Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azóta sikerült feltölteni a részeket?
Nyilván nem jár törlés olyanért, ha egy ismerősöddel osztasz meg valamit, és nem kürtölöd szét ország-világnak, hogy mi is a cím, tehát nyugodtan töltsd fel, oszd meg vele, barátod leszedi, aztán legfeljebb törlöd, ha már megvan neki.(#33417) PazsitZ: a Szabályzatban egyértelműen szerepel, hogy "Azonnali törlés jár a következőkért: [...] ■ Index oldal hiánya", úgyhogy az talán nem is igazán meglepő, hogy "Tapasztaltam már törlést olyanért is, hogy nem volt normális kezdőlap/tartalom."
Engem sem érdekel, ki akarja a reklámeltüntető kódot használni, és ki nem, csak elmondtam, hogy van erre is lehetőség. És azt is elmondtam, hogy megvan annak is az oka, hogy miért nem kéne, hogy kitiltás járjon ezért, mert a reklámokat kvázi lefuttatod (mivel megjelenik egy pillanatra), tehát azt ezzel SZERINTEM nem teszed kockára, ami miatt ez a tárhely is ingyenes lehet.
De mivel cáfolat nem érkezett tőled, nem tudom elfogadni a véleményedet. Igazi cáfolat az lenne, ha valaki tapasztalatból beszélne. Ha majd eltüntetik a tárhelyemet ezért, akkor szólok.Szerk.: a hsz-szerkesztésed utáni kérdésedre válaszolva: nem tartom szabályellenesnek
1.) amiatt, amit már harmadszor mondok el, hogy tulajdonképpen megjelenik egy pillanatra a reklám, és ezzel értelmezésem szerint - ami persze lehet hibás - kvázi küldesz egy jelzést, hogy láttad a reklámot
2.) mert nincs benne a szabályzatban ennek tiltása. (és IGEN, írják le a szabályzatba, ha ez tilos!)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Politika
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest