Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #144431 üzenetére
Ha a win kiírja, hogy aktiválva van és normálisan frissül, csak otthoni környezetben használod akkor mi bajod az " olcsó szarokkal"?
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #144420 üzenetére
Mért nem azt keresel?
-
Grave_444
nagyúr
válasz SlyChocolate #144414 üzenetére
[link] [link]
Aprón és árukeresőn is megtalálod.Olcsóbban legális kulcs nincs. Ami 2-3ezer az is működik, ha nem zavar az eredete és az esetleges letiltása.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
[link] Talán itt valamelyik ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
HARDVERAPRÓD
-
senior tag
válasz SlyChocolate #144357 üzenetére
Előtte próbálj meg egy másik billentyűzetet.
Volt valami hasonló problémám.
Nem emlékszem de egy ALT vagy WIN vagy valami hasonló bill. volt időnként beragadva, ami "vitt mindent".szerk: természetesen, ha teptep #144356-os variánsa nem vált be.
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
teptep
senior tag
-
pjen
félisten
Jó ötlet, sol mindent megold.
-
teptep
senior tag
válasz SlyChocolate #144355 üzenetére
Kihúzod a billentyűzetet és úgy egerészel?
-
teptep
senior tag
válasz SlyChocolate #144353 üzenetére
Fn billentyűvel letiltod a tapipadot?
-
Borisz76
veterán
válasz SlyChocolate #144351 üzenetére
Másik egérrel ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Csupingo
veterán
válasz SlyChocolate #143474 üzenetére
Ha a saját routered, akkor annak a menüjében is meg tudod nézni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
teptep
senior tag
Nekem a Redmi wifi beállításoknál van megosztás és dob egy qr kódot. Online dekóderbe feltöltöm és ott a jelszó. (A Redmi saját szkennere kicsillagozza a jelszót.)
-
Doky586
nagyúr
A router alján vagy a router menüben szerepel.
-
Borisz76
veterán
válasz SlyChocolate #136839 üzenetére
2 db alapvető megoldás van :
1,
Win / Linux telepítő segítségével törlöd az összes particiót majd egyben megadod a legnagyobb méretet és szépen telepítesz egy friss Win-t / Linux-ot.2.
Win / Linux alatt egy particionáló programmal törlöd az összest.Tök mindegy , hogy melyik....mert a végeredmény a lényeg.
Mod :
Van más módja is..... : Egy nagy mágnes mozgatása a HDD felett.[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz SlyChocolate #136839 üzenetére
Megkérdezted a jósnőt az utca végébe!
-
Oldman2
veterán
válasz SlyChocolate #136835 üzenetére
Mit szeretnél csinálni?
Ez az ún. PROMPT, amit nem tudsz kitörölni.
Ha más meghajtóra/könyvtárba akarsz átlépni, akkor a cd parancs a barátod:
cd D:/Doksik
-
Doky586
nagyúr
válasz SlyChocolate #136835 üzenetére
"a régi 1 terrás hdd-m ami szintén három azonos részre lett osztva anno"
Keresd eő hogy akkoriban hogy csináltad, és most csináld vissza.
Tippem hogy valami jumper a hdd-n. -
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #136834 üzenetére
No kérem a biosban csináltam egy teljes visszaállítást de sajna nem oldotta meg a gondokat.
Ugyan úgy háromban van a vinyó.
Másik gondom a win parancsorba C:\Users\tibip> írja amit nem tudok törölni helyére újat beírni. Mi lehet a baja? -
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #136833 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz SlyChocolate #136827 üzenetére
• Parancssorban is 3 db fizikai lemezként listázódik ki az 1 TB-os HDD?
• Nem lett tárolóhelyként beállítva az 1 TB-os HDD?
• Ha nem, akkor Intel-alapú PC-nél a BIOS-ban nem lett bekapcsolva valamilyen RAID illetve IRST / VMD mód?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SlyChocolate #114625 üzenetére
Tudok adni 2.5"-os usb-s külső rack-et, ha neked nincs, tedd be abba és próbáld meg úgy formázni.
-
nagyúr
válasz SlyChocolate #114609 üzenetére
Az biztos, hogy nem az volt, amire gondolsz! Húzd le az összes többi merevlemezt az alaplapról, és csinálj egy bios resetet! Esetleg próbáld meg áttenni egy másik gépbe, és ott kipróbálni.
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #114609 üzenetére
Ezt nem értem,mit jelent az,hogy nullára formáztam?Tedd be a telepítőt,mit látsz,menj a haladó menűbe esetleg.
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz SlyChocolate #114603 üzenetére
Samsung 840 EVO-n csináltam már (ugye volt az a kis perpatvar a teljesítmény miatt)
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Csupingo
veterán
válasz SlyChocolate #114603 üzenetére
Én száz éve... Volt valami boot-olható linux alapu cucc a gyártó oldalán és azzal csináltam.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Doky586
nagyúr
válasz SlyChocolate #114568 üzenetére
Ha törölted a partíciót akkor miért kéne hogy látszódjon?
A biosban miért akarsz partíciókat látni???Valahogy nagyon összevissza dolgokat mondasz. Inkább mutass képeket hogy mi van és mit akarsz, mert ez így értelmetlen.
-
batman.
senior tag
válasz SlyChocolate #114568 üzenetére
Nem kell rá visszatenni semmit. Csak az ssd és a telepítő pendrive/dvd legyen csatlakoztatva a géphez, más hdd ne.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
nagyúr
válasz SlyChocolate #108097 üzenetére
Ezt a jelenséget a Windows gyorsítótárazása okozza. Valójában csak a pufferbe (ram) írja ilyen gyorsan az adatot, míg meg nem telik, majd a háttérben másolja tovább a vinyóra.
Ha fontos adat volt, én vagy lan-on keresztül másoltam volna az új gépre, vagy a régi gépbe tettem volna az új vinyót. Vagy ha már nem működött a gép, vagy nem volt benne sata, akkor inkább egy olcsó usb külső rack kellett volna. -
Top cat
addikt
válasz SlyChocolate #108101 üzenetére
Egy ilyennel lehet, hogy jobban jártál volna.
Nekem egy 160-as Samsung vinyó álló helyzetben adta meg magát
Adat tárolónak használtam én is. Úgy 1 év után vettem elő frissíteni a tartalmát. Bekötöttem a gépbe és csak kattogott[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz SlyChocolate #108101 üzenetére
Mostanában másoltam file-okat 12 éve írt optikai lemezről....
(Igaz, én mindig a minimális sebességgel írom az optikait.)mezis
-
Top cat
addikt
válasz SlyChocolate #108097 üzenetére
Az IDE max sebessége UDMA 6 módban = 133MB/s, elméletben. És 80 eres kábel kell hozzá.
Mi indokolta ennek a beszerzését?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest