Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus P5Q alaplapom, amin van alaplapi FP audio, Jack detection funkcióval, USB, Firewire, E-Sate stb. csatakozás.
Szeretnék venni egy olyan belső előlapi kártyaolvasót, ami tudja olvasni az újabb kártyákat is (pl. SDHC), valamint audio csatlakozás is van rajta (audio out+mic in), és ami lényeges még, hogy az alaplapra belülre csaklakozzon, és NE hátra kelljen bedugni.
Vagyis, ha be van dugva hátra a hifi, akkor az szóljon, de ha bedugok az előlapi csatiba egy fülest, akkor már az döngicséljen.
Ventilátor szabályzó meg csili vili nem kell rá.
Ha tudtok ilyet akkor akár a fórumba akár pü-be lécci a nevét, és esetleg linket is, hogy hol juthatnék hozzá.Remélem tudtok segíteni!
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pety27
tag
Sziasztok!
lenne egy problémám!
van egy HP3920 nyomtatóm,ami eddig tesómnál volt és nála tökéletesen működött.
Ma fel akartam telepíteni és RPC hibát írt ki. az egyik topciban írták hogy star-futtatás - services.msc - de ott nincs a nyomtató, sehol a listában! leszedtem az mcrepair. exet, az sem segített.
pls segítsen valaki ! -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eljárás amivel meglehet tudni, hogy mit keresnek a legtöbben a google keresőben... Nem tudná valaki nekem megmondani, hogy hogyan tudom ezt megnézni?
Köszi előre is a segítségért!
Üdv!
-
laczkoo
tag
Sziasztok!
Az egeres topikban mar feltettem a kov kerdest, de ide is leirom, itt tobb ember jar.
Akinek a logitech vx nano-val kapcsolatban van gyakorlati tapasztalata, kerem, osszon meg velem par gondolatot, akar pozitiv, akar negativ.
Most tervezem beszerezni, de elotte meg informalodok kicsit rola...
Elore is koszi a segitseget.
udv.:
Laccsak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/
-
V.Stryker
nagyúr
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Törölt memóriakártya adatait, hogy tudom vissza állítani? Milyen könnyen kezelhető programmal próbáljam?
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Múltkor már kérdeztem, de nem jött válasz: Hogyan lehet a Windows7-ben a C:\Windows mappának az írásvédettségét megszüntetni? Hiába veszem ki a pipát, majd OK-zok, azt írja ki, hogy nem lehet módosítani. Angolul persze...de a lényeg, hogy nem engedi. Szükségem lenne erre a mutatványra, úgyhogy pls gyorsan segítsetek!!!
-
Lenry
félisten
válasz total90 #33485 üzenetére
töröld a userprofilodat
Vista/W7 alatt: \Users\<felhasználóneved>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
XP alatt: Documents and Settings\<felhasználóneved>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
és itt a defaultos mappát töröldutána ha elindítod a Firefoxot, akkor olyan lesz, mintha most telepítetted volna egy szűz rendszerre
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
total90
veterán
válasz Sk8erPeter #33483 üzenetére
Nem használ az sem, már próbáltam... kösz a topic linket
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy újjabb configot Zoo8800 ajánlására
Ami így néz ki:
INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX
SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIEA kérdés az hogy a proci képes-e kihajtani a videokariban rejlő erőt 3.66Ghz-re húzva?
Ja és írtam a DS4 topicjába a ramokkal kapcsolatban (4gb DDR2 1066 Dominator)
Hivatalosan nem kezel 800mhz ramoknál gyorsabbat a DS4 de ott valaki azt írta hogy tuningal meglehet hajtatni a ramokat és még többet is ki lehet hozni belöle.
Valaki meg azt irta hogy " Kezeli, csak a 965P igen gyászos memóriakezeléssel van megáldva.
p31-ben 1066-os kingmax ment 1200 fölött, 965p-s3 meg nem volt képes 990 fölött stabilan hajtani."Ezzel kapcsolatba még mindig nem tudom hogy mi legyen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
NoSkill
csendes tag
Hali
lenne egy problémám mert nemtudom hogy jol álítom e össze a configot ezeket szeretném venni: AMD Phenom II X4 955 dobozos Socket AM3 Black Edition, Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplap , Sapphire Radeon HD3870 512MB DDR4 Sapphire Ed. Lite PCIExpress ( ez a vidi kari már megvan). csak ezt a videókarit szeretném crossfirebe tenni hogy eggyeltalán lehetséges e meg hogy milyen ram ot vegyek bele. Most jelenleg van 1 500W chiftech tápom elég ehez a géphez?
előre is kösziRULE#32 Enjoy The Little Things
-
feka007
veterán
Hi, 9-es méretű hosszúujjú felső ruha jó egy 192 centis 80 kilós toronyra?
-
total90
veterán
Hali!
Olyan gondom van, hogy egyik gépemen a Mozilla linkről ugorva nem jeleníti meg a képeket. Pl. egy példa, de mindegyik képnél ezt írja ki, csak az adott kép URL-ét írja a hibaüzenet mellé.
Ha a Googleba keresek képet ott megjeleníti a képeket, ha rákattintok, átdob az oldalra, ahol a kép van és a felső sávban ha linkre kattintok, akkor ilyen kép fogad. Vagy egy másik példa, a twittern ha valaki bedob egy linket egy képről akkor is ez fogad. Mi lehet a baj ? A rendszer XP SP3 és Mozillából a 3.0.11 van fent. Egyik napról a másikra történt ez. IE-ben egyébként megjeleníti.
Valakinek 5let ?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az biztos, hogy nem egy hsz.-gyűjtő, de amit ír, azt nagy szakmaisággal és biztos háttértudással írja le. Sosem beszél a levegőbe, és elég tapasztalt, amihez hozzászól, azt a témát általában nagyon vágja. Párszor már találkoztam vele pl. HDD topicban, korábban XP topicban, a Ghost topichoz is hozzá szokott szólni, és mindig nagyon hasznosakat ír, én ezért eléggé tisztelem így látatlanban is.
Sk8erPeter
-
Pörp
senior tag
válasz Sk8erPeter #33475 üzenetére
Én nem ismerem, ezek szerint nagy koponya?
-
Pörp
senior tag
válasz fastleslie #33470 üzenetére
Nézd meg még ezt.
Idézet innen:RAW fájlrendszer gyakorlatilag nem jelent semmit: ismeretlen, fájlrendszer nélküli, formázatlan, nyers adatot jelent. Windows NT/2000/XP/Vista bármilyen hibás (vagy nem hibás) adathordozóra rámondhatja, hogy RAW, tehát számára ismeretlen.
Ismeretlenné pedig azért válik, mert bármilyen (hw/sw) okból sérül a fájlrendszer.[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz Sk8erPeter #33471 üzenetére
Nem jött be.
Privi ment. -
Redy
tag
A Vista SP2(magyar) mikor lesz elérhető windows updaten? Nekem már fennt van és így már nem jelzi...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fastleslie #33469 üzenetére
Próbálkozhatnál esetleg a Recuva - File Recovery ingyenes fájlvisszaállítóval is.
És ment privi.
Sk8erPeter
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #33463 üzenetére
.. a rendszer szerint RAW fájlrendszer van rajta ???
-
-
nagyúr
Meg tudná vki mondani, hogy mi ad a gépemből ilyen fülsüketítő, magas frekin szóló hangot? Bekapcsoltam a gépet ma és azóta van.
-
Pörp
senior tag
válasz fastleslie #33463 üzenetére
Csak egy tipp: GetDataBack
-
fastleslie
senior tag
Help! Pen drive-omról elszállt a fájlrendszer. A rendszer azt kéri, formázzam újra, de fontos adatok is voltak rajta. Van valakinek ötlete, hogyan hozhatnám vissza???
Sürgős, határidős munka volt rajta... -
Csabee.
nagyúr
válasz Scooby Dou #33460 üzenetére
chipset drivert rakjál fel, illetve az alaplaphoz nincs usb fix a gyártó honlapján? próbáld meg hátra az alaplapi usb-be bedugni. ott sem ismeri fel?
Üdv: Csabee.
-
zoo8800
veterán
válasz Rendeske #33458 üzenetére
Írtad, hogy 400as FSB felett instabil a vas. Ez lehet alacsony fesz, limit és egyéb rossz beállítás miatt.
A 4 Gb nem hiszem, hogy galibát csinálna, max annyit, hogy 32 bites oprendszer kevesebbet lát belőle (kb. 3,5Gb)
Ott bizony már kihajtja, kb. 3,5GHz-es proc kell a 4850 alá
Annyi pénzért (27-28K) már inkább Phenom2 X3 710-t vennék, bár ez lapcserés.
rip and tear, until it is done
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok!a következő lenne a problémám. van egy 16gb-os pendriveom és nem olvassa be a gép.a sajátgép->kezelés->lemezkezelés menűben sem jelenik meg ! Vista rendszerem van. Mi lehet a probléma ?(más gépen beolvassa meg 1x a zenyémen is beolvasta!) ja és csak a pendriveot nem olvassa be más USB s dolgot beolvas pl a telefontartozékot...
hmm..
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Mitől lehet, hogy egy új gép, amin játék felrakás után próbaképpen játszok is egyet, egy új játék telepítése alatt csontra kifagy? Rossz a játék törése vagy a gép xarakxikm ami csak ilyenkor mutatkozik ( játék alatt és prime95-el nem ).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Rendeske
tag
-
zoo8800
veterán
-
Rendeske
tag
válasz zoo8800 #33455 üzenetére
Én is erre gondoltam csak nem tudtam így kifejezni..
Persze hogy van 2x.
Akkor egyelőre talán hülyeség memóriát vennem..... Elég a E7400 +RAEDON 1GB 4850 VAPOR X (a mostani videokarim egy Geforce 7900 256mb és már nagyon szaggatnak a mai játékok sokat ki is hagytam a dx10 miatt)De a 4gb ram akkor is 4 giga...
-
zoo8800
veterán
válasz Rendeske #33451 üzenetére
A tuningot úgy értettem, hogy alapból csak 800on fog menni, Neked át kell majd átállítani. A tuniong ide nem jó szó, de más egyéb nem jut eszembe A lapnak "tuning", a RAMnak nem
Ha viszont max. 400-as FSB-t állítasz be, akkor 2-es RAM szorzóval menne a proci tuning, nem kéne RAMot venni. Ugye van 2-es RAM szorzód?
Így gondolom:
FSB 400
proc szorzó: 9 vagy 10, amennyit bír a proc, tehát 3,6-4GHz körül
RAM szorzó 2, tehát a RAM 800-on megy majd, szinkronban(#33454)
iszonyat sok minden miatt lehet instabil
látom, van 2-es RAM szorzód[ Szerkesztve ]
-
Rendeske
tag
A kettő összefüg egymással, vagy nem? Késleltetés stb.....
Egyébként a DS4 BIOS-ban van egy memória szorzó most 2X van és a proci 7x400 on így jön ki a 800mhz a memnek ha e felé megyek akkor instabil lesz a vas.
Egyébként nem vagyok profi tuningos, a memória tuninghoz meg főleg nem értek most nézegetem olvasgatom a témát.Benéztem a nagy rammos tuning topicba ö ő csak néztem mint a poc a lisztbenAkkor most bátran megvegyem vagy inkább nézek valami mást más vonalon?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Rendeske #33448 üzenetére
rakhatsz bele 1066-ost is, menni is fog, valszeg 1066-on, mindösszesen a gyártó hivatalosan nem támogatja, ezért ha mégse megy, akkor nem hibáztathatod őket
egyébként milyen procid van? mert 1066-os RAMhoz ugyanilyen FSB is dukál...
ha csak 800-as FSB-s procid van, akkor fölösleges az 1066-os memóriaGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Rendeske
tag
Akkor most csak 800mhz-es rammok közül válogathatok??
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
GA-965P-DS4 alaplapom van és új rammokat szeretnék bele a mostani 2gb DDR2 Kingmax 800 mhz és 4gb DDR2 Corsair Dominator 1066mhz-es rammot néztem bele természetesen Dual Chanel-ben. Az lenne a kérdésem hogy kezeli-e ezeket a rammokat a DS4? Mert a kézikönyve + neten is megnéztem és ezt láttam: Supports DDRII 800 / 667 / 533 akkor most mi van? A Dominator rammokat hiába venném meg mert úgysem kezeli a deszka?
Vagy hülyeséget kérdeztem.....[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz toth_janika #33443 üzenetére
innen letöltöd a siw nevű programot, aztán futtatod, beállítod a magyar nyelvet és megnézed vele az alaplap pontos típusát, segítek drivert keresni.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
zoo8800
veterán
válasz toth_janika #33443 üzenetére
Volt egy ilyen lapom, mATX-es MSI ilyen chippel, szétnézek a vinyón
-
toth_janika
őstag
na közben kiderítettem, hogy a chipset VIA P4M800, az alaplap meg MSI! De az eszközkezelőben tényleg ok minden!
Tudsz, vagy tudtok valami jó drivert ehhez?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
toth_janika
őstag
Hello!
Help me! Akad egy noname alaplap, driver ok, viszont sehogyse tudok hangot kicsalni belőle!
Valami ötlet?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
modflow
veterán
válasz Sk8erPeter #33351 üzenetére
Dehogynem reagáltam. Próbáltam én azokat is. De megteszem még egyszer!
-
GNorbi
tag
válasz Sk8erPeter #33438 üzenetére
Jólvan
-
GNorbi
tag
Követtem az utasításokat... beraktam a lemezt és úgy. Csak azt nem tudom, hogy amikor még az egész fent volt (mappával mindennel) akkor miért fagyott le?
-
GNorbi
tag
Elindult a telepítő, de mint mondtam befagyott.... mind1 a lényeg, hogy megoldódott a kálvária...
-
GNorbi
tag
Megoldottam már a problémát! A válaszokat nagyon szépen köszönöm... jó, hogy itt mindig segítenek az embernek Am CCleaner sem engedte, mert azt írta hogy egy MSI telepítő nem törölhet vagy valami hasonlót dobott ki!
-
csyo
senior tag
válasz Sk8erPeter #33402 üzenetére
feltöltöttem, de nem megy a link:-S
"oldal nem található"
Legyen szép a napod!
-
GNorbi
tag
Rámentem, hogy eltávolítás... el is távolítja... addig ameddig vissza nem lépek megint a vezérlőpultba és programok törlése/ eltávolítása utána megint ott van .
-
GNorbi
tag
és a vezérlőpultból hogyan töröljem ki? most olvasom, hogy jobb klikk és ott... de vezérlőpultban nincs jobb klikk... pontosan honnan töröljem?
-
GNorbi
tag
válasz RootRulez #33421 üzenetére
Igen ott próbáltam törölni... meg CCleanerrel is... meg Revo Uninstallerrel is és mindenhol odáig jutott, hogy Információk összegyűjtése 3 csík és utána semmi (vártam kb fél órát, hogy menjen a 4. csíkra, de nem ment) am a mappát már sikerült törölnöm... csak a vezérlőpultból kéne valahogy kivarázsolnom... erre tudtok gyógyírt? (Revo Uninstallerrel töröltem elviekben, de CCleaner is és maga a vezérlőpult is kijelzi, hogy ott van :S )
-
GNorbi
tag
Sziasztok!
Ma kedvet kaptam a focihoz, ezért feltelepítettem a Fifa 08-at .... igen ám, de meg is untam.. leszerettem volna törölni, de nem jön össze... próbáltam mindenhogy Revo Uninstallerrel is és semmi :S Valami ötlet esetleg?
Szerk.: Próbáltam törölni a mappát azt írja ki, hogy másik program vagy személy használja...
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz Sk8erPeter #33418 üzenetére
Abban az esetben, amit említetem volt index oldal, bár minimális, kb 3-5 sor szöveg és egy kép
Az, hogy te elfogadod-e hidegen hagy, nem is neked írtam elsősorban csak a te hsz-hez tartozó reakció volt.
Köszönöm a válaszodat! Csak kíváncsi voltam, hogy tényleg elhiszed ezt vagy csak úgy írod.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azóta sikerült feltölteni a részeket?
Nyilván nem jár törlés olyanért, ha egy ismerősöddel osztasz meg valamit, és nem kürtölöd szét ország-világnak, hogy mi is a cím, tehát nyugodtan töltsd fel, oszd meg vele, barátod leszedi, aztán legfeljebb törlöd, ha már megvan neki.(#33417) PazsitZ: a Szabályzatban egyértelműen szerepel, hogy "Azonnali törlés jár a következőkért: [...] ■ Index oldal hiánya", úgyhogy az talán nem is igazán meglepő, hogy "Tapasztaltam már törlést olyanért is, hogy nem volt normális kezdőlap/tartalom."
Engem sem érdekel, ki akarja a reklámeltüntető kódot használni, és ki nem, csak elmondtam, hogy van erre is lehetőség. És azt is elmondtam, hogy megvan annak is az oka, hogy miért nem kéne, hogy kitiltás járjon ezért, mert a reklámokat kvázi lefuttatod (mivel megjelenik egy pillanatra), tehát azt ezzel SZERINTEM nem teszed kockára, ami miatt ez a tárhely is ingyenes lehet.
De mivel cáfolat nem érkezett tőled, nem tudom elfogadni a véleményedet. Igazi cáfolat az lenne, ha valaki tapasztalatból beszélne. Ha majd eltüntetik a tárhelyemet ezért, akkor szólok.Szerk.: a hsz-szerkesztésed utáni kérdésedre válaszolva: nem tartom szabályellenesnek
1.) amiatt, amit már harmadszor mondok el, hogy tulajdonképpen megjelenik egy pillanatra a reklám, és ezzel értelmezésem szerint - ami persze lehet hibás - kvázi küldesz egy jelzést, hogy láttad a reklámot
2.) mert nincs benne a szabályzatban ennek tiltása. (és IGEN, írják le a szabályzatba, ha ez tilos!)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
PazsitZ
addikt
válasz Sk8erPeter #33412 üzenetére
Tapasztaltam már törlést olyanért is, hogy nem volt normális kezdőlap/tartalom.
Nem okoskodok, csak megjegyeztem valamit, a nagy reklámeltüntetéssel kapcsolatosan, de látom kár volt.
Még egyszer kiemelném azt is, hogy egyébként k*rvára nem érdekel ki, mit csinál!
De kíváncsiságomból fakadóan légy oly szíves engedj meg egy kérdést : Te most tényleg komolyan gondolod ezen kijelentésedet, hogy ha konkrétan ez a módszer nincs benne a szabályzatban attól teljesen szabályos?
[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
válasz Sk8erPeter #33414 üzenetére
egy japán mesefilmet szeretnék elküldeni valakinek.
1975-ös klasszikus. Ez volt a kedvenc meséje, és sikerült megszereznem.
Legyen szép a napod!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Csabee. #33413 üzenetére
Itt már leírtam, hogy mi értelme van darabolni: [link] Van...
Ha letörlik, az csak és kizárólag az ő dolga. Nem azt kérdezte, hogy warez cuccot feltölthet-e, most nem ezen van a hangsúly, hanem hogy szeretne megtanulni feltölteni egy tárhelyre.Persze ilyen dolgokban szereti mindenki álszent módon kioktatni a másikat, amikor nem is ez volt a kérdés, de ezt persze mindenhol el kell ejteni.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pl. jobboldalt kapcsolódsz az FTP-s tárhelyre, és megnyitod azt a mappát, amibe tenni szeretnéd, baloldalt pedig megnyitod azt a könyvtárat, ami a forrás. (vagy lehet fordítva is, az irány mindegy )
Kijelölöd az összeset a forráshelyről, majd áthúzod vagy F5-tel átmásolod.Sk8erPeter
-
Csabee.
nagyúr
válasz Sk8erPeter #33412 üzenetére
hát ha illegális tartalmat rakna fel, akkor meg letörlik az ftp-t is.mindenestől.
minek darabolni ha egybe is fellehet rakni?Üdv: Csabee.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Csabee. #33408 üzenetére
Te milyen illegális tartalomról beszélsz? Ki beszélt itt ilyesmiről?
(#33411): szerintem az csak rá tartozik, milyen filmet szeretne feltölteni, ez semmit sem változtat a feltöltési módszereken (annak mikéntjén).
(#33409) PazsitZ: jó, de ha már okoskodsz, akkor talán alá is kéne támasztani... Tapasztalatból beszélsz vagy csak a levegőbe? (ne vedd sértésnek)
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
csyo
senior tag
válasz Sk8erPeter #33402 üzenetére
nah, kész vagyok 100MB-os részelre csomiztam.
Most a TC-ben hová huzzam a fileokat?
kpacsolódok az ATW-hez, és oda behuzom a mappába, igaz?
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
PazsitZ
addikt
válasz Sk8erPeter #33405 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod semmit, te is tudod nagyon jól (feltételezem) ha belegondolsz, mit lehet mit nem, akárhogy csavarod.
S ha már törlik az oldalad, teljesen mindegy lesz, hogy ki tudod-e magyarázni a leírt szabályzatuk megfogalmazását.Én csak megjegyeztem, a dolgot, hogy ki mit csinál az már az ő dolga...
-
Csabee.
nagyúr
válasz Sk8erPeter #33401 üzenetére
illegális tartalmat bármelyik tárhelyre feltölteni tilos, ő gondolom hogy a filmnél nem otthoni videóra gondolt, amit darabolni szeretne! warez tevékenység tiltott itt is.
Üdv: Csabee.
-
DeFranco
nagyúr
válasz localhost #33404 üzenetére
Van, aki meg rajong a sufnituningért.
Meg olyan is van, akinek alapból szarul kötötte be a boltban a kedves előadó a kábel végeit (értsd: random, tehát sem sima, sem crosslink) és visszamenni messze volt, meg kellett is sürgősen a kábel, és nem fél méter (két fillér) volt.
Meg van olyan is, aki gyors választ várt, de még mindig nem lát ennél jobbat (pedig biztos, hogy létezik, sőt megkockáztatom, hogy ennél csak egy rosszabb létezik, ha szóban kiabálják át egyik szobából másikba a biteket).
Szóval egyszóval: sufnituning, meg kendács, de gyors, és tapasztalatból tudom, hogy működik. De taníts, hogy tanuljak, és ezt most teljesen "no offense" írom. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zsolesz010 #33391 üzenetére
Itt kérdezd, itt vannak a szakik: Hdd probléma, segítsetek! (nem adatmentés)
Itt nagy eséllyel kapsz hozzáértő választ (pl. liksoft-tól, Kernel-től).
Mindenesetre a biztos válaszig semmiképp ne konvertálj, valóban adatvesztéssel járhat rossz esetben.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz PazsitZ #33400 üzenetére
Egyébként az előzőekhez azt még hozzátenném, hogy ezzel a kóddal együtt is az oldal megnyitásakor egy pillanatra megjelenik a reklám (!), tehát az oldal megélhetését ez szerintem nem veszélyezteti, hiszen a reklám végül is "lefut" legalább egyszer...
Szerintem. De cáfolj meg, ha tudsz valamit, amiről én nem.Egyébként: [link] (itt is írja egy srác, hogy nem tiltja a szabályzat!)
Sk8erPeter
-
localhost
Közösségépítő
válasz DeFranco #33398 üzenetére
Engem ezért a megoldásért felakasztanának + hat hónapi főbelövés
És utána még szakmai okok miatt harakirit követnék el = ÖNKÉNT!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz PazsitZ #33400 üzenetére
Sem a Szabályzatban, sem a GYIK-ben nem találtam erre vonatkozó pontot.
De lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.
Úgyhogy légyszíves mutasd meg azt az oldalt az atw.hu-n, ami ennek tiltását egyértelműen jelzi.Ezt írják: "A Szabályzat megsértése esetén a szolgáltató nem köteles értesíteni a felhasználót a tartalom eltávolításának tényéről és annak okairól."
Következésképp a Szabályzatban NEM lefektetett, esetleg "íratlan" szabályokért NEM kellene, hogy kizárás járjon.Sk8erPeter
Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Magisk
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest