Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Srácok tudtok mondani egy progit amivel feltudom venni azt amit az asztalon csinálok?!
-
XFidai
csendes tag
1. mind a 2 minőségi cucc, nyugodtan megveheted bármelyiket.(ultrapontos parameterekert nezd meg a gyarto oldalát)
ekkora teljesitménynél nemnagyon van különbség.
2. az időzités miatt nyilván az első a jobb választás, többi paraméter ugyanaz kb
3. Semennyiben, 16mb bőven elég. a hdd cache a hdd "ramja", egy gyors átmeneti tár az épp használt filekhez.A torrent hozzászólások számlálója 82-őt mutat, amelyből: -23: " Nem megy!" -19: "Hol a CD key?" -12: "Van felirat?" -8: "Állok be serverrel nyomatni a cuccot 20 Mbit-el, szedjétek!" -11: "Arányjavításra jó lesz" -9: "Nem jön csak 7 Mega/sec-el, mivan má?"
-
P100
senior tag
Sziasztok,
Lenne két nagyon sürgős kérdésem:
1.
Ez a táp: CORSAIR PSU-400CX
pontosan miben és mennyiben jobb (pl. teljesítmény, élettartam, hang, hűtés, stb. stb.)
ennél a tápnál: FSP ATX-400PNF
2.
Ez a RAM: KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz CL4
pontosan miben és mennyiben jobb (pl. teljesítmény, élettartam, stb. stb.)
ennél a RAM-nál: KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz
Illetve még egy plusz kérdés: az, hogy a HDD 16 vagy 32MB cacheval rendelkezik, mennyiben befolyásolja a merevlemez sebességét? A cache pontosan mire is szolgál HDD-knél?
Minden adat érdekel, ami segíthet választani... előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
pumatom
aktív tag
válasz centauri99 #34495 üzenetére
Ahogy utána jártam úgy látom, hogy atheros technologián alapúl a tp-link Wlan ->[link]
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz werman #34483 üzenetére
Ehhez csak két dolgot fűznék.
1. A HP laptopok csak HP brandelt WLAN-nal mennek, az sem számít ha ugyanaz a kártya típusa (Pl egy FuSi gépből kiszedett 2200bg nem emgy egy HP-ben hiába 2200bg kell bele)
2.Az N-es wifihez kell egy olyan AP is ami N-t tud Sima otthoni nethez bőven elég a G-s WLAN , ha gyorsabb sebesség kell használj kábelt.
netmesterke
Próbálj be egy memtest-et , a random fagyásokkor lehet a memória a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
A problemam a kovetkezo: a napokban eszrevettem, hogy a gepem bizonyos dvd filmeket nem hajlando lejatszani. bejon a menu, elinditom a filmet es 1-2 perc utan megakad es nem jatsza le tovabb. nem lehet beletekerni, se jelenetet valtani. maga a lejatszo programok is fagynak ilyenkor. egyarant elofordul kiirt es mountolt filmekkel is. probaltam tobbfele lejatszoval is (kmplayer, mp classic, windows media player). codecbol k-lite van de mar ujratelepites is megvolt.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
K3NZO
senior tag
válasz littlelion21 #34482 üzenetére
Szerintem aktív játékra vezeték nélküli perifériák nem alkalmasak. Hirtelen rántásokat nem képes lekövetni az egér, a billentyűzet késik és a lemerülő aksi csak tetőzi a bajt. Játékra egyenlőre csak a vezetékes.
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
pumatom
aktív tag
válasz centauri99 #34489 üzenetére
Szia!
Pl.-ként... az usb- nekem nem mindig jött be... jobbak szerintem a rendes pci-osok, (de ez csak az én véleményem )
-
pumatom
aktív tag
válasz netmesterke #34487 üzenetére
CD/DVD olvasó is jó? nekem telepítéskor kiírta egyszer, hogy valamilyen.sys hiányzik, vagy nem olvasható; nem tudom... kic$e$ztem az olvasót, hogy csak füstölt másikkal minden ok volt...
Üdv!
-
centauri99
csendes tag
Szaisztok!
Lenne pár kérdésem az itthoni WLAN hálózattal kapcsolatban.A mostani gépemben van egy D-Link DWl-G520+ rev.A kártya,ez még a régebbi változat,TI chipes.Az a gond,hogy kb. óránként a kártya meghülyül,és nem bír csatlakozni a routerhez,ezt alkalmanként 2szer 3szor eljátsza,aztán utána egy darabig megint jó a hálózat.A kártyához csatlakkozik egy külső antenna,ez 6dBi-s,SMC,annak idején kb. 3 éve elég jó antennaként vettem,és eddig jól is működött.Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy szerintetek milyen új hálózati kártyát érdemes venni?Nézegettem itt az apróhirdetéseket prohardveren,nem tudom,hogy elég jók-e pl. az USB-s WiFi átalakítók,vagy jobb-e ha vmi rendes PCI-s,eseteleg PCI expresses kártyát veszek?Láttam itt a hirdetések között vmi ZyXel High gain-es USB sticket,ammire külső antenna csatlakoztatható,és állítólag ennek a sticknek nagy a nyeresége,szerintetek egy ilyen is jó lenne nekem?Melyik mostani kártyát tudnátok ajánlani olyan 3-4ezer ft körül? -
Csakénvagyok
őstag
válasz netmesterke #34484 üzenetére
Memteszt
-
14adam
addikt
Probáld ki azért másik cd-vel mert már énis jártam így.Volt egy cd amiről mindig raktam az XP-t soha semmi bajom nem volt vele,csak volt egy gép amit "nem szeretett" Kipróbáltam másik cd-vel és voálá,egyből jó lett
De amivel szoktam Xp-t rakosgatni,azt használom még mostanába is.Tudom,hogy érdekesen hangziklittlelion21:Szerintem felejtős,ezt nem játékra tervezték
werman:Elvileg működnie kéne benne,csak majd nemtudod oda csavarozni.De szerintem müködni fog.Itt kérdezz rá
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Itt szerintem az a gond, hogy nem legális(-ak) az oprendszer(-ek) amiket össze-vissza csereberélgetsz. Tehát WGA-error és user-error lehet
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne! Van egy gép ami számomra érthetetlen jelenséget produkál. A szervíz most cserélt benne alaplapot. Feltoltam rá az XP-t, de állandó jelleggel lefagy....Skype, játék, tök mindegy mi megy rajta, rendszertelenül csinálja. Akartam csinálni egy XP frissítést, hiányzott neki telepítés közben valami .sys file....másik lemezt tettem bele, akkor u.a. hiányzott.....most visszaraktam az első xp-t, restartoltam, most másik .sys hiányzik! Ilyenkor mi van???? Mind2 lemez jó, eddig nem volt veül baj....
Azon gondolkodom hogy egy Vista Home Basic kéne rá, de ahhoz meg gyenge.....vagy nem?
Athlon XP 2500+ ( 1,83 GHz) - 512 MB Ram, Ati 9200 VGA
Szerintetek a Vista vagy a Win7 elmenne rajta? Igazából a srác csak skype és 1-2 játék (nfs2 meg ilyenek) célra használná.... -
werman
tag
Hi! felteszem itt is merz eddig két topicba tettem de senki nem válaszolt.Van egy 6710b-ém és szeretném kicserélni a wifi kártyát, a gyári van benne ami csak a-,b- és g-és hálózatokat tud kezelni szeretném kicserélni egy n-esre. Kinéztem az intel oldalán milyen kell nekem és találtam olyat [link]. Szerintetek működhet vagy a noti antennái eleve nem n-es re vannak tervezve? Ehhez az n-eshez kettő kell és most is kettő van rá dugva a gyárira. mellékelek az enyémről képet.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Erre pillantsatok már rá légyszi...
-
Ulquiorra
csendes tag
válasz Csabee. #34480 üzenetére
ilyenről még nem hallottam,de más game nél nem csinálja,gridbe pl 100fps+
Reloaded verzióRootrulez: tudom h nem kellene 70fps nél szaggatni,20nál nagyjából már folyamatos a kép.
[ Szerkesztve ]
"Az élet szép,az élet jó,ha van papír és van klotyó,az élet hatalmas rábaszás,ha rosszkor jön rád a szarás..."
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Szeretnék a gépembe egy belső hdd keretet ami 3x5.25" nagy helyt foglal el és 4 db 3.5" hdd-t tudok bele szerelni.
Ha lehet akkor 12 cm-es venti legyen hozzá vagy legalább a szerelhetőség lehetősege legyen meg.
Dobjatok már tipusokat illetve linkeket is.
Köszi előre is.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Ulquiorra
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megint leszedtem az nfs:undercover-t.Mindent fölcsaptam maxra,mondom had szóljon,és mintha szaggatna,szerintem nem szabadna neki..
Rendszer:E8200@3,6GHz
EP45-DS3
2x2gb kingmax 900Mhz
Sapphire HD4870 512Mbmikor megjelent egy 9600gt-n toltam,ott lagg volt(nem fps lagg!),de ugye tört játék,szval gondolom kellene 1 jó crack.de ez már warez,aki tud mutatni 1 normálist pü pls.
szerk.:nézem frapsel és 70fps em van,akkor mér szaggat a kép?
[ Szerkesztve ]
"Az élet szép,az élet jó,ha van papír és van klotyó,az élet hatalmas rábaszás,ha rosszkor jön rád a szarás..."
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy a Vista minden leállításnál konfigurálja a gépet, pedig nem is lett frissítve a rendszer?
Egy leállítás több percet vesz igénybe, és utánna az indulás is.... -
joe2005
senior tag
Azért mert 80 magosokat fejleszt
Én AMD-s vagyok, de ez 3 magos duma csak marketing. Azért, hogy kevesebbet kelljen a szemétbe, vagy 1-2 magosként piacra dobni a 4 magos "selejtek" közül. (profitmaximalizálás, nem más) Ezt az Intel is tudja, csak nincs rá szüksége, most."Have you tried turning it off and on again?"
-
joe2005
senior tag
Már bocsi a véleményemért, de találkoztál már kb fél éve működő irodai géppel, amiről a titkárnő szeret videókat nézni, esetleg pár képet is átmásol a saját képek mappájába? És láss csodát tényleg nem indul el az a fránya xp, mert tele lett szemetelve fél év alatt 15-18 giga gyorstáras szeméttel. A titkárnő nem tudta(ja), hogy mit kell ilyenkor csinálni, csak egyszer elfogyott a c: meghajtó és nem akart már beindulni sem a gép. Egyetértek az előttem szólóval, ha nem a bios, vagy oprendszer a korlát. mi a fenének kell kicsi 20 gigás partíciót kialakítani és hagyni egy 300 gigás üreset.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
localhost
Közösségépítő
Ez kéremszépen egy egetrengető fals állítás, hamis gondolat, alátámaszthatatlan és szakmailag megalapozatlan! Elterjedt csodaszerblabla, tévhit és kamu-szöveg.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
P100
senior tag
Öreg hiba, ha nem külön patíción van az op rendszer. Annak egy külön, 15-20GB-os partíció kell, amire nem pakolsz semmit, csak magát a Windows-t. De előbb-utóbb mindenképp újra kell raknod a Windows-t, mert egyszer csak már el se fog indulni. Szóval valahogy old meg az adatmentést.
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
P100
senior tag
Az Intel miért nem csinál 3 magos procikat, mint az AMD?
-
P100
senior tag
Win reinstall, nincs más megoldás. Egy ideig lehet szórakozni tisztító progikkal, pl. TuneUp, de a Windowst időről időre muszáj újratelepíteni.
-
adam_
senior tag
Azt miért produkálja a gépem, hogy egyszerű böngészés, vagy filmnézés, vagy szinte amikor nem is csinálok semmit a géppel, akkor is az egyik pillanatról a másikra lefagy? Ezt van hogy naponta de van, hogy hetente egyszer csinálja... Eléggé idegesítő, és rendszerint ezután a "jelenség" után a Windows bootolása lassú, olykor be se tölti magát, csak tölt, tölt és csak az újraindítás után lesz ismét működőképes a rendszer. Régi a Windows, nem ártana neki egy reinstall, csak ahhoz most egyelőre nincs időm sem. Ezért kérem a ti segítségeteket, hogy valami másik megoldással helyre lehet-e hozni ezt a problémát. Pedig registry naponta van "tisztítva", pár napja volt töredezettségmentesítés, vírus, spam és minden egyéb törlése, leírtása. Szabad hely is van bőven a gépen. Semmi kacatot nem szoktam feltelepíteni, de mégis rosszalkodik. Valami ötlet? Előre is köszönöm a segítséget!
-
bandus
veterán
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szeva000
addikt
az,ki a biztosító által elfogadott szakértő
én már megjártam 1ilyen húzást.........ne menjünk bele.....60k-t fizettek a tv-re,ami totálkáros volt...azt meg sem mondom mennyibe került,a sz.gépre meg semmit,mrt nem a házba csapott...azóta magamat biztosítom....olcsóbb hosszútávon.Ha Garancia és egyéb cégei---akkor felejtsd...ezek egy semmirevalók..Egyedül az AB-egon volt normáis -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki nemtudja hol lehet GMC toast r2-höz oldal lapot venni?
Szeretnék plexis oldal lapot, csak a gyári oldal lapot nem szeretném el b@szni, nehogy ne nézzen ki jól a plexi a házon. -
kalmarattila
csendes tag
Multitouch asztal készítésével foglalatoskodik itt valaki?
Most akarok nekifogni és jó lenne tapasztalatot cserélni...
Még csak hozzászólásokat se találtam, nemhogy külön témát.
-
Seci
tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne:
Ki adhat ki szakértői nyilatkozatot számítógépet ért kár miatt? pl.: villám és másodlagos hatásaiMilyen végzettség kell hozzá?
Egyéni vállalkozónak milyen tevékenységi körrel kell rendelkeznie?
Ezek közül esetleg valamelyik?620102 Rendszerszervezési, -karbantartási tanácsadás
620203 Hardver-szaktanácsadás
620301 Számítógép-üzemeltetés
620901 Egyéb számítástechnikai tevékenységElőre is köszi!
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
A nagyon kozeli jovoben tervezek osszerakni egy gepet. Alkatreszek: Gigabyte EP35-DS3L, Core 2 E6750, 2x1gb Ocz ram, 200gb samsung sata, 500gb maxtor sataII, Radeon HD2900pro 512mb/256bit 8 pines tapcsati, Dvd iro, 580wattos Hiper Type-R tap. A tapon sajnos csak 3 molex kivezetes van, es ha lehet, ezt most nem cserelnem le. Szoval az a kerdes, ha a ket vinyot egy molexre, a DVD irot meg a systemfanokat (3) egy molexre, es a videokarit egy molexre kotom, akkor nem lesz ebbol problema? Koszonom! -
bypassHUN
csendes tag
Valaki?
Az én problémámra valami okosat?
Üdv:bypass
-
philoxenia
MODERÁTOR
Két dologban is jobb a külön hangkártya. Vannak csak így hozzáférhető feature-k és jobb minőség, frekvenciamenet, dinamika stb. is elérhető. Azonkívül szvsz magasabb jelszintet tudnak produkálni az erősítő bemenetére alacsonyabb zaj mellett, ezáltal jobb minőséget produkálnak megfelelő rendszeren. Komolyabb Hi-Fi mellé mindenképp ez a javasolt...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
P100
senior tag
Hangkártya és hangkártya között van különbség? Ha én eddig a hangszórómat az integrált hangkártyáról működtettem és most vennék egy 15 ezer Ft-os hangkártyát, akkor a hangzásban lenne különbség?
-
joe2005
senior tag
-
joergie
őstag
hali. keresek egy videokamerás topikot, ahol feltenném a kérdéseimet, hogy az igényeimhez igazodva milyen készüléket ajánlotok
kösziEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
XFidai
csendes tag
válasz mrThomi #34443 üzenetére
Én is úgy vélem hogy időállóság szempontjából jobb választás a quad, bár kérdés hogy mikor tervezel megin upgradelni meg hogy mire kell a gép.
(de kétségkívül a legjobb megoldás a q8200+egy jobbfajta hűtő(pl, vagy ha van egy kis plusz keret rá akkor a teljes réz verziót ebből), feltúrni az e8500 órajelére, akkor jóideig nemlessz vele gondod)
Lapot, úgyszint Gbyte p45-t mondanám hozzá, és bele 2x2gb 1066os(márkát dönts el, mindenki másra esküszik ), amint szintén lehet 1200n járatni p45ben atomstabilan.
8800gt már kevés lessz ehhez rendeszerhez(persze ha nem 3d-re kell akkor mindegy).
Táphoz meg annyit, én menekülnék tőle, drága ám egy ilyen rendszert újravenni...A torrent hozzászólások számlálója 82-őt mutat, amelyből: -23: " Nem megy!" -19: "Hol a CD key?" -12: "Van felirat?" -8: "Állok be serverrel nyomatni a cuccot 20 Mbit-el, szedjétek!" -11: "Arányjavításra jó lesz" -9: "Nem jön csak 7 Mega/sec-el, mivan má?"
-
bypassHUN
csendes tag
Üd Mindenkinek!
A gondom egy EZ Connect g SMC Wireless USB 2.0-ás adapterrel van.
Amióta megvan valahogy mindíg gond volt vele.Van egy MSI US60SE kulcs is,azzal semmi gond nincs,szóval a viszonyítási alap ez az MSI kulcs.
Na a gondom az SMC-vel a következö,elsö lépésben a forgalomszervezö programom szállt el/cfoss/,majd a kapcsolatom is megszünt.
Driver le/fel,restart,easycleaner,restart,kulcs újra driverez,és addig jutok,hogy a kapcsolat "nagyon jó",de állandóan ip cimet kér.A másik gépröl bementem a szintén SMC router beállításaiba,elméletileg ott semmi nem változott.Megjegyzem tegnap este még ment ez a kulcs is és volt is net.
A biztonség kedvéért újra beállítottam mindent,elment majd restart,és az MSI kulcsos gép továbbra is hibátlanul megy,az SMC-s továbbra is ip címet akar.....????
Megcseréltem a két kulcsot,azon a gépen ahol az MSI jöl megy,ott az SMC folyamatosan ip címet kér.
A cmd-ipconfig/all-ban az SMC kulcsnál nincs ip cím,és nincs alhálózati maszk.Mindenhol 0000 a cím.
Megdöglött a kulcs,vagy valami beállítás,finomhangolás szükséges?
Köszi.Üdv:bypass
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
6.1-es windows mobile-hoz szeretnék magyarítást... valaki tudna benne segíteni?
Üdv!
-
Lenry
félisten
válasz mrThomi #34443 üzenetére
időtállóság szempontjából a Q8200 a jobb, mert négymagos, és egyre több olyan program jelenik meg és fog a jövőben megjelenni, ami ezt kihasználja...
ma viszont az E8500 a magasabb órajelének köszönhetően gyorsabb lehet...
de én inkább a négymagosat ajánlom, és alá egy gigabyte P45-ös alaplapot
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
PazsitZ
addikt
válasz werszomjas #34441 üzenetére
A forgalmi a mérvadó.
Pl. Zastava kocsink van amiben csak elől van bizt. öv, mégis 5 személyes, tehát gond nélkül utazhat benne 5 személy.
(Ahol viszont van öv, ott kötelező bekötni)[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
mrThomi
addikt
sziasztok. proci vásárlása előtt állok de nemtudom meiket érdemesebb, meik időtálóbb.
Intel Core 2 Quad 2330/1333 s775 4MB Q8200
vagy
Intel Core 2 Duo 3160/1333 s775 6MB E8500(talán ez kicsit drágább)ahogy néztem egy árban vannak....még kérdés hogy ezekhez milyen ramot illetve alaplapot vegyek, merta ztis lekell cserélnem. Ezek melett üldögél még egy 8800GT azt hagyom és valszeg az 500W FEEL táp is benne marad!
Köszi a segitséget -
RootRulez
félisten
válasz werszomjas #34441 üzenetére
Trabantban is ülnek négyen, ahol hátul nincs biztonsági öv, mégse b@sz meg a rendőr, ha 4-en ülnek benne, nem vok közlekedéses, nem is kérdeztem olyan ismerőst, csak szerintem, ha ott nem gát akkor itt se.
═════════════════════════════════════════
-
werszomjas
addikt
Ha van egy autó, aminek a forgalmijában a szállítható személyek számának 6 van írva, de csak 2 biztonsági övvel ellátott ülése van, akkor melyik a mérvadó?
A forgalmi, vagy a biztonsági öves ülések száma?
Akinek van valami közlekedésis ismerőse kérdezze már meg nekem.
Meg azt is, ha megállít a rendőr, mekkora büntetésre lehet számítani?üdv
-
total90
veterán
Hello!
Lenne egy elég sürgős kérdésem. A sulis anyagom PDF fájl és egy prezentáció készítéséhez kellene kiszednem belőle szöveget (nem keveset) és képeket. Az a probléma, hogy védett(secured) és nem tudok belőle kimásolni semmit. Erre van megoldás? Tehát, hogy levegyem a védettséget?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
joe2005
senior tag
válasz #95561216 #34436 üzenetére
Itt nem szerepel!.
Itt is megkérdezheted. Biztos tudják a választ.[ Szerkesztve ]
"Have you tried turning it off and on again?"
-
törölt tag
Olyan létezik, hogy e5200-as proci és asus p5gz-mx lap (itnel 945gz) inkompatibilis egymással? Kicseréltem a procit, boot látszólag rendben, felpörög minden aminek fel kell, semmi sípolás vagy jelzés, hogy baja lenne, a monitor viszont tök sötét marad. Háromszor kicseréltem és vissza, régi procival mindig van kép is, újjal meg nincs. Létezik ilyen processzorhiba, vagy valami egyéb baj van?
-
Hunter2
addikt
Jkdefrag-ot használ valaki? Hány fázisban csinálja ez a töredezettségmentesítést?
Már megy vagy 1 napja és one 3-nál tart. -
SOAD19
addikt
Hello!
Muterom akarta átíratni az egyik dvd lemezét egy másikra ismerősének, de azt írja ki az üres lemezre a nero7, h illegális, pedig muterom boltból vette. Leszedtem az Alcohol próba verzióját gyorsba,majd csináltam egy image képet a másolandó lemezről, majd fel akartam írni, de ez is incompatible format-os sz@rságot dob ki.
Ezek szerint az íróm a kuka?!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
erre tessék
(a cikkben csak Wolfdale-ről van szó, de minden Core és Nehalem alapú procira igaz)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ToBeY
nagyúr
Core Temp vagy a Real Temp a megbízhatóbb?Mert egyik +5 fokkal többet mutat mint a másik progi.core temp 31C real temp 36C everest meg egy 3. hömérsékletet mutat.
Akkor most melyik lehet a valós? -
Reaperneil
csendes tag
Valaki #34291?
Már mindent kipróbáltam amit neten találtam hátha it tud valaki valamilyen okosságotpls Help!
Anansi Serial Killer
-
Csabee.
nagyúr
válasz razorbenke92 #34426 üzenetére
Start futtatás cmd ipconfig -all és az alapértelmezett átjáró címét írd be a böngésződbe és betudsz lépni a routeredbe!
Milyen internet szolgáltatód van? UPC DIGI-nél DHCP-re állítsd a Routert!
Üdv: Csabee.
-
Pörp
senior tag
válasz razorbenke92 #34426 üzenetére
Szerintem nem kell ahoz driver. Be kell állítani a routert a kapcsolatnak megfelelően.
-
őstag
Üdvölet pajtosok!
Az lenne a kérdésem, hogy arcor-easy box A600 wlan om vajon miért nem lép kapcsolatba a modememmel?
Próbáltam drivert keresni de nem találtam, mindenütt csak a manual volt fenn vagy német "segítség" (nem értek sokat Deutsch ul)
Tud valaki linket adni hogy mégis honnan tudok letölteni drivert?
Köszi!
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Köszönöm a gyors választ
Uj nickem : Phvhun
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz ~Ph'vEscha #34421 üzenetére
Country 36
Area 20
Num: 1234567
Ext - semmi¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Pörp
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #34421 üzenetére
+36201234567
0036201234567 -
~Ph'vEscha
aktív tag
Regisztrálni szeretnék apple oldalán , de kéri telefonszámomat , és nem tudom hogy mit kell oda irni .
Country Code, Area/City Code, Number, Extension
4 rublika van , és a 3. hosszu
ha a telószámom 06 20 1234567 , akkor hova mit kell irni ?
Country Code elvileg +36 , de utána már nem tudom mit kell hogy .
Ha valaki tudja , és segítene , azt megköszönném
Uj nickem : Phvhun
-
P100
senior tag
Melyik kártya jobb az MSI RX3850-T2D512E-OC PCIE videokártyánál? Mondjuk olyan 3-4-5 ezer Ft plusz még belefér.
-
infectedmann
őstag
válasz hege71 #34399 üzenetére
Eddig simán mentek túlhajtva. Semmi gond nem volt velük.
Sőt, van aki olyan CPU -t is hajtott ilyen lapban (Athlon II X2 250) ami szintén nem támogatott még egyik BIOS -al sem.
A RAM support lista úgy tudom csak azt jelenti, hogy azokat tesztelték hivatalosan. Valószínüleg nem fogják az összes piacon lévő ramot letesztelni minden egyes új alaplappal. -
csimav
őstag
Kaptam egy ilyen e-mailt:
NYERTÉL 1 SONY HÁZIMOZI RENDSZERT!
AHHOZ HOGY JUTALMAD ÁTVEHESD A KÉSŐBBIEKBEN KÜLDJ 1 SMS-T!
SMS SZÖVEGE: LIVE 356905
TELEFONSZÁM: 06-90-648-548SMS ÁRA: 92 FT+ÁFA
KÜLD EL MINNÉL HAMARABB AZ SMS-T, NEM TARTOGATJUK ÖRÖKKÉ A NYEREMÉNYEDET!
gondolom átbaszás.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
zümmi
csendes tag
válasz [HUN]Tyson #34241 üzenetére
F8-nál kapcsold ki az ujraindítást és akkor megkapod a hibakódot. (többnyire hardware...) neten van egy csomó lista róluk, pl ez: http://www.asmlove.co.kr/wiki/wiki.php/WindowsBlueScreenCodes
-
P100
senior tag
Köszönöm szépen, most már minden világos. Ilyen HyperX-es, 800mhz-es CL4-es, KIT-es ramot veszek, mert ezen még gyári passzív hűtés is van.
-
csongi
veterán
Igen.
A lényeg az hogy, ha van egy pici többlet arra hogy nagyobb órajeű ramot vegyél, akkor megadod az esélyét annak hogy a későbbiekben a tuningod sem lesz szükebb keretek közé szorítva. A KIT azért jobb mert kipróbált ramok vannak együtt, nem kell kísérletezni a DC használatához. -
P100
senior tag
Ez a "KIT" jelenti azt, hogy 2xX GB?
-
dudika10
veterán
Mérni se lehetne mert a QPB 200MHz és a legnagyobb szorzó 4 ami azt jelenti hogy a 1066MHz-es ram is csak 800MHz-n menne.
P100: jó lesz a 800MHz, ha nem áll szándékodban tuningolni akkor mind1, mert az alaplap úgyis CL5-re lövi be alapból. Arra viszont figyelj, hogy két modult vegyél (Ha 2GB akkor 2*1GB-s modul, ha 4GB akkor 2*2GB-s modul), mert az viszont jelentősebb különbséget tud produkálni.
mod:- akármelyik ramot ami 2*1GB és 800MHz és CL4 vagy CL5. Nézd meg az árát és a garanciát és az alapján dönts.
-Igen, a kit jelenti azt[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
P100
senior tag
Vagyis akkor abszolút felesleges 1066-os ramot vennem, mert a proci miatt csak 800-as lesz belőle?
És akkor most melyik ram-ot is? Igaz, hogy kevés különbség van a teljesítményük között, de azért mégis...
Ez lenne a legjobb ebben a kategóriában? KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz KIT
-
-
Lenry
félisten
"Nekem valaki azt mondta, hogy a 800mhz-es ram max 600 körül fog menni"
ezt a fasságot vajon honnan szopta ki?
bárki mondta ezt, többé ne kérd a véleményét PC-s dolgokbanegyébként tökéletes lesz a 800as RAM. egyrészt így szinkronban megy a proci FSB-jével (ami az E5200-asnak ugye szintén 800), és ettől a géped boldogabb lesz, másrészt az égvilágon semmiféle gyorsulást nem tapasztalnál az 1066-os RAMmal, a 800ashoz képest
(persze, mérni biztos lehetne, de a mindennapi használatban nem jönne ki)[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
P100
senior tag
Soha nem tuningoltam és nem is tervezek
Ehhez a procihoz lenne: INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX
Akkor felesleges 1066mhz-es? Nekem valaki azt mondta, hogy a 800mhz-es ram max 600 körül fog menni, ezért gondoltam inkább 1066mhz-eset. Vagy ez így nem igaz?
Egy CL5-ös 1066mhz-es ram gyorsabb egy CL4-es 800mhz-esnél?
A dual channel az a "Kit"? Vagyis például ez? KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz csongi #34403 üzenetére
Pici a különbség árban is meg teljesítményben is. Tök mind1 melyiket veszi, nem fogja észrevenni a különbséget ha nem a superpi-vel játszik.
Csak leírtam, hogyha 800MHz a proci FSB-je és nem tuningol akkor hiába vesz 1066-os ramot, mert csak 800-on tudnak majd menni.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
MODERÁTOR
válasz misirulez #34389 üzenetére
Pendrive-ról szerintem nem fogod tudni visszaszedni a cucokat..
GetDataBack-el meg felesleges is kínlódni(amugy van belőle külön FAT és NTFS-re való), mert egyszer nekem is kellett volna egy törölt cucc penről, és lefuttattam, aztán talált egy nagy adag semmit..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
csongi
veterán
válasz dudika10 #34402 üzenetére
Például teljesen fölösleges olyan procihoz 1066-os memóriát venni aminek az FSB-je 800MHz, mert a memória nem tud majd 800MHz felett menni.
Ami persze függ a tuningtól is. Még ha nem is tuningól akkor is érdemesebb magasabb órajelű ramot venni. pici a kettő között a külömbség.
-
dudika10
veterán
A kettő közül a hyperx a jobb, pontosan azért mert 1066MHz-s.
A 800MHz CL4 nem sokkal lassabb mint az 1066MHz CL5
Az, hogy milyen memóriát célszerű venned az a pénztárcádtól, a procidtól és a tuningtól függ. Például teljesen fölösleges olyan procihoz 1066-os memóriát venni aminek az FSB-je 800MHz, mert a memória nem tud majd 800MHz felett menni.Viszont arra figyelj, hogy dual chanelben menjenek a RAM-ok. Az általad linkelt két memória mind 1 darab 2GB-s modul, amiből a dual chanelhez 2 darab kell.
A link gombot is keresd meg a hozzászólásban és légyszíves használd, hogy megkönnyítsd a hozzászólásodat olvasó és esetleg válaszolni szándékozók dolgát.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
P100
senior tag
válasz dudika10 #34398 üzenetére
Köszi,
Melyik a jobb memória a 2 közül?
http://ipon.hu/webshop/product/kingston_hyperx_2048mb_ddr2_1066mhz_cl5/35952
http://ipon.hu/webshop/product/kingston_2048mb_ddr2_800mhz/23564Ha jól látom, akkor mindkettő CL5-ös, szóval a HyperX, mert az 1066mhz-es? Vagy vegyek inkább CL4-eset 800mhz-esből?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest