyúzom majd most egy jó darabig, és ha fenéért sem fejezi be, vagy gariztatom, vagy beletörődöm..
Hátha szerencsém lenne, kb. minden álmom volt ez a kártya.Malaka!
-
Lenry
félisten
válasz Grave_444 #137160 üzenetére
passz (Linuxot használok ), régebben használtam egy ilyet, nem ezt, de annak nem emlékszem a nevére, annak úgy rémlik futnia kellett
egyébként ráguglizva a témára, úgy látom megoldható parancssori kapcsolókkal is a dolog
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
King Unique
titán
válasz Grave_444 #136890 üzenetére
Ha figyelmesen olvastál, akkor eleve említve lett a hardverhiba is, mint lehetséges ok. Az online támadás lehetőségét pedig maga a kérdező vetette fel, ami egy évek óta nem támogatott és ezáltal eleve lyukas operációs rendszernél pláne potenciális hibalehetőség lehet, ami mellett nem feltétlen lehet csak úgy elvonatkoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest